Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili Gunluk
Bugun pazartesi, gunler bazen ne de yavas ilerliyor degil mi ?!
Aklimda cok guzel seyler var, umarim Rabbimin izniyle hepsi olur, hepsi gerceklesir.
Cok seviyorum cok

Sevgili günlük
İçim o kadar acıyorki anlatamam
Hiç bu kadar kötü hissetmedim kendimi ben..
o dualarım korudu benim askerimi biliyorum Allah ım duyuyor sesimi..
Böyle beklemek o kadar zorki
Sesini duyduğum için şükrediyorum
Çok korkuyorum icimde tarif edemediğim bi acı var boğazımda ise düğüm..
Tek duam ona sağsalim kavuşmak
Allah ım askerlerimizi korusun.

Sevgili Günlük,
Üzüldüm mü? Bilmiyorum alıştım galiba herkesin bir laf söylemesine, acımadı canım ,içimde fırtınalar kopmadı , gözlerim dolmadı haykırmak istemedim alıştım durumuma ama ya annem O'da alışacak mı benim gibi pek sanmıyorum. o kadının bana laf söylediğini anladı savundu ,eve gelince bir daha tek bir laf duyarsam o kadına şöyle şöyle söyleyeceğim diyordu sinirinden .Evet evde kaldım yaş 30 hatta 1 ay sonra 31 olucam ama kader olmadı napayım elimden bişey gelmiyo ki .Çok dua ettim ağlayarak istedim RABBİM DEN ama hayırlı değilmiş ki nasip etmedi .ben alıştım ama anneme bunu yaşatmaya hakkım var mı ?YOK....Keşke ölsem yok olsam ben evlenemedim diye değil anneme bu acıyı yaşattım diye .............

merhaba günlük
kafam çok dolu beynim beni adeta kemiriyor korkuyorum bir boşluk beni sanki içine çekiyor çırpındıkça battığımı hissediyorum kafamdan bir türlü silinmiyor bazı şeyler hak etmediğim şeyleri yaşamak bana ağır geliyor Rabbime sığınıyorum bir tek o zaman rahatladığımı fark ediyorum bu günleri inşallah atlatıcam günlük....

Sevgili gunluk bugun cok mutluyum
her istedigim istedigim sekilde gerceklesti bin sukur Rabbime.. nekadar sukretsem az, sonsuz sukurler olsun hamd olsun
detayciyim ve en kucuk birsey istedigim sekilde olmasa nasil karalar baglarim herkes bilir, Rabbim okadar yardimci oldu ki bana her konuda.. bundan sonrada Rabbim utandirmasin hicbirzaman insAllah

Sevgili Günlük,
Sitenin birinden elektronik bir ürün sipariş ettim. 2 iş günü içinde kargoya verileceği yazıyordu ama bugün 3. gün olmasına rağmen halen kargoya verilmemişti. Mail atıp sordum, tedarikle ilgili sorun olmuş da bilmem ne, yarın kargoya verilecek dediler. Bi sinir oldum. Hemen sipariş iptali talebinde bulundum. 3-7 gün arasında ücret iadesi tarafınıza yapılacak dediler. Başka sitelere bakındım, içime sinen bir ürün bulamadım. Buradaki en azından ucuzdu. Az önce adamlara mail attım, sipariş iptal talebinde bulundum ama şimdi vazgeçtim, tekrar işleme koyun ama yarın kargoya verin falan dedim. Adamlar kendileriyle dalga geçtiğimi düşünecek. Olabilir çünkü onlar da benimle dalga geçiyor. Bakalım ne cevap verecekler, belki de bu ürünün iptalini çoktan yapmışlarsa yeniden sanki yeni bir ürün alırmışım gibi sipariş vermemi isterler... Bilmiyorum.

Sevgili günlük,
Babam hala evini(!) sormak için telefonla beni arıyor
Artık açmıyorum bıktım bu ne beee
Ayrıca annem kardeşime bilgisayar alacakmış
Bu yılda sınıfta kalırsa evde kavga kıyamet kopacak
Artık kavgadan bıktım
Bu arada küçük kardeşimle ben ilgileniyorum
Her gece baş ağrısıyla uyumaktan sıkıldım
Şimdide sırtımda zıplıyor
Ağlıyorum günlük
Anne olmak istemiyorum nefret ettim bu duygudan
Ama beni bilmediği sayı kadar çok seviyorum diyincede
İçimin yağları eriyor ya

Sevgili Günlük
Rabbime çok şükür ki artık mutluyum sevdiğim yanımda sorunların üstesinden geldik yavaş yavaş onu çok seviyorum ve seviliyorum bu çok güzel bir duygu

Şu sınav işide olsaydı ne guzel olurdu ama kısmet rabbim bi yerden verip bi yerden alıyor işte

Seneye de hem sınav hemde evlilik olacak INSALLAH çifte düğün ayhh sevindirik oldum böyle düşününce

Sevgili günlük.. Verdiğim kararlar yüzünden çok dertliyim. Son 3 günüm zehir oldu bana

Sevgili gunlukcum ..Bugün acaip yagmur var.Ama o yağmurlar içime yağıyor. Zırıl zırıl aglayasim var.. Neyin ne olduğunu bilirken neden bu vazgecmemezlik ? Hem de büyük pismanliklar ve üzüntü yasayacagini bile bile. . İçimde kendimle savaşmaktan yoruldum be günlük.. Allaha sigindim.. Mevlam neylerse güzel eyler.

Sevgili günlük hergunum birbirinin aynısı
Nolcak böyle hep böyle mi gitcek ?
Ne zaman mutlu olabilirim örtalama
Yada anneme ne zaman yarancam?
Yaptığım iyilikler iyilik olarak kalcak?
Ne zaman degerimi anlayacak
Ha sevgili günlük?

Deyim ben hiçbir zaman yok öyle bi dünya

Guzel gunluk:)oglum bu sene okula baslayacak ve ben cok stresliyim kafam hic rahat deyil hep tedirginlik yasiyorum oglum icin endiselerim cok surekli yanimdaydi ama artik okul hayati baslayacak okula nasil alisacak ihtiyaclarini gorebilecekmi ogretmeni iyimi olucak arkadaslariyla anlasa bilicekmi derslerini kendi istegiylemi yoksa benim zorlamamlami yapicak kafamda deli sorular guuuuunluk

Sevgili günlük,
Çok sıkılıyorum çook...
Sıcakta evden çıkmak istemiyorum ..
Evdekilerden boğuluyorum..
Her yapacağım dediğim şeyi not alıp ertesi güne yazıyorum..
İçimden hiçbirşey gelmiyor..
Havalardan mıdır acaba?
Çok sıkıldım bunaldım boguldum ...Offff..

Sevgili günlük babama çok kizdim yada sinirlerim inceldi. Tatilde az kalayın diyorum basıma iş açıyor. Yok yarıniişçiler gelcekmiş annem yemek yapacakmis bende benim iki abiminde uç tane çocuğu var ona bakacakmisim. Benim ufaklık zaten durmuyor. Hiiic isim olmaz. Ben yarın kaçar. Bunun öncesinde var da doluyum biraz. Off off annenin evi haram bana

Sevgili günlük
Bugün gene ev işleri canıma okudu çok ama çok yorgunum
Ne zaman bu temizlik hastalığım geçecek?
Ne zaman yan gelip yatacam ben?
İş yapmadığım bir gün yok off
İçim sıkılıyor hayatım hep böylemi geçecek

Sevgili Gunluk
Dun kotu bir gundu.. kirdim ve kirildim .. Allahtan sevdigimle bir sorun yok ama onunlada birbirimize girdik yok yere
Kendimi kotu hissediyorum, moralim bozuk
Ne yapsam yanlis yapiyorum birsey yapmaya birsey istemeye korkar oldum artik ..

hamile olma ihtimalim söz konusu olabilir mi günlük?
ben anne olmayı istiyor muyum bilmiyorum.
kocam çok istiyor.

çok şükürrrr çokkkkk, günlükçüm rabbime şükürler olsun ki artık güzel bir işim var. atanamasamda bu iş beni bir yerlere getirir gibi tek sıkıntım patronumm.. Allah düşmanımın başına böyle birini vermesin..neyse ki yüzünü nadir görüyorum. onun dışında tabi ki zorlanıyorum..hem de ççokkk .. çünkü ilk iş deneyimim ve bu alanda hiç bilgim yok. daha ilk günlerden çıkmayı düşündüm ama saolsun ofistekiler hep yardımcı ve anlayışlılar.. Allahtan tek dileğim şimdi bana hayatımı paylaşabileceğim, birbirimizi hakedeceğimiz hayırlı bir insan nasip etmesi... AMİN..çok aminnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…