Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlükcüm;
Seyahatteydim,12 saatlik yola gidip 12 saat kalıp geldim hala yorgunluğu üzerimde boynum hala tutuk otobüste uyumaya çalışmaktan dolayı:2:
Yaşadığım şehire şükrettim günlük
İnsanın alıştığı yer olduğundan mı bilmem gittiğim şehir hiç bana tad vermedi bi kaç mağaza baktım ama hiç tad almadım,Zara ve bershka hariç tabii:smiley-cool:
Burda yok ne yazık ki bu mağazalar o yüzden bulunca saldırıyorum tüm paramı yedim ama olsun ya:lepi:
Bi de nasıl engebeli her yer yokuş ya:1shok:

sevgılı gunluk dun aksam cok guzeldı cok eglendık arkadaslarla
ama sonrası kotuydu yıne uzdu benı

Sanki yarın okul açılmayacak.
Yeni, yoğun, koşturmacalı bir dönem başlamayacak...
Sıfır heyecan, sıfır hissiyat.
Yarın gitmiyorum tabi, o ayrı mevzu.
Dersler başlamaz daha.
Ders kaydım hala onaylanmamış.
İnsan bir gözatar di mi,onay bekleyen bir öğrenci var mı diye.
Ne yapıyor bu kadın anlamadım ben.

Cain and Abel'i indirmekte sorun yaşıyorum.
Sinirlerim bozuldu. ((
Oysa sadece 4 bölüm kaldı geriye. ((
So Ji'm için yapıyorum bunu. Yoksa diziyle falan işim olmaz benim.
İnşallah en geç bu gece düzelir bu problem.

'Yüzyıllık Yalnızlık' nihayet az sonra bitecek ve
Hakan Günday'ın 'Piç'ine başlayacağım.
Heeeeyoooooo.. =)))
'Kinyas ve Kayra' kadar içime işler mi acep merak ediyorum.

Görüşürüz bebek.

Günlük sence artık yaşanan her duygu yada olaylar bir günlük :1closedeyes:

Nerelere gideyim, bu yüreği nereye sığdırayım bilmiyorum.
Sadece ağlamak, ağlamak, ağlamak istiyorum ama ona bile mecalim yok.
Neden Allahım neden yaşıyorum bunları, neden acı çeken ben oluyorum bunca zamandır?Neden gamsız, sevmeyi bilmeyen, bağlanmayan bi insan olamadım ben?
Neden ben? Neden kederimi askıya asmışken askıdan kendi kendine gelip yine önüme dikiliyor?Kime ne zararım dokundu, kimin ahını aldım?
Yetmedi yıllardır ağlayarak geçirdiğim günler geceler, yetmedi derdimden hastalıklara gark olmam? Yetmedi mi bir sevda yüzünden 20 yaşımdan beri ağlıyor olmam?
Bitmemiş Allahım benim hayallerim, sevgim bitmemiş. Bitirmeyi becerememişim içimde 3 yıldır.
Demek en büyük sadece senin aşkın, o bile bittiyse hepsi biter öyle mi Ömer Faruk?
Sadece senin sevgin biricik bu dünyada ve o geçtiğine göre benimki de nasıl olsa geçer, bi şey açıklamaya, bir kelam bile etmeye gerek yok öyle mi?
O kadarına rağmen gelip yüzüme baktığında için acımadı demek? Bilmesi lazım dendiğinde sana bakarız bişiler diyebildin yalnız yani? Sadece arkadaş olarak bile verdiğin bir değer yok? Seni adamdan sayıp da karşıma alıp konuşmamın, dürüstçe sevgimi söylememin hiç bir değeri yok insanlık namına sende? Bu kadar yani? Yazık onca emeğime.. Sevdiğim biri benim sende bi emeğim olmadığını söylemişti. Seni sevmem, adam yerine koyup sana hiserimi söylemem, sabahları seni sınava uyandırmam, uyukalmayasın diye senin için sabaha kadar uyumamam, en içimi yakanı da onca zaman seninle arkadaşlığıma devam edip bir dediğini iki etmemem bile benim gözümde bi emek ama. Bugüne kadar bunlara hiç kıyamadım. Senden vazgeçemedim emeğim var onca diyerek. Sen? Beni insan yerine bile koymadın bugün anladım ki. Hiç bir lafım yok yine de, hakkım helal olsun sana. Eğer ki seni sevdiğimi bile bile sadece işin olsun diye, bilincin dairinde bu şekilde davranıp da bana ümit verdinse de tek duam şu okunan ezanın hürmetine sen de aynılarını gör ve aklına gelsin ben de Bernaya yapmıştım diye.
senden nefret edebilecek miyim bilmiyorum ama bundan sonra arkadaşım dahi değilsin.

Yarın işbaşı yapıyorum günlük 2 aylık tatilden sonra tekrar öğrencilerle olmak garip bir duygu olacak ama bu yıl derslerimin daha zevkli geçeceğine inanıyorum gireceğim dersler zevkli çünkü.Zaten 12. sınıfların dersine girmiyorum, rahat edeceğim bu yıl.Yarın 6 buçukta kalkmam lazım günlük 7 buçukta ders başladığı için öğrenciler olmasa bile erkenden okula gitmemiz gerek.O yüzden ben kaçar gidip de yatayım inşallah uyanabilirim sabah a.s.

sevgili günlük artık çok yoruldum,sezon bitsede dinlensem ama az kaldı,bugün sigaradan birkez daha tiksindim,bıraksam iyi olcak,artııkkkk çouk istiyorummmmm.

Hiç tanımaz tenim ellerini
Bilmez yüreğim bilmez yüreğini
Ahh bu doku, bu ten, bu dokunuş
Ahh bu delilik sarasar bedenimi...

Hiç bıkmadan defalarca dinliyorum bu şarkıyı ağlayasım geldi günlük

Kafam çok karışık günlük kuzenimle konuştuktan sonra daha da karıştı. Söyledikleri benim bi karar vermem içindi ama daha da karıştı kafam. Ne yapacağım ben şimdi günlük onun bana dedikleri benim düşündüğümdü yapmaya yeltendiğim bir şeydi ama arada söylediği bi laf benim bütün duygularımı değitirdi frenledi beni anlayacağın ben bile çıkamadım işin içindenakannehir Bi delilik yapasım var ama...boshayallersmile

gunaydın gunluk cok yorgunum ben be canım
ve yıne pazartesı gecırecegız yogun olacak sanırım kı

sevgili günlük hafta sonu bebişimin yatak odasını aldım çok güsellllkaydirigubbakcemile3
pazartesi olması bile canımı sıkmıyor artık.bebeğin eşyaları alındıkça gelişi yaklaştıkça kendimi daha bir iyi hissediyorum...guclubacismile
doğsun artık kızım:enbuyukkk:

günaydın günnükbayanssulusmile1 gün aradan snra gene senınleyım
ctesı işten çıkınca doğru aşkımın yanına
ona ılk maaşımla yemek ısmarladım:asigim:
ordan doğru babamın yanına koçişte akrabalarına gıttı arkadaslarıyla takıldıolumunekankayizsmilesonra ben ctesı babamın yanında kaldım
abımlere ablamlara gıttım bırlıkte kahvaltı yapıp pazar günü öğlende cıktım aksam eve geldım
evı temızleyım dedım ama vaktım kalmadı
kocacımda gelınce maça gıttık
hee yenmedık ama yenılmedıkte
neyse darısı bızım sahada
ozmn ınş yenerız
gece geç yattık sabah zor kalktım ama ınsanın sevdiği iş olunca gelmesıde sorun olmuo
bugün okullar açıldı yeğenlerım okuldalar:ecrin_bebek:yırım onları

kocacımla bugun gezcez geneopuyorumnanaktankış gelmeden gezelım deıl mı

günnük semramızı istediler bizde verdik gitti :asigim: canım benim ya umarım hep mutlu olurlar
gelelim detaylarına bu güzel gecenin
aslında önümüzdeki hafta geleceklerdi ama mervenin dr bebeklerden birinin tam olarak doğuma hazır olduğunu söleyince apar topar erkene alındı yani dün akşama
semram cumartesi akşamı aradı ver çağırdı
dün akşam üstü hazırlanıp gittim
tam vaktinde gitmişim canım saçlarıyla uğraşıyodu el birliğiyle önce onu hazırladık çokta güzel oldu
sonra herkes giyindi beklemeye başladık
bi geldiler beklediğimizden kalabalık :1shok: biran öylece kalakaldık allahtan çabuk toparladık
5 dk oturduk
hemen mutfağa girdik ben kahveleri yaptım o da dağıttı 18 fincan yaptık ki içmeyenlerde vardı :S
bu arada tabii ki damada tuzlu kahvede yaptık :jeyyar:
son posta kahveleri de verdikten sonra onlar allahın emriyle istediler abimde hayırlısı olsun dedi
kayınvalidesi tektaşını taktı :lepi: sonra herkesin elini öptüler
annesini öperken bi koptular tabii bizde
keşke kendi anneside hayatta olsaydı da görseydi eminim gurur duyardı tabi bu sahne üzerine biz sulugözlerde su koyverdik gitti
peşine çay falan ikram ettik onlar gittiğinde 12 ye geliyodu peşine mutfağı toparlayıp benim eve gitmem yarımı geçti
heryerlerim ağrımış ama ya
saatlerce o topuklularla ayakta durmak kolay mı :S

umarı onlar hep mutlu olurlar canlarım benim :asigim:

çok güzel bir rüya gördüm günlüğüm,belkide kafamda herşeyi belirginleştirmem lazım.
az kaldı Rabbim gönlüme göre verecek biliyorum,ne olur artık herşey yoluna girsin...
mafoldumben

iyi haftalar cicim...
çok sıkıcı bir gün olacak sanırım ;malum günlerden pazartesi ; işim az ama iş yapmak da istemiyorum zaten; arkadaşım yurtdışında; msnde kimle lak lak edicem ben yaa... zaten haftasonum da çok sıkıcıydı...süper bir tatil sonrası olmak istediğim yerde değilim işte... keşke yine arkadaşlarımla gezebiliyor olsam...
bütün haftasonum yemek yapmakla; ev işi yapmakla geçti... ve anladım ki ev kadınlığı bana göre değil... 2gün üstüste bile katlanamıyorum... en son isyan ettim ; koca bulun bana evlenicem en azından bir kişiyi doyurmam gerekir diye... evde 3 aç erkeğe tahammül edemiyorum ben yaaa... :umursamaz:
dizimi de gece yarısından sonra izleyebildim ; ancak vakit bulabildim... koskoca haftasonu bana kalan saatler sayılı yani... nerde dinlenme ; nerde keyif... benneyaptımki

Günaydınn Günnüşmilletii

Bugün kasvetli bir hava var.Tam uyku havasıı...Çalışmasak keşke ama hep paramız olsa...
yada herşey beleş olsa para ortadan kalksa...
Dün arkadaşıma gittim çıkışta eski kırığımla görüştümm..
Dönüşte benimle birlikte taksiye bindi..Taksici adam bizi nişanlı sandı allahım ne dua'lar etti düğününüze beni mutlaka çağırın felan deyyusunda bi hoşuna gitti bi hoşuna gitti
ama ne kadar sürer kii dün çok yakışıklıydı bee..Taksici adam gelin hanım daha ağır basıyor dedi..Eşşekde Kilo olarak evet dedi pislikkkaydirigubbakcemile3Bizi onunla çok yakıştırıolar yaşlı kadınlar bizi çevirip maşAllah çok yakışıonuz demiştiler bi çok kez..
Bakalım nolcek..
Hadi kaçtım bu kadan zevzeklik yiterrkafamçokkarıştı

kk nın 46 sı geldiiii dıdın dın dıdınnnnaklinialirimsmile
eveeet 1 haftalık tatilden sonraaaa bugün yine kürkçü tükkanındayım...beni özledin mi demeyeceeem kesin özlemişsindir..ben de çok özledim bu siteyi Allah seni inandırsın...
tatil güzeldi bea...bol bol dinlendim, gezip tozdum,dostlarlan güzel vakit geçirdim ve bitti işte...yalnız ufak bi üçkağıda geldik eşimle şu an onu çözmeye çalışıyom hafiften moralim bozuldu...kötükedihüso
onun dışında tedavim devam ediyo...ilaçlardan arada bunalıyorum herşeyi bırakasım geliyo ama eşim çok üzülüyo biliyonmu...kıyamıyorum ona:asigim:
heee dün bi de arkidişlerimizle toplandık maç izledik bizim evde 1 fenerliye 3 beşiktaşlı oldu ama güzel oldukaydirigubbakcemile3
neyse işte böyle bebişim...keyfim olursa yine gelir yazarım, hadi si yu

günlüüüük çok hastayım nan mafoldumben
ama işe geldim yine de..ateş basıyo resmen..sesim de afederdin ama travesti sesi gibi oldu
return of the kingim şuan hahaha sempatiksalakcinni
ay ama cidden hastayım böyle espri yaptığıma bakma
sulh ceza stajımda yalnız değilim arkadaşımla beraberim..öğleden sonra giderim
insanlara da bulaştırcam hastalığımı valla..yürüyen mikrop yuvasıyım resmen aksırık tıksırık sempatiksalakcinni
yarın da tekirdaaana gidicez eğitim var..iyi oluyo arada bi kaçmak uzaklaşmak ofisten
zaten hiç çalışasım yok bugünlerde..soğudum resmen herşeyden
bak yazmak bile zor geliyo o nedenle ben kaçıyore

günlük kısa bi aradan sonra dayanamadım geldim yine :kedi:

ne fırtınalar atlattık günlük şu 1 ay 1 sene gibi zor geçti valla :mymeka:

ben bu 1 ayı hiç yaşanmamış sayıyorum onun için sana bişey anlatmıyorum :sm_confused:

allahtan aşkım yanımda :asigim:

dün gittim kırptırdım saçlarımı bi tam 4 cm nasıl kıydım ya:gitme: bide kısa kullanıyım bakalım memnun kalmazsam çam yağıyla uzatırım yine :içelim:

baltaj attırıyım diyorum sevgilicim attırma diyo :icecream:

heee buarada sana anlatmadım sitede biçok bayanda varya POLİKİSTİK OVER bende polikistik mişim senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…