Sevgili günlük insanların bi taraflarini kaldıran biziz, verdigimiz degerle bizi vurmaya calisiyorlar. Kime yurumeyi ogrettiysek bizi geçti. Kimseye kendinden fazla deger vermeyeceksin gunlugum ,gün gelir o deger verdigin silahsiz insanlara, silah vermis olursun ,verdigin deger onlarin silahidir artik. Genelde namluyu ilk sana çevirirler , ne de olsa insanoglu çiğ süt emmistir, sende aaa nasil olur ya ben sana cok guvenmistim , sana cok değer vermistim ,senin icin basarmistim ben , bizim hayallerimiz vardi , sen benim motivasyon kaynagimdin . Simdi sen beni vurcaksin ama ben tekrar iyilesirim ,ecelim gelene kadar iyi kötü yasarim . Ama ben seni sildim artik , motivasyon kaynagimda gitti simdi ben ne yapacagim? Mecburen kendi icime doncem ,kalbimi dinliycem . Yani en basindan yapmam gerekeni simdi yapcam , bu yol çok mesakatli , kendin olmak ,kendine yetmek gerçekten zor ama sunu fark ettim ki daha doyurucu. Baskalariyla karnimi doyurdugumu sanip aç kalmaktansa küçük lokmalar yer , kendimi garantiye alirim.