- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
Tebrik ederim sizi darisi basima INSALLAH :)Direksiyon sınavını geçtim günlük.. Çok mutluyum :)
Tebrik ederim sizi darisi basima INSALLAH :)
AMİNAnne çok pişmanım bilir artık üstüme gelme sen konuştukça daha kötü oluyorum lütfen artık konuşma bu konuları bugün ne oldu da açtım tekrar iyiydik bi kac gündür. No kur anne nolur onunla evlendigime çok pişmanım keşke sözünüzü dinleseydim keşke ama artık çok geç anne nolur artık yaptığım hatayı yüzüme vurma anne. Kendimi öldürmek istiyorum ama kızım için ölmek istemiyorum inanıyorum kizimi bana verecek anne. Bilir yalvariyorum kizimi bana verirse istemiyorum deme anna yalvariyorum sana. O kadar cok ozledimki minik yavrumu anne bilemezsin her gece pijamasini kollayarak uyuyorum anne resmine baktıkça içim gidiyo anne. Gaza gelip kıskançlık yapıp yollamasaydim keşke anne. Niye böyle yaptım minik yavrumu niye yolladım ona anne lütfen annem nolur gelsin kızım nolur. Ve artık bırak su eşya çeyiz lafını yalvariyorum sana hiç biri gözümde değil ne yapıyorsa yapsın ısterse yaksin isteerse kullansın. S adee kizimi versin anne. Sana söz veriyorum kadrolu işime başladığım anda sana o ceyizlerimin parasını veri cem anne nolur artık eşyaya çeyiz takılma. Çok çektim evliligimde ama size belli etmedim kendin ettin kendin buldun deme diye. Ama keşke o zaman bırakıp gelseydim herşeyi keşke şimdi böyle bi hata yapıp gelmek çok zor benim içinde sizin içinde farkındayım o kadar çok pismanligim varki anne ama keske o en son olayı yapmasaydim ben herşeyi o olay bitirdi. Bi şekilde herseyine katlaniyodum aşağılık duygusunu benden çıkarıyordu farkındaydım anne. Ama iste belki dedim belki kızım için devam ettim sonrada onun duasını kabul oldu yada birilerinin o kin adim yada nazari değdi yada buyumu hiç bilmiyorum oldu iste olmasa çok iyiydi ama oldu. Zamanı geri alamıyoruz artık. Kızımı çok özlüyorum anne yavrumu çok özlüyorum. Sana yemin ediyorum ki anne şimdi gel dese sizi silip koşa koşa giderim bunun biliyorum beni bu şekilde kabul ettiniz Allah sizden en cok ta babamdan razı olsun ama gene de giderim anne. Sizle bırak görüşmeyi tel de konuşmama bile izin vermese gene de giderim anne. Kızım için giderim anne sen millete dert anlatma diye giderim anne. yapma anneyapma nolur kizimi verir ise alalım anne nolursun. Çok özledim yavrumu kokusunu sesini çok zor anne çok zor. Kendi elimle yiktim yuvami çok pişmanım keşke kan küsüp kızılcık şerbeti icseydmde o hatayı yapmasaydim anne. Zamanı geri alamıyoruz bu rüya olsa diyorum ama ruyada değil ne yapacam bilemiyorum. Sırf kızım için öz anne babasının yanında büyüsün diye hala dua ediyorum beni geri alsın diye. Sende biliyo sun suan nişanlı yakında düğünü var ama iste ayrılmaları için sürekli dua ediyorum anne. Yrilsinlar beni geri alsın eve anne kızımın başına getirsin beni anne. Isterse evde iki yabancı olalım ama aynı evde olalım kızım için anne. Oda farkında kızımın yanında annesi olduğunda daha iyi olacağını ama inadından donmuyo anne. Beni istemiyordu zaten böyle bisey yapmam hoşuna bile gitmiş bi anda bos adi hiç bisey vermedi kızı moda aldı bide borç taktı anne. Çok zor sizin içinde benim içimde farkındayım anne inşallah yakın zamanda kadro mu alirimida beni görmek zorunda kalmazsin anne. Kızı moda alıp giderim buralardan sende rahat edersin evinde doya doya uyusun evin kirlenme da yilmaz suyun ekmeğin bitmez anne nolur anne nolur kizimi verir ise ben kadro mu alana kadar bize katlan anne yalvariyorum sana anne. Sonra zaten çok gelmem size anne. Allahım nolur evlilik olmadan A yrilsinlar hatta o kıza daha iyi biri nasip olsun. Benim ailem tekrar kurulsun Allahım nolur. Yalvarıyorum sana herkes imkansız diyo sen imkansizlari imkanlı kullansın rabbim nolursun dua mi kabul et. Ömrümün sonuna kadar mutsuz olacağımı bile bile kızım için geri cagarsin beni Allahım nolur. Kızım öz anne babasının yanında büyüsün nolur. Rabbim dua mi kabul et bizi tekrar birbirimize yaz amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?