Popüler Konu Sevgili günlük...

Çok sıkıldım günlük eşimin bazen sorumsuz sorumsuz davranmasından çok sıkıldım. Onun bütün çevresi burada tabi benim kimsem yok sanki zindana düşmüş gibiyim nefes alamıyorum...
 
swevgili gnlük naabıyon be anacım ? e bende iyiynm nossun beya bana bak günlükm sen konuşuyon mu aaaaaaaa vallaha konuşuyon özele geçsene soracaklarım var sana
 
Sevgili günlük
Bugün kaçıncı gün unuttum ama
Denemelerimden bi cacık olmadı
Unutmayayım buraya yazayım verimli sonuç alırsam paylaşayım diyordum ama cıks olmadı
Olmayınca olmuyormuş
 
Sevgili Günlük bugün de hiçbir dosta guvenilmemesi gerektiğini öğrendim
 
Bazen insanlarin yadin da salak konusmalarim yok mu bunu birturlu engelleyemedim cok safim cok iyi niyetliyim bazen aptallasiyorum gunluk kendime gelmem lazim yaaas:::
 
Bur arada ne cok deli var kendini akilli sanan deliler .Geldigi yeri unutup ustunluk taslayan ,yalaka olan ,alay eden allah hepsinin cezasini versin gunlukcugum.
 
Çok karışıyoruz üstümüze vazife olmayan şeylere günlükcüm çooook...
Haddimizi sınırlarımızı bilmiyoruz.
Burnumuz çok uzun yahu. Her kaba giriveriyor.
 
sevgili günlük ;

şu kargo artık aktarım merkezinden br an önce yola çıksın da sabah varacağı şehire varıp dağıtıma başlasın. deli olacağım yoksa az kaldı.
 
Hafızamı kaybetmek istediğim zamanlar oluyor. Yoksa “boş vererek” falan olacak iş değil “unutmak.”
Hiç bir şey hatırlamak istemediğim anlar, bir de hatırladıkça acıyan yaralar var. Bu yaralara ne iyi gelir en ufak bir fikrim yok bir türlü kapanmıyorlar. Hayat öyle garip ki, kimlik alıp boşuna, kâğıt israfı yaptırmış insanlar tanıdım ben.
Oysa bir kişilik sahibi olmak ya da olamamak; insanların yaptıkları veya yapmadıklarıyla ilgili isimden ziyade… Yoksa "isim" dediğin nedir; Boncuk ve ya Minnoş’ta bir isim(!) Hem de özel isim(!)
Her şeye eyvallah ama dün mutluluğun kendisi olanlar, bugün yoklukları ya da yaptıklarıyla üzenler olmamalılar. İşte bu çok acı üzülüyorum ben.
Gerçeklerle yüzleşmek, “yapmaz” dediklerimin yaptıklarını görmek incitiyor beni!
Ben sevdiklerimin kötü insanlar olduğunu görmek, bilmek, duymak istemiyorum.
Zaten, "senin için ölürüm" diyişlerini de yanlış anlamışım ben(!) Gerçekten benim için ölüp, içime kendilerini diri diri gömüyorlar.
Yalvarırım bundan sonra "benim için" kimse ölmesin lütfen(!)
Sevdiklerimi geçmişe gömerken üzülüyorum ben.
 
Kaderımın belırlenmesıne sayılı gunler kaldı.Kafayı yıyecegım bu yolculuk benım ıcın cok onemlı.Hep aynı umutl gıdersın ama bos donersın bu cok zor artık umutta edemıyorum zoruma gıdıyor susuyorum sadece sabır dıyorum .Benım elimden bır sey gelmıyor bır mucıze lazım baska yolu yok.
 
Ah be günlük içimde tatli bi boş vermislik var bu:boşvermişlik sıkıntı vermiyor belkide ettigim dualar terapi gibi geliyo
Yarın denenem var kitap yüzü açmadım ama hiç kasmiyorum kendimi:) inşAllah hayra alamettir durumum
 
Sevgili günlük neden benim sevdiğim adam annesine bu kadar düşkün anlamıyorum... İleride bu konu benim için çok sorun olacağını da biliyorum. Ne yapacağımı bile bilmiyorum çok üzgünüm
 
selam günlük, sinirleniyorum öyle sinirliyim ki iki gündür anlatamam saçlarım diken diken geziyorum desem yeridir sinir stres topu gibiyim.
 
Hayat ne kadar bos be gunluk!
Tam hersey yolunda giderken,"mutluyum mu ne "derken biranda tepetaklak olmak.
Allah kimseyi evladin hastaligiyla sinamasin.ben yine o agir sinava giriyor gibiyim.Hayirda şerde Allahtan.ne edeyim ,nerelere gideyim.sifa diloyorum cumle cocuklara icindedede benimkilere.
 
Sevgili günlük, büyük bi çıkmazdayım yine. Kimseyle paylaşamıyorum, kimseden akıl alamıyorum, ALLAH'ım yardım eder inşaallah. Kimsenin yüzüne bakamaz duruma getirmesin RABBİM inşaallah. Kaybolup gitmek istiyorum bazen bu dünyadan. İki gün önceye kadar biraz umudum vardı ama şimdi her an diken üstündeyim, ne olacak bilmiyorum, ölmek istiyorum bazen, tek kurtuluşun bu olduğunu düşünüyorum. ALLAHIM etrafımda paylaşabileceğim hiç kimsem yok, kimsenin hiç birşeyden haberi de yok, nasıl bir belanın içine çektim ben kendimi, nasıl bu kadar aptal olabildim, nasıl... Çok pişmanım, çok pişmanım, çok pişmanım... Ben güçlü biri değilim ve bu güçsüzlüğüme yenilmek istemiyorum. Sevdiklerimi, özellikle biriciğimi böyle şeylerle üzmek istemiyorum. Hiç bir faydam olmadı onlara, bir de üzerine bu utançla nasıl yaşarım. Bazen o kadar saçma şeyler düşünüyorum ki, ALLAHIM affet ve yardım et.
 
Miribaaa günlükcüüüümmm
Bir hafta sonum var onda da AÖF sınavları var. Mecbur giriciimm sınava. Oysaki ben uyumak uyumak uyumak isterdim 9'a kadar
AÖF zımbırtısı bitti diyelim, Martta YGS var.
YGS de bitti diyelim Mayısta ALES var.
ALES de bitti diyeliiiimmmmmmmm 31 Temmuzda DİKEY GEÇİŞ SINAVI vaaaarrrrr kiii benim için en önemlisi de buuuuu
İnşallah hepsi hallolacak. Önce Allaha sonra kendime güveniyorum.

Sınavlarla cebelleşen heeeerkese başarılaaarrrr
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…