Hiç umudum yok artık önceden vardı ben gıdecektım baktım ki o gelmıyor topladım bavullarımı ordan oraya gıttım surekledı benı hayat .Hiç bir yerde yoktu bulamadım .Belki beni görurler dedım görmedi kimse çünkü yoktum .Gözlere perde inmiş be meleğim sen yoksun .Anladım ama geçti artık .Ben şimdi neyleyim ey hayat yağmurlar yüzüme yüzüme vururken silecek bir el olmayınca ,üşüdüğünde sarılan olmayınca .Hep mi gece bu hayat hep mi?Dışardan seyredıyorum mutlulukları ,küçücük cocukları ,gülüşen insanları ya ben bense uzaktan bakıyorum ey hayat çok mu geldım dunya ya .İsteklerım mi zordu yoksa .Sessizlik değil mi bak yaşım da geciyor geciyor be günlük herkes deki şans ben de yok hoşçakal .Koskoca 4yıl gectı tutamıyorum zamanı gecme gecme dıyemıyorum her yıla bir ümit sıgdırmaktan yıldım artık ,yoruldum artık,bıraktım beklemelerı ,bıraktım gelmeyı .Cevabı ben vereyım ömür boyu kendını baskLarının çocuklarına adamAk .Bır arkadasın da dedıgı gıbı ben den gectı bızden gectı .Bunu söylerken yuzundekı umutsuzlugu ve mutsuzlugu en ıyı ben anladım.