Nerelere gideyim, bu yüreği nereye sığdırayım bilmiyorum.
Sadece ağlamak, ağlamak, ağlamak istiyorum ama ona bile mecalim yok.
Neden Allahım neden yaşıyorum bunları, neden acı çeken ben oluyorum bunca zamandır?Neden gamsız, sevmeyi bilmeyen, bağlanmayan bi insan olamadım ben?
Neden ben? Neden kederimi askıya asmışken askıdan kendi kendine gelip yine önüme dikiliyor?Kime ne zararım dokundu, kimin ahını aldım?
Yetmedi yıllardır ağlayarak geçirdiğim günler geceler, yetmedi derdimden hastalıklara gark olmam? Yetmedi mi bir sevda yüzünden 20 yaşımdan beri ağlıyor olmam?
Bitmemiş Allahım benim hayallerim, sevgim bitmemiş. Bitirmeyi becerememişim içimde 3 yıldır.
Demek en büyük sadece senin aşkın, o bile bittiyse hepsi biter öyle mi Ömer Faruk?
Sadece senin sevgin biricik bu dünyada ve o geçtiğine göre benimki de nasıl olsa geçer, bi şey açıklamaya, bir kelam bile etmeye gerek yok öyle mi?
O kadarına rağmen gelip yüzüme baktığında için acımadı demek? Bilmesi lazım dendiğinde sana bakarız bişiler diyebildin yalnız yani? Sadece arkadaş olarak bile verdiğin bir değer yok? Seni adamdan sayıp da karşıma alıp konuşmamın, dürüstçe sevgimi söylememin hiç bir değeri yok insanlık namına sende? Bu kadar yani? Yazık onca emeğime.. Sevdiğim biri benim sende bi emeğim olmadığını söylemişti. Seni sevmem, adam yerine koyup sana hiserimi söylemem, sabahları seni sınava uyandırmam, uyukalmayasın diye senin için sabaha kadar uyumamam, en içimi yakanı da onca zaman seninle arkadaşlığıma devam edip bir dediğini iki etmemem bile benim gözümde bi emek ama. Bugüne kadar bunlara hiç kıyamadım. Senden vazgeçemedim emeğim var onca diyerek. Sen? Beni insan yerine bile koymadın bugün anladım ki. Hiç bir lafım yok yine de, hakkım helal olsun sana. Eğer ki seni sevdiğimi bile bile sadece işin olsun diye, bilincin dairinde bu şekilde davranıp da bana ümit verdinse de tek duam şu okunan ezanın hürmetine sen de aynılarını gör ve aklına gelsin ben de Bernaya yapmıştım diye.
senden nefret edebilecek miyim bilmiyorum ama bundan sonra arkadaşım dahi değilsin.