Popüler Konu Sevgili günlük...

ben geldimmmmm Şeniz

Az kaldı günlükkk çok az,çok mutluyummmmmm:dance:

Bu arada hastaydım ya iyileştim sanırım,faranjitim azmıştı dün bugün azaldı çok şükür....
şimdiden böyleysem kışın nasıl olurum acaba
:a015:

Neyse artık eskisi gibi çok giremicem kk ya.:çok üzgünüm:

malum yoğunum artıkk

kendine ii bakkk

beni 2 günlüğüne banlayan yönetime:

hey dostum sadece eğleniyoduk ha! sempatiksalakcinni

bugün de belirsizlikşe bekledim. umutsuz amaçsız öylesine... bir yanım evet derken diğeri hayır dedi durdu. hata yapmamak için kaçmaktan yoruldum. kaçmazsam da daha sonraları kaçamayacak hale gelmekten korkuyorum... durumum el yaman. ama pişman olmak hakkım değil. çünkü kendi ellerimle bu durumu oluşturdum. yapmayacağım dediğim şeyleri gene yaptım. yapıyorum... umarım yapmam. :) şimdi oturmus gelmesini ümit ederek bekliyorum... bir yanım gelecek diyor. bir yanım kes ümidi. kesmeye vasladım yavas yavas zaten. :) alışmaya çalışmak da öyle zor ki. hayırlısı olsun hakkımda inshaallah...

evet yine konuları karıştırdım..sempatiksalakcinni o burayı okıcak konusuyla günlüğü hep karıştırıyom nedense...

Ah günlük bugün öyle bir ihmallik ettim ki.senağlama
Hepbirlikte kuzenlerle yemeğe gitmiştik yanında da park var gittiğimiz yerin çocuklar da burda oynar dedik sürekli gittiğimiz yer.Neyse yemekten sonra çarpışan otolara binelim dediler çocuklar istedi diye bindik. Aman binmez olsaydım yanımda kuzenimin kızı vardı 4 yaşında çarpışınca kafasını vurdu direksiyona kaşı açıldı.Bir anda o kadar çok kanadı ki anlatamam.Elim ayağım dolaştı birbirine inip de çocuğu kucağıma bile alamadım neyseki yanımızda teyzesi vardı o aldı kucağına biri gitti annesine haber verdi arabayla hemen hastaneye götürdüler.Biz de hesabı ödeyip hastaneye geçtik.Neyse ki dikiş atıldı beyinde ve gözünde bişey yoktu. O kadar kötü oldum ki benim yanımda oldu oysa tutuyodum tek kolumla onu bişey olmasın diye ama biranlık bişey.Birdaha da asla böyle birşeye kalkışmam. Çok korktum yaa yüzü gözü kan içindeydi bi görsen senağlama
Neyse hatırladıkça kötü oluyorum ben kaçar hadi görüşürüzsenağlama

Günlük giribim geçti ama yerini öksürüğe ve ses kısıklığına bıraktı :1ninca: Karşımdaki insan zor anlıyor ne dediğimi Bugün bir de bu halde düğüne gittimzemuszemus uzun süredir görmediğim bi arkadaşımı gördüm hala aynı hiç değişmemiş hala güzel abisi evlendi gelin kız da çok tatlı abi de yakışıklı olmuş maşallah allah ayırmasın

bekar arkadaşların günlüğü daha bi kalabalık oluo..
:1ninca:
evlenince hergünümüz günlük oluo anacım...

Bu gezmeler bağımlılık yaptı bizde günlüksempatiksalakcinni
Yusufum dün tam 2 saat parkta oynadıktan sonra akşama annannesine geçti
Bizde fırsat bu fırsat attık kendimizi dışarı aşkımla:asigim:
önce bi cevahire gittik oradaki atlantise girdik kaydirigubbakcemile2
Yemeimizi yedikten sonra üstüne birde künefeyi lüplettik
Yok...üstüne yok ,HD deki künefenin üstüne künefe tanımıyorum cokacimcoook
Ardından hızımızı alamayı hayydiii Ada parka gondola bindik hatta 2. defa tekrar bindik
3. kez de binicektik neredeyse:roflol::roflol:
Amma adrenalin yaptık gece gece delikafadulden
Atlantis kulesi,köpek balığı ,cosmic yarış,gondol,kamukazi
Sanki illkez biniyoruz :roflol::roflol:
Neyse...

Bugün gündüz evdeyiz bakalım
Akşama Allah kerim :roflol::roflol:
go-kart a gidebiliriz,bowlinge gidebiliriz,sinemaya gidebilirz hiç belli olmaz bizim işimiz hihoyyyt
İstinye parkın şu meşhur imax'ine bi bakayım ,hangi film var:smiley-cool:
Bayadır istiyoduk,Abimlerede haber veririz hihoyyyt :dance:
Çok şükür Allahıma eşim benim kafadan, ben de onun
sositososito

Şimdi gideyimde kahvaltımızı hazırlıyayımcokacimcoook

özlem bitiyo günnüşzemuszemus
iki yıldır yeğenimi göremiyodum çok büyümüştür bıcırım
bgn teyzesinin düğününe gitcez oradanda abimleri alıp bize geçicez
çok güzel 1 hafta beni bekliyobayanssulusmile
şimdiden düşünüyom nerelere gitsek diyee
diğer yeğenimide çok özledim:asigim:
neyseki kasımda onuda görücemyerimseniben
bu aralar sana çok sık uğrayamıycam
dolu dolu günler beni bekliyoooo:sm_cool:
gideyimde düğünde halay çekeyim accık
:teytey::teytey::teytey:

günlük yarın okul açılii delikafadulden
gece yasayan biri olarak cok zorlancam erken uyanmakta /:
arkadaşlarımı da özlemedim pfs benneyaptımki
bilirsin annem cok paniktir -nerden bilicen gerci- en az midemizin dönmesinde telaslanır telefona sarılır falan
bu sabah da kardeşim hastaydı
uyandıgında benzi falan yokmuş
annem telaşlandı hemen diyorum anne sakin ol eniştem geldi sonra falan filan
ve tabii ki saçlarım..
yıprandılar cok diil aslında ama yine de kırıldılar
kestiremiyorum cünkü biliyorum belimin altında olan saçlarımı omzuma kadar kescek
bunun bi çözümü olsun ama ya. artık anlasın ne dediğimizi bu iq fakirleri
onun dısında eğer ki ilerde cocugum olursa ismini araz koymaya karar verdim
kız ya da erkek farketmez zaten unisex

Sıkıldım.. Bunaldım.. Gidesim Var Günlük..
Çooook Uzaklara Hemde!.. akannehir

sabah kalktım.. telefonu bir kenara attım.. kardesimle konusuyordum ki içimden telefona bakmak geldi. bir de baktım ne göreyim. mesaj gelmiş.. açtım ve bir anda O sandımmmmmmmmm. tabii sonradan anladım. beklediğim değilmiş. oysaki O'ndan geldiğini sanıp nasıl heyecanlanmıştım. benim için kötü bir başlangıç oldu. :) her geçengün umutlarım tükenmeye başladıkça,, kendime kızgınlığım artıyor. beklediğim tepkileri ona yordukça anlık heyecanlarla kendimi avutuyorum.. umarım hayırlısı O'nun yanımda olmasıdır...

Mesaj attım ben İstanbul'dayım diye. Yalan tabi.
Çok isterdi her zaman beni görmeyi, benimle buluşmayı.
Son zamanlarda hep 'ne zaman geleceksin, çok özledim' diyordu.
Bu yüzden bir de bu şekilde bir hamle yapayım dedim ama cevap yok yine.
Üstüne bir de aradım, açan olmadı telefonu.
Bu yaptığı bir taktik mi ne anlamadım ki...
İyi de taktik olsa bile çok yanlış bir seçim yapmış.
Onu sevmiyorum ki ben... 1 gün merak ederim, 2 gün merak ederim; 3. güne biter.
Ve bitti de zaten. Büyük bir yanlış yaptı bana.
Ben, deli gibi sevdiği bir adamı bile gururunu önüne alarak bırakabilen ben, ondan
hayli hayli vazgeçerim rahatlıkla. Ne sanıyor ki kendini bu?Komik gerçekten.
İşin iç yüzü bambaşka da olabilir ama sanmıyorum. Umrumda da değil.
Hadi byee mesajını da attım, içim rahat.
Pişman olacak bu yaptığına.

yine yoldayımmm...eskişehire gidiyorum ama bu sefer okulum değişti.. yeni bir ortam beni bekliyo heyecanlıyım günlük..

bitti günlük.. canımın yarısını sabiha gökcenden gönderdim.. gitti.. 14 gün ne çabuk geçti anlamıyorum nasıl böyle oluyo?? o yokken neden zaman duruyo? yine hasret başlıyor. bu zamana kadar bir şekilde hep görüştük ama şimdi 4 ay göremicem mafoldumben öyle bir sarıldıkki.. bırakamadık.. öptüm.. kokusunu içime çektm..öyle özlemişimki..doyamadım..

14 günde gittiğimiz yolun hesabını şaşırdık kaç kere eskişehir'e gittik geldik.. canım benim her defasında geldi benim için uğraştı çok şükür formasyonumu alıcam. 2 ay önce neler yazıyodum artık belli olsun herşey diyordum şimdi herşye belli ben 8 ayda formasyonumu alıcam,nişaanlım askerliğini bitircek sonraaa vuslat :lepi: hele bir de askerlik 9 aya düşse offf değmeyin keyfime şubatta gelir hayatım benim.. çaktırmıyo ama o da çok umutlu.. bu sefer olcak Allah'ın izniyle..:Saruboceq:

bitanem yazıcı oldu doğuda olmasına rağmen çok şükür iyi..izindeyken komutanı aradı elektronik kasa istedi getir telefonlarımızı saklarız demiş işe bak koçtaşa gittk onun için akannehir

nişanlımın ailseini (yeni ailem) de çok seviyorum günlük Allah hepsinden razı olsun değerimi gösteriyolar bana hep.boshayallersmile

canım aşkım gittin yine bir başıma kaldım.. işte şimdi çok zor bir dönem bizi bekliyor ben yalnızım diye beni daha çok düşünceksin biliyorum sıkcaksın canını.. napalım katlanıcaz aşkım.. seni çoooook Seviyorum herşeyim benim nefesimmmm :asigim:

ŞAFAK 337 turkbayragi

Özledim kız seni zemuszemus
Pembişim çok yoğunum ondan giremiyorum ne zamandır,
ee tatlı telaşlar bunlar heycan ve stres hat safhada, midem de tabi bunları gördü azdı yine alsanaalsanasmile
Ama hiç birşey mutluluğumun önüne geçemiyor pembişim,
son 2 haftamız kaldı kavuşmaya, ve 10.10.10'a son üç hafta hihoyyyt :asigim:
Dua et bizim için olur mu Şeniz

Günlükcüm sabah yürüyüşümü yaptım. Haftasonu pikniğime de çıktım. Ama sabahın ilk saatlerinde yürüyüş yaparken bir anda kendimi ağlarken buldum.. 2-3 damla göz yaşı aktı gözümden... bir şarkı dilimdeydi ... "Sibel CAn "" beni sevmediğin belliydi zaten... " .tek başına 1 saat yürüyüş yapmanın olmanın verdiği bir olaydı sanırım. Bir anda aklıma birşeyler geldi kendimi ağlamaklı buldum inanamadım kendime .... ağladım bir anda gözümde gözlük vardı neyse ki gerçi sebepsiz değildi.(((
bir tanıdık . çıksaydı acep ne diyecektim. Güneş alerjim var neyseki gözlerim hemen sulanır. Aklıma da geldi salakmısın kızım durup dururken ağlar mı insan. Hemde ortada birşey yokken.

Elimde bir nişan - söz yüzüğü ile hayalettim ve bir gün yolda onunla karşılaştığımı ve ikimzinde bu durumu nasıl karşılayıcığımızı... Tabiki üzülür diye düşündüm, acaba söyleyeceği seyler bunlar olursa diyede düşündüm ... Şu anda görücü olayları gündemde de :) , muhtemelen biraz üzülür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…