Popüler Konu Sevgili günlük...

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
günlüksana bu gün 2.gelişimaklinialirimsmilebaşkasının günlüğünü okumak çoh ayıp:1closedeyes::enbuyukkk:
ama az önce gamze belinayın günlüğünü okudum:smiley-cool:
allahım bu kız beni öldürüyo gülmekten yasırnaşık şey sırnaşık şey
gamze allahta seni güldürsün,özellikle yazdıkları arasında 'gıda zehirlenmesine'kısmına geberdim:lepi: :lepi:
valla onu alıcak adam çok şanslı,çünkü bol bol gülücek:lepi:
umarım çektiği acıları unutturacak biridir,rabbim gönlüne göre versin canımınopuyorumnanaktan
bende onu seviyorum söyle onayerimseniben
günlükbu akşam cilt bakımı yaptımkaydirigubbakcemile2buhar yapıp bi güzel siyah noktalarımı sıktımÇok üzgünüm çoook
sonra kil maskesi yaptımzemuszemus meyva maskesi yaptımzemuszemusayın 14 ü gibi parlıyorum şu an:smiley-cool:
salep içiyorum şimdide:içelim:bana fiyet olsun,sende kal sağlıcakla

Neden herkes gibi bende mutlu olamıyorum günlük.
Seviyorum sadece sevgi yeter mi günlük yetmiyo yetmiyo işte.
Alttan almaktan, herşeyine tamam demekten yoruldum günlük.
O asker diye herşeyi ben yüklendim aman üzülmesin, aman iyi olsun.
11 aydır üstümdeki yükü atamadım bi türlü daha da 4 ay var.
Sabrın sonu selamet olur mu günlük geldiğinde beklediğime değecek mi sence bende herkes gibi mutlu, mesut dolanabilecek miyim etrafta.
Umutsuzum çok hem de kalbimin üzerinde kocaman bi ağırlık var.
Sevdiğim adam hayatımda ama neden mutsuzum günlük sevdiği adam hayatındayken mutlu olması gerekmez mi insanın.
Ben nerde yalnış yaptım.
Ama yok bi insana ne kadar boyun eğersen daha da fazlasını istiyor bunu öğrendim.
Allah sonumuzu hayır etsin kelimeler kifayetsiz kalıyo içinde bulunduğum durumu anlatmaya.

Son düzenleme:
GÜNNÜKKK EN SON YAZDIIGIMDA SANA KIZIMI HENÜZ KUCAGIMA ALMAMIŞTIM...BUGUN KIZIM DOGALI 9 GÜN OLDU HATTA GÖBEĞİ BİLE DÜŞTÜ PRENSESİMİN ZAMAN ONUNLA SU GİBİ AKIP GİDİYORRR...ÇOK MUTLUYUM ÇOK ŞANSLIYIM RABBİM SANA NE KADAR ŞÜKRETSEM AZ.......BİRDE ONA ZARAR GELECEK KORKUSU BU KADAR YIPRATMASA BENI DAHA DA İYİ OLACAGIMM....FIRSAT BULDUKÇA YİNE YAZARIM ŞİMDİLİK BEN KAÇAR.....BU ARA BİDE İNEK GİBİ HİSSEDİYORUM KENDIMI GUNNUK SÜREKLİ EMZİRME MODUNDAYIM...EE MANDIRYA SÜT LAZIM....HADİ KAÇTIM BEN ŞİMDİLİK...PRENSESIME VE BANA VE KOCİŞİME YENI HAYATIMIZDA ŞANS DİLE GÜNNÜK:d

5 dakika içerisinde hem sevmiyorum dedi hem seviyorum..
ne düşüneceğimi neye inanacağımı şaşırdım.
herşey nasıl bu hale geldi.
biliyorum biraz da ben sebep oldum ama haketmedim yine de..
herşeyi söyleyebilirdi ama bunu asla..

aslında gerçek düşüncesi olmadığını biliyorum ama yine de ağır geldi işte..
biz ayrılamayız biliyorum.
umarım herşey düzelir ve eskisi gibi oluruz..

ne yapacağımı bilmiyorum.

en son ne zaman senle yazıstım aceba..? baa oldu degılmı..

cok sey degıstı hemde cok

evlılık terapıstıne gıdıyoz ..yuva kurtarma cabaları bır..

eylul 31 gunluk oldu sarısın oluyo melegım degısıyo dahası buyuyene kadar kırk defa degısırde..

kokusu nasılda sınıyo ustume cennet kokulum..artık kıyafet almıycam ona cunku gelecekde

kıyafetler nekadar yararlı olcak kı bankada hesap acmak ıcın pazartesı serdar beyle goruscem..

hava nasılda sogudu bırden..aynı ıcım gıbı oldu eylul dısında mınık prensesım den baskasını gormek ı

keşke 30 gunluık degılde 25 yasında fılan olsa bıdenem..dertlesıp karsılıklı konussak ah ah neyse

zaman kım tutabılmıskı senı..nasılda akıyosun hızlıca..

senı nekadar degerlendırıyoz aceba..nekadar deger bılıyoz akan zamanın neresındeyız...

hayat nasıl bı kumarsın sen..

Yau günlük şimdi de diğerini görünce, eskiyi unutuyorum...kafamçokkarıştı
Benim gibisi ne yerde var ne gökte...
Yeni bir erkek her şeyi çözecek biliyorsun. :1closedeyes:
Yeni gelsin, eskiyi sallayayım artık.
Zaten sallantıda, kökten bitireyim yapabildiğim kadar. CADIARZU
Lütfen çabuk gel yeni aşk.
Tüm kalbimle, her şeyimle hazırım senin için.

günlük bu erkekler neden bu kadar mal ya :|
üzerek yakınlasmaya calısıyo var mı böyle bi'mantık
bu arada webcam bozulmus ya kuzenimle konuscaktık güya pfff

günüşcann çok hastiyin ben anammmm:uhm:
dökülüyo her yerim vallaaa:bbo:
bi günde nasıl böle bi hale girdim aklım ermiyo valla yatmamlazım ama aklım kızlarda kalıyo.klava:
kpss yaklaşıyo günnnük ve ben çalışamıyorum hala.klava:
askerimide çok özledim:asigim:

Günlük dinicek mi bu acı, bitmedi gözyaşlarım, yoruldum...

Çok şey mi istiyorum ben hayattan???

mafoldumben

Sonbaharı görmeden kışı gördük İzmir'de günlük.

Sabah onu mu giysem bunu mu karmaşasından sonra daha kalın olan ceketim ve daha az sıcak tutan ayakkabılarımla çıktım dışarıya. Sonuç: her ikisiyle de dondum eyvahedigeldismile

Yarın ve de yarından sonraki günler kalın kalın giycem anlaşıldı. Eve gelir gelmez de dolabımı ters düz ettim. Kışlıklar öne,yazlıklar arkaya. Ama gerçi yazın giydiğim tişört,gömlek gibi şeylerimi kışın da giydiğimden sadece kışlıklar öne gelmiş oldu o ayrı sempatiksalakcinni

Neyse günlük severim ben kışı. Kalın kalın giyineyim,yorganların içinde yatayım falan güzel olur ya. Gerçi İzmir'in kışını seviyorum ben Allah sokakta kalanlara yardım etsin. Onlar için kış demek işkence demek mafoldumben

Neyse günlük iyi geceler sana. Sabah erken kalkcam ben yatağa doğru yol alayım artık :lepi:

Günlük meraßaa...

O kadar güzel yağmur yağıyor ki..
Şu an yağmur sesini dinleyerek yazıyorum ßunları hihiii=)

2 gün tatil ve saßah vaktinde kalkma sendromu yok diye huzurluyum şu an oh ßee:)

Gitcem yatcam şimdi yağmur sesi eşliğinde..

Yağmur ne güzel bi huzur veriyo insana di mi.
Rahmet yağıyo Rahmet:)

Günlük ßiliyo musun az önce, ßugün odunca davrandıgımı hissettim sevdiğme karşı..
ßişe dedi çocuk ona çok odunca ßişe dedim. Sonra demin dank etti ya ßen neden öyle dedim ki dedim kendi kendime.. Yarın o konuyu unutmayıp biraz dadluca ßişe desem iyi olcakk=)

Gidiyim artık günlük uykum geldi..

Hadi kal Sevgiyle ßyyss...=))

slm günlük
tam negüzel ilerliyoruz derken yine
başkalarının sorunları yüzünden yalnızım
yeter artık ya iyi olunca birşeyden haberimiz yok
kötü olunca gelin yanımıza olmazki böyle
bizimde bir hayatımız düzenimiz var.

günaydınn....

bgn güne kötü başladım .
eşimle tartışarak konuysa fix zaten bizdeki...
nese pek kafaya takmamaya çalışsamda işe geldiğimde çaycının bgn gelmediğni gördüm.
ooffff yine karman çorman bi gün olucak desene..
tek tesellim bgnün cumartesi olması ve erken çıkmam.
kk da tanıyıp çok sevdiğim arkadaşımın bebeğini görmeye gidicem bgn kısmetse inşallahh....

günlük anlmıyorum ben bu adamı valla bak hiç ama hiç anlayamıyorum
kaşığın yüzüyle yediriyo sağıyla gözünü çıkartıyo insanın
ee ne bu şimdi
dün yıldönümümüzdü çiçek yollamış bana çok hoşuma gitti
gizoşumunda teşvikiyle bende ona mesaj attım aradaki buzlar eridi gibiydi
akşam aradım kahvedeymiş pehh klava: neyse güzel güzel konuştuk kapattık sinirlendim ama belli etmedim
ee sabah beni aldı duraktan yürürken ben yarın gelmicem dedi
ne alakaysa işte işi olabilirmiş yarın işi olmazsa da mervenin sanıcısı falan tutarsa diye araba bunda kalcakmış cart curt
sen gelmeye niyetim yok desene be adam
en azından bi kere ne düşündüğünü dürüstçe koy ortaya ama yok illa dolanbaçlı yollara gircek
gelme istemiyırum zaetn dedim ben kötü oldum
hayır çocuğum sanki merve bursada ee bizde bursaya gidicez zaten onların inegölden gitmesi enn iyi ihtimalle 1 saat
bursa içinde bizim gideceğimz yerden ulaşmalarıysa 20 dakika
ama bunu düşünemiyo
pardon düşünüyor ama işine gelmiyor
mr. yakmalık odunn çok kızgınım çokkk

Sevgili Gunluk,
Gunaydin, bugun agrilarim azalsa da suruyor ama olsun, icimdeki enerji yine dorukta hayirlisi olsun,umarim cok guzel bir hafta sonu olur hepimiz icin..
a.s.

Günnüş;
Dün aşkitom beni iş çıkışı almaya geldi birlikte güzel kebap yedik.
Sonracıma CEPA'ya gittik mağazalara bakındık.
Hııııı sahi birde bilet aldık biliyo musun.İkisinide ben aldım arabadan inerken Günnük çok fenayım ben walla:jeyyar:
Ayaklarım ağrıyo kaç gündür topuklu giyiyorum bugün düz giydim ohhhh rahatlık gibisi yok
Bugün ders 10 da başlıyo 7.30 gibi bitiririm herhalmirmirmirmir Haftasonlarıda böyle olacakmışÇok üzgünüm çoookHaftaiçi bigün izin vereceklermiş.Neyseki aşkımla aynı güne ayarladımsengözlerimebaksanab
Gidimde bi kahve alayım kendime Gazetemide okuyum ders başlayana kadar:1rolleyes:

Günlük Can.. :sinifsinif:
Dün Aynada Kendime Bakarken Yanıma Gelen Babama
-Biliyomusun Seni Küçükken Dev Gibi Görürdüm Aslan Gibi Babam Var Upuzun Derdim.Ama Bak Şimdi Aynı Boydayız Dedim Ve Güldüm Birazda Şeytanca..
Oda;
-Bende Küçükken Babamı Ölümsüz Zannedip Hep Yanıbaşımda Destek,Düştüğümde Kaldıran O Olacak Diye Bilirdim.Ama Bak 1 Sene Önce Yapayanlız Kaldım Dedi Gözleri Kıpkırmızı!
İçim Burkuldu..Özür Dilerim Babacım..Çok Özür Dilerim :1no2:
Nasıl Kötü Oldum Anlatamam Sana.. Zaten Sonrasında Odama Kapanıp Hıçkırıklara Boğulmamda Cabasıydı..
Ne Aşk Ne Başka Bi Dert.. Ölümden Daha Beteri Yok..Yoook!! :gitme:

sevgılı gunluk
dun hayatımın en kotu gunuydu
en kotu ya
sevgılımden ınan nefret edıyorum benı bu halde 3 saat aglattı
Allah ondan razı gelmesın benım pesımde surundursun
sanırım kendıme saglık anlamında zarar verdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…