Popüler Konu Sevgili günlük...

Merhaba Sevgili gunluk!
nasilsin bakalim?ben mi?bildigin gibi iste costum costum duruldum.
bebek falan yok gunluk bakma oyle.
hala daha tik yok.
tedaviye basladim bu ay gunluk. klomeni bitirdim birazdan doktora gidicem bakalim yumurtalar buyumus mu.doktor bi sorunun yok cok stres yapiyosun dedi o da yumurtalarini etkiliyo dedi.stres yapmamak mumkun mu gunluk...?
neyse iste boyle...

bir haftalık izin bitti işe geldim.
sadece benim çalıştığım odaya özgü olduğunu düşündüğüm oruçlu insanların önünde yeme içme devam ediyor.
keşke daha fazla iznim olsada şu mübarek ayda şu insanları görmesem.
akşama kadar nasıl vakit geçecek burda.

merhaba günlük sana ilk defa yazıyorum yada öyle sanıyorum bir süredir aklım ve kalbim arasında gelgit yaşıyorum
kalbimdeki adam bana ne kadar kötülük yapsada özlüyorum elimde değil aklımdaki ise iyi ama biraz garip biri bazı şeyler görmezden gelinirmi onuda bilmiyorum
dün kuaföre gittim orada azeri bir abla vardı bayaa sohbet ettik oda aşk acısı çekiyormuş bana dediki herzaman kendini düşüneceksin bakacaksın kocanda olsa işi bitince arkasını dönüyor ondan pay biç dedi eeee peki bu aşk acısı neyin nesi ozaman değilmi bu gündlerde geçecek biliyorum canımı okuya okuyaaaaa geçecek rabbim bana güç versinde herzamanki hatayı tekrarllayıp suçluymuş gibi aramasam onu....

Her seyim olmasa da olur günlük sağlığım olsun da..
Ailemin de sağlığı yerinde olsun inşallah..

günlük bence isteme benden bunu

kaldıramazsın sıyırırsın inanki :)

tencere tava etrafımdaki herkes bir hava :)

Cok özledim.. Burnumda tütüyor kokusu.. Gözleri... Sesini duyup yuzune hasret kalmak oyle zor ki. Gecsin su gunler de sevdigimin boynuna sarilayim günlük..

sevgili halka acik gunluk, senelerdir bitmez cilem var. Basladigim her iliski husranla son buldu. Derdimi kimseye anlatamiyorum, simdiki iliskimde mutlu oldugum kadar mutsuzum, oyle ki derdimi buraya bile yazamyorum. beni kimse tanimamasina ragmen surada iki kelime edemiyorum. Hakli yanlarimda cok haksiz yanlarimda var. Ama artik bende mutlu olmak istiyorum. isyan etmek istemiyorum ama bir belimi dogrultamadim. zincirleme bir mjutsuzluk 9 yildir yakami birakmadi. kendimi saldm iyice.

Evet, nedense yine ben problem yaratan taraf oldum. Anlamıyorum , konu ne olursa olsun konuşulmalı bana göre, iletişimsizlik de neyin nesi... Böyle sırf kavga çıkmasın diye mel mel bakalım onu mu istiyor anlamıyorum ben

Sevgili günlük. Sırılsıklam aşığım. Onsuz nefes bile alamıyorum. 3 senedir onsuz nefes aldığım tek günüm bile geçmedi. Ama artık mezun oldu ve işe başladı.. Şuanda işte, işten çıkana kadar kafayı yiyorum onsuz zaman geçmiyor.. Demin aradı o cennet sesini duydum, dünyalar benim oldu. Yakında düğünümüz var; düğün tarihini maddi yetersizliklerden dolayı bir türlü kesin olarak belirleyemiyoruz. Bir Kasım oluyor, bir mayıs.. Bir kasımı bekliyorum, bir mayısı.. Bu belirsizlik çok kötü.. Biran önce onun cennet kokusuyla uyuyacağım günler gelsin istiyorum. Onu canımdan bile çok seviyorum. O benim sarı kafam, pofidiğim, kelebeğim, pek minik olmasada benim minicik mini minnacık kuşum.. Rabbim tüm sevenleri kavuştursun günlük, kimse sevdiğinden ayrı kalmasın.. Sevdiği olmayanlarında karşısına hayırlı kısmetler çıksın. Herkes "çok şükür" diyeceği adamı tez zamanda bulsun, amin. Çünkü aşk bir insanın başına gelebilecek enn güzel, en nadide şey..

Sevgili gunluk bacagim kirildi bacagimm duyuyon mu beni

Iki bebeli anaya hasta olmak bile luksken tuttum tek basamak kala dustum ustune de bacagimi kırdım.

Havanin sicakligina mi cildirsam, agrisina mi, gece durmayan bebeme mi?

sevgili günlük,
ünlü uyumundan anlatım bozukluğundan vb kurallara uymadan sana yazıyorum. sanırım özgür olma arayışım içinde yaptığım kendi çapımda büyük bir eylem bu.
hatalarımla varım. peki hata olan ne ? 2 yıldır süren mutsuzluğum yer yer dinse de bugün bir ağlama arayışı içindeyim. az önce ilk aşkım kocam bana sarıldı ama hepsi bu . eskiden her sarılışında dertlerimi alır atardı kenara.sanırım artık dertlerin sebebi o ve ailesi olduğu için bunları yapamıyor.
evet çevremde ki bir çok insana göre mükemmel bir eşe sahibim. neden mutsuzum yetinmeyi gerçekten bilmiyor muyum? bir insan evlilik dışında iyi ama evliliğinde başarısız olamaz mı ?
asla eşimi kötüleyemesem de benim dostlarımın bildiği gerçek şu ki ben daima fedakar olmaktan sıkıldım bunaldım. ALLAH karşılığını verecek sana sen iyilik yapmaya devam et deseler de kızmadan edemiyorum ailesine.
engelli bir insanla yaşamak sevince gerçekten zor değil bunu hiç düşünmedim bile kimseyi dinlemeden evlendim. beni zorlayan engelli insanın beyinen engelli olan ve bana hayatı dar etmeyi hedeflemiş yüzleri güleç kalpleri kara insanlar.
kariyerimi herşeyimi kenara koydum. ve tabi hayallerimi de . dar beyinli insanların dar dünyalarına koştum geldim. şimdi sığamıyorsam suç benim mi?
kayınvalidemlerden nota aldım. malum başımı kapatmamam İzmirli olmam önemli bir mesele kalbimin ve iyi niyetimin hiç önemi yok . ALLAH katında var bu bana yeter.
neyse ben kalkayım sahur vakti yaklaşıyor yemek hazırlama zamanı.
kocaman öpüyorum canım :)

Yine bir hamilelik haberi daha günlük.Biliyorum hepiniz dua ediyorsunuz anlıyorum..Ama siz beni anlamıyorsunuz,ben bıktım artık hayattann da yaşamaktan da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…