Popüler Konu Sevgili günlük...

Az önceki mesajımı yazarken daha bir hamilelik haberi daha gelmiş whatsappdan hasbinallah...

sevgili günlük...
bu icimdeki neyin heycani acaba
kendi kendine gelin güvey olmalarda neymis
benim bu ic dünyamdan karsi tarafin ufacik bir bilgisi olsa acaba nasil bir tepki verirdi

Gunluk, bu ara her sey b.mb.k gidiyor.
Nasil toplicam g.tu bilmiyorum.
Kufurlu yazdim uzgunum ama durumum bundan ibaret.. sinir tavan, stres son safhada. Her seyleri birakip yokluga karisasim var. Allah buyuk diyorum. Dualara sigindim. O dualarimda olmasa.. beni ayakta tutan hicbir sey kalmayacakti inan.

Allah kimseyi açlıkla sınamasın.Oruç beni çok zorluyor.Ev işleri aldı başını gitti.Ne olacak benim halim günlük

Yeni okul yeni bir şehir .yalnızlık mi var yoksa kalabalık sevecen iyilik dolu bir yer mi ,aşk varmı kafamda deli sorular .yoksa ayni tas ayni Hamam mi .

Sevgili günlük Şifremi unuttuğum için giremedim kusura bakmaama artik burdayim atom karincam 18 aylık oldu tozu dumana katıyor yeminleallahım bu prelere hep böyleyim olur yürüyor anne diyor daha ne isterim rabbim olmayanlara versin artık burdayım devamli görüşürüz şimdiden opuyorum

ondan ayrılmakla ne kadar doğru karar vermişim şimdi anlıyorum gunluk.
bugun benım doğum günüm artık 28 yasındayım :)
sevgılım ne kadar mutlu ettı benı sabah mesajlarıyla uyandım ben bu ınsanı eşim istiyorum Rabbım nasip ederse

az oncede eskı erkek arkadasım arıyor ee doğum gunun kutlu olsun benım eskıden sana attıgım doğum gunu mesajlarını ne yapıyorsun dedı ne yapacam sılıyorum tabıkı dedım. ben sana duygu yuklu mesajlar atardım sen bana doğum gunun kutlu olsun derdın bende dedım ınternetten kopyala yapıstır yaptın bunca yıl asıl ben sana ıcımden gelenı yazardım dedım suratına kapattım.

ne biçim insanlar var ya ben nasıl cekmışım bunu. bunca yılın hatrına irtibatı kopartmadım insanlar arkadasta olabılır dedım yok eşeğe fazla değer verdik yine. Allah ıslah etsin boyle insanları hayatımızdan amin

o değilde ben iyiki doğmuşum günlük iyiki yanımda olanlar var her daim benı sevenler herşeyime koşanlar var ben iyiki doğmuşum

Sevgili günlük,
Uzun zaman sonra yine bir araya geliyoruz seninle.
Çok zaman geçti, çok şey değişti.
Unutulmaz denen bir çok şey, bi çok insan unutuldu. Yepyeni bir hayat var artık. Hiç öyle zannettiğin kadar heyecanlı musmutlu da değilmiş ama.

Bugün bildiğim en iyi şeyi yaptım. Uyudum. 2 film seyrettim. Hayat boktan.

Kan aldırarak sadece canımı acıtıyorum,hem kan aldırırken fiziksel olarak,hem sonucu gördüğümde ruhsal olarak..Acaba herşeyden vaz mı geçsem..Gitsem mi başımı alıp çok uzaklaara...

sanki bedenen ve psikolojikmen harikaydım. bir bu hormon ilaçlarının yan etkileri beni delirtmesi eksikti. Allaha şükür

Sevgili gunluk bir haftanin sonuna daha geldik :d sukurler olsun. Simdi evimde klimam gobeme dogru 18 derece uflerken kadayif tatlimi yiyip cayimi yudumluyorum. Aylar sonra tv izleyip leyif yapiyorum. Hamdolsun sana rabbim.

Sevgili günlük,
beni bu sıcaklar mahvetti, yaza bayılıyorum ama birde bademciğimin teki şişmeseydi iyi olurdu, ikiniz birden şişseydiniz bari, teki şişince kötü oluyor yahu
Yutkunurken batmasan olmaz mı, ya in ya da diğeri de şişsin şahtım şahbaz olayım

sevgili günlük, ne zaman aşık olacağım? ne zaman sevdiğim adamı öpebileceğim? ne zaman aşık olduğum için şükredeceğim? bilmiyorum hem de hiç bilmiyorum.. hayat çok zor.. herkesin ayrı bir imtihanı var, benim de bir çok sıkıntım var keşke tek sıkıntım aşk olsa.. ama bunca sıkıntımın arasında bana aşık olan adamın sevgisini benliğimde hissetmek onun desteğini de yine benliğimde hissetmek isterdim be günlük.. ne zaman olur bilmiyorum hayırlısıyla en yakın zamanda bulsun beni aşk.. ve hiç bırakmasın..

Bir rüya ile uyandım bugün,o makinist'i gördüm rüyamda. Annesi' nin evine gitmişiz bi düğün varmış oraya gidecekmisiz ordan çıkıp ama onların evi olduğunu sonra anlıyorum. Odasına gidiyorum büyük büyük düğün fotoğrafları var kimseye görünmeden onlara bakıyorum bir bakıyorum annem de o düğüne gitmiş fotoğrafları var kardeşime gösteriyorum bişey demiyor ama ben çok şaşırıyorum. 3 tane kedi yavrusu (ama o kadar küçük ki sinek kadar ) elime alıp süt verdim ve makinistin yatağına bıraktım. İçeriki odaya geçiyorum bakıyorum makinist ve eşi de orda.bana diyor ki bizim düğünde herkes çok eğlendi bitek siz hiç eğlenmediniz hiç kalkıp oynamadınız .hatırlamıyorum diyorum .içimden diyorum ki bunların bir de dugunune gitmişim ben .eşi tam yanıma oturmuş bişeyler söylüyor şöyle güzel oldu bizim düğün böyle güzel oldu diye. Yüzüne bakıyorum güzel de değil diyorum içimden .
Işte böyle günlük rüyamda bile herkes mutlu ben mutsuz .korkuyorum hep bekar kalmaktan korkuyorum mutsuz olmaktan ..... ne dua edeyim bilmiyorum çünkü dua ' lardan ve ALLAH'tan başka hiç ümidim yok günlük (((

Sevgili günlük,
sana ilk defa yazıyorum.Bugün hem çok güzel hemde çok kötü bir gün yaşadım.Güzeldi çünkü ailemle çok güzel ve keyifli bir gün geçirdim :) kötüydü çünkü eşim herkesin içinde bana sesini yükseltti tabi bende karşılıksız kalamadım ( Ama neyse ki ÖZÜR DİLEDİ ve barıştık. SENİ ÇOK SEVİYORUM KOCACIMMM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…