Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük Kankamında Dediği Gibi Herşey Güzel Olacak Tabikide..
Yeterki Gerekli Kararları Sağlıklı Biçimde Verelim.. Ve Birbirimize Desteğimizi Esirgemeyelim..
Dün Ondan Habersiz Ani Bi Gezmeye Gitme Olayım Oldu Orda Bile Yakaladı Beni Düşün Yani sempatiksalakcinni
Hiçbişey Kaçmıyo Bu Hatundan Bunu Daha İyi Anladım Dün Akşam kaydirigubbakcemile2
Kuzum Benim.. Yeterki Mutlu Olsun Ben Herşeye Razıyım Ya :kedi:
Kanka Sana Bişi Anlatcam Ama Tırsıyorum.. Nolarsııın Bunu Okuyunca Çok Bağırma Tımam Mı :tomato:

geldim bile,kaçamazsın :1ninca: :mymeka:

Anlatacaklar, acilar, üzüntüler biriktiriyorum icimde aska dair "O"na dair. Ilk zamanlarin "ASKIN" büyüsüne kapilip yüregimi yapanci dünyalara savurmusum. Lakin yüregim kaldiramiyor artik....

Yorgunum cok yorgun. Kararsizlik, celiskiler icinde kavrulup duruyorum. Kir bir döngü gibi hep basa sariyorum. Tekrar, tekrar basa dönüyor bu hikaye....

ben geldim günlük :kedi:

çok ihmal ettim pembişim biliyorum
işte de evde de çok işler vardı internete giremedim
şimdilerde işleri toparladım gibi
izine ayrılmadım biraz daha çalışıcam
çalışabildiğim kadar
hazırlıklar da devam ediyo hiç bitmicek kanımca kaydirigubbakcemile3
neyse ben kaçar kk yı turlamaya

selam canımmmmm :))) epeydir yazamadım sana...

ofhh pek yazasımda yok aslında ama ne bilim

günler hep aynı be günlük iş güç işte... eve gel ev hali .. vs vs geçiyo günler

bu hftasonu göremedim aşkımı mesaisi vardı ctesi pazar

napalım sağlık olsun bu hftasonu telafi ederiz inşallah..

6 ay daha sıkıcaz dişimizi böyle özlemekle.. :asigim:

günlük dün feneriuma diktiğimiz mallardan aldım okadar şugar oldum ki zaten benim üzerime göre dikilmişti 38 beden kalıbı sanada göstermezsem çatlarım :kedi:

akşamda işten çıkıp avcılara doktora gidicem test sonuçları çıktı bakalım hangi ilacı vericek inş. iyi gelir biran önce kurtulurum şu rahatsızlığımdan :sinifsinif:

Günnük ctesi demiştim ya bütün planlarım bozuldu diye
Keşke o bozulduğu haliyle kalsaydı razıydım
O son planda bozulunca bir biri ardına gelen şeyleri tahmin bile edemezsin
Yine parça olduk adamla iyi mi
Ne hali varsa görsün diyecem ama diyemiyorum
Sinirlerimi zıplatıyor çok fena
Keyifsiz bir hafta sonundan sonra keyifsiz bi gün geçirmeye devam ediyorum
Neyseki akşam spor var bira kafam dağılır hiç yoktan boshayallersmile

GÜNLÜK BUGÜN SINAV SONUÇLARIM AÇIKLANACAK..KİMSENİN HABERİ YOK BUGÜN AÇIKLANACAĞINDAN VE BEN ÇOK KORKUYORUM GERÇİ BAZI SEBEPLERDEN DOLAYI SINAVA GİRECEĞİM BİLE BELLİ DEĞİLDİ SON 2 HAFTA BELLİ OLDU SINAVA GİRECEĞİM AMA EN AZINDAN 2-3 DERSTEN GEÇSEM FENA OLMAZ... OFF GÜNLÜK OFF...:çok üzgünüm:

Bugün okula gittim,tabi ki derse girmeye değil:roflol:
Arkadaşlarımı çok özlemişim çoğu şehir dışındaydı toplaştık bugün
Sabahın köründe kaldırdı beni manyaklar ya zaten nerdeyse bi saat gecikmeyle gittim buluşma yerine:icecream:
Okula girmeye gerek bile duymadık ya,direk kantine ordan da göl kenarındaki kafemize koştuk ne işim var okulda zaten:1closedeyes:
Kafam rahat boşluk hiss yok artık üzerimde birsürü dersim işim gücüm var ya oh bea.s

of be günlük. Yine yaptım yapacağımı şu anda pişman değilim. İçimden geleni yazdım içime atmaktansa yazdııım . Artık bir yanıt gelme ihtimali yok.
Nefretime bir adım kaldı en iyisi böyleydi... İlerde gözümün yaşı dökülmeyecek.

Sevgili günlük
Öncelikle nasıl olduğunu sormak istiyorum inşallah iyisindir sempatiksalakcinni
Ben iyiyim okula gittim geldim ilk gün pek öğrenci yoktu, şu 2 gün daha böyle geçer perşembe günü derslere başlarım diye tahmin ediyorum.Daha planlarımı da yapmadım bu akşam hepsini yapayım zaten 3 dersim var.Biri geçen yıl da girdiğim ders diğer ikisinin planını yapmam lazım.İnşallah öğrencilerim de bu yılki derslerden daha çok zevk alırlar, ben çok zevk alarak anlatacağımı düşünüyorum. Özlemişim be günlük öğrencilerimi onların özlediğini pek sanmıyorum çünkü ben de öğrenciyken hiç dersleri veya hocalarımı özlemezdim.
Yarın için çok heyecanlıyım kuzenimin bebeği olcak dersim 11 de olduğu için sabah erkenden hastaneye gitcem saat 10da filan doğarmış.Çok merak ediyorum.Hem ben onun babannesi sayılırım.Rahmetli halamın ismini bana koymuşlar o vefat edince, doğacak bebek de halamın torunu, ben halamın yerini alıp ona babannelik yapcam :dance::dance:
Ben bile çok heyecanlıyım eminim kuzenimle yengem heyecandan uyuyamaz bu gece
Allahım sağlıklı doğar inşallah:Saruboceq:

Bu arada önceki yazdıklarımdan dolayı replerle destek veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ufaklık çok ii şükürki beyninde veya gözünde bir hasar yok.Bugün gittim gördüm içim rahatladı.

Okulun açılması umrumda değil. Gitmedim de zaten.
Sabah dişçideydim. Sandığım gibi değilmiş, problem yokmuş, herhangibir
işlem yapılmayacak. Buna sevindim. '6 ay sonra kontrole gelirsin' dedi doktorum.
Eğer ağrı olursa daha erken gitmeliymişim tabi ki. :) Çok tatlı bir kadın.
Çok seviyorum kendisini. Kanım kaynamıştı daha ilk gördüğümde. :)
Hava da bir sıcak bir sıcak... Pfffff!!! Çekilir düzeyde değil hala. Bıktırdı iyice.
Sonra bir alışveriş merkezine gidip bakındım biraz. Eve geldiğimde başım çatlıyordu.

Gossip Girl'ün ilk bölümünü izledim nihayet. =D Güzeldi.
Mianhada Saranghanda'nın en heyecanlı kısmında kaldım. 12. bölüm bitti.
Merakla bekliyorum neler olacağını. Korece, başlangıçta bir garip geliyor kulağa
ama duydukça alıştım ve oldukça hoş buluyorum artık. Hatta öğrenmeyi çok isterim. :) Veee Cain And Abel indi. Oleeeyyyy... 20 bölüm de sorunsuz halloldu nihayet.
:teytey:

So Ji'm beklesin beniii, gözlerimle yicem onu. :jeyyar:

'Piç' de güzel başladı, bakalım nasıl ilerleyecek. Yalnız bu son kitap.
Artık kusacağım sanırım kitap okumaktan. :/ Bunalmışım iyice.
Bir müddet uzak duracağım. Filmlere ağırlık vermek istiyorum.

Bu arada, güne aklımda 'O' olmadan başladığımı farkettiğim bu sabah,
uzun zamandır yaşadığım en güzel hissin tadına vardım.
Bitti, bitti...! Kocamaaaann bir gelişme. Yuppiii!
:sm_cool:

canım gunluk
ya bır suru iş var yapılacak neyse azaltıyorum gıttıkce
sevgılımde uzakta puffff

günlük onu gözümde farklı değerlendirmişim, bizim onunla hayat bakış açılarımız çok farklı. Yaşam tarzlarımız çok farklı. hiç değilse bazı şeylerin karşılıklı olduğunu düşünmüştüm ama değil bunu gayet iyi anladım. ona haddinden fazla msj attım. bu konuda hatalıyım. gereğinden fazla düşündüm hatalıyım. bu konun üzrinde fazla durdum hatalıyım. insan görüşmek istediği insanla dah fazla iletişime geçer... öyle değil mi? bazı şeyler tek taraflı olmuyormuş.
ama ona kızgın olamam. biz arkadaşça sohbet ettik. ben mennumdum arkadaş olmamızdan. halende ona kızmıyorum. şu anda beni engellediğini fark ettim. (aslında uzun zamandır 2 aydır msn de karşılaşmadık. belkide hüsnü kuruntum (( )
.. ". bu cümlerle senden uzaklamak istiyorum benm beynme zarar veriyorsun. ilerde hayatıma da zarar vereceksiin

bugün ilkkez yokluğunu hissettim. olsaydı ne olurdu ?? diye sorarak kendime. ve kendi kendime verdiğim cevap,, küs durduğumuza değmeyeceğini söyledi. çok güzel şeyler paylaşabilecekken bu garip inatlaşmalar.. belki de unutmaya calışma evresi.. artık hiç bir şeyden emin değilim. tek bildiğim memnun değilim. kararsızlığımı geç yendim. belki güzel olacak şeyleri mahvettim belki de benim için hayırlı olacaklara yol açtım... farkında olmadan :) canım yanmıyor.. ama özlemim büyük.. uzaklaşacağım. sadece olacakları izleyeceğim. ya bana dönüşünü göreceğim,, yada unutup dönüşünü kabullenmeye calısırcasına izleceğim. yüreğimden geçen belirli. ama her zaman dediğim gibi hayırlıysa olsun. ben alıştım bu huyumdan çok çekmeye,, çektirmeye... mutluluk bana altın tepsiyle sunulsa da ne yapıp edip itelemeye... kurtulmaya calıssam da hapsolmus sanki bende bu tepkliler.. öff.. gene başladım görüyor musun. susup bekleyecektim oysaki ben :)

baybay..

özlemek bambaşka bir duyguymus..şimdiye kadar olan özlemlerim bunun yanında hi bişeymiş..cok özledim seni...çook..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…