Popüler Konu Sevgili günlük...

Benim sana yazisimin ilk gunu ay ilk gunum de guzel bi gun bugun o esek kafali cok yumsak davrandi bana 2gun onceki manyak ruh hastasi asabi agresif tam manasiyla okuz hoduk bi insan gitmisti tabi bu ana fazla seviniyo gibiyim iste bu ufacik normal insan davranislari bile beni mutlu eder oldu hayatimin en yorucu yili olarak su 1bucuk yili soyleyebilirim. En calkantili en mutlu en zottirik en berbat en aglanilasi en depresyon vs.vs.geriye dogru bakinca hos olmadi bugunum guzeldi tartismasiz sessiz sakin sevgi dolu mutlu bi gun gecirdim aman masallah diyim nazar degmesin gozumden uyku aktigi halde bu sitede orda oraya dolaniyorum hi bi de cok sıkıştım sanirim bi an once tuvalete gitmem gerekcek bu arada kardesim tam bir manyak yurek yemis bildigin yemis yani babama yalan soyleyip gecenin bi vakitleri fink fink sokaklarda yeni nesil pek bi fena ah bi de laf soz dinlese allah akil fikir versin koca kizi da dizimize yatirip dovemiyoruz da annem o da en bitane her durumda bana yardimci bi arkadas gibi bi sirdas tabi cok kotu oldugum zamanlarimi anlatmiyorum ona yazik akli kalir uzulur kafasina takar sonra annecim bilmen gerekenler simdilik yeterli yanimda oldugun icin cok tesekkur ederim bu destegine her zaman ihtiyacim olcak iste gunluk annen nerden cikti dersen o hep vardi bugun de az dolastik gezdik onla gulduk ettik lafladik annelerin en birincisi babam da formundaydi bugun kori soslu pilavdan sonra gelen elinin kori diye espriler havada tabi o pilavi ben yaptim ailecek komaya gircektik annem tabiki de cope doktu bi daha antin kuntin seyler yapmamaya karar verdim yap kuru fasulye pilav yensin iste akillandim artik ablam derbeder kiz sabret 3 gune geliyorum yanina ve sevdicek supriz yapmaya geliyorum bakalim tepkin ne olcak simdilik bu kadar artik tuvalete gidip sonra misil misil uyuma vakti gunlukcuk

Sevgili günlük,
Midem ağrıyor. Yine keskin kramplar giriyor. İnşallah o hastalık değildir yine. Çok korkuyorum gecelerce uyutmayan o kramplar gelmesin yine endoskopi olmasın nolur sabaha geçsin..
Erken kalkmam lazım günlük.. Iyi geceler..

Sevgili günlük...
İnsanlar değişmiyor aslında sadece zaman gectikçe gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. Keşke diyorum ozaman keşke kelebek gibi günlük yaşasak belkide ozaman herkez mükemmel olurdu hayat daha bi güzel olurdu sanki...

Günlükçüm
Kafamda bir sürü soru var.
Yasamak icin bir seyleri bekliyorum sanki oysa senler ,günler aylar, anlar gecip gidiyor. Tutamiyorum.
Insan ne icin yasar. Anne sevgisi , evlat sevgisi , eş sevgisi icin mi? Bir cay demleyip, bir kahve pisirip beraber icecegin arkadas icin mi ? Ne icin? Ben o denizin kokusunu özledim...

sevgili günlük
onu rahatlamış görünce çok mutlu oluyorum
kelimelerim onu rahatlatıyor biliyorum
daha iyi olacak bunun için çabalıyorum asla vazgeçmeyeceğim

Günlük çok özledim onu
Bana kızışını bana o bakışını
Nasılda ihtiyacım var ona
O gittiğinden beri dışarı cıkamıyorum
O çok sevdiğim gökyüzü boğuyor beni
O gittiğinden beri günes bile ısıtamıyor içimi, o gelicek o zaman açıcak benim günesim , gökyüzü onunla bakınca güzel olucak, tek umudum onun sesi, tek tesellim elimdeki ve basucumdaki resmi, biliyorum Allah ın izniyle o fotoğrafla değilde onun kokusuyla uykuya daldığım gecelerimiz olucak bizim. Allahım kavuşmayı nasip etsin askerime

Sevgili günlük..yine beynimin icinde konusan o ses..doktorun dedigi gibi onunla ilgilenmiyprum.,sus deyince daha cok yukseliyor sesi cunku..hep o ses yuzunden gelmedi mi bunca sey basima..dissosiyatif ve bipolar olarak yasmak zor belki de..ama taze filizlenmis hayallerim var benim..herseye ragmen tutunacagim ve basaracagim inşallah..benim sucum degil boyle olmak..nasil bakmayi bilirsem basedebilirim diye dusunuyorum..Allah büyüktür. .

ah gunluk...
yapilacak o kadar is var ki
tasinmak ne zor is
neyi kaldirsam neyi biraksam karmakarisigim...
offf.
vazgectim tasinmaktan.uyumak istiyom

Sevgili Günlük..
Bu hayatta en önemli şey insanın sağlıklı olmasıymış.
Böyle kötü zamanlarda anlıyor insan sağlığının, sevdiklerinin kıymetini..

sevgili günlük
bir gün daha bitiyor
bir gün daha eksiliyor ömürden
onunla mutluyum beni mutlu ediyor
hep hayatımda olur inşallah

Sevgili günlük
icim buruk yine
onsuz bu şehire ilk defa bu kadar yüksek ten bakıyorum. caddede yanan ışıkların manzarası ısıtamıyor bu sefer icimi acı veriyor hatta kavuruyor yüreğimi, boğuyor bu şehir beni o yokken geçtiğimiz her yol, her semt şimdi o ışıkların içinde yaşıyor . tez gelsin askerim sehrime bi ışıkta biz olalım bu semte..

Sevgili Günlük
Aylardır yapmak istediğim şeyi o yalnızca birkaç saatte yaptı.Kalbimde ona beslediğim ne kadar duygu varsa hepsini söküp aldı.Ağlayamıyorum bile...Umarım onunla mutlu olur...

Sevgili günlük:
Bugün cok bekledim gelir diye ama gelmedi
Bir daha asik olamayacagim diyordum ama oldum . Belkide olduğumu saniyorum, bilmiyorum.
Ama canim yaniyor
Büyük konuştuğumdan midir
Olmayacak birine tutuldugum icinnn ((
Asik olmak ne kadar da anlik bir sey
Planlayamiyorsun, geldi mi kovamiyorsun.
Umarim ask degildir bu duygu .

sevgili günlük
yüzümdeki tebessüm oldu o benim için
hayatımın kışını bahara çevirdi gelişiyle
sesini duymasam boğulacak gibi hissediyorum kendimi
çektiğim tüm sıkıntıların mükafatı gibi sanki
Allah onu başımdan eksik etmesin
canıma can hayatıma anlam kattı gelişiyle...

sevgili günlük

keske bir mucize olsa da sevdigimle tekrar bir araya gelebilsek.. cok özlüyorum onu.

Sevgili Günlük,
Hayatımdaki belirsizlikler yoruyor beni...Hayatta neler olacağı elbette belli değil,fakat bu kadar belirsizliğin arasında az da olsa net bir şeyler olmasını istemek kötü mü?Zaten her şey bu kadar zorken bir de ne hissedeceğini bilememek.Çok zor,çookk...

Sevgili günlük
Babamın evini bizden çok sevmesinden bıktım usandım
Sürekli bu yüzden beni aramasındanda sıkıldım
Yüzünü bile görmek istemiyorum
Nefret ediyorum nefretttttttt
Yani hayatım b...tan gidiyor
Sevgili konusu ayrı bir durumda
Kavga etmeye yer arıyor oda
Biride beni kırmaktan üzmekten korksun bee
Kavga etmesin benimle
Artık kimse beni sevmiyor gibi hissediyorum
Çok boğuldum.
İnş. okuldan sonra hemen iş bulurumdaa
Kimsenin ağız kokusunu çekmem.

Sevgili günlük;
Bu üstümüzdeki ayyaş heriften bıktım usandım. Bizimkiler bir sene daha bu evde oturacağız diyorlar. Herif gece kızıyla kavga etti, bir yandan kafayı da çekmiş. Sabahlara kadar üstte, yani terasta (kendisi tam bir dairede oturmuyor, bir oda bir mutfak, banyo wc o şekilde barınak gibi bişey yapmış çatıya) bizim evin üstünde sürekli bişeyleri yerlere çarptı, kırdı, döktü bağırıp çağırarak, bütün mahalle duydu. Bi ara sesi kesilir gibi oldu o esnada ben de uyuyakalmışım. Birden inanılmaz bir gürültüye uyandım ve deprem oluyor da ev yıkılıyor sandım, çok korktum. Baktım sarsıntı falan yok, biraz dinledim ve meğer bağırarak bişeyleri deviriyor, tekmeliyormuş. Sonra bi ara geldi tam bizim odamızın üstüne denk gelen kısımda dizdiği bira şişelerini tekmeledi, gürültü koptu. Ayyaş herifin ne yapacağı belli olmayacağı için de yukarı çıkıp bakamadım. Yemin ediyorum buradan bıktığım kadar başka hiçbir semtten bıkmadım. Evi başımıza yıkacaktı nerdeyse. Korktum resmen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…