Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük
Artık şu gerizekalıdan gına geldi, geberip gitse artık ne kadar iyi olur nasıl bir pislik temizlenir ama işte malesef olmuyo, bize bulaşmadan yapamıyo hayvan herifff..
Zaten hafta bitmiyor sıkıldım daraldım bi de bu dert..
Allahtan tek dileğim var tez zamanda canını alsın senin... Bu kadar da büyük beddua ediyorum rabbim sen affet..

Günlük içimdeki o skinti gecmiyo
O ruyadan sonra kalbimin uzerinde kocaman bi tas var sanki
Beni birden bire tanimadogim bi yere atmislar da oraya alismaya calisiyomusum gibi bi his var içimde
Hayat anlamsizlasdi
Bu ne böyle
Bi seyin etkisinde bu kadar kalmazdim ben
Sanki hayatim 360 derece dondu hic bi seye ilgim kalmadi
Bu gece bi rüya daha gördüm kanamam oluyodu
Off nedir bu rüyalar acaba Allahim bana bi şeyleri onceden mi gösteriyo alismami mi istiyo
Off beynim durdu dun aksam y
Her zamanki gibi dua ettim Allahima,Allahım ben düşündüğün kadar güçlü değilim daha 25 yasindayim 4 evlat topraga vermek bu aci bana cok agir gelir nolur ayni seyi bana bi daha yasatma diye
Off bilmiyorum günlük bana bi şeyler oluyor anlam veremiyorum
Bu arada sanırım hastaneyi degisicem
Aslinda doktordan da hastaneden de memnundum ama dun arastirdi ayni hastanenin baska bi subesinin yogun bakim unitesi daha iyimis galiba
Ama daha karar veremedim bu gün yarin hastaneyi arayip bilgi alirim

Merhaba günlük gece rüyamda kk da banlandığımı gördüm hayatımda ilk defa banlanmışım ve kk sitesini açtığımda simsiyah oluyor ekran baya korkunçtu ya

Biliyormusun gunluk bir zamanlar cok sevdigim biri vardi oda beni cok severdi hayatimin en sinir bozucu gunlerini yasatti ama ondan vazgecmemin sebebi bir kiza bir kac saniyeligine bana baktigi gibi bakmasiydi ....hemen savunmaya gecti annemi bile.ikna etti beni inandiramadi binbir zorluga katlanip ayrilmaya calistim kabus gibiydi pesimi birakmak.istemedi ama ayrildim pismanmiyim asla yine olsa yine yaparim...yine olsa demisken simdi.durum daha farkli ve ben yine( ha yine seviyorum ama )affedemiyor.unutamiyorum keske en buyuk kusurumun kiskanclik oldugunu bilseler ki bir insandan kolay kolay vazgecmem ama sevgisini kiskandigimda buuz gibi oluyorum

Son düzenleme:
Merhaba günlük gece rüyamda kk da banlandığımı gördüm hayatımda ilk defa banlanmışım ve kk sitesini açtığımda simsiyah oluyor ekran baya korkunçtu ya
bunu yazdıktan birgün sonra siteye giremedim gerçekten rüyam gerçek oldu hatta rüyada banlandım diye düşünmüştüm meğer sitede sorun olacakmış vay be vay vay vayyy

Yeni bir masal basliyor hadi bakalim hayirlisi .Him gunluk miniklerimi cok seviyorum ya ne guzel bir sinifim var kuzularim benim yine yollar beni bekliyorsa hic bir zaman unutmayacagim onlari of icim acidi birden .Allahim mutlulugu tum sicakligiyla hissettirecek bir yer nasip etsin bana.

Canımın parçasının canı tehlikedeyken ben nasıl rahat uyku uyurum? Ben burda bu kadar korkuyorken o kim bilir oralarda neler yaşıyor. Rabbim yardımcısı olsun inşallah..

Seni aldatıyorum günlük can.
Bebeğime tuttuğum günlükle hem de
Fazla dillendirmek istemiyorum umursamaz görünüyorum ama dün onu görünce içim içime sığmadı.
İçimdi o benim,en masum yanım...
Eşimle bizi anlamlı kılan fasulyem...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Sevgili Günlük acaba benim sorunum ne? Bebegim aksam 7 8 gibi yatıyor ben ise uyumak yerine kk bdv de saati 12 1 yapıyorum. Sonra sabah 6 da uyanıyor uykusuzluktan gözlerim acıyor tam uykuyu atıyorum kalkiyorum bebeğim tekrar uyuyor. Benim uykum dağıldigi icin yine kj ya giriyorum. Tam mayisiyorum tekrar uyanıyor :'( suan tekrar uyandi ve kollarimi isirmaya çalışıyor çünkü uyuyor gibi yaptığım için beni uyandirmaya çalışıyor :) sacimi cekmese barii

Annemmmm korkutma beni bırakma kuzuumm .Seni çok seviyorumm kuzuşummmmm rüyamda kucağıma verdiler seni annemmmm kara kara gözlüydünnnn

Günlük bugün araba aldım, artık ankarayda metroda havasızlıktan boğulmak yok, otobüste sıkış tepiş olmak yok, hayallerim gerçek oluyor sonunda şükürler olsun, yakında yurttan da kurtulup eve çıkıcam, evim olacak yaşasın çok mutluyum

sabah ise gıdecegım hala uyuyamadım gunluk. sigAra ustune sigara yakıyorum. ay bir derdim de yok cok sukur. hala icim icime sığmıyor, hala asigim. her sey yolunda. (maşallah)

bir de yarin dukan'a baslicam bana sans dile

Sevgili günlük
Bugün birinci gün
Unutmayayım diye buraya yazayım dedim
Fena da olmadı hani böylesi
İnşallah her gün aynısı olur
Deneyip göreceğim işe yararsa paylaşacağım

Rezillik cikardimmi eveeet aslinda demek.istedigim.yanlis anlasildimi eveeet haklimiydim haayiiirr nasil.duzelir biliyormuyuum haayiiirr aferin bana

Hayatta birşeyler eksik ...Bir turlu diger yarımı tamamlayamadım .Gene yolculuk gene yolculuk ne yollar bitiyor nede özlemler .Hayirli olan ne ise onu nasip etsin allahım .

Özel günlerimin çok sık gelmesinden artık nefret ediyorum...

Günlükcan ,
2 gündür sana yazayım diyorum , bir çok şeyde yazıyorum sonra geri siliyorum kısmet bugüneymiş. Spora başladım hergün 45-50 dk tempolu yürüyüş yapıyorum, selulitim için hareketler :) göbek eritmek için falan falan..... kendime bakıyorum bu ara ama ne kadar bakımlı olmaya çalışsam da hep eksik kusurlarım çok hele hele sirtimdaki o renk farkı moralimi bozuyor nasıl geçer ki bu . Aşk hayatıma geleyim KİMSE YOK HAYATIMDA YİNE hickimse tekim arkadaşım eşim dostum sevgilim hiçbiri yok çirkin biri miyim acaba diyorum çirkin değilim hatta çalıştığım büroya giren şöyle bir bakış bakıyor bana hissediyorum ama olmuyor ne aşk ne evlilik bigün olur mu bilmiyorum ama şu an YAŞAYAMADIĞIM HERŞEYE GEÇ KALIYORUM yaş oldu 31 ben ne zaman aşık olucam ne zaman evlenicem ne zaman anne olucam ? Ben cevabını vereyim HİÇBİR ZAMAN.....Sadece benle bitmiyor günlük kardeşlerim de aynı işleri güçleri yok evlenemedik ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Evet gunluk arkada birakma zamani geldi.nasil olucaksa....haksizmiyim esasen evet ama o da haksiz o sozlerde neydi?herseyden once seviyordum buna hep saygi beklerim elinde olan bir duygu degil cunku istem disi oluyor dun gel dedim mi dedim geldimi geldi onu ords gormek.ne guzel seydi evet evet evet seviyorum keske gelmeseydi ne kadar tatli hemen gelir kirmaz anliyor sevdigimi benide kirmadi hic bak yine sevesim geldi vijdan azabim var amma gururumda diyorki oda hatali adim atsin hep fazla gururun kibirden geldigini dusunmusumdur buda boyle.oluversin ne yapayiim gercekten agrima gitti yoksa nasil kiyarim ve uzak dururum okuyacagimi bile bile yazacaktir uzecektir ya da yazmayip gidecektir artik hayirlisi ne diyeyim biraz yanlis. Karar verdigimi bile bilegidiyorum ama giderim bak yaparim.sana yazinca paylasmis. Oluyorum ama okumuyorki bilmiyorki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…