Popüler Konu Sevgili günlük...

içinde kötülük barındıran herkes kendi ayağıyla gitti hayatımdan. oysa dost olsun, kardeş olsun hep iyi niyetliydim hepsine.
demek ki Allah razı gelmedi kötülerin yanımda durmasına.

olumsuzlukları siliyorum, eşimle bebek kararımızı aldık dilerim Rabbim dileyen herkese verir.

oda kendi tarafından insanları gördü,sabrımın sonu iyi oldu günlük.

dilerim daha güzel şeyler olur artık, Allah sabredenlerle beraberdir.

hep iyiler olsun etrafım da benim kötüyle işim olmaz.

yüzüne gülüp, içinde başka niyetler taşıyanlar uzak dursun artık, eee onlar da zamanı gelince aynısını görecekler.

dönecek devrandan şüphem yok.

huzurluyum...

günlük
bebek bebek diye kafayı yedik eşimin kahve falında bebek çıktı anne karnında durduğu pozisyonda çok şaşırdım bilen biri olsada yorumlasa

günlük
bebek bebek diye kafayı yedik eşimin kahve falında bebek çıktı anne karnında durduğu pozisyonda çok şaşırdım bilen biri olsada yorumlasa

niyetinize kavuşacaksınız, sadece sabrı ve içinizde ki ışığı kaybetmeyin.
yenilikler olacak hayatınız da bereket gelecek evinize...

Rabbim gönlünüze göre versin.

Hayatimda hic bu kadar yorulmamistim. Acilen tatile ihtiyacim var benim. Ama daha 2 hafta var izne cikmama. Dayanamiyorum vallahi aksamlari isten geldikten sonra saat 10 gibi uyuyakaliyorum

Günlük, içim içimi yiyor. Ben hasta yatarken o orada o kızla gününü gün etti. O da üzülsün, onlar da mutsuz olsun istiyorum. Çok yoruldum günlük, çok yoruldum.

günlük arkadasımın msjına üzüldüm ben görünce üzüntü yaratan biri degil,umut olmak isterdim,aslında sasırdım benim mutsuzlugum mutlumu edecekti eskisi kadar cok giremiycem kk ya artık ama yazıcam sana arada.Ben hep duamda kendim ve tüm isteyenler için dua ettim ve her hamiş umut oldu banaAllah tüm isteyenlere nasip etsin insallah .Kimsenin kucagı bos kalmasın.bizlerde saglıkla kucagımıza alalım yavrularımızı amin amin amin

Yine basladi sıkici monoton gunler...degisiklige ihtiyacim var be gunluk....misal bi sevgilim olsada hayatim renklense

slm günlük ben geldim...
uzun zaman oldu sana yazmayalı ,bende durumlar hep aynı kimi zaman umudum kırılsada yinede büyük bir umutla bekliyorum meleğimin geleceği günü ...
bu sabaha karşı yine rüya görmüşüm ben değil ama tanıdığım bi kaç kişi hamileymiş hemde hiç olmayacak kişiler inş rüyalarım benim hamileliğime çıkar ...
çok zor be günlük 8 yıldır beklemek allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...
bazen öyle çaresiz hissediyorum ki kendimi hiç olmayacakmış gibi geliyo...
2014 yılına girerken hep dua ettim 2014 yılı annesi bari olayım diye ama 2014 yılıda bitiyo neredeyse ....
bilmiyorum ne zaman nasip olacak ....
ama inş daha fazla beklemem....
bata son 2 GÜNN...niye bilmiyorum ama ilk defa bat günümü bu kadar heyecanla bekliyorum...içimde bi umut var....
rabbim sen diledin mi herşeyi yoktan var edersin... ne olur benim MELEĞİM de gelmiş olsun
ne olur sevindir artık bizi....
GÜNLÜK dua et bana bidaha geldiğimde sana müjdemi verebileyim....

KÜNFEYEKÜN(ol de olsun RABBİM)

Saat sabahin 6:46si ve ben hic uyumadim gunluk. Okadar cok agladim, gozlerim okadar cok yoruldu ki uyumaya bile halim kalmadi sanki.

Hic bi'zaman tam anlamiyla mutlu olamiyorum. Sevdigim zaman bir adima on adim gidiyorum ama aldatan/yalan soyleyen kiz kadar degerli olamiyorum.
Okadar hayal kurup bulutlarin ustunden gokyuzune ayaklarimi sallarken bi'anda dusuveriyorum.
Kendimden cok dusundugum, dizinde en tatli uykumu uyudugum, üc senedir guldugunde gulusunden optugume simdi uzaktan el gibi bakiyorum. En son atesi vardi iyilesti mi acaba diye kafa patlatiyorum.

Mantigim artik zerre istemiyo, kalbim oradan onsuz uzulursun diyo.

Asik olduklari adamlarla evlenebilen secilmis insan topluluguna sanirim hic dahil olamiycam.

Öldurmeyen aci guclendirmiyo da b**u yedim ben.

günlük
bata kaldı 3-4 gün ve benim her ay 10 gün önceden başlayan karın ağrılarım bu ay hiç yok hep bişeylerden umut arıyorum bu ayda bu çıktı acabamı diyebileceğim hayırlısı

Bugünede Allaha sükür Elhamdülillah ...

babamız bugün yok günlük hamileliktenmi bilmiyorum ama cok duygusallastım herseye aglıyorum.suan yolda kalbi temiz gönlü temiz esim Allah korusun Allah o temiz kalbine göre versin ...seni mutlu etmek cok istiyorum ...Hele su terör olayları arttı içim bi tuhaf Korkuyorum bizi bırakma hiç.Allaha emanetsin

Gunluk benim layigim oymus be...ondan baska icime sinen cikmiyor karsima napcamki ben¿?isi iyiydi,kendi hayalimdi...napcam ben yaa?yine yeniden iste bu diyecegim adam nerde???evlendigini bilmesem duscem pesine ama yok iste gitti terketti istemedi beni...allahim cikar onun gibisini karsima yeniden mutlu sona hazirim bu kez!!!!

Kasim ayi yaklasiyor ve 2 senedir nefret eder oldum kasim ayindan..bukez ne gelcek basima diye simdiden tasalaniyorum..helede 2tarihi var benim icin cok onemli olan onu nasil atlaticam hic bilmiyoum...allahim nolur bu kez guzel baslayip kotu bitmesin mutlu son olucaksa baslayan biseye hazirim yoksa uzak kalsin nolurr...bide kasimda ask baskadir derler...cidden bana gire baska oldu yasadiklarim unutamiyorum lanet olsunkiiii

Bu nasıl bir laftır günlük bu nasıl bir bencilliktir bugün o foruma yazdıgını okudum dahada net anlasılıyor nasıl bir insan oldugu.engelledim onu.ama sükürki kendini belli etti hep bana hep bana diyen bir insanmıs.yazıklar olsun artık bana içten gelmiyor dediği her lafı.Allah herkesin gönlüne göre versin

Kime elimi atsam kismetini actim be gunluk..benimle tanistiktan sonra aradigini bulan biri daha evleniyor...ben niye yapamiyorum aradigimi bulamiyorum bunlardada benden sonra evleniyorlar uyuz oluyorum..allahim hadi nolur bende buluyim artik..buldum sandim ama hep ben mi istemiycem bu kezde o beni istemedi iste..neden be allahim ne kusur isledim sanada bunu reva goruyorsun bana??bende artik hayirliaiyla nasibimle dugun dernek islerine girisiyim yaa nolur ver kismetimi artik verrrr

Her gün her gün aynı kişilerle bir araya gelmekten sıkıldım.Kıramıyorum da sizi..
Bazen bir iki gün görüşmemek daha iyi oluyor.. Bende sohbetin sonu asla gelmez, çok konuşurum , anlatacak bir çok şey bulurum, ama artık yoruluyorum..
Dinlemek güzel, ama anlatırken fikrini söyleyemez halde bulursam karşımdakini , cidden tepem atıyor o zaman.. Yine de sizi seviyorum, ama biraz ara verelim kızlar..

sewgili gunluk bugun 28 oldum 18 ile 28 arasina bakiyorum da deisen pek bisey olmamis maddi durum duzelmeleri ozgurluk disinda hic bisey deismedi koca bir muamma hayatim. sorun bendemi yoksa burcumdan mi geliyor bilmiyorum boylesine kati acimasiz (kendime karsi) bi kiz olmak elimde deil napayim. neyse simdilik 365 gun boyunca 28 im zaman cabuk geciyor umarim 29 da ayni seyleri yazmam. biraz sans ve istek lutfen ihtiyacim olan tek sey bunlar. simdilik hoscakal bana hayirli 28ler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…