Kafamı Karman Çorman Yapıyo Adam Yine..
Sonunda Ben Tımarhanelik Olurum Günlük Bak Demedi Deme!!
Ayrıca Esmer'im Hep Yanımda Olduğunu Biliyorum.. O Kadar Başının Etini Yiyorumki Affet eyvahedigeldismile
:1hug:
Ağladım günlük!
O fotoğraflara bakınca çok imrendim,ama anladım ben sevdiğim adamla bi gün öyle bi aile olamıycam.
Olmayacak duaya amin demek çok zoruma gidiyor artık,yapamıyoruz işte bitirmeye cesaret edebilir miyim bilmiyorum
Çok eksildim,o nefret ettiğim ''aşkım'' lafını duymaya bile o kadar ihtiyacım var ki şu an
Canım acıyor hayallerim yerle bir...
gunlukcum selam
bugun yoruldum gene o yuzden evdeyım dısarı cıkmadım ısten sonra
sıparıs ettıgım seyler gelmıste su an yenı bırsey sıparıs edecegım ona bakacağım
yapmam gerekenler hayatın bı suru geregı var
ısyerımde tembel teneke arkadasım Allah sana vıcdan versın
sevgılım sanada kalbıne ben sevgısı versın
haftasonu ıcın uzgunum gercekten ılk defa ben seni üzdüm kabul edıyorum
mutluluk acaba nerede... olmayacağını düşündüğün bişeyi sırf istiyorsun diye beklemek mi, yoksa olana şans verip devam etmek mi... zamanla hallolur diyip kendini ona şartlamak ? bilmiyorum. kafam allak bullak. ancak bildiğim bişey var ki akıntıya kürek çekiyorum. hoş çektiğim kürekten sadece benim haberimvar o ayrı... bir yanım durmalısın diyor, bir yanım git diye cesaret veriyor... durmak için sebebim yokken gitmek için onca sebebim var. gidemiyorum... ancak şunu biliyorum ki bir kere daha aynı durumda kaldım. sonucunda mutlu olamadım. neyse neyse... olacak bişeyler. inşallahhayırlısı olur...
Kıs günnüş
Şeffaf odada cvp yetiştirmekten yoruldum heesempatiksalakcinni
Uğrayamadım sana da :jeyyar:
Bugün bir yere gidicektim lüküs bir otele yemeğe davetliydim
Ama anacığım rahatsız o yüzden gidemedim boshayallersmile
Gezmeye alıştım evde durmak istemiyorum artık yaw
Yarın napsam ki
Karnımda acıktı he
Yemeğimin kokusu bekledikçe iyice miğdemi kazındırıyo cokacimcoook
Şafağımızın her geçen gün azalmış oluyo düşüncesi beni mutlu ediyo .. :asigim:
Bugün iyi ki gitmişim okulaa=) Sabah, şeytan boşver gitme diyodu , ama onu dinlemedim, şeytanın bacağını kırdım ve gittim.. İyi ki de gitmişim oohh olsunn şeytanaa.. :teytey:
Şimdi ders notlarımı geçirmem gerekiyoo, beni özle günlük, sevgiyle kal ... opuyorumnanaktan
Bugün çok güzel geçti işim, bir hayli işi hallettim yarın da yapmam gereken bir iki şey var ondan sonra rahatım.ne güzel kararlar alıyorum bugünlerde aferin banaolumunekankayizsmile
5 saat yanyana durduk çirkin arkadaşımla ve hiç sıkılmadım günlük. Hatta arı kovalarken bile! Daha çirkin olsa belki daha da çok severdim bu yeni çocuğu. Tıpkı suç ve cezadaki gibi günlük.
Ozqe isimli kullanıcı bana eksi rep vermiş.
Günlüğüme bi de yauuu...
Bana eksi rep verene ben de aynısını yaparım da bu kez yanlışlıkla artı rep verdim.
Ayyy salak kafamm yaa...
sempatiksalakcinni
Neyse bir dahakine affetmem.
Prensibim o benim napiimmm.
Üstüste de verilmiyor rep. İçimde kaldı şimdi.
sempatiksalakcinni kötükedihüso
Sevgili Gunluk,
Yine cok yogun ve yorucu bir gun gecirdim ama hic sikayetci degilim,bu hareket bana iyi geliyor,yine "gercek ben" olmama cok az kaldi galiba.. . ..isin ilginci 10 gun once aldigim cok ilginc, yogun ama hareketli bir is konusunda karar asamasindayim..sayet kesinlesirse surekli dedikodumu yapan ama bu isi duyupta hasetinden catlayacak birkac kisiye kapakbuyrunnnnnnnnn olmasini gercekten cok istiyorum, hayirliysa olsun diyelim
Benim kafam yine yerinde değil. :bbo:
Sabah 8de çıktım yola ve yine akşam 9 civarı geldim eve.
Bunu sık sık yapabilmem için çok şansım da kalmadı zaten. :/
O yüzden dersler yoğunlaşmadan ve arkadaşımla görüşme vaktimiz azalmadan
değerlendirmeye çalışıyoruz işte bize kalan zamanı. :/
Bu arada Salı günü boşum. Yupppiiiiii... :teytey: Hiç dersim yok.
Perşembe ve cuma yicem ben ayvayı. Neyseee...
Öğleden sonraki ilk dersimde uyumak üzereydim. 5 saat yetmiyor doğal olarak.
Hoca da baydı zaten. Çok sıkıcı işliyor dersi. :/ Neyse ki sonraki derste ayıldım.
Keşke 4,5 saatlik uyku yetebilseydi bana. :/
Pcye de format atılmış. Düzeldi nihayet can sıkan durumlar.
Onunla da uğraşınca kafam hepten gitti. :/
Bu akşam güzel bir kafede harika bir makarna yedim.
Makarnanın harikalığı sosunda elbet. Sade olsa hayatta yemem.
İlk yediğimde tadı damağımda kalmıştı. 2. oldu bu.
Enfesti, nefissstiii... ıımmmm. cokacimcoook
Kafedeki garson çocuk da pek bir hoştu. :jeyyar: Uzun saç ve sakal ikilisi
güzeldi. sositososito Ayyy bir de nasıl kibar nasıl kibar... boshayallersmile
Çok tatlıydı cidden. O da öğrencidir herhalde.
Amaaannn bana ne di mi... Sadece hoş işte. O kadar.
Çapraz masadaki çifte kumrular uluorta öpüştüğünde bile çok kötü hissetmedim. :/
Aşmışım ben artık bu durumları. Umrum değil.
Herhangi bir çifti koklaşırken gördüğümde iç geçirmiyorum artık. :dilcikar: :dilcikar: :1closedeyes:
Günnüş
Bu aralar Hint müziğine kafayı taktım.Okula giderken serviste aşkımla izlediğim Hint filminden sonra ayyyy ne uyuz filmdi yaaalsanaalsanasmile Birlikte izlediğimiz ilk filmdi halbuki:sinifsinif:
Üfff ya çok sevgilim şımarırım diye beni güzel sözlerden mahrum ediyo.Adalet mi bu haksızlık uyuz ne olcek:dilcikar:
Günnüş birde internetten alışveriş yapmak istiyorum ne dersin kararsızımboshayallersmile