Popüler Konu Sevgili günlük...

bugün kendime mavi neon oje aldım

bi de sarı goldenrose

mavi de tırnaklarımda. hiç mavi kullanmamıştım. bayıldım bu halinesempatiksalakcinni

aslında bunlar perde be günlükk

bugün kitap almaya gittim yeniden ders çalışmak için

orda da sinirlerimi bozdu birileriii

sanki şu 1 ay içinde mucize yaratacaklar.

1 ayda olsaydı biz 1 sene çalışmazdık değil mi???

neyse boşvrelim densizleri. her kişi bir gün niyetiyle yargılanacak...

günlük naber
okul iyidi yenileri süzdük vs.
gecen sene okulun en kızı diyolardı bazıları benim icin
bu sene tahtımı veriyorem galiba
çok tatlı kızlar var
onun dısında aşık mı oluyorum ne /:
bi cocuk var yenilerden cok tatlı baktı durdu bugün
bizim sınıftan birisinin arkadasıymıs onu öğrendim
gösteriyodu ona beni vs
hayırlısı olsun diyorem
sabah gec kaldım ayrıca
uyku düzenim alt üst olunca normal di mi :/
gözlerim de şişmiş azıcık ne alaka anlamadım cok uyusam neyse de.
buz falan hallettim işte
okulda da sersem gibiydim az biraz :|
neyse günlük bu akşam güzel bir uyku çekiciim erkenden kalkıp hazırlancam
görüsürüz çaow

sevgili günlük...

Bugün malum okulun ilk günü idi.. gittim ve yeni gelen arkadaşlara minik bir şaka yaptıktan sonra elimden geldiğince onlara yardım ettim.olumunekankayizsmile

Aşkımla perşembe günü akşamı Konyaya haraket edeceğiz.:asigim: Aşkımın semineri var, bende hem onun yanından hiç ayrılmamış olacağım hem de arkadaşımla özlem gidereceğim, ne güzel dimi

Ders çalışma konusuna gelince nasipse bu akşam başlayacağım çalışmaya..çalışılcak o kadar çok şey var ki sayfalar yetmez saymaya..:teytey:

Az kalsın unutuyordum, aşkım bana tek taş aldı :asigim::asigim::asigim: herşey çok güzel gidiyor,Allahım nolur mutluluklarımız ömür boyu devam etsin...:Saruboceq:

Günnüş;
Bugün alışveriş merkezine gittim.Bi çanta beğendim çok hoştu yaa tek kötü tarafı beyaz olmasydı kış geliyo diye almadım bende:sinifsinif:
Kırmızı ruj aldım sonra 2 tane parfüm aldım ikisinide çok beğendim ne yapimbayanssulusmileBu aldığım kırmızı ruj istediğim gibi çıktı sonunda.Siyah saç kırmızı ruj aklinialirimsmilesüper olmam lazım doğumgünümde.O güne özel kıyafet aradım ama bulamadım.Ne giyimm söle günnüş yaaboshayallersmile Hiç yardımcı olmuyosun ama:dilcikar:

günnükcanımmmm
bugün callenitics egzersizlerine bve leslie yürüyüş proğramına başladım inşallah sediceğim askerden gelene kadar fittt olcemm-tatlicadiarzu-
kpss iptal edildi günnüş ne zaman sınav belli değil ders çalışasım gelmio yeniden aama mevcburum
bu sefer de olsun artık 3 yıldır işisizm:1ninca:

ne güzel mutlu insanların hayatlarını okudukça,tek dileğim var mutlu olanlar dahada mutlu olsun,mutsuzlar da bir an önce iyi olsun... :Saruboceq: mafoldumben

selam
dun cok kotu bıse yasadık gunluk bızım alt komsumuzla samımıyetımızı bılıosun tek ew gıbıyız yıllardır son bıkac aydır sureklı tartısıolar hıc huzurları yok dun aksamda baya bı kawga etmısler ayrılmaya karar wermsler.allahım bıze geldı nermın abla bı aglıo tutamadık bızdee basladık tabı.aılemı arıcam gelcek benı alcaklar gıdıcm samsuna dedı off dusunemıorum onlar olmadan bu bınayı o kadar cok sewıorum kı cocuklarıda onlarıda.bız bı kotu olduk umıt abı ewden gıtmıstı onu aradık geldı konustu annemler ıkısıde etegındekı tasları doktu tabı bız ewımıze geldıgımızde saat 2ydı ne karar werdıklerını hala bılmıoduk
bugun ısegıderken ay tutamadım kendımı zırladım resmen korkudan annemıde arayamıorum sımdı gıttı ablan der falan allahtan geldıgımde bınaydı sarıldık aglastık barısmıslarr hihoyyytcok mutluyum gunlugum o kadar dua ettık kı allahım kımsenın yuwasını bozma nolurr:Saruboceq:
onun harıcınde ıse alıstım gunluk ordakılerınde benı sewdıklerını artık hıssedebılıorum keske gıtmesen demeye basladılar bıle ne yazıkkı carsamba son gunum bıraz burugum aylardır sıkayet ettım sımdı ne bu dımı.gunluk ınsanın alıstıgı ortamdan kopması kolay deıl.benım gıbı sulugoz sımdı carsamba yıne zırlar wedalasrken ordakılerleCADIARZU
hııı bıde teklıf aldım benı gormus bankada daha onceden bızım bankadaymıs sımdı terfı etmıs genel mudurluge gecmıs bılmem bırıne solemıs ben tanımıorum ama cıddı dusundugum bı ılıskım war olmaz dedım.askımıı coook sewıyorum ferıstahı gelsee kabul etmeem o benım bıtaanneeem dımı kz gunluuk:asigim:
cıkıstada askım gelmıstı benı almaya nıe geldın hıc solemedın dedım cok ozlemıs ole dedıı bıttgım andır dıyerekten sarıldım boynunaa:dance:yemek yedık gezdık we ewdeım
bugunluk yeter dmıı gorusmek uzereee

sevgili günlük...
bugün güzel bi uykuyla uyandım..fakat kötü bitti günüm..sevgilimle atıştık çok ağladım çokkk onun gözlerinde bazen yokum sanki..bilmiyorum günlük en son nasıldı telefonda nasıldı..noluyo anlamıyorum birden...çok üzüyo beni ama nolur güzel günlerin habercisi olsun bu...

Sevgili Gunluk,
Sira geldi aldigim ciddi kararlardan sonuncusunu uygulamaya..hayirlisi.....
Bu arada bugun cok eskilerden bir erkek arkadasim - sevgilim degil- telefonda bana "Hayatim, yasadigin tum uzuntulere karsi dimdik durusun inanilmaz....." dediginde gozlerimden yas geldi..ama niye biliyor musun? Bugune kadar hic kimsenin bana "Hayatim" demedigini aniden farkettim de ondan..gercekten ne guzelmis.....

günlükkeyvahedigeldismile
ezeli izlerken, ben bu kadar heyecan yapmazdımeyvahedigeldismileşimdi neden heyecan yaptımki acepaklinialirimsmile
sana sonra gelicem,çayı ateşe koy,bekle beni

Sevgili günlükk
Bugün okulun ilk günüü ve ben berbat bi gün geçirdim saçlarmdaki zeytinyağı arınmamış yağlı yağlı toplayarak gitmek zorunda kaldım hastalandım uyukladımmm vee kendimi çokk çirkn hissediyorumm okula gidesim yok neden böyle anlamıorum ama ben okulda kendmi berbat hissediyorum aynaya bakasım yok off of bu ergenlik psikolojisini nasıl atlıcam ben kmsede bakmıo bana bakmıcakta galiba off off

ben onun hakkını nasıl öderim yaa... benim için yaptıklarını kim kimin için yapar bilemiyorum Allah herkese böylebi aşk böyle bir eş nasip etsin.. onsuz bi yaşam düşünemiyorum bile.. deli gibi seviyorum seni aşkım deli gibi özlüyorum..

tartıştığımız zamanlarda ne kadar sinir olsam da, her zaman beni kaybedebilirsin mesajı versem de ben onsuz yaşayamam.. biraz önce yatmadan aradı, ben yatıyorum aşkım gece nöbetim var herşey halloldu düşünme uyu artık ben hep yanındayım diyo hayatımm benim.. kıyamam ona ben Allah'ım güç versin.. konuşurken direkt ağlamaya başladım zaten :gitme:

bugün benim için çoook önemli bir gündü.. her anlamda da zor bir gündü. formasyon işi karıştı yine, anadolu öğlen 2de açıkladı saolsun!! anadoluyu kazanmışım hem de listenin başlarındayım :lepi: eğer gitmiceksem ogüye öğlene kadar bildircektim, kaldım ogüde derken ani bi kararla konuşmaya gittim dilekçemi verdim, yani formasyonu kendi okulumda alcam ev arkadaşım da kazandı aynı evde kalcaz yine çoook mutluyum :lepi:

canımın içi bitanem tee ağrıdan yetişti derdime, bugün defalarca aradı beni saolsun hep sordu ilgilendi, ben ogüye giderken kurul toplancaktı aradı durumu anlattı sekreteri bekletti gidip dilekçemi verdim çok şükür. o telaşla normalde yarım saatte gideceğim okula yanlış tramvaya binme akıllılığıyla 1 saatte gittim.. felaket bi panik yaşadım.. ama çok şükür bitti..

Allah'ım nolur ömrüm boyunca aşkım yanımda olsun onun sesini duyunca bile herşeyin iyi gideceğine inanıyorum, türkiyenin bi ucunda benim için çırpınıyo hem de asker olduğu halde.. bugün her zamanki gibi bana çok yardım etti. Allah onun yokluğunu göstermesin bana.. bu dünyada beni benden çok düşünenen tek kişi.. insanın kendi ailesi,anne babası çok farklı oluyor tabi ama belli bir yaştan sonra da kendi aileni kuruyosun ve nişanlım benim gerçek ailem oldu artık.. :asigim:

seni çook seviyorum bitanem herşeyimsin sen benim.. Allah seni korusun..

Yine düşüş moduna geçtim.
Hiç iyi değilim şu anda.
Aklıma takılan bazı şeyler var.
Böyle çelişkiler ve belirsizlikler içinde kalmak korkunç.
Araftan bir farkı yok!
Yeni döneme nasıl geçeceğim ben?
Hiçbir şey yapasım gelmiyor.
İlla ki başlayacak bir şeyler ama...
Offfff günlükkkk... mafoldumben
Rüya bile görmüyorum artık.
Köreldim. İlk kez neler olabileceğini kestirebilme konusunda
bu kadar zayıfım. Aklımdan hiçbir şey geçmiyor.
Bilmiyorum, bilmiyorum.

Bir Gezii Ve bu gezide Yıllar Sonra İlkokul Arkadaşınızı Görün Ve Aynı Otobüste Yanyana Oturun yerimseniben ilk Okul Arkadaşınızın Kardeşiyle Kanka Olun Ve 18 Yaşındaki kızın gecenin bi yarısı tren gördüğünde __aaa tren diyişine tanık olun__ bu Gezi Boyunca Annemin sigara Böreğinden Tutunda elmaları Kolası vb. düşünün kaydirigubbakcemile3 annemin şöförü ve hostesi besleyişini Düşününsengözlerimebaksanab Arkadaki Yolcunun _Teyze Mutfağı Getirmiş Diyişini Düşünün :roflol: peki Sorarım Size Bu gezide Sercanın,Kuzuların ve Çoban Ali Amcanın Suçu Ne? :roflol::roflol::roflol:

Allahım Yok Böyle Bir Gezi yaaa yok böyle bir eğlence yaaa :lepi::lepi:

Bittimi tabiside bitmediiii cuma sabahı şarköy maceram başlıyorrr :jeyyar::jeyyar:

Hadi yavriiiiimm gidiyorum şincikk ama döncem ben sana yeni havadislerimlee şimdilik paii paiiii :dilcikar:

Kuaföre gittik bugün deryamla
Bir başkası oldum ben günlükkksempatiksalakcinni
İçten değil dıştan sempatiksalakcinni
Küçük paşam biraz şaşırdı beni görünce :roflol:
Çok farklı oldu bende bu renk zemuszemus
Beğendim ama

Sersemledim günlük boş boş dalıyorum sadece fazla değil mi bu hayal kırıklığı.. Beklemiyordum bir umuttu benim için ama yanılmışım:1no2:

günlük efendi sana çooook ama çooook şeyler yazmak istiyorum da yazmak zor geliyor..uykumda geldi zaten............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…