- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
Ah canim dertlerimiz benzer.bende anne olmaya çabalıyorum.esimdede bendede problem yok ama gelen oluyor yada yanlış yere tutunuyor.Allah yardımcımız olsun bize de annelik duygusunu yasatsin insallahSevgili Günlük,
Uykularım kaçıyor ve ben aylardır geçmek bilmeyen bir acının içerisindeyim. Ağlamaktan gözpınarlarım kurudu. Neden mi bunca keder? Annelik duygusunu tatmış bir hemcinsimin bana annelik hakkımı çok görmesi ve bebeğimi yitirmeme sebep olması. Çok acımasızca oldu belki bu cümle ama ne yazık ki öyle...Okumuş, son derece kültürlü olduğunu düşündüğüm ve hatta çok ama çok sevdiğim birinden yaşadım bunları. Ve... Atamıyorum içimden,sindiremiyorum. Her geçen gün annelik şansım azalıyor. Eşimden dolayı normal yoldan bebeğim olması çok zormuş, öyle dedi doktor bey. Hangi kelime yada cümleyi kullanırsam kullanayım; yetmiyor, yetmiyor ruhumdaki acımı... Tanrım yardım et, beni de artık güldür ne olur??
Canım kardeşlerim Allah inşallah bu mübarek Cuma gecesede tüm hayırlı dileklerimizi kabul eder aminYine bir arkadaşım hamile.Allah sağ salim kucağına aldırmak nasip etsin.ben ise karnimda bebeğinin acisi. Kucagim boş.Yoruldum.inancımı kaybettim.toparlanamiyorum.toparlanmakta istemiyorum.aglayamiyorum bile hislerim kayıp.eşim iyilesince tertemiz bir sayfa aci caz yeni bir başlangıç yapicaz diyor.istemiyorum.gücüm yok.üçüncü bir kayıp beni öldürecek biliyorum.gülmeye bile hakkım yok cnku karnım aciyo gulsem bile.bebegim aklıma geliyo.Yine hüzün
..yazsam sabaha kadar bitmez icimdekiler..Allah zor durumda olan herkesin yardımcısı olsun.amin.
Amin kardeşim inşallah kabul olur Allah sizden razı olsun canım aminCanım kardeşlerim Allah inşallah bu mübarek Cuma gecesede tüm hayırlı dileklerimizi kabul eder amin
Ah canim dertlerimiz benzer.bende anne olmaya çabalıyorum.esimdede bendede problem yok ama gelen oluyor yada yanlış yere tutunuyor.Allah yardımcımız olsun bize de annelik duygusunu yasatsin insallah
ay nolsun şekerfarem. gitti başkasını buldu. ben de başkasını bulana kadar peşinde koştum, baktım ki buldu artık midem almaz dedim. bıraktım.Kiz , sen yeni bir aska mi yelken actin? Eskisi ne oldu?
ay nolsun şekerfarem. gitti başkasını buldu. ben de başkasını bulana kadar peşinde koştum, baktım ki buldu artık midem almaz dedim. bıraktım.
şimdi dönmeye çalışıyor :) her erkeğin başına gelen hazin sonu yaşıyor:)))
ama ben o sırada sadece takılmalık yaklaştığım birine bağlandığımı hissettim.
müthiş ilişkim oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?