Popüler Konu Sevgili günlük...

İyi bayramlar günlük.Her bayram olduğu gibi kaçmış yine balığa yazık,her bayram sen de yalnızsın benim gibi.Çok üzülüyorum çook yaptıklarına rağmen.. Öteki de bişey mi yaptım acaba niye aramadın diyor,ahhhh ahh içim parçalanıyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum..
Bu taraf beklediğim tepkiyi vermedi şükür,stres yaptığıma değmedi..

Hiç bir zaman güzel geçmedi bayramlarım,sevmiyorumm sevmiyorum...

Sevgili günlük;
Sana ilk kez yazıyorum, içimi dökmeye ihtiyacım var. Bana neler oluyor? Zor bir ilişkinin içinde buldum kendimi. İmkansız değil ama zor, farklılıklarımız çok. Şartlar uygun değil. Ama inan ki bunların hiçbirini gözüm görmüyor... Bu yaşıma kadar vermediğim tavizleri verdim ona, karşı olduğum şeylere onun hatrına uyuyorum, ki bunlar benim için birer ayrılık sebebiydi. Sanırım büyük konuştum. Düşünüyorum neden o? Neden herkese hayır derken onu seçtim? Ona güvendim? Bambaşka biri oldum, neden? Sanırım bunun adı aşk... Bir daha aşık olamayacağımı düşünüyordum. Çünkü çok zor aşık olan ve hep mantıken ilerleyen biriydim. Şimdi mantığımın yerinde yeller esiyor :) Çok ilginç zamanlar geçiriyorum, ne kendime ne de yaşadıklarıma inanamıyorum. Umarım sonu hayır olur. Dış kaynaklı sorunlarımızı Tanrım yok etse keşke, her şey bir bir yoluna girse kendiliğinden :) Onu seviyorum, hem de çok...

sevgili günlük
2 gün çok çok iyi olmasada güzel geçen tatilin ardından sevgilimden bi ton çekilmeyi bekleyen surat var
fakat ne bende o enerji nede o suratı çekmeye niyet var
tabi ben sıkıntı üretme makinesi olduğum için bu olmasada başka sıkıntılar bulup yine moralimi darma duman etmeyi beceriyorum
sadece 4 gün kaldı 4 gün sonra koskoca 1 seneyi geride bırakmış olucam ve asıl maraton başlayacak bense bu 1 yıl içinde ne yaptım ? HİÇ ! arkama bakıyorumda hiçbişey yapmamışım ne ara geçti bunca zaman !
Şimdi 4 gün sonra gelicek gelmesinede kafamda deli sorular
tabi buda olsa tamam bi yandanda cool umursamaz olmaya çalışmak
herşeyi nasıl böyle idare edebiliyorum ?
herkese nasıl yetebiliyorum ?
kendimden neden uzaktayım ?
düzelttim sandığım konular aslında sarpa sarıyor bunları nasıl çözücem?
babam bu kadar güzel pastayı nerden öğrendi ?
of herşeyi böyle mahverim işte
gündüz güler gece ağlarım herkes mutlu sanır en yakınlarım bile
neyse ya bunlar alışılmış sorunlar şuan aciliyeti en yüksek olan konu o gelince nlcak !
yinemi sinir olucam yinemi aynı sorunlar !!
gerçi geçende konuşurken gelince göreceksin ne kadar değiştiğimi senden bi adım görmem yeter demişti ama ben aynıyımmmmmmmmmm istesemde yapamıyorum kiii tepemde 2 tane zebellah var

Sevgili gunluk,
Kafamda planladigim ve geceklesmesini istedigim plan ve projelerim var ama ben sanirim cok tembelim ve bu tembelligi uzerimden nasil atabilirim bilmiyorum.. hazir hayatimin baslarinda ve en verimli zamanimdayken kendi isimi kurup yonetmek istiyorum ileriki yaslaeimda oyle firmalarla isletmelerle vs ugrasmak istemiyorum.. bu tembel halime sinir oluyorum gunluk, keske birden su acik camdan bir pero girse de sihirli degnegiyle su uzerimdeki ölu topragini atsa canlansam faaliyete gecsem..
bana sans dile gunluk, birde dua et benim icin de hareketleneyim:)
opucukler

Gece gece yazmadan edemedim sana gunluk ; bugun o anlatilanlara sessiz kalmaktansa tepkimi gostermeyi tercih ettim hakli olarak. Kirici oldugumu dusunmuyorum. Birinin dur demesi lazimdi bu konuya. Buna da ben vesile oldum.

Bir daha olsun yine gosteririm tepki mi. Hemde fazlasi ile

Bunu da boyle bilin :)

günaydın sevgili günlük
kızım hiç bir şey yemiyor
her yemmeğimiz savaş halinde,sabah kahvaltımızda öyleydi,şimdi uyudu
herkes bıdı bıdı konuşuyor hala mı püreli yiyor diyr
ufffffff bıktım ama ya

Sevgili Günlük Hamilegimden dolayı öğlen uyku bastırıyor tam yatağa yattigimda kaynanam geliyor güm güm kapıya vuruyor açıyorum uyuyormuyordun diyo evet anne diyorum geçiyor oturuyor hergün böyle bıktım uyku saatimi bile bile aynı saatte geliyor bıktım eşime söylüyorum bilerek yapmaz diyor böyle günlük bitirdi bu kaynana beni...

Sevgili günlük
Ben 6 aylık izinden sonra işe geri döndüm
Çalışmayı çok sevmeme rağmen, evde çocuk bakmaktan bunalmama rağmen
Akşamı edemedim
Kızıma çok alışmışım ve fazlasıyla yaramaz bi bebek
Duruyo mu aç mı tok mu bensiz yatabiliyo mu vs. kafamda deli sorular
Öte yandan masam ve karmaşıklığı da cabası, insanlar ne kadar sorumsuz ? Hiç gelmesem ne olacaktı
Ama kimisine de böyle personel yaranır
Ne kadar yazsam içimdeki karmaşıklıkları anlatamayacağım
18:00 çıkacağım diye kendime züğürt tesellisi versem de İstanbul trafiği sağ olsun +1,5 saat daha eklenecek kızıma kavuşmaya
Günler geçse de buna da alışsak
Fazla duygusal biri değilim ama bu kadar masum bi canlıdan 'en sorumlu' olmak çok etkiliyormuş insanı
Anne olmak denilenden çok daha zormuş, babalar beleşten baba oluyo gibime gelir hep
Daldan dala konmuş satırlarımdan anlaşılabileceği gibi kafamı ne tam işe ne de kızıma verbeiliyorum şu an
Herkes nasıl alışıyorsa bizde alışırız canııım diyerek kendimi avutmakla meşgulüm
Hoşça kal sevgili günlük

Açma
Uyumaya devam et
Çalsın çalsın gitsin
Kayınvaliden diye demiyorum annen bile olsa insanlara hayır demeyi bilmelisin

NOT: Umarım alıntı yasak değildir ?

sevgili günlük,
Korkuyorum artık kendimden, hayatım istediğim gibi gitmiyor bu aralar.. Hayallerim hep hayal olarak kalıyor...
Evlilik,kaynana, tüm sevdiklerimin uzak olması boğuyor beni nefes alamıyorum.. Bazen camı açıp ayaklarımı sarkıtıyorum anam babam olmasa çoktan bırakmıştım kendimi 6. kattan.. Ben hayatın ağırlığını kaldıramıyorum.

Sevgili günlük
Bugüne kadar aslında hiç olduğumu anlamış olunuyorum,
Benim tek derdim biraz sevgi şefkat iken bu kara 4 duvar arasında çürütmüşüm ömrümü.
Artık bu ülke bile bana dar gelmeye başladı.
Aslında tüm evren üzerime üzerime geliyor da bakma sen işte.

Neyse günlük bir sürü şey yazardımda bence bu kadarı yeterli sağolasın.

Nerden başlasam? Nasıl anlatsam? Hangi birini anlatsam? Kısa bir özet geçeyim "zor bu aralar". Ama geçecek...

Sevgili günlük
İkinci günde aynı şekilde..
Alışırsın alışırsın dedikleri süreç ne kadardır ?

Günlükkkkk
Bir kızın tek bir lafı beni hayattan soğuttu.8 çok erkenmiş nasıl kalksınmış? Kendi düğününde! Dün acılar içinde kıvranıp 24 saat nöbet tutarken beynimde sürekli bu söz yankılandı.Yok böyle bir ağrı yok böyle bir acı!Her anlamda... Canım çok sıkkın.Bu kadarı var bana hayatta ...

Bu arada alıntı yapmak yasak günlük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…