Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlükcan, sıkıldım bu evlilik konusundan herkes üstüme geliyor, evlilik konusu açıldığında gözlerim doluyor bugünde öyle oldu hatta aktı gözyaşlarım o kadar istiyorum ki evlenmeyi göğsümü gere gere bu adam benim kocam demeyi , o kadar istiyorum ki anne olmayı şimdilik hepsi hayal hatta hayal bile değil çünkü ben hayal kurmuyorum ne zamandır .

Günlük bana hiç görücü gelmiyor artık yaş 31 olacak nerdeyse.annem bugün kardeşimle konuşurken şunu dedi duydum
"Vermiyoruz diye kimse gelmiyor birde yaşı büyük diyorlar artık "
Bu cümleyi benim için kurdu Düşünsene annem bunu diyor bana elalem neler söylüyor kimbilir ALLAH'ım yalvaririm beni bu ağır yükten kurtar karşıma beni sevecek birini çıkar evlenelim yuvamız olsun....çok günah işledim çok hata ettim hala yanlış yapıyorum günah işliyorum dönemiyorum tövbe ediyorum ama yine o günahı işliyorum nolur kurtar beni ALLAHIM. .....

Sevgili gunluk icimden gecen herseyi o kadar cok yazmak isterdim ki..
Icimdeki melek icin iyi olucam kimsenin dediklerine kulak asmak istemiyorum artik. Buna kocam da dahil son zamanlarda ilgisizligin hat safhasıni yasatiyor bana sag olsun.
Anne olmak nasil bir duyguymus yavas yavas anliyorum galiba. Tamam kocacim senin de bi r annen var ve ayni evdeyiz surekli birliktesiniz ama onun bana her dedigine ses cikarmamak zorunda değilsin ben bebegimden once kimseyi dusunmek zorunda degilim.
Annecim simdi seni daha iyi anlıyorum keske söylediklerini biraz dikkate alsaydim yapma dediklerini yapmasaydim.
Mutsuzlugun dibindeyim yine.

günlük
biliyor musun ders çalışmam lazım
bıktım yahu
okul bitti halen devam tam gaz

Sevgili gunluk; patavatsiz bir kuzenim var.
Lafin gelisi telefonda "buyur sen de gel" dedim diye kalkmis abisini de almis babamin benim icin ayarladigi yazliga geliyor. Yiyecek icecek kurus faydasi olmadan 5 gun kalacak. Babam calisiyor. Kendi tatil yapamayacak olmasina ragmen benim icin ayarladi bu yazligi da tatili de. Yuzsuz kuzenim! Sinirim tepemde!

günlükcük, sıkıldım bunaldım. ne yapacağımı bilemiyorum artık. hayat üstüme üstüme geliyor ve kaçıs yolu bulamıyorum. tek istediğim 6 yıl öncesine geri dönebilmek..

Sevgili Günlük
gelişmeleri yazayım hemen biz barıştık sevdamla
herseyi geride bırakmaya söz verdik çok mutluyum birbirimizin değerini anladik inşallah bu sefer
Rabbim bi yerden üzüp bi yerden sevindiriyor iste hehe

Selam günlük
aklıma yine sık düşmeye başladı yaptıkları
çok şey kaldı içimde diyemediğim belkide o yüzden bu kadar üzüyor bu durum beni
bir şansım olsa keşke tek bir şans içimdekileri çarpsam suratına
ne kadar kötü bir insan olduğunu söylesem söyleyebilsem keşke fırsatım varken yapmadım en çok ona yanıyorum...

sevgili günlük o kadar huzursuz ve mutsuzum ki, yazık ki beni hayata bağlicak hiç bi sebebim yok.. bazı insanlar gerçekten çok şanslı doğuyor. ne yapalım biz onlardan olamadık.

sevgili günlük
bu gün paramparçayım
yaşadığım şey ağır gelmeye başladı
herşeyin hayırlısı olsun...

Günlükcan içimde bir umut var :) yakın güzel günler işallah kimse yok hayatımda ama biri olacak yakın zamanda öyle hissediyorum ve cok mutlu olucam böyle hissediyorum içim kıpır kıpır :) .kurumda çalışan 2 kişinin bebeği olmuş çikolata ve tatlı dağıttılar nasıl mutlulardı bir bilsen bitanesi

"ALLAH olmayanlara da nasip etsın " dedi aminnnnnnnnn dedim içimden :) işallah RABBİM banada nasip eder ......

Güzel haberlerle geleyim istiyorum yüzüm gülsün istiyorum işallah yakın o güzel günler :)

Günlükk sol ayağım çok ağrıyor yaa,yorgunluktan ölücem galiba..Kendimi çok değersiz hissediyorum ,hiç bir şey yapasım yookkk ağlayasım geliyorr

sevgili günlük ilahi adaletin çanları mı çalıyor yoksa... umarım artık mutlu olma sırası bendedir...

merhaba günlük
gün boyu hava ne kadar sıcak diyerek geçti günüm
artık buraya gelipte sana çok üşüdüm bu gün demek istiyorum

whatsap fotosunu değiştirmiş günlük evlenmiş sanırım annesi eşi, mutlu aile pozlarıBende engelli tabi engeli kaldırıp lafları saydırayım sonra tekrar engelliyim diyor içimden bir sesDiğer seste sen böyle bir insan değilsin saçmala otur oturduğun yerde diyorİnsanlar hayata kaldıkları yerden aynı hızla nede güzel nede çabuk devam ediyorlar, ben kaldığım yerde kalakalıyorum.Bu günümüzede şükür yinede

merhaba bende gnlük yazayim

sevgili günlük iş yerinde eski muhasebeci arkadaşım meger patronun oğlunun dostuymuş ve fotolarını muhasebe programını yedeklediğim hardiskte buldum alıp şantajmı yapsam ahahaha kafamda deli sorular onu da geçtim o kadar gğzel hanım hanımcık bir eşi var ki anlatamam patronum da babamın en yakın arkadaşı maleseff yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…