Esmer olsun,kesinlikle FENERBAHÇELİ olsun,eğlenceli olsun,sempatik olsun,yeri geldiğinde kılıbık yeri geldiğinde maço olsun,çok esmer olmasın çokta beyaz olmasın şöle çikolata tenli kumral olsun,karizmatik olsun,gıda zehirlenmesine karsi özel sigortası olsun,benimle birlikte yemek yapmama yardımcı olsun,birlikte devamlı tatil yapacak biri olsun, böyle biri varsada benim kocam olsun
"Allah Benim İyiliğimi Versin"
Attık Adımı Bismillah diyip ve yaptık tel konuşmasını... sevincini heyecanını hissettim konuşmalarından ve noktasız virgülsüz nefes almadan konuşmalarından belliydi :kedi: bende konuşurken bi acaip oldum sesim titredi ve ekledimde " hemen benden samimi olmamı bekleme aşkım diye hitap etmemi bekleme bu süreçte seni daha yakından ve daha detaylı tanicam dedim" herşeye varım ben sen yeterki rahat ol ve kafandaki soru işaretlerini beraber çözmemize izin ver dedi.. bakalım hayırlısı günnüşüm, avea hat kullanıyordu bugünden itibaren türkcele geçiyor ee mesajlar bedava biliyosun kaydirigubbakcemile3
Neyse RABBİM HAKKIMDA HAYIRLISI NEYSE ONU NASİP EYLESİN.. :Saruboceq:
yağmurcum teşekkür ederim canım desteğin yorumun için..
okuduysan bilirsin hikayemi canım 5 yıllık bi ilişkim bitti ve ben uzun süre toparlanamadım.. yeni yeni emeklemeye başlıyorum işte tekrardan bakalım hakkımda hayırlsı ise sonunu getirsin inşallah RABBİM..
Umarım senin ilişkinde mutlu sonla biter RABBİM düşmanıma tattırmasın bu acıyı..
Selammmmmmmmmm Günnüş
Bugün izne gidiyorum ama nereye gideceğimi bende bilmiyorumm
Yardım et
Ölüdenize mi ?Kuşadasına mı? daha eglenebileceğim bi yer var mıdır?
Nolur yardım edinnn çok kararsızımmmm..
Bu mevsimde denize girebileceğim herhangi bi yer olsun
Az vakit kaldı...
Off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?