Popüler Konu Sevgili günlük...

Yine bir arkadaşım hamile.Allah sağ salim kucağına aldırmak nasip etsin.ben ise karnimda bebeğinin acisi. Kucagim boş.Yoruldum.inancımı kaybettim.toparlanamiyorum.toparlanmakta istemiyorum.aglayamiyorum bile hislerim kayıp.eşim iyilesince tertemiz bir sayfa aci caz yeni bir başlangıç yapicaz diyor.istemiyorum.gücüm yok.üçüncü bir kayıp beni öldürecek biliyorum.gülmeye bile hakkım yok cnku karnım aciyo gulsem bile.bebegim aklıma geliyo.Yine hüzün
..yazsam sabaha kadar bitmez icimdekiler..Allah zor durumda olan herkesin yardımcısı olsun.amin.

Ah canim dertlerimiz benzer.bende anne olmaya çabalıyorum.esimdede bendede problem yok ama gelen oluyor yada yanlış yere tutunuyor.Allah yardımcımız olsun bize de annelik duygusunu yasatsin insallah

Günlük herşey istemiş olduğum gibi güzel olsaydı buraya gelip bişeyler yazmaya çalışmazdım napim yani beni üzen hep dıştakiler içimdeki nefsle mücadelem ise son nefese kadar anlıyacağın şuki günlükcüğüm içtende dıştanda saldırılara maruz kalıyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun amin benim gibilere amin hadi bye....buda geçer yahu!!! Dedi bir ses hadi hayırlısı inşallah amin...

Canım kardeşlerim Allah inşallah bu mübarek Cuma gecesede tüm hayırlı dileklerimizi kabul eder amin

Çok dikkatsizim
Sevgili günlük biliyorum için için hep kızıyo bana ama napim biraz sakarım işte

Son düzenleme:
Sevgili gülük gerçekten çok iyi niyetli insanlar var burada hiç çıkarsız birbirine yardımcı olmaya çalışan dua kardeşlerim var hepsinede Allah yar yardımcıları olsun amin iyiki varlar...

Sevgili günlük,
Dün 7.yıl 3.ayımızda sevgilimin ailesiyle tanıştım.Tanışmadan önce bütün gün mideme ağrılar girdi,canım hiçbir şey yemek istemedi.Neyseki yemekte rahatladım.Ailesine daha önce önyargılı yaklaştığımı,tanıdıkca seveceğimi anladım.
Yemekte bazen dönüp sevgilime baktım,sonra ailesine baktım.Sonra bir daha sevgilime baktım.Ben bu adamı seviyorum be,çok seviyorum dedim içimden.

Dün güzeldi ama bugün üzücü bir gün olacak malesef...Arkadaşımın kuzeni Dağlıca'da şehit oldu.Salih abiyi bende tanır severdim.Güleryüzlü,iyi kalpli biriydi..Ölümün yakışmadığı insanlar olurdu ya,o da öyleydi...Kaç gündür kendimi hazır hissedip gidemiyorum arkadaşımın yanına,cenaze evine..Bugün gideceğim..

Allah'ım sen ülkemize bu kötü,karanlık günlerden biran evvel kurtar yarabbim...

Icim sıkıliyo gunlukcan... biktim.. sonbahar geliyo ondanmi neyden bilmiyorum.. ruhum daraliyo sanki... sanki hicbisey yetismiycek guzel olmiycak gibi geliyor.. sanki borcumuz ole cok olcakki hic bitmiycek gibi geliyo.. off ne zormus bu isler. Evlensen dert evlenmesen baska dert.. bitsin artik su prosedurler.. ailelerin gonlu olsun diye dugun yapiyoruz.. kalksin ya bu adaetler.. iskence gibi be bi eksiksiz olmuyo.. dugunlere gitmeyi severdim ama simdi evlencek ciftlerin bu kosturmalari hazirlillari en onemliside masraflarini gordukce ayy olmasin daha iyi deroldum.. icimdeki sikintiyida allah hayra cokarsin.. gecsin bitsin.. yoruldum cok yoruldum artik... bitsede kurtulsam....

Sevgili Günlük bugün bu günlüğü yeni keşfettim ve bayildim bu fikre sanirim sık sık yazıcam. şimdilik hoşçakal

günlük çok yalnızım beni anlayan kimsem yok yanımda her yer kapkara bir toz bulutu gibi önümü göremiyom

Sevgili Günlük bakma sen buralara yalnızım yazanlara en yalnız benim cçok mutsuzum. Ne zaman yüzüm gulecek

Sevgili gnluk
Bazilarina beddua etmek sevaptir
Beni birakipta gidip siritarak evlendigin o dislerin dokulsun insallah

Ah canim dertlerimiz benzer.bende anne olmaya çabalıyorum.esimdede bendede problem yok ama gelen oluyor yada yanlış yere tutunuyor.Allah yardımcımız olsun bize de annelik duygusunu yasatsin insallah

Canım bende sorun sanırım biraz farklı...Ben bebeğime anneliği tadan bir kadın yüzünden kavuşamadım... İçi zerre kadar sızlamadı, aksine daha vicdansız daha merhametsiz oldu. Unuttuğu şey annelik hakkı kutsaldır ve buna engel olmanın her iki cihanda affı olmaz.

Sevgili günlük bugün nasıl bir gündü...ımmm....eeeeee....şeyyyyy....
Her zaman olduğu gibi....aynı...yer yer parçalı Bulutlu

sevgili gunluk,
bugun tekrar anladim ki hayatta kimseye sonsuz guven duymamak gerekirmis..
ama sunu da ogrendim ki gercek dostlar hala var.
iyiligini isteyen, seni cikarsizca seven kalpleri sevgi ve hosgoru ile dolu olan dostlarim varmis hala..
bu nedenle yine sansli gordum kendimi.. sukurler olsun rabbime icinde Allah korkusu olan, hatir sayan insanlarin ici kotulukle bogulmus senin icin hic dusunmeden olcup tartmadan beddua eden arkadaslardan fazla oldugu icin...

Kiz , sen yeni bir aska mi yelken actin? Eskisi ne oldu?
ay nolsun şekerfarem. gitti başkasını buldu. ben de başkasını bulana kadar peşinde koştum, baktım ki buldu artık midem almaz dedim. bıraktım.
şimdi dönmeye çalışıyor :) her erkeğin başına gelen hazin sonu yaşıyor:)))
ama ben o sırada sadece takılmalık yaklaştığım birine bağlandığımı hissettim.

müthiş ilişkim oldu :)

Kiz nerde nasil tanistiniz ismi cismi tipi nedir ozelden isterim:))

Vallahi cok mutlu oldum. Heheheh ex askina iyi olmus:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…