Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlükcan

Neler Oldu hayatım da bir bilsen
Çok sevdiğim her zaman onunla bi gelecek hayal ettiğim sevgilimle artık yollarimiz tamamen ayrıldı. Yani bizimde sonumuz geldi..

Bu sonu ben hazırladım artık sarpa sarmış yürümeyen bi ilişki olmuştu ama hala birbirimizi cok sevdiğimiz için bi türlü kopamiyorduk.

Aşk kırıntısıyla doymaktansa tek basima yasarim deyip bitirdim ama kötü bi şekilde.. başkasıyla görüşüyorum dedim ona sirf tamamen kopsun benden diye başardım galiba ama cok mutsuzum..
Bundan üç dört ay sonrasını bekliyorum merakla umarım unutmuş olurum azda olsa

Buraya neticeyi yazarım günlük hoşçakal..

Sevgili günlük,
Günlerim neden paçavra geçiyor. Ve onca insan sansı yaver gidip o sınavı kazanırken ben neden ikisinde de 1 puanla kaldım. Bilgi eksikliğim olmadığını sen de çok iyi biliyorsun. Ki o sınavda sansın olması gerekirdi. Bana neden yardım etmedi şans. Şimdi çalışırken tekrar denesem dert denemesem dert. Önümü göremiyorum. Ne olacağım ben. Ne zaman her şey yolunda olacak ?

Sevgili günlük. Güne kötü başlayıp günün kötü devam etmesi ne kadar da hoş.
Nasıl da ihtiyacım vardı kötü haberlere... Herşey ne zaman yoluna girecek Allahım, ağır geliyor artık.

terbiyesiz saygısız edepsiz insanlara katlanmaktan bıktım.
onlar gibi carlamıyorum diye adım pısırık oldu.
gitse de kurtulsak.

Sevgili gunluk
Her sey cok karisik beni cok sevdigine inandigim adam baskasiyla nisanlandi kendimi nasil kandirmisim bilmiyorum cok inanmistim baskasiyla gormek cok sinir bozucu bu duruma nasil alisicam bilmiyorum zengin olsam ulkeyi terkederdim var ya offf offf

Sevgili günlük;
Artik insanlarin sözleri yüreğime su serpmiyor, sıkıntıdayim ama bir telefon uzakliginda bile bir dostum yok ,artık ihtiyacta duymuyorum, icimdeki iyileştirici gücü gördüm belkide...
velhasıl ,hayat ,başkalarından care dilenmek icin sencede fazla kisa degil mi gunlugum.

YAŞASIN İCİMDEKİ İYİLEŞTİRİCİ GÜÇ.

çok sıkılıyorum, hava da çok sıcak, dışarı çıksan çıkılmaz, içerde otursan sıkılıyorsun
iş yerimde çok yalnızım, bir arkadaşım izne gitti, diğerleriyle de takılmıyorum yalnız kaldım

sıkıldım sanki artık çalışmaktan..ne diye çalışır raporu aldımki..biraz önce gelen arkadaşta bu sıcakta ne duruyorsun hala git evine dinlen dedi..ama ama çocuğum için dedim...ağzıma tıkadı lafı...ben anne olucam..anne olmak öyle kolay değilki...bikaç aylık bebeşimi bırakamamki ben.bir gün bir gün benim için

Sevgili günlük çok karmasik bi durumdayim garip hissediyorum onunla olmayacakti ama baskasina gitmesini kabullenemiyorum galiba o buyuk sevginin yalan olmasini hatta kendi icimde cok buyutmusum kendime cok kiziyorumm hemen gitti birini buldu hatta nisanlandi sevgi bu kadar basit olamaz bi insan gercekten sevdiyse bu kadar kolay unutamaz baskasina gidemez iste bu yuzden onun sevgisinin yalan oldugu kismi kabullenmesi zor bir gercek oldu cunku cok inanmistim suan tek istegim onu biran once unutmak icimde hic bir zerre kalmayacak kadar unutmak istiyorum

Sevgili günlük insanların bi taraflarini kaldıran biziz, verdigimiz degerle bizi vurmaya calisiyorlar. Kime yurumeyi ogrettiysek bizi geçti. Kimseye kendinden fazla deger vermeyeceksin gunlugum ,gün gelir o deger verdigin silahsiz insanlara, silah vermis olursun ,verdigin deger onlarin silahidir artik. Genelde namluyu ilk sana çevirirler , ne de olsa insanoglu çiğ süt emmistir, sende aaa nasil olur ya ben sana cok guvenmistim , sana cok değer vermistim ,senin icin basarmistim ben , bizim hayallerimiz vardi , sen benim motivasyon kaynagimdin . Simdi sen beni vurcaksin ama ben tekrar iyilesirim ,ecelim gelene kadar iyi kötü yasarim . Ama ben seni sildim artik , motivasyon kaynagimda gitti simdi ben ne yapacagim? Mecburen kendi icime doncem ,kalbimi dinliycem . Yani en basindan yapmam gerekeni simdi yapcam , bu yol çok mesakatli , kendin olmak ,kendine yetmek gerçekten zor ama sunu fark ettim ki daha doyurucu. Baskalariyla karnimi doyurdugumu sanip aç kalmaktansa küçük lokmalar yer , kendimi garantiye alirim.

sevgili günlük kendime daha mutlu çalışabilceğim iyi maaşlı bir iş bulsam iyi olur bir de sevgili istiyorum koca da olabiler

Hastalığı veren Yaradan şifasını da verir elbet.
Umutsuz olmak yok gunicen !
Birinin bunu bana sürekli demesi lazım galiba

sevgili günlük;
hayat gerçekten o kadar tuhaf ki, ne zaman ne getireceği belli olmuyor, bir zamanlar evlilik hayali kurduğun kişiyle olmuyor, yerini bir başkası alıyor, hem de hiç aklında yokken. Biz planlarımızı yaparken, aslında hayat kendi planlarını hazırlayıp, uyguluyor. Bu gerçek, çok gerçek :)

Sevgili gunluk bugun kendimi daha iyi hissediyorum umurim onun icin tekrar uzulmem allahim nasip etmesin
Bugunki gunume cok sukur

ders çalışmaya başladım ben bügün:)))
sanki her şeyi unutmuş da okudukça hatırlıyor gibiyim
ah bir de aklımı çelen olmasa...
ama gayretliyim gördüğüm an başka yöne çeviriyorum kafamı,inatla gözüme gözüme bakıyor ben de inatla gözlerimi kaçırıyorum
olmaz çünkü biliyorum
o ve benden biz olmaaazzz

merhaba günlük
tüm günüm ne kadar sıcak bu gün diyerek geçti desem yalan olmaz
birde regl olmuşum felaket bir ağrım var yarına geçer inşallah
yinede günüm gayet güzel geçti bunada şükür diyorum

Günlük

Bi konu aciyorsun , ne bakan var ne cevap yazan..
Bir derdim vara acsam herkes bakardi galiba..
illa bi derdim olmali sanirim..

sevgili günlük artık yıldığımı hissediyorum
insanlara zerre güvenim kalmadı ve insanlara ihtiyacımın olmadığını anladım
ben yalnızlığı benimseyip etrafımdaki herkesi yanımdan uzaklaştırarak iyi mi yaptım bilmiyorum
tek bildiğim böylesi daha huzurlu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…