Popüler Konu Sevgili günlük...

ah günlük ah... bugün şok oldum.. sevgili adayımın... makyaj yaptığını öğrendim ve kız oldugum halde makyaj yapmadığım için utanç içinde kaldım.. bir erkek nasıl bu kadar bakımlı olabilir mantık almıyor... benim sürmediğim fondeteni o nasıl surebilir. birde o çekkicik gözlerine nasıl kalem sürebilir... ben daha kalem sürmeyi öğrenemediğimemi yanayım yoksa çocuğun benden güzel makyaj yapmasınamı yanayım..

Sevgili günlük..
Hayat herkese karşı adil davranmıyor..
Mutsuzluk bu kadar mı uzun süre kalır insanın hayatında..
Bir gün ben de mutlu olacağım ama değil mi?

Sevgili günlük..
İçimi dökmek iyi geliyor bu şekilde bi yerden başlamak lazım..bugün kuzenimin nişan haberini aldım ve yine canım sıkıldı,uzun zamandır sevgiliydiler ve aileleri tanıştı,benimde 4 yıllık ilişkim hüsran oldu üstünden de 3 yıl geçti,ve ben hala aynı benim.. hayatım 4 duvar arasında bunalımla geçiyor,bende artık mutlu olmak istiyorum herkes gibi mutlu olmayı istemek kötü bişey mi...ya ömrüm böyle geçecekse.....

Ah be günlüğüm seni niye buraya aldı ki hain patron Kazen
Hiç yakışmamışsın inan ki.
Sen dert değilsin ki kuzucum.
Bizim hayatımızdan karelersin.
En yakın zamanda eski yerinde Görüşmek üzere, öperim güzel yanacıklarından!!!

Sevgili günlük. Bugün bayram ve vs işler için memlekete gideceğiz ve ben her zamanki gibi gitmek istemiyorum. Çünkü ne kendi nede Kocamın ailesinin evinde rahat edemiyirm altı aylık bir bebeğin var üstelik. Üç hafta değil de iki hafta m8kalsam Acep. Keşke annemler abimlerle bir oturma saydı yada Abim durmadan çocuk yapmasıydı. Bazen nefret ediyorum nefret.

Naber hacım?
Yorgunum iki gündür ağır migrenden. Bedenim yorgun hislerim yorgun. Öyle yatıp hiçbirşey yapmayasım var yada hiçbirşey yapasım vaR. Hangisi doğru?

günlük seninle uzuuuun zamandır konuşamadık..
çok şeyim var yazacak aslında ama çok da üşengecim anlatasım yok
çok fazla koşturuyorum ama sanki boşunaymış gibi geliyor..
biliyorum şimdi ne saçmalıyo bu diyosun çünkü yazarken bana bile saçma geliyo
geçen sene bu zamanlar herşeyin mükemmel olacağını düşünmüştüm oysa ki
ama ben hala ve hala bekliyorum günlük.
sanırım beklemek benim kaderim

İş yerinde çok mutsuzum, bir sürü yeni insan başladı. Kuralları bilmiyorlar,söylüyorum, aynen devam ediyorlar. Ramazandan mı bilmiyorum ama herkes bir garip. Burda olmaktan mutsuzum. Sorumluluklarım her geçen gün artıyor ve hak ettiğim para bu değil. Bayramdan sonra için beklediğim şeyler var, olmazsa istifa etmekte karralıyım. Huzursuz olduğun yerde kalmanın ne manası var ki. Bu arada adam gelemedi hala, sürekli problem çıkıyor, o da gergin. Geldiğinde keşke birlikte tatile çıkmak gibi şansımız falan olsa,o kadar ihtiyacım varki

Sevgili Günlük. ....
.Bir koşuşturmacadır gidiyor malum bayram hazırlığı temizlik, alışveriş vs.vs. hem oruç hem kosturmaca yoruluyorum ama ramazan ayındaki o manevi huzura oruçlu olmaya alınmıştım üzülüyorum bu güzel günler bittiği için. Bugün akşam üzeri temizlik yapıyorum dolapların içini siliyorum annemde yanımda neyi fark ettim biliyor musun? Annem bana dünya kadar mutfak eşyası almış bazı şeyleri çıkardım kullan dedim. Şöyle dua etti annem

"ALLAH EN KISA ZAMANDA BUNLARI CIKARMAYI NASİP ETSİN"

evlenmemi çok istiyor biliyorum ama bişey gelmiyor elimden ne hakkım var ona bunu yaşatmaya yinede umudum var günlük bak görürsün , zamanında bunu söylemiştin dersin :)

BİRGÜN GÜZEL HABERLERLE GELİCEM SANA .......

Yaylaya geldik günlük bayramı burda geçirecez sıkıcı bir yer..okadar kalabalık olmasına rağmen ..

canım sıkkın gunlukcan...artık bı evım var mutlu olmam lazım ama ben sevınemıyorum..kayınvalıdeme cok yakın..10 dkka bıle degıl yurume mesafesınde...belkıde yakın olmak ıyı olucak ama sımdıden bı korku aldı..komsular desen anlasabılcegım tıpte gıbı degıl..ama anneımın dedıgı gıbı belkıde cok ıyı ınsanlar cok ıyı anlasıcam..ben neden bu kadar onyargılıyımkı...sevınmem gerekırken hep gıdıp kotuyu dusunuyorum..allahım sen sonumu hayır eyle..ınsallah o ev bana huzurlu mutlu bı yuva olur..

Kavga edeli 5 gün oldu ama adam hala suratt asıyo.. Ama bide bugün beraber fotoğrafımızı paylaşmış facebookda. Bende salak gibi buna güvenerek yılışıp duruyom herife..
Adam hala aynıı, arkadaş evliyiz biz ya. Trip mi atcaz bir birimizee

merhaba gunluk
demin dikkat ettim de hep kotu zamanlarda yaziyorum sana
bu sefer de iyi haber yaziyim dimi?
hani ben bu ay klomen kullanmistim ya catlama ignesine gerek kalmadan 3 tane yumurtam catlamis:)
hos artik bunu kkda bilmeyen kalmadi:)
bi de 1 haftadir hic bi sey yapmiyoduk kontrolu bekleyelim dedim
kontrolden bir gun once esimin israrlarina dayanamadim:)
ertesi gun doktor catlamis deyince inanamadim tesadufen tutturmusuz yani hem de o kadar beklemisken:)
kismet iste gunluk doktor hamile kalma sansin cok yuksek dedi ama 26 temmuzu beklemem gerek iste
dun 2 ay sonra bi arkadasim whatsapdan msj atmis hamile bu arada
5 aylik olmus bile masallah
bi de oglu olacakmis (Allahim sagsalim kucagina almayi da nasip etsin)
Allahim biliyo gunluk ben hic bir zaman oglum olsun demedim
hatta ogluma hamileyken kizimla ayni gecirdigim icin hamileligi kesin kizdir deyip isim bile dusunmustum
doktor erkek diyince acaip sasirmistim
oglumu kaybedince simdi de oglum olsun istiyorum gunluk
sanki oglumun yerini ancak oglum olursa doldurur gibime geliyor
hani vefat eden bebegim kiz olsaydi bu sefer de kiz isterdim
iste benim istememle olmuyo gunluk
Allahim daha dogrusunu bilir tabi
konusuyorum iste once saglik bunu en cok benim bilmem gerekir aslinda
sagikli bi evlat istiyorum en onemlisi
esim de hep oyle diyor ben bazen erkek olur mu acaba deyince kiziyo en onemlisi saglik diyo ama biliyorum o da erkek bebek istiyo her ne kadar bana farkettirmese de
gecen gun bir arkadasimizla ailecek yemege gittik 3 aylik erkek bebekleri var
yemek yerken babasi uyuyan ogluna bakip "aslan ya ayni babasi"deyince benim gozum direk esime kaydi bi tuhaf oldu basini one egdi
arkadas da lafin arkasini getirmedi zaten o an aklina geldi herhalde
eskiden hic takmazdim gunluk simdi oglum vefat edince batmaya basladi
off yine agla agla bi hal oldum oysa ki iyi haber vermeye gelmistim
neyse gunluk beklemedeyim anlicagin eger hamile kalirsam yazicam sana

günaydın günlükkkk

içim cok sıkkın dün resmen psıkolojım bozuk bir haldeydim Rabbim o konumlara bir daha düşürmesin beni canıma kıymaya kadar kafam bozuktu.değermi değmez

cok şükür bugun cok iyiyim zaman cabuk geçsin istiyorum günlük belkı herşey düzelir. doğum gunume hedıye almadı dıye bıraz bozulmustum bekledıgımden degıl ama ilk doğum gunum en azından cicek alabılırdı dıye dusunmustum. ama hedıyemı dün verdi çok guzel kolye almış bayıldım. gecen hafta almış ama fırsat olmadıgından verememış bana. evlenecem bu cocoukla gunluk bak gör Rabbim hayırlısını versinde ben kafaya taktım.

bugun yine ceyızlık birşeyler aldım sabah sabah. 1 yıl var daha ama biriksin şimdiden 2 tane kredi borcum var birde ceyiz masrafıyla uğrasmayım.evlenmeden once kredileride bitirmeye çalışıyorum hem ceyiz hem düğün birde krediyi bitirmem lazım. Dikkatli harcıyorum artık üstüme başıma birşey almıyorum alısverıs krizim tutunca ceyizlik eşya alıyorum damlaya damlaya göl olur. kafamda bir hedef belirliyorum şunu alacam diye en guzelını bulup alıyorum.

herkese iyi bayramlarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…