Popüler Konu Sevgili günlük...

Tam bir salağım ben ya. Kafamı 2 dakika masaya koyayım dedim ona da patrona yakalandım. Hasta mısınız dedi evet dedim ama inandı mı bilmiyorum. Tek tesellim patronun anlayışlı ve iyi biri olması ama rezil oldum yaa

Sevgili günlük 4 aydir kagida yazdiklarimi buraya yazsam ne guzel olurmus yeni kesfettim hergun biseyler yazmak isterim.
kafamda bi suru sorular ve sorunlar olmasina ragmen iyiyim bugun. ama aksam olunca huzun oluyor icimde. kafamdaki sorular cevap bulcakmi acaba bilmiyorum. hicbi soru cevapsiz kalmaz ama ne zaman cavebi olcak onuda bilmiyorum. içimdeki aciya alistim hissizlestim belkide...

Sevgili Günlük
Zaten 1 haftadir hayattan sogudum iyice bi de ailevi sorunlar çıktı
Eşim ve ailem arasinda kalmaktan biktim
Sanki benim hamile kalmami bekliyolarmis gibi her hamile kalisimda bi olay
Hayir sonra kendileri unutuyor yine aralari duzeliyo ama beni o kadar yipratiyolar ki anlatamam
Hayir guya bana anlatmiyolar
Esim eve gelince surat iki karış, annem arayip sormuyo kesin bi şeyler oldu diyorum içim içimi yiyor
Sorunca da annem saydiriyo eşime ardindan da sen bunlari düşünme diyo bi de lafi sokuyo zaten nasil olsa eşin haklidir senin icin diye
Hayir madem beni dusunuyorsunuz yansitmayin ya bana
Siz zaten iki gun sonra unutuyosunuz ama benim o an gecirdigim stres olduruyo beni
Onlar oyle olunca benim de yüzüm gulmuyo haliyle
Offf neyse gunluk anlattim rahatladim
He bu arada randevu aldim doktordan 14 aralikta kontrolum var inşallah unutturur kuzularim skintilarimi

bugün çok uzgunum kalbimdeki kisiyi ruyamda gordum içim yanarak uyandim sabah. aglamak istiyorum...

Günlük, yemeğimi yedim ama uykum geliyor, çalışmak zorundayım biliyorum deli gibi çalışmalıyım, yoruldum, tükendim, rahat bir oh diyeceğim, okulumun uzamadan biteceği günleri görmek istiyorum, az kaldı 7 ay... 7 ay sonra mezun olacağım, uykusuzluktan şişmiş gözler, dökülen saçlar, pul pul olan vücudum.. İş bulmak için sınavlara gireceğim.. Sonra kendimi baştan sona yenileyeceğim.. Hafta sonu tatilleri, gezmeler beni beklesin işte o zaman o günlerin tadını çıkarmama az kaldı.. Ha son bir atlayış son bir gayret çalışmaya devam hasatvakti bu işten de sıyrıl geride bırak şu okulu artık

Sevgili günlük.. Kime yada neye göre sevgili günlüksün Bugün delirmiş tarafım ağır basıyorböyle diyorum bide kalpli ikon koyuyorum.. İşte bu kadar buyum yapmam gereken milyon adet işim var, ama ben kolumu kadırmak istemiyorum.. Aklımla fikrim bana bu gün nanik yapıyor, bedenimde buna uyuyor.. Bana kalbin kadar temiz bu sahifeyi ayırdığın için sağol, Allah razii olsun.. Sanırsam deliriyorum falan..

Artık sözün bittiği yerdeyim. Arkama baktığımda sadece hiclik görüyorum. Ne yapmışım ne yasamisim ne kadarda yurumusum uçurumun en ucuna. Kendime sadece Allah belami versin diyorum. Kendimden herseyden nefret ediyorum. Yasamasaydim kimsenin hayatina hic girmeseydim. Ya ben daha 20 yaşımdayım ya 20. O kdar ağır geliyor ki artk yaşadıklarım. Kimseye anlatamıyorum kimse anlamıyor. Kimse yaşamıyor benimle açımı. Ne kadarda kotuymusum ki ben kimse yok yanımda. Nefret ediyorum bu hayattan. Neden ben ya neden ben. Tamam belki bir tanesi iki tanesi kabul. Neden hepsi bende. Yasamak istemiyorum. Ama ölmekten korkuyorum. Eger ki olmek haram olmasaydı sikardim bir kurşun beklemezdim. Eger öldürmek haram olmasaydı eger ki Allah'im senden korkmasaydim hepsini teker teker gözlerinin içine bakarak nasıl aci çektiğini görerek öldürurdum. Yardım et Allahım unutayim. Ne olursun unutayim. Bir çözüm bir cikis yolu belki bir dost. O değilde nasil vicdanıniz var sizin ya? Nasik yaptınız. Bu kadar mı yokum ben bu kadar mi kötüyüm. Ne biçim annesin sen ne biçim babasin ne biçim ailesiniz siz. Neden benim hic kimsem yok. Ya benim yüreğim ufacık ya minicik. Ellerimi birlestirdigimde avuclarimi doldurmuyor bile. Nasıl kiydıniz bana ya. Bir evlat bu neden yokum gibi davrandiniz. Korumak bu kdar mi zordu anne. Beni kullandiniz. Aramak cok mu zordu. Babam demek sadece kollarına sarmak. Kardeslerim öyle değildi ama. Neden beni seçtiniz. Zor geliyor artık. Yasayamiyorum. Hic bir yere uyamiyorum. Kimseye yaren olamıyorum. Kimseye anlatamıyorum. Bogazimda dugumleniyor. Aglamak istiyorum olmuyor. Kimse beni böyle gormemeli diyorum. Susuyorum. Kalbim ne kadar cok yas akitsada ben Susuyorum. Kaçıp gitmek istiyorum ama geçmişim yanimda geliyor benimle. Utanıyorum artik kendimden bile. Ne zaman aynaya baktım en son bilmiyorum. Kendimle yuzlesmem bile canımı yakıyor. Ya hadi herseyi geçtim ben neden yaptım. Dur demedim kimseye yeter artik demedim. Bu kadar mi zor nefes almak Allahım. Ne ileriyi görebiliyorum nede gecmisimde yasayabiliyorum. Zamana sıkışmış ve can çekisiyor gibiyim. Dua bile edemiyorum Allahım canımı al diye. Korkuyorum. Amellerime güvenmiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Auan o kadar caresiz hissediyorum ki kendimi sadece bağırmak istiyorum. Yapamıyorum. Ufacik bir kızım var. Bi care. Sabii. O ne yapar ya korkarsa. Az önce yanımda uzaniyordu ve ağlarken çıkardığım ses onu tedirgin etti. Onu bile uzuyorum. Eşimle konuşmuyoruz. Beni anlamak istemiyor. Psikologa gitmem gerek bana kızıyor. Aslinda konu maddiyat değil biliyorum. Aile butcemizi etkilemiyor bile. Ama kendim halledemiyorum. Ikj defa birine anlattim tum hayatımı. Neredeyse ciolak artık hayatım. Pismanliklarim uzuntulerumim yurek burukluklarim hepsini anlattım. Hemde aglamadım. Bogazima dugumlensede sözler konuştum susmadim. Şimdi vazgeçemem. Tam bir ümit kazanmisken bunu yapmayacağım. Seni kaybetsemde yapmayacagim. Artık omuzlarim ne kadar cokuk görmüyor musun? Bunu nasıl istersin benden. Off Allah'im ne diyorum ben. Yardım. Birisi bana yardım etsin Allahım. Ben uyi olayım. Yasama sevincim her geçen gün azalsada bunu yenecegim. Ya ben bu dunyayi yenecegim ya o beni. Artık tunelden önceki son cikistayim. Artık bu is bitecek. Ama şunu kimse unutmasin ki ahiret bir gün mutlaka gelecek. O zaman kimseyi affetmeyecegim. O zaman vereceksiniz yaptiklarinizin hesabını.

Sevgili günlük ;
Sinir ve stresten uyuyamıyorum.
Uykusuzluktan göz kapaklarım ağrıyor.
Nolurdu sanki aralıksız 10 saat uyuyabilsem.

Sevgili gunluk madem dert bitmiyor yazayim bende sana. Evlatsizim 7 yildir hergece hergece icim yanarak yatiyor sabahlari mutsuz uyaniyorum. Tek istedigim o minik ellerle uyuyup uyanmak :'( bu dert benmle son nefesime kadar gelecek belkide alismaliyim artik ??? Gitmeseydin kuzum hayalerim gercek olacakti

Selam günnükçüm,
Burada bir derdim vara girmek istemıyorum aslında sankı ben gonul ablayım da hıc sorunum sıkıntım yok da her sorunu çözermısım gıbı bır de yorum yapıp sıkıntıları okuyup daha da daralıyorum ama kendımı tutamıyorum hem bır seyler de ogrenmıs oluyorum ıyı de gelıyor aslında,
yani benım basıma gelenler sadece benım basıma gelemzmiş bır de bırılerının ne yaşadıgını ögrenırsem ona gore ayagımı denk alırım falan hep. ama yıne de okudukca sonra sonra hep aklıma gelıyor içim daralıyor, mesela o kadın altınlarını ne yaptı verdı mı bugun bunu yapan adam ılerde ne yapar ya benım basıma gelenler yazsam roman olur mu roman yazmak mantıklı da degıl sıkıcı zaten ama burda da sıkılıyorum o kadın altınları vermemeyı basarabılecek mı acaba, pekı ben nasıl vermeyebılırdım ben de verdım o da verecek emınım, kendı dertlerımı yazmak ıstemıyorum sana baskalarına okursun soylersin senden de tam emın olamıyorum ama derdım var köşesı yıne de ıyı şu ara oraya takılıyorum... ıyı geceler sana.
insan bır hayat boyu günlük tutup da sadece bırkaç yıl yazmayınca bu kadar insanlaştırıyor demek günlüğü, of baska turlu yazamıyorum sana.

Sevgili Günlük;

Neden iyice miskinleştim ben. sadece oturup saatlerce duvara bakmak istiyorum. hani diyorum bazen benimde bir işim olsun çalışayım. ama işte yok ki ortada olumlu olanlar bile bir anda tersine dönüyor. nedir bendeki bu kısmetsizlik günlükçüm

İçimdeki sıkıntıyı açıkça erkek arkadaşıma anlattım aslında ilişkimin biteceğini düşünmüştüm ama beni anlayışla karşıladı yardımcı olacağını söyledi arkamda durduğu için ona sevgim bir kat daha arttı...

O ne sacma ayrilikti oyle konusma iceri komedi romantizm sonucu mantik seklinde gittikce gariplesti ,hos hikayenin neresi dogruydu o da ayri mevzu neyse yasandi bitti saygisizcaaa

Sevgili günlük bu adamla napcam ben aramızda değişik bi tutku var sanki konuşurken anlasamiyoz gibi konusmayip konusmayip sonra konusuncada özlem den deli olduğumuz için bu sefer baska nedenle anlasamiyoz
Aslinda tam birbirimize goreyiz
O beni adam eder ben onu ahhh ışte imkanlar
Bu sefer oda hayal olcak diyorum kendi kendime ama Allahima giveniyorum er yada geç gelcek biri belki o belki onun gibi beni seven anlayan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…