Popüler Konu Sevgili günlük...

İyi geceler günlük,uzun zamandir yazmiyodum sana hep sana o güzel haberle gelmek istedim ,maalesef yine gelemedim
Aylar yillar gecti yine bir yil daha bitti ben hep ayni ,üzülüyorum bir care ariyorum careler de caresiz kaliyo bazen zaman geciyo ben hep bekliyorum umudumu kesmeden bekliyorum ama gelmiyo minik mucizem
İns günlük ins birgün benimde hayallarim gercek olur ...Ben hep o günü bekliyorum....

Çok mutsuzum günlük ..Progestan iiçiyorum o mu yapıyor bilmiyorum ama her an ölüm gitsem kurtulsam hissi geliyor ooof

sevgili günlük; yine yedim, çok yedim bugün.. bu kadar yemeyle yaza kalmaz 100 kilo olurum kesin ben. offf off.

Şu kağıdın gelmemiş olması beni çok mutlu ediyo. Belki diyorum belki... vardır bunda da bir hayır. Sakin düşündüğüm şeyi yapmamış ol ama sen o potansiyel de bi insansın yapmis ta olabilirsin. Seninle tekrar bir araya gelmeyi okadar çok istiyorum ki. Dua ediyorum dua gruplarına katılıyorum. Sana ve kızıma kavuşmak istiyorum önce kızıma sonra sana ve yuvama. Kır su gururunu bize biz yeteriz. Kizimiz için devam edelim yavrumu ziyan etmeyelim sende dedin anneis olsaydı daha iyi yerlere gelirdi diye. Içimizde 29 yaşındayım şimdiye kadar kendimiz için yaşadık. Bırak bi 29 senede kizimiz icin yaşayalım. Kizimiz için devam edelim nolur yalvariyorum sana

Sevgili Günlük,

Kendi kendine hayal dünyasında nasıl yaşanır bilmek istiyor musun?
O zaman beni izle...
Düş peşindeysen düş peşime...

Allah bana yardım etsin.

Bütün günüm bunun yüzünden mi mafoldu !
Kendimi hiç anlamıyorum günlük..
Kesinlikle psikolojik bir tedaviye ihtiyacım var..
Temelinde ise iki büyük hem de çook büyük sorunumun çözülmesi gerekli.
Bıktım kendimden..
Ölmek istiyorum ..

Huzur ariyorum.. yoruldum artik yildim.. bitsin su isler evimde huzur bulup yayila yayila yatmak istiyorummmm... kim cikarmis bu adetleri? Git at imzayi al esyani gec otur... ama yok..hep eksik var hep tamamlanmayan islerrr... bitsin artik yaa.. valla yoruldum..

Sessizce geldim gunlukcan
Sessizce geldim fakat sonrası sessizce olmayacak bir kizim oldu gozleri irice baktigi zaman gozlerimi ondan alamadığum bir minnakım daha yolda imiş uzunca bir yolu var imis. seninde uçları kıvrık bukle bukle saçların olur mu ? acaba . Yoksa babana çekip her gece sessizce koltuğunda pineklermisin ?
Sabahlara dek unga unga diye aglarmısın
Yoksa annecini uzmeden mışıl mışil uyurmusun

Gel bebek
El bebek
Gul bebek
Annesinin birtanesi bebek

Gunler sonra mucizeyi ogrenecegimiz bebek
Bir koca omur seni bekler bebek
Rabbime emanet ol da gel bebek

Sevgili günlükkk....
Bugün cumaaa.Cumaları bile sevemiyorum ama artık.
Tatlı telaşlar bunlar evet ama zaman çok yavaş geçiyor be
6 yıl 5 ay bekledik ama 9 ay daha beklemek zor geliyor
Aşırı huysuz,agrasif ve duygusalım bugün

Günlüğün eski müdavinleri nerelerde acaba
Yazmaz oldu eskilerden kimse
Kendim yazmasam bile mutlaka açıp okurdum burayı
Tanımadığım kişilerin hayatında olup bitenleri sanki yakın arkadaşımı düşünür gibi düşünürdüm
İçten içe dua ederdim
Ben de yazmaz oldum buraya eskisi gibi...
Zaman öyle hızlı geçiyor ki günlük
Herkesin hayatında birseyler degisiyor
Bense hep aynı yerde hissediyorum kendimi
Çevremdeki insanların mutluluklarina sevinebilmek istiyorum onlara bakıp özenmek değil.
Yuva kurmak istiyorum
Anne olmak istiyorum
Annem evlatlarinin mürvetini görsün torunlarıni sevsin istiyorum
Platonik bi sevdaya düştüm bu aralar imkansız ki ne imkansız
Olsun bi insanı sevebilmek çok güzel bişey
İlerde karşılıkli sevebilecegim bi insan illa ki çıkar karşıma dimi günlük
Umutsuzluk şeytandan
Benim umudum ise Allah...

Günlük hastalar neden mutsuz ve öfkeli olur? insanlar neden kötü ve gıcık ya da bana neden öyle hasta müşteriler geliyor.?
Bu iş beni mahvetti bitirdi...
Şimdi bende hastayım desem siz bana yardım eder misiniz? sizde bana benim size katlandığım gibi katlanabilir misiniz?
hiç sanmıyorum siz bencilsiniz......

Ayni seyleri yasayip durmaktan cok yoruldum.Bugun belki de ilk defa bu kadar durust oldum kendime.Benim istedigim bu degildi yeni umutlar dilegiyle uyuyorum hep.Ama olmuyo bi engel cikiyo yine basa donuyorum.Ilerlemek istiyorum artik.Allahim bugun de dertler derya oldu bende.Sen bana yardim et.Belki aylar sonra buraya bakip vay be ne gunlerdi ama hersey duzeldi derim olmaz mi

Baba diye lugata gecen kelime bende çok büyük nefretlerin anlamı.. Öyle ki ilerde evlensem.
Kızım olsa babası ona şefkat gösterse mutlu olucağım kadar imrenirim.
Belki de kıskanırım.
Belki de oturur ağlarım.
Bu acı geçmiyor.
İnşALLAH ilerde eşim iyi bi baba, ben iyi bi anne olurum.
İnşALLAH baba kelimesini sevebilirim onunla..
İnşALLAH kötü şeyleri onaran, unutturan, yaralı yerlerinden öpen, kırmaktan korkan, mutlu etmek için elinden geleni yapan, karakterli biriyle evlenip mutlu olurum.
Biz çocuğumuza hayırlı olabilelim, oda bize hayırlı olsun.
Eğer çocuk bizim harcımız değilse nasip olmasın.
Biz birbirimizi sevelim.
Yaralar sarılsın.
İnşALLAH abim ve kardeşlerim de mutlu olur..
Ve tabii annem :)

Yıllar sonra bu mesaja denk geleyim..
Ve çok şükür duam kabul olmuş diyebileyim..

Aminnnn

Nereden baslayayim.Kayip giden cocukluguma mi ? Egitimime mi ? Tek bir arkadasim olmayisina mi ? Yada tutunmayi bi turlu beceremeyise mi? Neden diyorum bazen neden benim beynim boyle ...
Evliyim, caniminiciyle kendimden bin kat cok sevdigimle uzuluyorum ona hastalikli bi ruhum var benim yanimda olusuna kiriliyorum ofkeme inadima bagirislarima elinin uzatisina her daim ben varim deyisine sen varsinda ben yokum ki bitanem ? Senin ellerin varda ben yokum. Bencilim ben huysuz kiskanc hal etmiyorum ki hic bi seyi. Rabbim icime benden daha iyi bilensin.Kalpler yanliz senin elindedir korkumu da huznumude en iyi sen bilirsin.Bana yol goster korktugumla sinama beni evlatsizlikla sinama beni bi baskasinin cocugunun kokusuyla sinama bana bi evlat nasip et.Etki yeniden ben olayim.Sen ol dersin olur Yarabbim ol de olsun.Ben kendime zulmettim sen bana zulmette Yarabbim.Ben yanlisa gittim sen dogruya geri getir. Allahim sen yardimcin ol.

Sevgili günlük yarın inşallah benim için olumlu geçer bıktım artık onu ve bu belirsizlikleri düşünmekten ya başlayacak ya bitecek Allah yardımcım olsun inşallah başarırım onunla konuşmayı ben daha gözlerine bile bakamıyorum nasıl olacak bilmiyorum ama bunu yapmazsam da belki kaybedicem onu yani dünyanın en mükemmel insanını

Evet başardım günlükçüğüm çok da zor olmadı ama 1 saat bekledim geldiği yolda ki konuşabiliyim neyseki konuştuk biraz bana çok kızmış olduğunu düşünüyordum ki yokmuş öyle birşey hem o bana kızamaz çok şükür bitti bugünde güzel bir gündü şehir dışından da arkadaşım geldi onla gezdim ta şimdiye kadar mutluyum şuan çok şükür dün nefes bile alamıyordum

Gunlukcan ben geldim:)
Güzel haberlerle geldim hem de
Bir bucuk sene once neler yasadim ben günlük sen biliyorsun,burdaki arkadaslarim biliyo
Hep dua ettim ama hic isyan etmedim
Bi kere olsun Allahim niye ben demedim
Niye benim bebegim demedim
Hep iyi tarafini düşündüm
Iyi ki Allahim oglumu erken aldi ya buyutseydim de kayip gitseydi elimden dedim
Hep benden kötü durumda olanlari düşündüm
Ve hep dua ettim Allahim bana sağlıklı bi evlat daha ver bi daha bu aciyi yasatma diye
1 sene hamile kalamayinca doktor yolu gözüktü
Bu da Allahin istegi demek ki 2 bebegime de kendi kendime hamile kalmama ragmen bu sefer bi türlü olmadi
Doktor stresten dedi ve sadece 1 aylik tedavi sonrası tekrar hamileyim
Vee mucizeler ard arda geliyo günlük
Bebeisler ucuzmus:))
Aklıma hayalime gelmegen basima geldi:)
Hep oglumu kaybettigim icon bi oglum olsun istedim hatta sana da yazdim ve dün ogrendim ki ucu de erkekmis:))su anda aglamamak icin kendimi zor tutuyorum
Iste Alahin bana verdigi mucizeler günlük
Ben bir tanesini istedim Allahim 3 tanesini verdi
Benim acima sevinenlere tokat gibi cevap oldu bu
Ama korkularim var günlük
Bebisleri kucagima alana kadar da gecmeyecek
Hep o evlat korkusu günlük
Bu sefer de bebislerimi kucagima sagsalim almak icin dua ediyorum Allahıma ve inaniyorum o bana bi mucize daha yasatacak
Darisi mucize bekleyenlere insallah

okurken inanın o kadar duygulandım o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Rabbim hayırlı evlat etsin üçünü de, sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…