ben onun hakkını nasıl öderim yaa... benim için yaptıklarını kim kimin için yapar bilemiyorum Allah herkese böylebi aşk böyle bir eş nasip etsin.. onsuz bi yaşam düşünemiyorum bile.. deli gibi seviyorum seni aşkım deli gibi özlüyorum..
tartıştığımız zamanlarda ne kadar sinir olsam da, her zaman beni kaybedebilirsin mesajı versem de ben onsuz yaşayamam.. biraz önce yatmadan aradı, ben yatıyorum aşkım gece nöbetim var herşey halloldu düşünme uyu artık ben hep yanındayım diyo hayatımm benim.. kıyamam ona ben Allah'ım güç versin.. konuşurken direkt ağlamaya başladım zaten :gitme:
bugün benim için çoook önemli bir gündü.. her anlamda da zor bir gündü. formasyon işi karıştı yine, anadolu öğlen 2de açıkladı saolsun!! anadoluyu kazanmışım hem de listenin başlarındayım :lepi: eğer gitmiceksem ogüye öğlene kadar bildircektim, kaldım ogüde derken ani bi kararla konuşmaya gittim dilekçemi verdim, yani formasyonu kendi okulumda alcam ev arkadaşım da kazandı aynı evde kalcaz yine çoook mutluyum :lepi:
canımın içi bitanem tee ağrıdan yetişti derdime, bugün defalarca aradı beni saolsun hep sordu ilgilendi, ben ogüye giderken kurul toplancaktı aradı durumu anlattı sekreteri bekletti gidip dilekçemi verdim çok şükür. o telaşla normalde yarım saatte gideceğim okula yanlış tramvaya binme akıllılığıyla 1 saatte gittim.. felaket bi panik yaşadım.. ama çok şükür bitti..
Allah'ım nolur ömrüm boyunca aşkım yanımda olsun onun sesini duyunca bile herşeyin iyi gideceğine inanıyorum, türkiyenin bi ucunda benim için çırpınıyo hem de asker olduğu halde.. bugün her zamanki gibi bana çok yardım etti. Allah onun yokluğunu göstermesin bana.. bu dünyada beni benden çok düşünenen tek kişi.. insanın kendi ailesi,anne babası çok farklı oluyor tabi ama belli bir yaştan sonra da kendi aileni kuruyosun ve nişanlım benim gerçek ailem oldu artık.. :asigim:
seni çook seviyorum bitanem herşeyimsin sen benim.. Allah seni korusun..