Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük, bu adam ne ruhsuz cikti ya hu ...bilseydim daha önce ah keske ..

Sevgili Gunluk

Bana ragmen hala mutluyum
Benim bu hayattaki en buyuk dusmanim kendimim inanamiyorum .. neden boyleyim ben ..
Kendimi degistirebilmek istiyorum
Bazen hersey cok anlamsiz, ne icin kimin icin bukadar dusunuyorum yoruluyorum ve yasiyorum .. bazen gercekten bombos hissediyorum
Herkeste olanin cok fazlasina sahibim belki ama olmayan en az seyi ariyorum .. cok yazik

Günlük bugün o kadar çok andık ki onu içimde tuhaf bir his belirdi. Ben bu yükten nasıl kurtulacağım bilmiyorum...

Günlük,

Bu ara gelecegimi çok düşünüyorum. Çok fazla plan yapıyorum, peki ya gerçekleşmezse hiçbiri? O zaman ne kadar hayal kırıklığına uğrarım? Daha 5 senem var ama tusu düşünmeye başladım bile, acaba ilk denememde olacak mı? Acaba hangi sehir olucak? Acaba o dönem geldiginde aşık oldugum, hayatımda istediğim adamı bulabilcek miyim? Yoksa 30 yaşıma geldigimde evde kalmış kız kurusu mu olacağım?! Ben de aşki yaşamak istiyorum, böyle nasıl anlatsam, onu gördüğümde heyecanlanmak, elimi tutmaya çalıştığında birden geri çekmek, öpmeye kalktığında nar gibi kızarmak... Acaba ben de yaşayabilecek miyim bunları bir zamanlar oldugu gibi... Benim de bebeklerim olucak mı böyle sarı sarı mis kokan tatlis bebeler... Daha 20 yasında oldugum halde arzuladığım seyler normal mı ki günlük? Ruhum mu çabuk büyüdü yoksa? Neyse daha fazla kafamı yormadan uyuyayım günlük...

Sevgili Günlük,
bugünde evin türlü odalarında mikroplarla savaştım. Galip gelmem an meselesi, ocağın kenarındaki birikip fosilleşmiş yağ lekesi beni zorlasa da yinede kazanan ben olacağım. Şimdi gidip duşakabini yerinden sökercesine ovacağım. Çünkü titizlik hastası olmak bunu gerektirir.

Ne anlatayim bilmiyorum gunluk ben den kucuklere bile gorucu gelirken bans omru hayatim da bir kere bile olmadi herkesin esi dostu birilerini buluyor cevresindekilere ama bana yok neden cok mu kotuyum cirkin hic degilim .Kadin erkek karsik bir toplulukta bile erkekler sanki beni gormuyor varligin yoklugum la bir .Canim annem kimbilir baska kozlari isteyenlero duyunca nasil uzuluyor benim umudum kalmadi yasim gecti .ben de biktim artik baskalarini osteyenleri duymaktan baskalarinin sansli kismetlerini bilmekten .millete hikayeler iydurmaktan yalan soylemekten evet beni isteyen yok ama bu benim sucum degil insanin cevresi olmayinca yapabilecegi pek borsey de kalmiyor.koylerde gorevliyim meslektaslarim bile ya evli ya sevgilisi var .kimse kalkipta demesin vakti zamani vardir benim gibi yalnizlarin hic bir zaman nevakti ne zamani gelir .

minik siyah bir sort kucuk pabuclar kirmizi tisort senin guzel yuzun minicik bedenin iyi uyu guzel kiz kisacik sacli minik kiz

Gunluk dugunlere hic gitmek istemiyorum.Nekadar kalabalik nekadar cok gelenleri var ya bizim dugunlerimiz ailelerin akrabalarla yillardir kus olmasindan dolayi kimsesiz kalacak.Simdi sap gibi nisan ,kiz isteme gibi olaylar olacak bize sormazlar mi kiminiz kimseniz yok mu hani daylari ,amcalar,teyzeleri ah ah gunluk ah cok zor o an da yerin dibine gececegiz .Eskisi gibi komsular da kalmadi artik insanlar bencillesti cevresi cok olan bizi cagirmiyor bile tabi ihtiyaclari yok.Ben dugun yapmak istemiyorum allahim bana benim istediklerimi yapacak biri cikarsin ,kArdeslerime de yeterki kucuk dusmeyelim .Hoscakal dert ortagim ,yalnizligim dostu hoscakal....

Günlük, neden boş işlerin peşindeyim neden olmayacak şeyler için hala bekliyorum

Günlük,
Bugün yine ailemin yanında olma isteğim depreşti. Kendi yatağımda uyanmak istiyorum.
Kızkardeşimle yine kıyafet kavgalarımız olsun istiyorum.
Her akşam babama gidip o mu güzel ben miiiii diye sorup babamın"ben güzelim" demesini özledim.
Eve geç kalma korkusuyla babamdan yiyeceğimiz azarla yol boyu kalp krizi geçirirken annemin konuyu çoktaaan halledip bizi eve almasını özledim.
Ahhh zaman ne kadar acımasızsın. Neden bu kadar aşığım aileme neden her an annemin kokusunu duymak istiyorum.
Allahım sen ömür ve sağlık ver!

Ayy ne sıkıci bigun... bitmedi be... sıkintidan midem agriyo artik.... zaten icim. Icime sigmiyo.. nasi bi hayat beni bekliyo bilmiyorum.. saka gibi geliyo ama ben yeni bi hayata adim. Atiyorum.. hemde bi erkekle.. nasil olcak napcam hicbisey bilmiyorum.. korkuyorum.. korkularimla yuzlesmekten korkuyorum.. offg cok sıkıliyorum... nolcaksa olsun artik.. su mide agrimda gecse bu gecede rahatlasam...

günlük bu kez tamam galiba.
sevdiğim adam tam kafam.

istediğim her an görebiliyorum, istediğimde peşimden koşuyor, istediğimde ben koşuyorum.
yorulmuyorum.

bebek gibi.

aşık olamam sanıyordum yeniden. çok da güzel oldum be.
çok yakıştık.
dilerim bu kez kötü bitmez. ki ben sanmıyorum. eşli davetlere katılmaya başladık bile :))

Sevgili Günlük,
Uykularım kaçıyor ve ben aylardır geçmek bilmeyen bir acının içerisindeyim. Ağlamaktan gözpınarlarım kurudu. Neden mi bunca keder? Annelik duygusunu tatmış bir hemcinsimin bana annelik hakkımı çok görmesi ve bebeğimi yitirmeme sebep olması. Çok acımasızca oldu belki bu cümle ama ne yazık ki öyle...Okumuş, son derece kültürlü olduğunu düşündüğüm ve hatta çok ama çok sevdiğim birinden yaşadım bunları. Ve... Atamıyorum içimden,sindiremiyorum. Her geçen gün annelik şansım azalıyor. Eşimden dolayı normal yoldan bebeğim olması çok zormuş, öyle dedi doktor bey. Hangi kelime yada cümleyi kullanırsam kullanayım; yetmiyor, yetmiyor ruhumdaki acımı... Tanrım yardım et, beni de artık güldür ne olur??

sevgili günlük emeklilik yaşımı bekleyip durmaktan yoruldum artık emekli yaşım geldiğinde yaşlı olacam bee hala ne demeye bekliyorum ben

Günlük
Kocami ozledimmm. Biz artık ne zaman kavuscaz söylese gunluk! Evlendik omur boyu beraber mutlu mesut yasayacagiz diye evlendik noodu günlük yine ayrı kaldık. Allahım sen bizi kavustur artık biz 5 yıldır ayriyiz zaten acı bebeğimizin yüzüne kavustur bizi

Gunlukcannn 80 gun kaldi... zaman zaten su gibi.. saka maka ben gidiyorum.. evimi ailemi dostlarimi birakip yeni bi hayata gidiyorum.. sevdigim adam olucak yanimda ama yinede korkuyorum... cevresi bol ailesi kalabalik.. yeni ortama ben nasil uyucam bilmiyorum.. hiysuz biriyim kendimi biliyorum.. zor anlasirim herkesle.. onun arkadaslari kiymetli ya anlasamazsam inlarla? Simdi iyi tamam merhaba merhaba.. ama sonra ailesiyle akrabalriyla hep icli disli olcaz.. ailem uzakta kalcak.. ben bi basima bugune kadar ailem olmadan asla diyen ben yepyeni bi ailenin bireyi olcam!! Off nasil kiskaniyorum su kiz tarafina yakin olan evlilikleri.. benimkide tam tersi onlara yakin olcaz hep.. insallah anlasiriz.. mesafeliyimdir ben.. ama onlari bilmem... allahim sen yardim et... anami babami basimdan eksik etme.. beni kimseye muhtac etme.. orda basim dik guclu olmayi nasip et.. kocam hep yanimda olsun.. beni sevsin saysin.. simdikinden daha cok... sen beni pisman etme allahim.. insallah guzel gunler yakindir ve bu korkular aldatmadir benim icin.. umdugumdan guzel olsun yeni hayatim insallahhh

Kiz , sen yeni bir aska mi yelken actin? Eskisi ne oldu?

Merhaba sevgili günlük ilk defa yazıyorum :) Sevgilimi çok özledim yazmak istedim bi yerlere. Okulların açılmasını dört gözle bekliyorum sırf sevdiceğime kavuşmak için. Bir yandan da zayıflamaya çalışıyorum yoğun bir tempo içindeyim anlıyacağın. İnşallah başaracağım bu işi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…