Popüler Konu Sevgili günlük...

Staj mı yaptık Dallas mı çektik belli değil günlük. Bünyeme bir yıllık entrika, aşk üçgeni, ihtiras depoladım yani dizi bile izlemem artık. Şükür ki sonunda herkes bitimin gazına gelip içindekileri döktü, ben de "acaba"larımdan kurtuldum.
Sonra kendimi Çeşme'nin kızgın kumlarından serin sularına bırakıp tatilimsi bir şeyler yaşasam da makus kaderimin bir kez daha tecellisiyle kendimi iki ay önce bıraktığım yerde buldum. Döndüm evet ama ben aynı ben miyim? Hayır. Bence bu güzel bir şey.

Sevgili günlük,
Her şey anlamsız, boş, duygusuz, nedensiz. Kendimde anlamlandıramadığım duygular içinde bir gün daha sona yaklaşıyor. Sanki dünya bir labirent bizde içinde dönüp duran piyonlarız. Her çaba boşa. Ne kadar büyük bir şey başarsakta her şeyin, herkesin bir sonu var. Geleceğe bıraksakta hislerimizi geçmişle beraber, gelecekte bir gün gidecek. Nasıl olsa öleceğiz. Saçma.

sevgili günlük, bedensel olarak değilde ruhsal olarak o kadar yorgunum ki. teyzemin hastalığı,onu kaybetme korkusu,bitmeyen baş ağrılarım, gelecek kaygım... acaba ne zaman rahat bir hayata başlayıp bir düzen oturtacağım kendime?

sevgili günlük yine yine işteyim artık çok sıkıldım çalışmaktan

Sevgili günlük koltuk altımın yakınında elime beze gibi bi şeyler geliyor dr a gitmem lazım ama bi cesaret edip gidemiyorum hadi bi silkeleneyim alayım randevumu

kendimi çok yalnız hissediyorum.
çevremde zaten çok fazla insan yok.
olanlarında başka bir işi çıkınca tek başıma kalıyorum.
ne kadar sıkıcı bir hayat

Günlükcüm
Zor zamanlardayım. Stres de zor gerçekten. Kaldırmaya çalışmak da yıpratıyor. Tek isteğim önümüzdeki 10 ayın hıızlıca geçivermesi. Umarım her şey daha kolay olacak.

Sevgili günlük
Cok yoruldum artik iki gun mutlu bi gun mutsuz... Ne zamana kadar boyle gidecek?
Hic kimseye anlatamadigim gibi burayada yazamiyorum anlatsam derdimi paylassam rahatliycam belkide.. beceremiyorum.. ben o eski ben degilim gunluk.
Hep senin yuzunden baba ozguvensiz yetistirdin sagol!

Dr rahatsızlığımdan dolayı doğum kontrol hapını bıraktırdı.
Bebek isteyen eşime gün doğdu tabi ki de günlük can.
Ama ben tekrar işe başlayıp kendimizi biraz toplayalım istiyorum.
Bi yandan da anne olasım var.
Napmalı günlük can?
Oluruna bıraktım bakalım...
Herşeyin hayırlısı!

merhaba günlük
kafamda bin bir düşünce var şu sıralar
bir yanım farklı diğer yanım farklı konuşuyor anlamıyorum kendimi
geçti gitti demek istiyorum ama birşey sanki buna engel oluyor
geçti diyemiyorum gitti diyemiyorum...

sevgili günlük, bu kanserden tamamen kurtuldum mu? Ya kaybettiğim bebeğimin acısı artık geçsin günler... Bebeğim kollarımda olsa hiç bir acı koymazdı be bana....

Sevgili günlük herkesin dogrusu kendisineymis
Kimseye laf anlatmakla zaman kaybetmemeliymisim
Kimse kimsenin ne cani ne de ciğeri oluyormus

Ve insanlar okadar iki yüzluki
Senin yaninda baska konusurlar
Sonra baskalarina duygu somurusunde bulunurlarrrr

En iyisi kimseye bulaşmamak
Kendi yoluna bak.
Yol katet

Baskasinin amacıni amaç edinme

Benim yolum bana onlarin yolu onlara.

Sevgili Günlük,
Napiyorum ben diyorum bazen napiyorum????çok istiyorum be günlük çokkkkk .... yaşıtlarımın 2 3 tane çocuğu var benim hayatımda bile kimse yok ama ümidim var olacak biliyorum. Dün işyerinden arkadaşım ve teyzesi geldi fal baktı bana
"Bi yere gitmeyi düşünüyorsun ama nisanlanacaksin ve oraya gidemeyeceksin "dedi :) tatile gitmeyi planlıyordum işallah olur işallah sırf bu yüzden tatil planım iptal olur :) .bişey daha dedi bunu yap bak gör kısa zamanda evleneceksin kim bunu yaptıysa çok kısa bir zamanda nişanı oldu dedi,pis bişeydi söylediği ama yaptım işten erken çıktım geldim yaptım işallah olur ve bende birini severim biri tarafından da sevilirim

Ah günlük ahh neler duyucam daha neler.Ne kadar kötü kalpli insan var bu dünyada.. Allah görüyor diyor ve susuyorum...

pazartesi ya masal başlicak ve sindirella olacağım , ya da bir rüyaydı deyip külkedisi olarak yaşadığım hayata geri döneceğim... Mutlu ve ve huzurlu olacaksam pazartesi masal başlasın be günlük...

Sevgili günlük,
bu topikte Alıntı yapmanın yasak olduğunu Söyler misin herkese

Sevgili günlük
Artık güzel bir ise girmek istiyorum evde kendimi dinlemekten usandım. Zaten bu aralar epey depresifim hayatın hangi ucundan tutsam bilemedim. Yer yer anlamsız dusuncelerimden ve bitmek bilmeyen can sikintimdan kurtulmak istiyorum. Eskisi kadar devasa hayallerimde yok düşün yani o derece bozugum bu ara, bi hayat yoldaşı olmasina da gerek yok herşeyin zamanı var değil mi? Ilk önce kendi meslegimden guuuuzel bir isss

Sevgili günlük
Bugün de diğer günler gibi bom boş geçti. Belki de dolu geçmiştir ben kıymetini bilemedim yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…