Evet başardım günlükçüğüm çok da zor olmadı ama 1 saat bekledim geldiği yolda ki konuşabiliyim neyseki konuştuk biraz bana çok kızmış olduğunu düşünüyordum ki yokmuş öyle birşey hem o bana kızamaz çok şükür bitti bugünde güzel bir gündü şehir dışından da arkadaşım geldi onla gezdim ta şimdiye kadar mutluyum şuan çok şükür dün nefes bile alamıyordumSevgili günlük yarın inşallah benim için olumlu geçer bıktım artık onu ve bu belirsizlikleri düşünmekten ya başlayacak ya bitecek Allah yardımcım olsun inşallah başarırım onunla konuşmayı ben daha gözlerine bile bakamıyorum nasıl olacak bilmiyorum ama bunu yapmazsam da belki kaybedicem onu yani dünyanın en mükemmel insanını
okurken inanın o kadar duygulandım o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Rabbim hayırlı evlat etsin üçünü de, sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşallah.Gunlukcan ben geldim:)
Güzel haberlerle geldim hem de
Bir bucuk sene once neler yasadim ben günlük sen biliyorsun,burdaki arkadaslarim biliyo
Hep dua ettim ama hic isyan etmedim
Bi kere olsun Allahim niye ben demedim
Niye benim bebegim demedim
Hep iyi tarafini düşündüm
Iyi ki Allahim oglumu erken aldi ya buyutseydim de kayip gitseydi elimden dedim
Hep benden kötü durumda olanlari düşündüm
Ve hep dua ettim Allahim bana sağlıklı bi evlat daha ver bi daha bu aciyi yasatma diye
1 sene hamile kalamayinca doktor yolu gözüktü
Bu da Allahin istegi demek ki 2 bebegime de kendi kendime hamile kalmama ragmen bu sefer bi türlü olmadi
Doktor stresten dedi ve sadece 1 aylik tedavi sonrası tekrar hamileyim
Vee mucizeler ard arda geliyo günlük
Bebeisler ucuzmus:))
Aklıma hayalime gelmegen basima geldi:)
Hep oglumu kaybettigim icon bi oglum olsun istedim hatta sana da yazdim ve dün ogrendim ki ucu de erkekmis:))su anda aglamamak icin kendimi zor tutuyorum
Iste Alahin bana verdigi mucizeler günlük
Ben bir tanesini istedim Allahim 3 tanesini verdi
Benim acima sevinenlere tokat gibi cevap oldu bu
Ama korkularim var günlük
Bebisleri kucagima alana kadar da gecmeyecek
Hep o evlat korkusu günlük
Bu sefer de bebislerimi kucagima sagsalim almak icin dua ediyorum Allahıma ve inaniyorum o bana bi mucize daha yasatacak
Darisi mucize bekleyenlere insallah
Teşekkür ederim canim.darisk isteyenlerin başına inşallahokurken inanın o kadar duygulandım o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Rabbim hayırlı evlat etsin üçünü de, sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?