Selam günlük ;
Dün gece kocacımı yine gönderdim yeni memleketişne
Ne güzel 9 gün beraberdik alışmıştım ona iyice
Arada beni sinir etsede beraber olmak güzeldi
Dün babanemlere gittik.Babanemler, amcamlar, halamlar ve gelinleri 2 ile apartmanında oturuyorlar
Küçücük bi sebepten ötürü birbirlerine girmişler.Dava konusu eşleriyle alakalı tabi.Ama küçücük yanlış anlamalar taa nerelere getirmiş olayı.
Onlar bi tarafa çekiyor diğerleri bi tarafa.
Benida hakem edip karar ver demezler mi ? Hayır bnların hepsi benden en az 8 yaş büyükler
Çok üzüldüm ama.Hayır bi kuzenim biraz daha ılımlı ama diğeri barut.Gerçi oda hep öyle tabi ıonunda haklı sebeperi var.
Off ya anasını satayım hem gelinlerden çek, hem kaynanadan.Bıktım ben ya bu ne biçim iş.
Hep idare et ama edilme.Ne güzel ya
Neyse inşçabuk düzelirler ama sanmıyorum bu kez
Hayır bide teyzeme kızdım, eşimden gizlediğim bir aile mevzusu vardı kuzenimle ilgili.
Eşimin duyduğunda benim adıma çok iyi olmayacak önemli bir mevzuu idi.Çünkü bende eşimin ailesinden duyduğum şeyleri, sıkıştırdıkları anda ortaya çıkarıyodum.Şimdi ayvayı yedim işte.
Üstelik eşim çok zekidir.Susar ve yeri geldiğinde öyle bir oturturki altından kalkamazsın.
Yani ün eşim teyzemin bahsettiği konuyu duydu, gözleri açıldı.Benim eşime baktığımı farkedince, eşim hemen dinlemiyor ayağına yattı.ama biliyorum ki duydu
Üstelik bu mevzuudan eşime bahsetmiştim, kuzenimin lehine çevirecek bir senaryo yazmıştımŞimdi hepsi yalan oldu
Off ya ele karışmak ne zormuş