Popüler Konu Sevgili günlük...

günaydın güllük iyi haftalar...
haftasonu güzeldi iyi hoştu ama...ben mutsuzum be günnük...Allahın gücüne gitmesin ama, ilaçlardan bıktım...önümü göremiyom ne olacak bu tedavi....kaç ay daha aynı şeyleri sar başa yaşayacam...höööööööööfffffff yani öf öf öf ( tööbe töbeee...)
yoksa benim hiç çocuğum olmayacak mı...hadi ben buna alıştım diyelim, millete nasıl dert anlatçam...onu koy bi tarafa, kocem yıkılmaz mı öyle bi durumda...mafoldumben
Allahım iyi kötü, hayatıma sağlığıma şükürler olsun ama, gücüne gitmesin de niye herşeyde bu kadar sınanmak zorundayım...millet istediklerine şıp diye ulaşırken niye hep ben bööle bişeylerin savaşını veriyorummafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bu arada kendisine ö.m ile ulaştım ama buradan da teşekkür edeyim; aybur'cüğüm inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın, beni unutmaman çok dugulandırdı beni...Allah razı olsun senden....ve topiklerde bana güç ve moral veren tüm arkadaşlarımdan...:Saruboceq:

daha fazla yazmiciim ağlamak istemiyorum ofiste...hadi si yu

yeni yolda her adım da yanındayım canım :1hug:

Selam günlük ;
Dün gece kocacımı yine gönderdim yeni memleketişne
Ne güzel 9 gün beraberdik alışmıştım ona iyice
Arada beni sinir etsede beraber olmak güzeldi
Dün babanemlere gittik.Babanemler, amcamlar, halamlar ve gelinleri 2 ile apartmanında oturuyorlar
Küçücük bi sebepten ötürü birbirlerine girmişler.Dava konusu eşleriyle alakalı tabi.Ama küçücük yanlış anlamalar taa nerelere getirmiş olayı.
Onlar bi tarafa çekiyor diğerleri bi tarafa.
Benida hakem edip karar ver demezler mi ? Hayır bnların hepsi benden en az 8 yaş büyükler
Çok üzüldüm ama.Hayır bi kuzenim biraz daha ılımlı ama diğeri barut.Gerçi oda hep öyle tabi ıonunda haklı sebeperi var.
Off ya anasını satayım hem gelinlerden çek, hem kaynanadan.Bıktım ben ya bu ne biçim iş.
Hep idare et ama edilme.Ne güzel ya
Neyse inşçabuk düzelirler ama sanmıyorum bu kez
Hayır bide teyzeme kızdım, eşimden gizlediğim bir aile mevzusu vardı kuzenimle ilgili.
Eşimin duyduğunda benim adıma çok iyi olmayacak önemli bir mevzuu idi.Çünkü bende eşimin ailesinden duyduğum şeyleri, sıkıştırdıkları anda ortaya çıkarıyodum.Şimdi ayvayı yedim işte.
Üstelik eşim çok zekidir.Susar ve yeri geldiğinde öyle bir oturturki altından kalkamazsın.
Yani ün eşim teyzemin bahsettiği konuyu duydu, gözleri açıldı.Benim eşime baktığımı farkedince, eşim hemen dinlemiyor ayağına yattı.ama biliyorum ki duydu Üstelik bu mevzuudan eşime bahsetmiştim, kuzenimin lehine çevirecek bir senaryo yazmıştımŞimdi hepsi yalan oldu
Off ya ele karışmak ne zormuş

Ya dünde ne güzel sınav olup kurtulcaktık
Şimdi tüm hayallerim ertelndi.
Ama bekle koçişim, karın kpss 1. olur yinede ışınlanır senin yanına :)

günlüğüm naber iyi haftalar şekerimboshayallersmile

beni sorarsan gelenlerle beraber dertlerde geldi işte hiç dertleri bitmeyenlerin dertleri bitecek ama ne zaman merakla bekliyorum akannehir nasıl hiç içleri acımadan yapılanları görmeden zehirlerini bırakıyorlar yılan bile sokarken sessizce sokar o kadar üzüldümki anlatamam hiç haketmedi o zehir zemberek lafları hiç haketmedi benim içim nasıl acıdı o kim bilir nasıldır içi belli etmiyor kıyamam üzülmiyim diye :1hug: oysaki o insanlar için işinden gücünden olmuştu bir kış onlar yüzünden namkör insanlar cok yine allaha havale ettim kurban olduğum bildiği gibi yapsın:Saruboceq: ona söylendikçe başlarının hoşuna gitti susudurmadı bile nasılsa onun içinden geçenleri başakası dile getirdi ya o kötü olmadı ya yağları eridi resmen aferin size en kocamanından aferinalkisalkisalkis alahım cok büyüksün bebddua etmiyorum sen bilirsin kurban olduğum sen bilirsin:Saruboceq:

ben giyim şekerim gelirim yine başında ağrıttım ama operim geceropuyorumnanaktan

3gündür ayaklarım yere basmıyor pembiş
mehtabın bebeği benim dönüm noktam oldu adeta
büyük konuşmak gibi olmasın ama bundan sonra hiç birşey beni üzemez
herşeyin zamanı olduğuna Rabbimin bizler için daima en iysini düşündüğüne okadar derinden inandım ki..
cumartesi gibi yolda başıma gelen aksilikler bile canımı sıkamadı herşeye inat gülümsüyorum taa içten..
dün gece 00.30 da mehtaplara gittik kocikle hem kuzumla tanışmak hemde ilk hediyesini vermek için..
ilk tulumu tabiki aybik teyzesinden olmalıydı..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kankama
onu ve mucizesini çok seviyorum
selamet herkesin üstüne olsun
hayat yaşamaya değer

naber günnüş
çoktan beri yazmıyodum bugün yazayım dedim.
bende herşey aynı. aynı tas aynı hamam misali...
hergün rutin işler... sıkılmaya başladım günlük kardeşim.
kızcağızım az önce öyle güzel anne dedi ki kulaklarıma inanamadım. sen anne mi dedin dedim tekrar 'anne.' dedi. içim eridi günlük:asigim:
minik sıpam ya yerim onuŞeniz daha önce de anne diyodu ama tam olarak değil . maanne derdi hep.
dün akşam o kadar erken yattım ki gece 3 te uykumu almış vaziyette uyandım. tabi akşamın en erken saatinde 80:45 te yatarsan öyle olur:hulya:
sabah yoğundum biraz. şimdi biraz daha duruldu işler. dolanayım ben biraz sitede..
hadi görüşürükşakkıdı

80:45 ne ya öyle saat mi olur günlük sempatiksalakcinni
20:45 dedim ya sana kaydirigubbakcemile3
editi geri istiyorum:enbuyukkk:

İnsanın dualarının karşılığını bulması çok güzel bir şey günlük... Rabbim, ona gönülden yalvaran hiç bir kulunu geri çevirmesin inşallah...

Okuldayım günlük. sempatiksalakcinni
Birazdan dersim başlayacak.
Ben de arayı nete girmekle değerlendireyim dedim.
Bu pcde de yüklenen fotolar hiç gözükmüyor yalnız.
Neden öyle oldu anlamadım.
Güzel bir gün. Keyfim yerinde.
Yani şu zamana kadar öyleydi.
Son 2 dersim kaldı. Onlar biraz zorlayıcı ve dikkat gerektirdiği için keyfimi kaçırabilirler.
Neyse hadi ben kaçıyorum. 10 dakikam kaldı.
Muck muck bebek. sempatiksalakcinni

Offffff offff daha koskoca 2 hafta var bee günlükcümmafoldumben

Nasılsın, pembiş Güzin abla
Ben bi acayibim günlük bacı
Ne yapacağını bilmez, amaçsız, çalışmak istemeyen, elimi kolumu kaldıracak hali olmayan değişik ruh halleriyle dolanıp duruyorum iştekafamçokkarıştı Sanırım tırlatmaya az kaldı akannehir
Bi düzenim olsun istiyorum günlük, akşam evime sevinçle, mutlulukla gideyim, bebeğimi alıp başbaşa parklarda oynayalım, alışverişlere çıkayım, içim böyle huzur dolsun istiyorum:gitme:
Çok mu oldu be ablabilmiyorumkismile
Kısmet belki bigün olurboshayallersmile
Belki bu yaşadıklarımda güzel günlerin habercisidir, olur mu ki dersinbenneyaptımki
Ayşe'de bu aralar pek asi, herşeyi ağlayarak istiyor
Bi çocuk anneyi bile ağlayarak der mi, diyor iştebilmiyorumkismile
Nasıl davranıcağımı bilemez oldum.
Sabah olsun istemiyorum bazen, sabah babaanneye bırakırken, koparıyor kıyameti
Gerçi kaynanatörde bakmak istemiyor galiba, ama bazı şeyler tatlı geldiğine ses etmiyor:umursamaz:
Ay ne bileyim, iyice çorba kafam, bu karmaşa, beni allak bullak etti,
Hakkımda hayırlısı olsun inşallah:Saruboceq:

günlük baş ağrısından ve miğde bulantısından duramıyorummm bu ilaç yüzünden senağlama senağlama senağlama senağlama
çok kötüyüm çokkkk allah yardımcım olsun senağlama

ah sevgili günlük ah çok dertliiyim cok.yorgunum kırgınım canım acıyo hayat işte ne zaman güldükü yüzümüze tam bişeyler ii gidiyo diyorum ama olmuo işte anlamıyorum ki nie güvenmio bana ah be sevgilim canımsın sen benm canım ama yapma böle yapma bizi üzmekten başka bi işe yaramıyo sen orda askerde coookkk uzaklarda.şimdilik bu kadr günlük hoşcekal.ha unutmadan ben onu cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…