Ya 3 aydır projen berbat gidiyor, daha 30 kişiyi zor tamamladık sen hala 1 ay uzatayım yılbaşından sonra yoğunluk olur diyorsun. Bitsin diye dua ederken bu olacak iş mi ?
Keşke diyorum, Hiç gitmeseydim oralara,
Keşke diyorum, Hiç gitmeseydim,
Yolumu kesmeselerdi dar sokaklarda,
Kavgalara girmeseydim,
Seni bu kadar üzmeseydim,
Keşke diyorum ah keşke,
Düşün ki savrulmuşum,
Ateş iken kül olmuşum,
Alın yazım almış beni avuçlarına,
Uzaklarda bir yerlerde,
Bir şehir olmuşum,
Üşüyen, yanan, eriyen bir şehir,
Kül olmuş gitmişim anne,
Ve bir avuç toz olup,
Düşmüşüm ayak izine,
Bu gün öyle berbat başladım ki güne
İlk defa kendimi güçsüz hissediyorum
Kimsesiz çaresiz ama bunun dermanı
Benim içimde bunu da biliyorum
Böyle şeylerde yaşanırmış
canım günlükçüm.
anladım ki insanın ailesinden başka kimsesi yok. uzakta olunca daha da iyi anladım bunu. annemle tartıştığımız günleri bile özledim. kardeşimle birbirimize girdiğimiz anları bile özledim. kısacası evimi yurdumu yuvamı özledim..dilerim hayırlısıyla en kısa zamanda geri dönerim.
Kaynanamı yakında hakikaten öldürmeyi planlıyorum. Aşırı derece de ben merkezci ha bunun sebebi tabi ki benim, hep arkasında dolandım "cınım anneciiiiim, ivit anneciiiim sen ne dersen doğrudur, tabi anneciiim dünyayı sen yarattın, ah cınım anneciiim, vah cınım anneciiim" diye diye kadına yağlayıp ballayıp tepemize çıkarttık.
Egon batsın be kadın bi doy yaa bi doy şu egona ya..
Tabi benim soğan erkeği kocam ses çıkarmasın. Zaten tahmin ettiğim şeyleri yaşıyorum...
Neyse sevgili günlük en büyük korkum ilerde bi oğlumun kız arkadaşı,nişanlısı yahut eşi benim hakkımda böyle konuşması.. (Allahım affet beni ama sevmiyorum o kadını ne yapayım)
Heeeyyy günlüükkkk
Heeeyyy beybeeehh naber?
Hayatım nasıl olucak çok merak ediyorum. Cidden ileriyi düşünmediğimin farkındayım. Çok yufka yürekliyim,evet.. sanırım şu anki hedefime odaklandım gerisini çok kafaya takmıyorum ve ciddi kararlar alma işini hedefimi gerçekleştirdikden sonraki zamana bırakıyorum... of tüküreyim be
Sevgili gunluk;
Hep isterdim günlük yazılarım olsun ama okuyan olur diye hiç cesaret edemedim. Burda birsürü insan okuyor kimse kimseyi bilmeden.. Bugün arkadaşıma canım sıkıldı iftiraya uğradığı günden beri çok kilo verdi çok mutsuz.. İşte çok yoruldum bugün. Bir tek mutluluğum minicik prensesim gözleri ışıl ışıl yavru Ceylan'ın aynı annesi☺Kocam da kızgın bana hep is hep çocuk diyor yorgunum ki günlük anlayanim yok..
Bekledik bekledik bu hafta belli oluyor işte. Biliyorum olmucak hayal kurmamam, heveslenmemem lazım, hayalkırıklığı olucak biliyorum. Ama çoktan kaptırdım kendimi. Nolur Allahım yardım et, tek umudum bu şu an için. Hakkımızda hayırlısını ver. Bunaldım iyice burda...
Icimdeki ates sonmedi....hic mi sonmiycek
Ben bir daha mutlulugu kalben hissedemiyecek miyim?
Gercekten kalbim aciyor ve cok ama cok uzgunum.ben bakmaya kiyamazken......
Belkide o yuzu oyle gotmek bana hayal olacak.Allahim sabir sabir sabir.gercekten icim yaniyor.sanki evime ates dudtu. Bize degilsede yavruma ,yavrularima aci ya Rab
Merhaba.
Yine buruk, yine hüzünlü bir gün. Ne dersin sence de öyle mi?
Anne babama giderken nasıl mutlu gidiyorum değil mi? Ayaklarım totişime vura vura koşuyorum adeta.
Ama gitme vakti gelince.. Yolun yarısına kadar hıçkırıklarla ağlıyorum.
Annem görmesin, babam görmesin diye güler çıktığım o kapı kapandığı an göz yaşlarım yanaklarımdan süzülüyor.
Elimi tutuyor eşim, ama yok o an beni ısıtmıyor. Gitmek istemiyorum bırakamıyorum anamı babamı.
Eşimi çok seviyorum evet ama sevdiğim adamla sevdiğim yerde olmak istiyorum artık. 3 senedir bu yaşadığım yalnızlık beni derinden üzüyor.
Sevgili günlük benim için dua eder misin?
Ne mutluyum nede mutsuz yarım kalan hıkayelerle dolu hayatım .Mutlulukla bıtecek mi bir hıkayem de Hiç bılmiyorum ne hayal kurabılıyorum nede umut edebiliyorum.Hakkım da ne hayırlı olacaksa o olsun.
Yine koşturmalı,stresli bir gün.
Kalbim ve beynimde geleceğe dair planlar,acabalar.
Olmazsa gelecek hayal kırıklıkları
Ve ben kendimi nasıl tesellı edeceğimi bilemiyorum
Hayırlına en yakın zamanda rabbim ulaştırsın beni
Uzun zaman oldu günlük yazmayali içimden geçenleri yazmayali, buraya da yazmak istemem yine bana kalsın isterim a bi sure sonra insan yoruluyor ışte. Biraz yoruldum sanirim, kendi başıma halletmeye çalışıyorum dışarıdan sorun yokmuş gibi davranmakta zormuş. İyiyim diyemezsin ama kotuyum de diyemezsin ya öyle bi durum. Gecicek bu günler de gecicek ama ben yoruldum. Sıkıldım, bu kadar uzun olmaması gerekiyordu bu süreci hiç bu şekilde düşünmemiştim büyük konuşmamak lazim bunu öğrendim 2 yıldır her gün bunu bir kez daha iyi anlıyorum. Bu halime de şükürler olsun gerçekten günlük bu kadar yazdım ilk günden kötü şeyler yazmak istemezdim ama icimdede tutmak istemiyorum. Yazarak anlatırdım ya ben ışte uzun bir süredir yazmıyorum. Hayat macerası ışte günlük bi öyle bi böyle. Neyse bi gün belki buraya oldu be günlük başardım bak ışte o zorlu geçen yılların sonucunu aldim diyebilirim inşallah.
Sabah of yine aynı bi gün hergün aynı şeyler çok sıkıldım diyerek uyanmak. Ben bu degilim gunluk, soyle bi eski yıllara bakıyorum da ben eskiden daha gucluydum daha çok güveniyordum kendime, kendimi seviyordum, hayallerim daha çoktuü daha çok çocuktum. Bu böyle uzar gider. Olduğum benle olmak istediğim çok farklı. Aslında hala hiç bişey bitmiş değil her şey çok daha güzel olabilir yapmam gerekenleri yaparsam olmak istediğim gibi biri olursam 7 ay sonra buraya hayallerine adım adım giden biri olur. Olabilir mi acaba? Çok sıkıldım günlük. Bazen o kadar inanıyorum ki basarabilecegime Bazen de olmayacakmış gibi geliyor. Şöyle saatlerce uyumak istiyorum ama birşeyler kactigim için değil. Saatlerce tv başında boş boş oturmak istiyorum. Doyasıya ağlamak agladiktan sonra uyumak denize bakıp içimden geçenleri bağırarak söylemek istiyorum, çok mu film izliyorum acaba :)) neyse su an bunları yapamayacagima göre gidip biraz çalışayım.