Popüler Konu Sevgili günlük...

Gunlukcan... noluyo bana?? Bahar depresyonumu bu simdi nedir? Hicbiseyden keyif almayan mutsuz bi insan haline geldim.. kafami yastiktan kaldirasim yok... konusasim yok.. hep uyusam hepp.. zaten zaman cok hizli napcam ben az kaliyo bu evdeki sayili gunlerim... ailem olmadan napcam ben.. bide uzak.. off off allahim sen bana yardim et... hersey guzel olsun.. sıkıntim buyuk ama umarim guzellikler yasarim dusundugum gibi olmasin..

Uykumm yok yine gunluk.. Oynatmaya az kaldi. Zaman çok çabuk geçiyor ama bana niye geçmiyor.İçimde bitmek üzere ama aklımda.. bitmiyor. İçimi acıtan kalbimi paramparça eden sözleri duymak.. Hele ki sesin kulaklarımda olması..Benden ne zarar gelirdi ki ona ,onu sevmekten başka.. Ah'larım birgün yerini bulur mu günlük. O zaman tamamen huzurlu olacağım..İNANİYORUM..ve DUA EDİYORUM..

Sevgili gunluk,
Burda yasamak zor gurbet zor sevgilinden uzak olmaz zor yalnizlik zor

Sevgili günlük

Bu aralar kafayı düzenle bozdum, sürekli bunla alakalı videolar izliyorum. İkea'ya gidiyorum, ucuz 1 milyoncu tarzı yerlerden bol bol sepet vs alıyorum. İlk hedefim buzdolabı, dün akşam etiketler hazırladım, içecekler, artan yemekler, soslar vs vs yazdım. Bugün çıktı alacağım. Acaba tüm bunların temelinde daha derin bir şeyler mi yatıyor, ya da sadece düzenli bir insan olmaya mı kadar verdim, bilemedim

Agladim agliycam gunlukcan... canim sikkin depresifim.. hersey cok yavastanoluyor ve ben bunu kimseye anlatamiyorum... az zaman kaldi ama ortada daha elle tutulur bisey yik.. sisstim yeminlen sistim. Bide bayram geldi. Zaten sevmem bayramlari bide bu sinir stresle nasi gecer kimbilir.. ustune bide ailesel baska dert varda yazamiyorum artik.. icime ata ata catliycam bigun ama bakalim nezaman... ya valla biktim ama hayattan.. offf noluyo banaaaa

Hiç umudum yok artık önceden vardı ben gıdecektım baktım ki o gelmıyor topladım bavullarımı ordan oraya gıttım surekledı benı hayat .Hiç bir yerde yoktu bulamadım .Belki beni görurler dedım görmedi kimse çünkü yoktum .Gözlere perde inmiş be meleğim sen yoksun .Anladım ama geçti artık .Ben şimdi neyleyim ey hayat yağmurlar yüzüme yüzüme vururken silecek bir el olmayınca ,üşüdüğünde sarılan olmayınca .Hep mi gece bu hayat hep mi?Dışardan seyredıyorum mutlulukları ,küçücük cocukları ,gülüşen insanları ya ben bense uzaktan bakıyorum ey hayat çok mu geldım dunya ya .İsteklerım mi zordu yoksa .Sessizlik değil mi bak yaşım da geciyor geciyor be günlük herkes deki şans ben de yok hoşçakal .Koskoca 4yıl gectı tutamıyorum zamanı gecme gecme dıyemıyorum her yıla bir ümit sıgdırmaktan yıldım artık ,yoruldum artık,bıraktım beklemelerı ,bıraktım gelmeyı .Cevabı ben vereyım ömür boyu kendını baskLarının çocuklarına adamAk .Bır arkadasın da dedıgı gıbı ben den gectı bızden gectı .Bunu söylerken yuzundekı umutsuzlugu ve mutsuzlugu en ıyı ben anladım.

sevgili günlük,
vallahi çıldırıcam artık. yatıp ölü taklidi yapmak istiyorum günlerce. bıktım, yıldım, SI KIL DIIM
bayram olsa da bayramını kutlama bahanesiyle mesaj atsam bari. ölü taklidi yapmayı bi' orada bırakabilirim gibime geliyor. iyice ergenliğime döndüm, o da cabası. n'apıcan, böyle işte.

Banada bir sayfa ayırdığın için çok memnunusun eminim günlükcüğüm,hep aynı ne etsem ne yapsa iyilik babında diyorum yapmış olayım hiç kıymetim bilinmese de Rabbim beni sevsin bilsin O bana yeter diyorum amin.

Sevgili günük: Yaklaşık 1 aydır üye olmaya çalışıyodum buraya bir türlü olamadım, nihayet olabildim mutluyum belki 50 nic girdim kabul etmedi Allah,ım!

neyi nasıl yapmam gerektiğini unuttum çok yalnızım ben günlük....

Sevgili günlük,
Veda vakti geliyor, yine sevdiklerimden çok uzaklara gidiyorum. Kimsenin olmadığı zamanlarda gözyaşlarımı salıveriyorum. Az kaldı ama değil mi? Son 1 yıl.. Sabır sabır sabır..

Günlük bugün oğlumu annemin mezarına götürdüm ona dualar ettim inş. oda torununu görmüştürr :))

Günlük tüm Müslüman aleminin Kurban bayramını kutluyor ve sağlık mutluluklar diliyorum amin

sevgili günlük bugun iki buçuk sene önce ilişkim olan ama onun beni bırakmasıyla sonlanan travmatik zamanlarımı hatırladım. tam marketten çıkmış arabaya binmiştim ki yandan geçen arabadaki kişiyle birden göz göze geldik. oymuş. çok şaşırdım. bütün yaşadıklarımı tekrar hatırladım ve sadece gülümsedim. ne seviyorum, ne sevmiyorum, nefret de etmiyorum. sadece hiçbir şey hissetmiyorum. o anları sanki başkası yaşamış. bana her şey yabancı şimdi. gerçekten geçiyormuş, zor da olsa mahvetse de seni geçiyormuş. ondan sonra başkası da çok üzdü beni, ama hayattan yediğim ilk tokat onunki olmuştu.

Merhaba gunluk...
28 inde okul aciliyor universite ve 27 sinde yurda gidecem hem ailemden ayrilmanin verdiği burukluk hemde nasil insanlarla tanisacam ne yapacam diye dusunmekten stres sardi...
Sadece ben ayrilmiyorum belki ama ilk kez ayriliyorum sonucta.
Iyi insanlarla tanisacakmiyim oda arkadasim nasil olacak...
Ahhh ahhh buyumek zor iş.

Yalnızım be sevgili günlük.Bu bayram evli mutlu hamile,çocuklu zehirlenme yaşadım sevgili Günlük. YANLIŞ ANLAMA kiskanmadim kimseyi allah herkesi sevdiğine bagislasin ama bogazimda bir düğüm ,kalbimde bir ağrı bir an bırakmadı beni.Neden hep uzakta bıraktı kader beni be sevgili günlük.Ben böyle hayal etmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…