Selam günnükçüm,
Burada bir derdim vara girmek istemıyorum aslında sankı ben gonul ablayım da hıc sorunum sıkıntım yok da her sorunu çözermısım gıbı bır de yorum yapıp sıkıntıları okuyup daha da daralıyorum ama kendımı tutamıyorum hem bır seyler de ogrenmıs oluyorum ıyı de gelıyor aslında,
yani benım basıma gelenler sadece benım basıma gelemzmiş bır de bırılerının ne yaşadıgını ögrenırsem ona gore ayagımı denk alırım falan hep. ama yıne de okudukca sonra sonra hep aklıma gelıyor içim daralıyor, mesela o kadın altınlarını ne yaptı verdı mı bugun bunu yapan adam ılerde ne yapar ya benım basıma gelenler yazsam roman olur mu roman yazmak mantıklı da degıl sıkıcı zaten ama burda da sıkılıyorum o kadın altınları vermemeyı basarabılecek mı acaba, pekı ben nasıl vermeyebılırdım ben de verdım o da verecek emınım, kendı dertlerımı yazmak ıstemıyorum sana baskalarına okursun soylersin senden de tam emın olamıyorum ama derdım var köşesı yıne de ıyı şu ara oraya takılıyorum... ıyı geceler sana.
insan bır hayat boyu günlük tutup da sadece bırkaç yıl yazmayınca bu kadar insanlaştırıyor demek günlüğü, of baska turlu yazamıyorum sana.