Naber günlük ?
Ben moralim altüst olmuş bi şekilde yazıyorum sana
Off azönce Fatmagül'ün Suçu Ne adlı dizinin tekrarını ve o malum sahneyi izledim.
Nasıl yüreğim yandı, nasıl kötü oldum bilemezsin.
Sadece bir dizi ne var bunda demiyorsun di mi günlük?
Çünkü değil..Malesef sadece dizide olmuyor bunlar.
Bunları yaşayan nice insan var, bunları yapan nice gözü dönmüş insan bile diyemeyeceklerim varklava:
Çok etkilendim be günlük hiç keyfim kalmadı.
Rabbim hiç kimseye böyle bir olay yaşatmasın inşallah.:Saruboceq:
Amin amin dün burda işçiler var iş yerimizin önünde... aman Allahım oralarını buralı oynayan iğrenç yaratıklar....Nasıl bir rahatsızklık hissettim.
Kötü niyetli insanlar hem yüzden hemde hareketlerden anlaşılıyor. Garip garip bakışlar.İğrenç ... midemi bulandırıyorsnuz ...
Allahım düşmanımın başına bile verme ...
Bende yazayım sana günlük,,
insan kendi kendine konuşunca çözüm bulamıyo,,dün benimkiyle küs yattım,,sabahta işim var diye ofise geldim sakinim ama mutsuzum mirmirmirmir neden bu erkekler evlilikten sonra değişmek zorunda ve neden evlenmeden önce kandırıyorlar bizi off offfffff....
Çok heveslenmiştim bu hafta sonum keyifli geçecek diye ama ne plan yaptıysam hepsi bir bir iptal oldu çok mutsuzum mafoldumben
Kociş bu akşam dayılarıyla balık tutmaya gidiyor bu gece orada kalacaklar ve yarın gece dönecekler
Bugün iş çıkışı kkdan kızlarla buluşacaktık ama birinin işi varmış gelemiyor e bende hafta sonu kocişi göremiycem diye onunla vakit geçireyim dedim
ama kociş dayısına söz vermiş olta falan almaya gideceklermiş öğleden sonra
Bu gece kız kardeşim bana gelecekti mısır patlatıp film izleyecektik
Hatta pazar günü için kız kardeşimle dışarı çıkmayı planlıyorduk hazır kociş yokken uzun zamandır gitmediğim bi yerlere gidelim diyorduk
Ama onlarda yarın sabah erkenden yola çıkacaklarmış
Kuzene kız istemeye gidecekler şehir dışına pazartesi döneceklermiş
Anlayacağın ne kocam ne ailem bu hafta sonu burada değill ben yapayalnızım
Kociş şimdi annemlerin yola gideceğini duyunca beni de götürmek isteyecek sen yengemle kalırsın diyecek ama yok gitmeyeceğim oraya
Çok sıkılıyorum orada nasılsa orada yalnız uyuyacağım evimde de
En azından işime gücüme bakarım çamaşır yıkar ütü falan yaparım takılırım evde
Off yaa ne hayallerim vardı benim çok mutsuzum şimdi mafoldumben
Üstelik ilk defa ayrı şehirlerde uyuyacağız kocişimle bunu düşündükçe daha da moralim bozuluyo mafoldumben
selam
mutlu deılım gunluk okul konusunda okudugum bolum konusunda ole bı karamsarım kı...
herseyı sıl bastan yapıp farklı bolum okuyasım war.ama cesaretım yok...
herseymız gecıkır neyı nasıl yapıcagımı bılemıorum.kac gundur basım cok agrıo bu yuzden cok takıntı yaptım askımla dertlesesım war aksama bı yerlere cıkarız belkı.
herseyın hayırlısı olsun gunluk
Heyt yavrum benim beee hazırlıklar tamam gece 11 gibi evden çıkıyoruz ve otobüslerde yerimizi alıcaz 12'dede yola çıkıyoruzz 10 otobüs yaa düşünebiliyormusun 10 otobüs konvoy halinde ve şenlik eğlence ohhh :) ayrıcaaaa cuma günüde doğruuu şarköye yolcuyuzz Bayılıyorum şu babama yaa varmı ondan eğlencelisi ondan başka keyif verici bişi varmıdır acaba :) annem ve babam iyiki varlar yaa hem eğlenceliler hem gezmeyi çok seviyorlar hemde hep beraber yanyanayken artık gülmekten yanak kaslarımız ağrıyor heleki benim bi babam varkii günnüş sorma gitsin adam tanımadığı kişilere bile takılıyo , düşünsene giresundan gelirken koskoca otobüste herkesle kanka oldu resmen ve çoğu kişi inmeyelim devam edelim tekrar yolculuğa dediler abartmıyorum gerçekten bak :))
Zaten Aslı ve Gülçinim Babamın Nasıl Biri Olduğunu Bilirler ve çoğu arkadaşım baban evdemi diye sorarlar bana gelirken :)
Neyse Efendiciğim Kırmızı Kırmızı Ojelerimide Sürdüm Ohh Saçlarımıda Düzleştirdimm :) kameram ve fotoğraf makinesinin pilleride şarj olduu :) Bu aradaaa haftaya pazar günü spdeyy'nin nişanının olduğu salonda yani fatihteki gönül davet salonunda komşu annemin oğlu evleniyor yemekli bir düğün olucak ve ben o gün çok güzel olmalıyım , sabahtan kalkar kuaföre giderim makyajım ve saçlarım için.. Sonra Eve gelir son hazırlıkları yaparım ve konvoy halinde burdan doğruuu fatihe.. Aslında gündüz düğünlerini sevmiyorum nedense ama neyse artık napalım yapcak bişi yok :))
Yüca RABBİM beni gezeyim diye dünyaya yollamış :=) Okuduk bitti turizmci olduk ama evde diplomalı olarak S.G.B'den emekli bi şekilde oturuyorum ( açılımı şu oluyor Sosyal Güvencem Babam) aslında hostes yada rehbermi olsaydım ben :) Ayy neyse çeneme vurdu yinee hadi kaçtım ben sende dinlenirsin 1 gün yokum :) pazar gecesi 1'de evde olucam şekerim hadi beni görürsen selam söyleeee ben senin yerine bol bol eğlenirim oldumu paiiii paiiii :)
günlüklmaz: hala başım ağrıyor ay deli olcam artık yaaa.sigarayı bırakma konusunda kendime güveniyorum bırakacağım bu sefer çok istiyorum bırakmayı artık şu zıkkımı.
Kullanıcı paneline girmek istediğim sistem geçici bakımda yazısını görmek sinirlerimi bozuyor. Sıktı artık bu durum. Yazmak bile istemiyorum şuraya yaa...
Neysee... :1closedeyes:
Güzel bir gün geçirdik. Dışarıda yedik yemeğimizi. Ne yaptıysak kar etmedi, tüm masrafı annemin teyzesi ödedi. Sağolsun, varolsun da her zaman böyle yaparsa, işimiz iş... Elimizi cebimize attırmadı. :s Onlardan ayrıldıktan sonra anneciğimi ikna ettim ve 3 aydan sonra bir falcıya gideyim dedim. Benim efsane falcımın olduğu kafeye uğradım. En son gittiğimde yani sanırım 8 ya da 9 ay önce, oradan ayrıldığını söylemişleri ama bugün kafeye adımımı atar atmaz onu gördüm karşımda. :) Öyle sevindim ki... hihoyyyt
O da beni tanıdı 'ooooww kimler gelmişşşş' bile dedi yanii... Hihihi...
Ama bunun bana getirdiği eksi 'O'nu aklıma salması oluyor. Ahh şu falcılar... Bana 'o'nu aslında sadece beynimin en ücra köşesine ittiğimi lakin aklımdan çıkarmadığımı hatırlatıyorlar. ://
2 güne kalmaz gider bu etki merak etme sen.
Artık So Ji'm var benim. :asigim:
Ayhhh herif nasıl da yakışıklı kızz...
Alırım ben onu, koyarım önüme, çiğ çiğ yerim valla. cokacimcoook
Böyle bir güzellik olamaz yahu. :asigim:
Hem son derece masum, hem de aynı anda son derece seksi olabilen adamlara aşığım ben. boshayallersmile
Hea bi de Gossip Girl'ün ilk sezonunu aldım. Hayırlı, uğurlu olsun inş. sempatiksalakcinni
İzlememekte epeyce direnmiştim. Dedim artık ben de bir izleyeyim şunu.
İngilizceyi çok güzel kullanıyorlar, faydası da olur bana. sempatiksalakcinni
Yalnız altyazı konusunda senkron kayması gibi bir durum söz konusu.
Rahatsız etti beni. Takarım ben böyle şeylere. :1closedeyes: :sinifsinif:
Umarım çözeceğim o sorunu.
Ayrıca bugün de pek bir güzeldim, söylemesi ayıptır. şakkıdı
Görüşürüz, ben dizimin 10. bölümünü izleyeyim bari. boshayallersmile
günlük şuraya girip sana yazasım yok ne zamandır..
hep açıyorum sayfayı ama sonra vazgeçiyorum..üşeniyorum daha doğrusu
hem anlatacak bişey de yok ne anlatim ki sana..mutsuzum kısaca
cidden çok mutsuzum..çok tatsız tuzsuzum yaa..
bugün salak gibi pc başında oturdum biliyomusun?film izledim nette takıldım
yemek ve tuvalet ihtiyacı nedeniyle kalktım sadece..popom acıdı resmen otur otur..
ama hastayım şifayı kaptım o nedenle elimi kaldırasım yok..
oysa bugün çıkıp güzelce dolanmayı planlıyodum..
bak bugün de bitti..yarın da çabucak bitçek ve lanet p.tesi gelecek
bu aralar işe gidesim de yok hiç..saçma sapan masrafları cebimden ödeme mecburiyetinde kalıyorum sonra da patrondan isteyemiyorum
giden benden gidiyo sinir oluyorum sonra..cuma 20 tl cebimden verdim acil iş olduğu için ve patron olmadığı için
bak o parayla rimel alırdım..sinir oldum..ara ara oluyo böyle
kendi işim olsa neyse..benim işim değil işte maaşlı çalışıyorum orda..şahsi müvekkilim de değil hiçbiri
aman ya..neyse sinirlenmiyeyim şimdi
p.tesi yine yoğun olacak malesef..sulh cezaya geçiş yaptım kalemdeki memurlar iyi insanlar..inşallah 15 gün iyi bi şekilde geçer..
bi arkadaş var..murat..gözleri çok güzel sempatiksalakcinni
yaşadığım boşluktan mıdır nedir hep böyle birilerini beğenme ihtiyacı duyuyorum..
mutsuzum günlük ya..ben çok mutlu olmak istiyorum..
keşke gitmeseydi hayatımdan..kendimi boşlukta hissediyorum..yalnız hissediyorum
ama o da beni mutlu edemiyodu ki..öyle mükemmel bi ilişki falan yaşamıyodum..beyimizi şımartmakla geçiyodu ömrüm..
aman iyi oldu ya..odunun tekiydi..ben salak olduğum için seviyodum onu
inşallah karşıma çok iyi bi adam çıkar bi müddet sonra..şimdi kimseleri istemiyorum ama belli bi süre sonra yeniden sevebilmek istiyorum
böyle işte..gideyim ben..kimbilir ne zaman gelirim yine..
Annem kardeşimin sigara içtiğine bu akşam kanaat getirdi.
Bir bilse 2,5 yıldır içtiğini... Üffff ağlardı herhalde balım annem. eyvahedigeldismile
Daha 17 yaşında olduğu için kendisi, anneciği çok üzülüyor bu duruma.
Ben de 2 yıl sonra öğrendim içtiğini zati.
Yani daha yeni sayılır benim de. Yalnız öğrenme biçimim çok komik... Çünkü fal bakan bir insan söyledi kardeşin sigara içiyor diye. Kardeşim de şoklar içinde doğruladı bunu.
İnkar edemedi karşımda. Zaten ben ses etmem böyle şeylere. Zorla bıraktıracak bir gücüm yok bu konuda. Yapabileceğim bir şey de yok. Biliyor kendisi zararlarını vs. Kendi bileceği iş.
Ders programım da belli olmuş. Pazartesi ve Çarşamba sabahın köründe çeviri dersim var yaa... Ağlamak istiyorum. senağlama
Bu derse giren hoca da çok takar eğer geç girilirse... Yandık yani günlük.
Diğerleri de genelde öğleden sonraya kalıyor. Hiç iyi olmadı ki bu.
Sabah olmalıydı, sabah... mafoldumben
Programı gören herkesin de dediği gibi, cidden b*k gibi olmuş.
Pfffffff!!!
Ayhh danışman da hala ders kaydımı onaylamamış.
Okul, stres, okul, stress... Bakalım neler getirecek bana bu yıl...
dün teyzemle 3 e kadar oturduk laklak ettik öğlen 1 e geliyodu kalktığımda
sonra beraber biraz daha oturduk kahvaltı yaptık öğlen :)))
4 gibi eve geldim işte akşam da misafirdeydik biraz önce geldik..
bakalım yarın sabah inş.kalkıp yürüyüşe çıkıcam saç maskemi yapıcam yüzüme derinden bi temizleme çekicem falan filan ...
pazartesi de dayım geliyo :))
piknik ayarlayalım diyolar bakalım hava iyi olursa ..cnm film izlemek istiyoo
ersinim de izmirde şuan 30 unda yanıma gelicek inşallah çok mutluyummmmmm...işte böyle günlükk
cok canim skkin gunluk..
aslinda belli bir nedeni yok ama keyfim kacik..
bizimkilere sinirliyim ve sinirimi ne zaman aticam bilmiyorum..
dun ne kadar mutluydum..
her gunum boyle mutlu gecemez mi? imkansiz mi? kaderimde kismetimde yok mu?
insanlarin hayatlari cok kolay degisiyor bazen.. oyle bir umut dunyam var iste..
yuregim gozlerim dolu dolu...
eski sevgilimden haberler almak da bir garip yapiyor beni.. adini bile unutmak istiyorum.. oyle bir gun bir yerde bayilirsam kalirsam birinin adini sayiklayacak olursam bu o olsun istemiyorum..
hayale bak... ben bile koptum..
kirginim..
malesef kendimi iyilestirmekten iyilesip de yeniden kirilmaktan karanligima alismisken isiga cikmaktan korkuyorum..
ama eninde sonunda cikicaksam aydinliga, bu da cabuk olsun istiyorum..
yok eger sonunda yine karanligima gomulceksem o aydinligi hic gormek de istemiyorum..
hersey karisik iste..
Yarın amcamın işi olmasaydııı halamın yazlığına gidiceydik hepbeeraber...:bbo: :gitme:
Amaa işi var işte yarın... Daha doğrusu işi yok canıı sıkkın gitmeye gönlü yok...
Eşinden ayrılıyor avukat işleri vs hep kafasında tabi...
İnşallah sabah karar değiştirir ararda hemencicik hazırlanıp gideriz inşallah...
Bugün gene sevdiğimleydim
Allah'ım bizi nazarlardan koru yarabbim...
Tabi tüm sevenleri... :asigim:
Zaten aşklar hep yalan dolan,
Sonu hep sızı hüsran...
Geriye kalan ardından,
Yalnızlık olsada sana değer....
Ne güzlde anlatıyo yaaa....
Evet herkese her şeye inat ben onu deli gibi seviyorum, o hala yanımda olmasada... Bu gerçeği ne değiştirbilirki... Kimi kandırabilirim ki... Yüreğim pır pır her sesini duyuşumda, telefonu kapamayalım diye nerden ne konu açsam diye şaşırıyorum vallaa...
Ama nasıl iyi geliyo bana o ses Allahım beni ondan ayırma, bizi kavuştur....