Demek hâla buradasın günlükcüm. Kazenseni eski, asıl yerine taşımamış demek ki...
Oysa sen bir dert değilsin ki!
Bunu anlaması gerek artık!!!!Kazen
Bu arada sana süper bir haber vereyim.
Güzel annemiz iyileşiyor Şükürler olsun Rabb'ime...
Sonuçlarımız hep iyi geliyor, çok şükür.
Sevgili Günlük bugün ikili test sonucum güzel çıktı çok mutlu oldum sağlıcakla hayirlisiyla Bebeğimi bu sefer kucağıma alırım uzun ömürlü analı babalı buyutmeyi nasip etsin Rabbim
sevgili günlük
ne oluyor bana söylesene niye kalbimin ritmleri onu görünce tuhaflaşıyor
yoksa korktuğum şey ve onunda çok olmasını istediği şey başımamı geliyor
bu çocuğun sabrımı yoksa ona bağlamaya başladı beni
kim benim gibi deliye sabreder ki bu kadar uğraşır ki
bilmiyorum günlük kafam çok karışık hayırlısı olsun diyorum yalnızca...
Ah günlük ahhhh, yıllardır ben bu anı bekledimmmm.hep bi işim olsun istedim ..ve haber geldi..işe alındımmm. haftaya verecekleri eğitimden sonra işe başlıyorummm.. ama mutsuzum çünkü çok korkuyorum..4 yıldır evin içindeydimmmm. ben ve iş hayatı nasıl olacak bilmiyorummm.. Allahımmm nolur bana güç ve azim ver... Beni kimseye mahçup etme.
Günlük
Yazınca rahatlayacağım biliyorum. Kalbim acıyor kalbim yanıyor. Neden o kadar çok şey söyledi ki.. Neden? Sakince sordum sakince.. Neden geçmişi sorguluyor hala? Ben seçimimi yaptım mutluyum huzurluyum. Neden kendi bencilliğini benim yaşadıklarım üzerine yorumlatıyor? Neden küçük kardeşim bana bunu yapıyor? Neden kalbimi kırdın içimi parçaladın? Mutlu musun? Ağzından çıkan o cümleleri nasıl geri yutarsın? Keşke dönsem o ana ve seni sustursam. Sesin beynimde yankılanıyor..
piyasalar sakin işer sakin bol bol vaktim var platform için
kk ya uzun bir aradan sonra yenide döndüğüm için mutlu hissettim
kimi zaman AMANNNN benim derdim bana yeter niye başkalarının üzüntülerini de yükleniyorum ki diye düşünsemde
bugün birkez daha anladım ki
VAYYY BEEE benim derdim dertmidir ne dertler varrr şu hayatta demek te ayrıca rahatlatıyor
yanlış anlaşılmasın sakın
başkalarının ne büyük derdi var diye sevinmiyorum
benim derdim de küçükmüş be kardeşim diyebildiğim için rahatlıyorum o kadar
kimin ne sıkııntısı varsa
en kısa zamanda atlatmasını dilerim
hepinizi öpüyorum
sevgili günlük
bu gün ona çok kızdım çok çabuk affettim ama kırıldım
hiç keyfim yok iyi değilim sanırım bir garibim bu gün
eski neşemi hissetmiyorum ama yinede iyi olacağım buna inanıyorum...
Hayatımda çok değişik gelişmeler oluyor günlükcan..
Anlatsam roman olur!
Ama bugun off neyse..
Ne hissettigimi bende bilmiyorum ama iyiki bir yerlerde var oldugunu bildigim insanlar var!