Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük benim midemde kurt var galiba bu aralar öylesine acıkıyorum ki hele de geceleri...

Sevgili günlük;
Yine akşam oldu ve ben yine düşüncelere daldım.. artık kendime gelmek zorundayım..
Bence kimseyi düşünmemeli artık ve kendimi önemsemeliyim..
Ne zaman " kimse için değmez " i anlayacağım acaba ?
Tükenince mi ? Yada değersiz hissetmeye başlayınca mı ? Yok yok tmm ben sustum..
yeni bir ben, yeni bir gelecek ve yeni bir başlangıç..
o halde yarına hazırım Görüşürüz

Günlük o an kendime baya bir saydırdım. Sonra etraftakilere saydırdım. İkinci kısmı içimden yaptım. Hissizleştim sanki. Alıp çantamı gidesim geldi buralardan. Hala öyleyim sayıp sövesim var ama ne işe yaracak. Hiç bir işe yaramayacak. Şimdi önüme bakıyorum buradan bu şehirden gideceğim güne bakıyorum huzuru bulabileceğim günler belki ilerdedir. Bende şimdi ileriye gitmeye çalışıyorum günlük. Kolay gelsin bana..

Sevgili günlük. Her şeyi çekmek zorunda mıyım ben? Yeterince bir şeyler yapmaya çabaladıkça,çırpındıkça hevesimi kıranlara karşı sustukça nefret etmeye başladım. Konuşsam mezun olamam, konuşmasam da üzüntüden hasta oluyorum artık. Denedikçe yıpranıyorum. Hocanın bağırmalarından, ağzından iğrenç lafların çıkmasından nefret ediyorum. Bugünler de geçecek biliyorum sabrediyorum ama rezil olmaktan bıktım. İlk günden beri dikkatli olsam da çirkinlikler gururumu kırıyor. Alaylar,kınamalar,küçümsemeler... Herkesin birbirini ezmeye çalışması... Burada çok gördüğüm laf: 'Birinin başını ezeceksin ki sesi çıkmasın' Çok çirkin insanlarsınız,çok...

Günlük ne mi yapacağım gidip uyuyacağım sabah uyandığımda iyi olsam da olmasam da yapmam gerekeni yapacağım Allah'ın izniyle. Birde biraz uzaklaşacağım, buradan da uzaklaşacağım. Sana paylaşılan güzel şeylerin çok, benim iyi olmam dileğiyle..

Bir gece bitti düşüm aniden
Aniden sahiden bir sahilden
Bir gece daha bitti ömrümden
Ömrümden gönlümden her günümden
Sen miydin ben artık yokum diyen
Der miydim böylesini hiç sen
Sevmiştin hani çok da mutluydun
Umutluydun hani sen bu sevgiden
Sevgini bir başka sanırdım
Sanırdım sarıldım yanıldım
Bu rüya hiç bitmez sanırdım
Sanırdım yanıldım kırıldım
Yalanmış tüm gerçek bildiğim
Bir damlaymış dünyalar dediğin
Denizler götürse gözyaşımı
Anlar mı sevgilim dediğin
Durunca dünya durunca
Hayat durunca anlar durunca
Ve ben bir karınca
Sevdim kararınca
Düştüm rüyalardan düşler kararınca
Ah bendim bebeğin

Hani essiz çiçeğin
Şimdi yalnızlığımda nerelere gideyim

Sorunca kader sorunca
Dostum sorunca kendime sorunca
Ve canım ben bir yonca
Ama öldüm solunca
Bile bile yüreğin yaprağımı yolunca
Ah bendim her şeyin
Hani sonsuz emelin
Şimdi yalnızlığınla nerelere gideyim
Kaç kez geçmiştim senin için canımdan
Gözümü kırpmazdım kan gitse yanımdan
Ve kimler gitmişti
Ah neler yanımdan, sen hep yanımdaydın
Daha başlamadan
Ah sendin dünyalar !
Ne gökler ne diyarlar
Şimdi yokluğunda büyüyor yalnızlıklar

bir gece bitti düşüm aniden...

Gökyuzu gibiydi duygularim bir gun deli gibi eser bir gun yagmur gibi yagar.Gunduzler geceydi ısigimi bulamadim .Her yolculuk bir baslangicti oyle zannetmistim oysa bitismis .Agaclar her baharda cicek acar tipki duvaklarini giymis gelin gibi mis gibidir baharin kokusu ,bana baharlarimi verin bana hayallerimi verin banaaaa koybolan umutlarimi getirin .

inanın kendinize ve içinizdeki güce..bir gün o inancınız sayesinde,istekleriniz,dilekleriniz gerçek oluyor :)

Günlük yukarıdaki cümle gerçek mi? Gerçekten oluyor mu? O kadar farklı bir durumdayım ki delirdim sanki sanki değil ya öyle. Günlük inan artık son bir adım düşün aşağıda uçurum var bir adımlık var. Bir adım geriye gidersem kurtulma durumum var bir adım ileriye gidersem düşme durumu. Bulunduğum yerden ayrılmazsam ise meçhul büyük olasılıkla kendiliğinden ileriye gidecek. Geriye gitmeye çalışıyorum ama artık bittim. Bu sefer kelimede değil be ruhen bittim lan

sevgili günluk bu sana ilk yazisim belkide son.
bugun agri dan abimin yanindan geri döndüm cigerlerim sizliyor onsuz gecen onu gormeden gecen hergun bana eziyet gibi dun bu saatlerde kikir kikir konusup guluyorken bugun yoklugu icimi yakiyo nezanan bitecek bu hasret abicim sen benim bu hayattaki tek dayanagim tek arkadasim tek kardesim babamsin seni cok ama cok seviyorum kardeşin seda

bugün yine hastalık hastası oldum resmen.

uzun süredir haberlere bakmıyorum sinirim bozuluyor.

evde de her şey aynı sürekli kavga gürültü. huzur bulmak istiyorum artık.

elim kolum bağlı gibi oturuyorum odamda biraz depresif biraz mal gibi.

3-4 gündür bir derdim var'a sardım burdan insanlara yardım edince biraz kendi derdini unutuyor insan iyi hissediyor. zaten arkadaşlarımın da dert annesi gibiydim derdi olan bana gelirdi onlara moral verirdim yol gösterirdim işleri düzeltince unuturlardı beni

kötü gün dostuyum ama iyi gününde unutuyor insanlar çok vefasız. artık ben de vefasız oldum, kimseyi arayıp sormuyorum, beni arayıp soranlar da bıktı sonunda.

böyle ne olacak bilmiyorum. artık arkadaşlarımla bi yerde oturmak gezmek alışveriş yemek deniz hiçbir şey ilgi çekici gelmiyor. daha büyük şeyler yapmak istiyorum. bilimle uğraşmak istiyorum aptal aptal sınavlarla derslerle uğraşmak istemiyorum ama mecburum. kafamdaki çalışmaları yapmak istiyorum ama onun için de çalışmam lazım.

artık kendimi aşmak istiyorum... çevrem bana yetmiyor. uluslararası konferans vermek istiyorum yeni diller öğrenmek istiyorum, insanların benim zekama ve başarıma saygı duymasını özledim, evde küçük görülmekten hırpalanmaktan yoruldum artık. basit şeyler beni tatmin etmiyor artık.

kafamı düzgün tutamıyorum, evde ne yapsam dert, tuvaletteyken laf yiyorum bardak alıyorum laf yiyorum bazen çığlık atasım geliyor. bugün yine kendimde yeni hastalıklar buldum bir de oturup ona ağladım mal gibi.

aslında mesleğimi yapsam tüm sorunlarıma da kendi kendime cevap bulabileceğim kolaylıkla ama işte...

sanırım psikiyatrik yardım almam lazım ama sırf evdeki salaklar yüzünden ilaç alıp da beynimi uyuşturmak istemiyorum. bu baskıların çok daha büyükleriyle büyümüş, hepsiyle baş etmiş bir insanım çocukluğumdan beri sürekli sataşanım, laf sokanım eksik olmazdı, hocalar yan sınıflardan tanımadığım insanlar dahil. ama anladım ki dışarısıyla baş etmek çok kolay, ev ise çok zor. bazen keşke annemler emekli olmasa ablam da başka bir ilde çalışsaydı diyorum, o zaman kendi başıma mutlaka bir yolu bulurdum... ama böyle ne bileyim kukla gibi oldum.

dışarıdan halime bakınca çok saçma geliyor, çok basit geliyor, ama işin içinde olunca neden bu kadar zor oluyor anlamıyorum. insan büyüdükçe zorluklarla daha kolay başa çıkması gerekirken neden benim için tam tersi oldu anlamıyorum...

biraz rahatlamam lazım. artık kafamı dağıtacak hiçbir şey bulamıyorum. hapis hayatı yaşıyorum odamda ve bedenimde.

şu aptal sınavdan kurtulduğum gün çığlık atarak koşucam yaldır yaldır sokaklarda. bir daha eve girmeyi de düşünmüyorum gerekirse sokakta yatarım. bu odanın en ufak köşesinden bile nefret ediyorum artık.

Günlük ben ne cok hata yapmisim meğer
onlardan biri de erken evlenmek ve bu yuzden uniyi bırakmak
Simdiki aklim olsa cok cok cok calisip en iyi uniyi okurdum
Çalışırdım 30 yasima falan gelince evlenirdim anca
Kariyerimi dusunurdum önce
belki o zaman da keske zamaninda evlenseydim derdim insan evladiyiz sonuçta kimde ne yoksa onu istiyor
Gun gelip de gençliğin içinde kaliyo erken evlenince onu anladim
Ne demis deniz seki ve de ne guzel demis-hayallerim hayal oldu...

Tekrar başa döndük tekrarrrr iş arıyoruuummmm

kimse ikinci şansı haketmiyor günlük bunu anladım, 5. aya girmişken ayrıldık.Ayrılık benim isteğimdi ama biri itmeden diğeri gitmez biliyorsun.O kadar çirkinleştiki ayrılırken,o duygusal bir ilişki istiyormuş bense sadece yaşım geldiğinden bir ilişki evlilik derdindeymişim gibi konuştu.Ya mal eşşekoğlu eşşek derdim sadece evlilik olsa seçeceğim kişi senmi olursun, senle ilgili tek mantıklı şey söyle bu yüzden benle birliktesin de diyorum cevap yok, diyemez çünkü 32 yaşında halen daha işini gücünü oturtmamış , maddi anlamda kendini zor idare eden çok mantıklıymış dime senle olmam..Kimseye yalvaramazmış, gerçi beni çok sevmiş olsa belki gitmemem için çabalarmış çok önyargılıymışım .Bunu deme sebebide bana uyuyorum deyip whatsap wiberde açık olmasını sormam ve bir arkadaşı ile ilgili güvenmediğimi her türlü potansiyele sahip biri eşini dahi aldatabilir değilki seni dikkatli ol demem. tansiyonum bir düştü bir çıktı yemin ederim..Ağzımı açtığımdada çirkinleşmeyelim diyor, daha ne kadar çirkinleşebilir bir insan.Ama allaha havale ediyorum,5 ayda aldığı tek hediyeyide bugün kargo yapıcam ona,işin kötü tarafı hala onun çalıştığı firma ile ortak iş yapıyoruz ve zaman zaman muhattap olmak zorundayım.Günlük nerede şu sevdiğini koruyup kollayan tuttuğu eli bırakmayan buram buram güven kokan adamlar.Ailemin onay vermediği biriydi zaten ama ona bir kez bile hissettirmedim, arayalım konuşalım deyip kabul etmeyince böyle çamurlaşması bu dedikleri resmen yaşın geçiyor son şansın bendim tarzı cümleleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…