Popüler Konu Sevgili günlük...

Allahım lütfen hatalarımı affet.beni bağışla..şu ezanlar vaktinin yüzü hurmetine..dönsün Allahım. Lütfen..bana bir şans daha ver...sabır ver..Lütfen..dayanamıyorum..

Sevgili günlük yeni evliyim çok yalnız hissediyorum.Çalışmadığım için çok kötü hissediyorum üstelik bu gün eşimle kavga ettik ve laf arasında zaten hiç bir işe yaramıyorsun dedi..Çok unutkan,her şeyi unutan ben bu cümlesini nasıl unutacağım ? Keşke iyi ve kötü insanları önceden ayırt edebilseydik...Beni dinlediğin için teşekkür ederim.Yine uğrayacağım..İyi akşamlar :)

ilk kez yazayım sana dedim günlük.bugün de bitti yeni gün kapıda.neden olsun diye yırtındıklarımız olmamak için böylesine direniyor.o beklenen günleri beklemekten vazgeçersek gelir mi dersin?

Sevgili günlük bir küçücük büşracık varmış sevgilisi sayesinde eşek kadar olmuş sırtına da dertleri yük olmuş bi gün o yükünden kurtulcağını umut eder dururmuş sanırım içine polyanna kaçmış sence de mi öyle peki teşekkürler

Günlükcan yine ben geldim :)
Kendimi iyi hissediyorum, bişey yok hayatımda ama iyiyim işte tuhaf :) . Bayram öncesinde ortak çalıştığımız bir kurum var oraya gittim ordaki çalışanlardan biri beni görmüş beğenmiş bayram sonrası haber göndermiş şefime,bana söyledi şefim ve ne diyosun dedi bende görmedim çocuğu bir gelsin görüşelim dedim .kuruma geldi şefiyle birlikte ama Hayır dedim ama hayırlı olan kişi bu cocuksa Rabbim nasip etsin çünkü ben bu isimde Allah'ı vekil tayin ettimben bilmiyorum doğruyu yanlışı hayırlı olan kim göremiyorum kim hayırlıysa Rabbim onu nasip etsin. Birde kurumumuzda çalışan biri var kel :) ama çok hos biri kaç defa bana bakışını yakaladım ama gözgöze hiç gelmedik çünkü ben bakamadım gözlerine utangaclik diyelim .bayramdan sonra gelen o çocuğu konuşuyorduk arkadaşla bana o kel ama bir o kadar hoş :) çocuktan bahsetti o senden hoşlanıyor galiba dedi sana bakıyor dedi bende fark ettim dedim ama o günden sonra hiç görmedim isminide bilmiyorum hiçbişey bilmiyorum hakkında şimdilik bu kadar günlük ama ben güzel gelişmeler oldukça gelicem sana paylaşıcam mutluluğumu senle .
Şimdilik hoscakal günlük güzel günler yakın unutma bunu

Sevgili Günlük,
bomboş ve hissiz hissediyorum bugün ..
Belkide uzun zamandır yaşadıklarım böylesine hissizleştirdi beni .

Ben asik oldum inanmazsin ama hemde ilk bakista
Sacma salak bir haldeyim.

Bugunlrrde yine her sey cok zor geliyor. Ise gitmek istemiyorum, evde durmak istemiyorum, disarda gezmek istemiyorum... zavalli ulkeme, masum insanlarin cektikleri acilara uzuluyorum.. Sanirim yine depresiflestim ben. Bir taraftan bebegim olsun istiyorum , hayaller kuruyorum ama yok.. sonra diyorum zaten boyle bir ortamda cocuk sahibi olmak , yetistirmek korumak kollamak cok zor diyorumm. Ya cocugum olursa da basina bir sey gelirse diye korkuyorum simdiden.. canim sIkkın hem de cok.. halbuki sahip oldugum her seye sukur eden, her seyin kiymetli oldugunu bilen de biriyim..her seyden korkar oldum hem de cok korkuyorum. Allah'im yardim et bize.

2 hafta oldu ne bir ses var ne bir seda.
Bu kadar kolay nasıl oluyor anlamıyorum..

"Seninle bir bütün olabilirdik
Hoşçakal gözümün nuru, hoşçakal."

Öyle işte.
Daha da kötüsü bu durumu kimseye anlatamam.

Sevgili gunluk bir gun benimde bebegim olcakmi dersin.mis kokusunu icime cektigim.yumuk yumuk ellerini optugum.parmagimi kucucuk avucunda sikan.kucagimda uyuya kalip o masum yuzunu saatlerce izledigim bi bebegim olcakmi.bana anneligi tattircak yoksa hayat boyu baskalarinin bebeklerine bakarak icmi gecircem sanirim bugun yine icim costu neyse iyigeceler gunluk

Sevgili gunluk.
Sevgili kocam dun bana aldigi hediyeyi isyerinde unutmus.
Aldigini ve kargoda olduğunu bilmesem yalan diyecegim.
Kizamadim da, aslinda kizacak bir sey yok cunku.
Ama sabah soyledi, uyurken bile cemkirmisim ona. Bide 7 8 kez cimdiklemisim.
Boyle sacma seyler niye hep beni buluyor?

sevgili günlük benden oscarlık oyuncu olur.
ama ben oynamak istemiyorum artık.

Allahım çok yalnızım hayatta çok..oysa ben istemiştim burda çalışmayı ayrı şehirde kalmayı..şu an tv de duyuyorum anne anne..yankılandı kulaklarımda..en çok da babam..babacımm...ne kadar çok isterdim doyasıya kadar gözlerine bakmayı..yaşım nerdeyse 30 oldu yaptığım hataya bak..çok üzgünüm..bi yahudiye aşık olmuşum resmen..lütfen bana bir ışık yolu göster..lütfenn..çok çaresizim...

Bugün arkadaşlarımla çıkıp gezdim ama bir sorun var . Sorun şu ki biz üçümüz yan yana olunca hep birilerine yalan söylemek zorunda kalıyoruz. Bugün birlikte 3 - 4 saat geçirdik ve bu kadar kısa süre içinde üçümüzde ailelerimize yalan söyledik. evet onlarla vakit geçirmek eğlenceli, ama vicdanım rahat değil. Yalan söylemek çok huzursuz ediyor beni.

günaydın sevgili günlük.. yine işe geldim ama acayip uykum var.. pofff.. yatagım ne güzeldi sıcacık

Sevgilii günlüüük .Eşim artık her gece rüyasında bebek görüyor.Ben zaten bebek düşüncesiyle yatıp bebek düşüncesiyle kalkıyorum. Hamile gördüğüm zaman çok özeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…