Popüler Konu Sevgili günlük...

09.10.2009
benim için çok heyecanlı bir gündü canım dostumun bebeği gelmişti:ecrin_bebek:
yazdan kalma sıcak bir gündü ilk iş evden erken çıkıp uzun trafiğe rağmen alya duamın yanında buldum kendimi
hayata merhaba deyince yanında oldum canım dostum ne kadarda yorgun ve güzel olmuştu
aradan 1 sene geçti benim minik alya duam 1 yaşına girdi
ama bu sefer çok soğuk bir hava hakim ve geçen yılki olduğu gibi bu sene otobüsle gidemiycem alya duamın doğum gününe çünkü artık tek değilim içimde minik bir yürek taşıyorum
bgn babamız bizi doğum gününe götürcek Allah razı olsun işi olmasına rağmen beni götürcek kankamın yanınaopuyorumnanaktan
yine her zaman olduğu gibi sevincimizide beraber paylaşıcazolumunekankayizsmile
dostluk öyle değilmidir günlük seninle ağlayan seninle gülen bir çift göza.s
bebeğimin haberini aybiğime verdiğim anı unutamıyorum
ikimizde şaşkın haldeyken ben ona evet evet diyorum oda evet diyo ve aynı anda hıçkırıklara boğuluyoruz benim mucizemi en az benim kadar isteyen bi dostum olumunekankayizsmile
çok şükürki bgn yine yanında olucam

teşekkürler kk bana dostluğu öğretip dost verdiğin için:enbuyukkk:

Birinsan her gece rüya görürmü be günlük :bbo:
Eşim ne güzel hiç görmüyomuş
Enteresan rüyalarım bu gece yine kendini gösterdi sempatiksalakcinni
Korku gerilim baya vardı eyvahedigeldismile
Hayır olsun inşlh
Rüya tabirinde düşmana galip gelmeye delalet eder diyo CADIARZU

neyse ,
Bu gün evdeyim dinlenicem
dün yorulmuşum baya
ama yemeklerim mikmemmeldi
eşim defalarca "yemekler çok başarılıydı" diyip durdu :kedi: opuyorumnanaktan
çok seviyorum yemeğe misafir almayı zemuszemus

hadi kaçar ben

Son düzenleme:
Bu belgesel-dizi beni silkeledi,titretti...
25 bölüm izledim geceden beri ve öfke,aptal yerine konma,şaşkınlık gibi duygular arasında gidip geliyorum...
Küçük hissetirilmeye çalışılıyoruz ama gerçek bu değil.Bunu görebiliyorum ve biliyorum....:1ninca:

Günlük dünki donduran havaya inat bugün güneşli güzel bir hava var ama evin içi soğuk yine de. Bugün annemle çarşıya gidecem tv sehpası bakacaz.Plazma almıştık ama duvara asılıydı sehpa alalım dedik bakacaz bugün. Sonra okuldaki sınıfım için pano bakacam hocam siz bakın beğenin biz alırız dediler. Sonra da kuzenime uğrayabiliriz evdeyse eğer. Neysem ben gideyim öğrencilerime not hazırlamam lazım dersle ilgili
Hadi görüşürüz by by

Dün yazıcaktım ama fırsat bulamadım günlük.
Bu gün anlatayımm
Dün saat 12.30 da okuldan çıktım o saatte çok fena yağmur yağıyordu yarım saat o yağmurda Merveyle Kübra'nın yanına gittik ama Kübra yoktu bi yarım saatte onu bekledik ama ne gelenn varr ne giden...
Nese dedik Merve'nin evi yakın onlara gidelim tam gidiyorduk ki kübra minibüsten indi iner inmezde suyun içine atlayıp bizi yeniden ıslattı uyuz kız zaten sırılsıklamdık :sm_cool:

Sonra eve girdik kübranın kıyafetlerinden giydim bi kaç tane biraz ısınıp tekrar çıkıp mervelere gittik elimizde de bi poşet yumurta yağmurda deli gibi dolaşıyoruzz :roflol:

Sonra Mervelere gittik biraz dedikodu yaptık :roflol:
Güldük eğlendik yemek yedik Saatte baya bi geç olmuştu eve geldim direk yattım şimdide hastayım ayakta duramıyorumm :çok üzgünüm:

günlükkkkkk :sinifsinif:
sevgilimi özledim ben yeter yaaaaa :gitme:
hiçbirşey zevk vermiyor onsuz canım hiçbişey yapmak istmiyor
29 ekim gel artık ben çok özledim çünküüüü :asigim:

günlükkkkkk :sinifsinif:
sevgilimi özledim ben yeter yaaaaa :gitme:
hiçbirşey zevk vermiyor onsuz canım hiçbişey yapmak istmiyor
29 ekim gel artık ben çok özledim çünküüüü :asigim:

Aynen bende öyleyim. Hiçbirşey tat vermiyor onsuz.. Azıcık kalmış bizim daha 99 gün var gel artık askerimm çok özledimm.. :gitme:

Allah'ım.. akannehir
Bizim kızlar kafayı yedi iyice
Bi'kurtulamadılar gitti güzellik takıntısından
Şimdi de gül suyunu deniyorlar
Şöyle ki; gül suyuna birşeyler okuyorsun yüzüne sürüyorsun güzel görünüyorsun milletesempatiksalakcinni
Hadi bakalım pazartesi günü bakıciiz ne kadar güzelleştiriyor lülülülülülü

O kalbini kırdı,

Ruhunu aldı,

İçten yaralandın,

Çünkü bir boşluk var,

Biraz zamana ihtiyacın var,

Yalnız olmak için.

Sonra bulacaksın

Her zaman bildiğin şeyi.

Seni gerçekten seven benim!

Kapını çalıyorum.

Yaşadığım sürece bekliyor olacağım!

Nefes aldığım sürece orada olacağım!

Beni her aradığında bekliyor olacağım!

Bana her ihtiyacın olduğunda orada olacağım!

Seni ağlarken gördüm

Gecenin içinde.

Acını hissederim.

Bunu düzeltebilir miyim?

Farkediyorum ufukta son yok,

Ama hala bekliyorum

Işığı görmek için.

Seni gerçekten seven benim!

Sen tek bildiğimsin

Bana bu şekilde hissettiren,

Kendi kendime yapamadığım

Yaşlanana kadar seninle olmak istiyorum.

İhtiyacın olan aşka yanında sahipsin.

Lütfen eve gel!

Yaşadığım sürece bekliyor olacağım!

Nefes aldığım sürece orada olacağım!

Beni her aradığında bekliyor olacağım!

Bana her ihtiyacın olduğunda orada olacağım!

Bunları duymak istiyorum ben. Bunları bilmek. Bu kadar güçlü ve kalbi sevgi dolu bir erkek.

Günlükk... :çok üzgünüm:

Lenny Kravitz gibi piyano başına geçip söylerse ne ala... boshayallersmile
Çok güzel şarkı.

Son düzenleyen: Moderatör:
gunlugum.. ruyalarimi seviyorum.. hayallerimi de..
gercek olsunlar olmasinlar, herkes bana mutlusun diyor..
mutlu muyum bilmiyorum..
yalniz basima bi otel odasinda yagmuru izleyip aglarken dusundum..
bir karar veremedim..

Günnükco,

Dün canım arkadaşlarımla buluştuk Beyoğlunda...hihoyyyt
Alışveriş yaptık, gezdik, yağmurda ıslandıkkk. Ben yeşil parkamı giymiştim,:lepi: hiç üşümedim, ama incecik giyinen bir dünya insan donuyordu yazık :gitme:

Kahve içtik, arkadaşım fal baktı amanın fincanın dibinde koca bir göz !akannehir :1shok: Ödümüz koptu, hemen oyduk o gözü...:mymeka: Ve İstanbul'a geldiğimden beri çılgın bir baş ağrısı var bende, :sinifsinif: çözemedim nedendir. Migren miyim acaba allah korusun yaaa offf! eyvahedigeldismile

Yeni kitaplar almam lazım Günlük. Bitti elimdekiler...

Ablamı daha göremedim çok özledim yahu,:gitme: bugün çalışıyormuş düdük makarnası.:hulya:

Sevdalım orada bensiz mutsuz, mafoldumben ben burada onsuz mutsuzum...mafoldumben
Oof Günlükcan off...senağlama

günlükcan,
söyle müdüre cumartesi cumartesi akşamın 6sına kadar beni neden burda tutuyo anlamış değilim.
çoğu işletme öğlen tatile giriyo. ben akşamın 6sını beklemek zorundayım.
maaşıma+ bekçi maaşı eklesin...

bayadır uğramıyorum sana....
hemde çok uzun oldu.
bu akşam kına gecesine gidiyorum...
ay ne kadar mutluyum bir bilsen dermişim.
bi ton yol gideceğim.
arabayla yağışlı ve karanlık yollarda gitmek ürkütüyor beni.
arabanın sorununuda hallettim ,inş iş çıkarmaz başıma akşam göreceğiz bakalım.
çıkışta markete uğrayayımda ıvır zıvır yiyecek bşiyler doldurayım çantaya.
döktüren kadınları izlerken keyif yaparım...
kaydirigubbakcemile3

günlükkaydirigubbakcemile2
april kankamın yeşil parkasından bende istiyorum:lepi:
nerden aldı acaba:asigim:neyse sorarım ona:jeyyar:
kaç gündür evdeyim...dışarı adım atmadımsüprizzzzzaşkım zaten burda değil:gitme:
gelicek ama istanbula bi kaç günehihoyyyt
dün platese başladık
livim topik açtı.ama başlığı gebertti bizisırnaşık şeydün öyle güldükkisırnaşık şey
allahta livimi güldürsüm:roflol:
kankalarımı çok seviyorum günlük:asigim:hepsi ayrı bir değer benim içinolumunekankayizsmile
karnım feci açcokacimcoookama kendime söz verdim..sağlıklı beslenicem bi süre
cozuttum çünkü:mymeka:cipsler,kolalar,abur cuburlarkötükedihüso
ergen değilim artık:çok üzgünüm:yaş kamile eriyo-tatlicadiarzu-kendime dikkat etmem lazım..kaç saat sürücek bu bilmiyorum ama bakıcaz:smiley-cool:
yemek yemek kadar eğlenceli bişey varmıhihoyyyt hihoyyyt
zaten leziz olmayan ne varsa sağlıklı:dilcikar:
benimki gelince allahın emri bu kural bozulucak-tatlicadiarzu-
bari o gelene kadar biraz dikkat ediyim yediklerimesositososito
ben şimdi gidip maydanoz neyin yiyim:gitme:hadi çüs günlük

günlükkk ,2 saat sonra gelecekler benım kocam ortada yok -tatlicadiarzu-

cıgköfte partısıymıiş ,daha dün yedik ya ..hemde en az 10 kişi..

tatlı mı yaptım mezelerı yaptım beklıyorum..

salata malzemelerını de bekletıyorum sırkelı suda ,baska ne yapacak bılmıyorum kı

bekle dur şimdi..

ama kocamı ılk kez cıgköfte yaparken görecegım :asigim:,terini de isler miyim arada acaba -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3

Canım kankam gelmiş Tanrıçam gelmiş Günlük, gidiyim de kucaklaşalım hihoyyyt olumunekankayizsmile hihoyyyt

a.s.ilk defa yazıyorum sana ;
1 haftadır evden çıkmıyorum nişanlımıda görmedim 1 haftadır gelsede alsa diye bekliyorum onu çok özledim bu akşam düğün varmış ama gitmeyecim çok soğuk çünki sonbahar geldi yaşasınn:dance:bide kış gelsin hem üşüyorum diyorum hem kışı sonbaharı çok seviyorum ama sonbahar pek bi huzurlu oluyo benim için başka düşüncelerim var çünki bu yaz pek te güzel olmayan şeyler yaşadım ama geçti

bu kış evimde son kışım önümüzdeki yaz evleniyorum çünki bunuda yazmak istedim:teselli:

kaydirigubbakcemile3 başkasının günlüğünü okumak çok zevkliiii :kedi: sanki siz okumuyosunuz alsanaalsanasmile

bizde bugün aşkımla ders çalıştık. buluşmadan önce surat asıyodum ona mesajlarda ama onu görünce bişey yokmuş gibi devam ettikk
okadar sabırlı ve masumki anlatamam. iyi bir hayatı hakediyo, Allahım ona yardım etsin de heşey güzel olsun.
cokacimcoook beraber en sevdiğimiz kocaman bol kremalı tatlıdan yedik. hemde sokak ortasında. ağzının her yeri çikolata sosu oldu aşkımın. bu soğuk havada bizde her çift gibi sarmaş dolaştık :asigim: o beni öpe öpe bitiremedi bende bicik bilem öpmedim klava: yüzüne gözüne bakmaya doyamıyorum öpersem şap şap öpmeliyim o yanakları yol ortasındada olmazki -tatlicadiarzu- kızıyo bana içtyen içe ama napim huyum bu

aşkımda olmasa kafayı yicem. koca 20 yılda dost edinemedim kendime. yok yok yok...herkes herşey çıkar için. böyle rahatmıyım evet. derdimi neşemi aşkıma anlatıyorum o olmazsa günlüğüme yazıyorum. günlükte olmazsa napiimm konuşmuyorum anlatmıyorum içimde kalıyo.bak yarım saat geçti, aşkım merak etti mesaj attı napıosun aşkım, bugün çok güzeldi dimi gülüm diyo.. hastaneye acile gittim bi ara hangi arkadaşım aradı??? hiçkimse. karşılıksız olan tek şey aile sevgisi. ordan oraya atladım ama içimi döktüm fena mı sempatiksalakcinni herşeye rağmen hep güler yüzüm çok şükür benimle.

Selam günlükcan,
ilk kez yazıyorum sana, güzel şeyler yazmak isterdim,
ama bu akşam galiba sonuna geldik, bilmiyorum ama olmucak bee günlük, inan olmucak.
Bizim geleceğmiz karanlık, hiç bi umut göremiorum.
koptuk hemen hemen, çok yıprandım...
ama ondan sonrası iştee ne olur bilmiorum.
Nişanları attıktan sonra bizimkilerin tepkisi ne olur bilmiorum ama, benim buralarda duramaycağım kesin....
görüşürüz günlüğüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…