Popüler Konu Sevgili günlük...

bugun yazmistim aslinda gunluk..
nereye gitti yazdigim ..
dun bagira bagira agladim...
bana yapilan haksizliga. bugun iyiyim cok sukur..
isimi biraktim..
sabir bir yere kadr be gunluk insanlarin seni kullanmasina sana eziyet etmesine bir yere kadr dayaniyorsun..
sonrasinda ipler kopuyor ne yazikki..
bugun Assalamu alaikum beijin diye flm izledim...
ama superdi ya...
yok boyle guzel film..
endonez filmi..
ben iyi olacam ins...
hayat bana da guler mi???
Allahdan umit kesilmez..
beklecem zamn herseyin ilaci...

Allahım güç kuvvet ver bana şu günlere dayanmam için. Haziran gelsin bi an önce bitsin herşey. Bazen öyle bunalıyorum ki kalabalığın içinde ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Sonunda ne olur bilmiyorum ama elimden gelenin fazlasını yapıcam çabalıycam. Psikolojik olarak yıpranıcam ama umarım bu günleri unutup hayatıma çok güzel bi şekilde devam edicem. Sabır...

Mutluyum mutlu bana yardimci olan iyi insanlarda var dedirten kisilere tesekkur ederim sevgiler saygilar seviyorum sizleri.

Ağzını burnunu dağıttım. Pişman değilim günlük... Elime sağlık...

selam gunluk..
ben ne zamnngulsem mutlu olsam birgun surmez ya..
ne bileyim sanki etrafimdaki insanlar ben mutlu olunca bunu cekemiyor gibi herkes..
anlamdim gitti su insanlari..
en yakinim mesela..
annem en yakonim ama beni hiç anlamiyor niye acaba ??
neden ya..
ben bu hayatta kucuk seylerden mutlu olmayi bilen v ebunu çogu zamn basaran insanim ..
ama bu mutlulugumu istemeyenler var..
mesela dun turk kahvesi ictim ..
en cok sevdigim seydir turk kahvesi icmek..
fincanda tezgahdaydi neyse gecelim detayi..
annem dedi ki bugun ben senin diger kardeslerinde senin gibi kahve iceni gormedim..
simdiye kadar hic annem kebdine ozel kahve yapmamis ..
bu neymis kimsede gormemis..
ya görende beni içki iciyor sanacak yaya anlamiyorum kahve içmek suç mu ya suç mu????
annem niye beni anlamiyor ya niye??
çok uzluyorum ya..
kahveyi alan ben yapan ben tasasi baskalarina ..
niye benim her yaptigim sey baskalarina dert niye ya??
ben bu dunyaya uzulmek icin mi geldim??
anneme cok sasiriyorum ya..
bir uudum kahveyi bana cok goruyor ya..
alt üstu bir fincan kahve ya..
bu aralar zaten kafayi yedim..
ne guldugum belli ne agladigim ..
bugun sinifda hocanin yaninda gülme krizine girdim disari ciktim..
aglicaktim gulerken sanki agliyormus gibi ..
disari ciktim bir kahkaha bastim ..
arkadasin biri birsey soyledi...
ona guldum ya..
ben galiba kafayi yiyorum gunluk ..
bunca dert bunca insan benle ugrasirsa eeeee ne olacktiki baska..
benim bunyemin de bir dozu var demi ..
dert makinasi miyim ???
ben soylesene gunluk ..
birgun yuzum guler mi ??
belki pek umudum yok benim ...

Şu duygu değişimlerimi anlayamıyorum. Bir an umutsuzluğa kapılıyorum bir an sonrasında büyük umutlar doğuyor içime. Geçti gitti diyorum bi an, sonrasında da hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Çeksem bu kadar kafa yapmazdı bana. Günlük depresyondan sıkıldım aslında ama depresyona alıştım bile.

Tükendim günlük. Şu genç yaşımda ne stresler sıkıntılar çekiyorum. Ama her kötü şeyin bi sonu var değil mi. Evet desene günlük...

Sevgili günlük..
Çok karışık bir ruh halim var bu sıralar.. Kafamda bir milyon şey var.
Hangi birini düşüneceğimi şaşırdım. Eşimin ailesi, benim ailem... Herkeste bir ton acı bir ton dert var..
Hagi birine yanayım ben şimdi.. Daha her şey bitmiş değil, hatta başlamadı bile.. En büyük dert çok yakında yine bizimle olacak.. Allahım sen büyüksün yardımcı ol nolursun.. Sen içimizden geçeni biliyorsun, nolur hayırlısını ver rabbim...

hiçbir şey hissetmiorum inanki şu anda.. daha zor olacağını düşünmüştüm öle olmadı şükür... Allah'a havale ettim herşeyi... bekliorum...

İlk defa evet diyelim dedik o da olmayacak galiba .Beklemek zormus .Belki de ümitlendirdiler herzaman ki gibi .

Günlük zaten aşık olup biriyle sevgili olmak benim için dünyanın en zor şeyi bir de aşık olabileceğime inandığım kişileri hayat bana getirmeyince demoralize oluyorum. Zaten umutsuzluk benim canım olmuş ama şu arabesk durumdan bir türlü kurtulamıyorum

Günlük ben geldim .
Yarın doğum günüm günlük, 32 oluyorum 33 -34-35 hepsini olucam kısmetse . günlük çok tuhaf ama hiç üzülmüyorum 32 yaşında ve bekar olmak üzmüyor beni. 30 yaşına girdiğim günü hatırladım. Daha 1 hafta öncesinden üzüntü sarmıştı beni , o gün geldiğinde akşamdan ağlayarak uyuduğum için sabah işe geldim yine ağlamaklıyım. Zor tutuyorum kendimi öğle arası oldu yemeğe gittim bi lokantaya kardeşim aradı "abla işyerinden arkadaşların doğum gününü kutlamak için bize geleceklermiş akşam "Hayır kabul etme sakın dedim kabul etmiş bile .aglaya aglaya iş yerine gittim ordada tutamadım kendimi döküldü gözyaşlarım soruyor arkadaşlar bişey yok diyorum bişey yok. Diyemedim ki 30 oluyorum ve hala bekarım buna ağlıyoum diyemedimmmm. Sonra başka biri odasına götürdü beni anlat noldu dedi uydurdum "eskiden evlilik planları yaptığım A.... bana msn'den msj atmış " ne demiş dedi hiç boş msj atmış dedim . Akşam oldu eve gittim ama kolum kanadım kırık Üzgünüm mutsuzum. ... arkadaşlarIm geldi tüm sahteligimle güldüm mumları üfldim hediyeleri açtım ve bitti ... şimdi bakıyorum 32 yaşına giriyorum ve hiç üzülme yok alıştım mı, donuklaştım mı bilmiyorum ama artık üzmüyor beni yaşlanmak. ...
Nice mutlu yıllara ve güzel günlere diyeyim kendime

HOŞÇAKAL GÜNLÜK. .....

Annem sigarayı bıraksın. .
Şu kamu spotu varya; annem bırtanedır benım mısler gıbı kokar hep...
Saatlerce okşar saçlarımı bakmaya doyamazsın....
Üzerımı orter hep gecelerı hiç üşümeyeyım dıye....
Kamu spotu reklamı benı cok etkıliyorr...
Benım canım annem şu sigarayı bıraksa
Çoook iyi olacak...

salam kawan..
hari ini syaa sedih la..
saya fikiran sekarang campur..
saya suka sma dia ..
tapi dia suka ke sma saya..
saya tak mahu sedih lagi..
kadan kadan saya fikir ..
saya hantar mesej pada dia..

Selam günce;
Boynum,kasıklarım ağrıyor ve hastaneye gitmek için iş yerinden izin alamıyorum.Ne hoş değil mi.Erteleyebilirmişiz.Söyleyeceklerim bu kadar.

Sevgili Günlük valla çok hastayım , bu mapıs damı beni çürüttü , iştahım yok yiyemiyorum , hâlim yok kalkamıyorum , mutsuzum ve de yorgunum .
İşte böyle ...

Neden insani umitlendirip duruyorlar .Kac gundur kuslar gibiydim gene kanadimi kirdilar yere dusuyorum kaldiranim yok dayan diyenim yok .Gitmek istiyorum burdan sadece es durumu olursa gidersin diyenlere gicik oluyorum cok umitsiz siniz degil mi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…