Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili gunluk
Kirildigim yerden etrafimdaki herkesi kiriyorum
Oyle bi kirildi ki bedenim gucsuz kaldim acisini cikarircasina kiriyorum herkesi
Yapayalnizim gunluk cok yalnizim

Sevgili günlük. Sıkı diyet çalışmaları devam ediyor. Yüzümde maskeyle uzandim şimdi koltuğa. Hava müthiş. Bitki cayimi alıp balkona mi ciksam acaba :)

Gunlukcum bugun esimle evlilik yildonumumuz :) 2 sene oluyor evet diyeli.
Esimin mail adresi tablete tanimli biraz once bir mesaj geldi genelde aski ariza falan oldugundan mesaja baktim sonra bir mail dikkatimi cekti n11.comdan gelmis siparisiniz onaylandi diye heyecanlandim tabi dedim kesin yildonumu hediyesi, girdim baktim ki kiyma makinesi dun aksam vermis bu siparisi, normald3 bes liralik bir cerceve alacagi zaman bile bana danisirdi bunda danismadi yani ki bu benim hediyem cok mutsuz oldum sozluk bende gidip simdi eve surahi alip ona hediye mi versem ay ykksa annesine mi aldi bu kiyma makinesini de, bayramda esimin ailesine gidicez de vallahi cok uzgunum nasi kotuyum of

Sevgili gunluk olumlama yapmak istiyorum
Bu sene o beyaz atli prens buraya gelecek (yani bana)

Sevgili Günlük,
Merhaba
Çok yorgun, uykusuz ve halsizim.
İlk yazdıklarım bunlar olmamalıydı
Yarın güzel haberlerle gelmek istiyorum sana

Günlükcüm :)
Hayatım çok sıradan iş -ev arasında mekik döşüyorum kimse yok hayatımda ama içimde bir umut var :) içim ferah sıkıntılı değilim kendi kendimi parçalamıyorum, üzüntüden kahrolmuyorum orta da bişey yok hayatımda kimse yok ama içimde bir umut var :) RABBİM'in yüzümü güldüreceğine inanıyorum çünkü O (çok yüce,cok büyük, cok cömert) herşeye KADİR :) inanıyorum beni ve bütün kullarını duyduğunu biliyorum ,bizim böyle feryadımıza elbet cevap verir, gönülden istediğimizi elbet nasip eder . ALLAH HERSEYE KADİR dua etmeye gönülden istemeye devam

Onun bana bakmasi hosuma gidiyor gunluk tam firindan ciktim bu birden cikti marketten oksuruyo bakmam icin ama bakmiyorum kacamak bakis atiyorum okadar :)ben de fenayim ha ilgi hosuma gitti ama tipim degil birazda yasi kucuk ve egitim seviyeleri de uymuyor sanirim of of nediye esit olan biri gelmiyo.

Sevgili günlük !! Bu baş ağrısı 3-4 gündür bir saniye geçmiyor acaba kafamı patlatsam geçer mı

27 Ekim .. Gelmesin bu tarih.. Yüreğim kanıyor be günlük. Sarip sarmaladikca daha çok yanıyor.

Günlük aşk meşk palavra.

İnsan önce sağlıklı olsun, sonsuz güvenle bağlı olduğu biri olsun; eş, çoluk çocuk, ana bacı fark etmez, gerisi boş be günlük.

Gerisi valla boş.

İzin verdin açıldı yolum, sonsuz kere şükürler olsun, elhamdülllah...

1,5 yılı geçmiş yazmayalı, uğramayalı, e yoğundum :) Tam da o günlüğü yazdığım günlerde yeni tanıştığım biri vardı, o yeni biri şimdi can yoldaşım, yol arkadaşım, karnımdaki 10 haftalık miniğimin babası

Evlendim geldim günlük, birde emanetim var minicik

Elhamdülillah

Günlük bıktım en yakınımmış numarası yapan samimiyetsizlerden. Bi ben mi safım anlamıyorum ki? Keşke politik olabilseydim. Hayat daha kolay olurdu.

Sevgili Gunluk
Bazen kendimden utaniyorum, ciddi bir ofke kontrolu problemim var ve sevdiklerimi kiriyorum ..
Sus artik sus icimdeki ses

Sevgili günlük yine sıradan bir günün sonundayım iyi geceler öptüm

Günlükcan yine ben geldim :)
2 haftadır içimde bir umut var ama bugün biraz daha az regl oldum okuyamiyorum ya heralde o yüzden bitse de yine okusam yine umutla dolsam taşsam :) . Günlükcüm bu ay yani eylül ayında doğum günüm 31 olucam geçen seneki doğum günüm geliyor aklıma ne aglamistim ne aglamistim 30 yaşında ve bekar biri olacağım için ama bu sene geçen seneki kadar canımı acıtmıyor bu sene 31 oluyorum ama ağlamak gelmiyor içimden.Bir de bayram var üzüldüğüm günlerin başında bayramlar geliyor günlük, ALLAH günah yazmasin ama sevemiyorum Bayramları yalnızlığımı daha çok hissediyorum o gün üzülüyorum suslenip puslenip evde oturuyorum ya canım ayrı bir sıkılıyor , işallah birgün ben de bayram da eşimle kol kola akraba ziyaretine gideriz o zaman sevebilirim bayramları ben o günün çok uzakta olduğunu düşünmüyorum artık o günler yakın bence
Hadi bakalım günlük uyuma vakti yine gelirim ama birgün dertlerimi anlatmaya değil mutluluğumu anlatmaya gelicem sana :) SÖZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…