Popüler Konu Sevgili günlük...

hayatımda her istediğimi yapan ,hayattaki amacı beni mutlu etmek olan , sürekli beni düşünen ve yanında olmadığım anlar saat başı arayan, derdimi dinleyen, dinleyince içi sızlayan, yolda yürürken biri baktığında onunda dönüp ter ters bakıp hayırdır kardeşim diyen,bana deliler gibi aşık bir adam var ama annemle evli

Son düzenleme:
Dün Tanrıça nın günlüğünde okuduktan sonra ben de azcık cildime bakım yapmaya karar verdim. Çok uzun zaman oluyor kil maskesi yapmayalı. Hiç sevmiyorum şu maske olayını.
Özellikle de kil maskesini çıkarmak çok zor olduğu için istemiyorum. Buhar banyosunun ardından, gül suyuna karıştırdığım kilimi sürüp, yıkadım suratımı. İyi olmuştur herhalde. Benim kadar güzelliğine düşkün olup da bakım kısmını es geçen kaç insan vardır acaba?
Rüyamda yine evlendiğimi gördüm. Ne alaka anlamıyorum. Genlinlik, düğün falan yok ortada.
Sadece evlenmişim ve kocamla minik evimize gelmişiz. Önceki rüyamda evlendiğim kişi Emre Altuğ'ydu. Bu gecekinin yüzünü göremedim, buğuluydu ekran. sempatiksalakcinni
Annecim ametist taşından yapılmış bir bileklik almış bana bugün. Az önce getirip koluma taktı balım benim. :1hug: Nazara ve negatif enerjiye çok iyi geldiği söyleniyor. Ben duaya inanırım daha çok aslında; ama bunun da vardır bir kerameti diye düşünüyorum.Kem gözleri çıkasıcalar, kim bilir o pis bakışlarıyla beni süzerken akıllarından neler neler geçiyor... lmaz:
İşe yarasın şu taş, dualarımla beraber.
Haydi görüşürüz bebek.

Günlük dün gece geberdik gülmekten gözümden yaş geldi vallaha ah Liv ah allah iyiliğini versin senin .:roflol:Ama topiğimiz öyle güzel kalsın diyorum bakıp bakıp koparız :roflol:

K.k daki kankalarımı çok seviyorum be günlük :asigim:.Tanrıçam ,:asigim:Nisanım ve :asigimresesesin_uykuyum un yeri bende çokkkkkk ayrı çok tanrım onların yüzünü hep güldürsün .Presesesimide inanılmaz özledimsenağlama Bugün bitanem dünya evine giriyor:asigim:Ne yazık ki benim anişkolar izin Bursa'ya gitmeme izin vermedikleri için ben onun yanında olamıyorum :çok üzgünüm:Mutluluklar diliyorum biriciğime
Kuzenimin düğünüde görüşecektik o zamanda presesesim Gaziantepte olduğu için buluşmayı gerçekleştiremedikbenneyaptımki Neyse bir sonraki sefere artık .

Neyse Livito kaçar

Son düzenleme:
köstek olandan döndürüyorum yüzümü...

artık kendıme bende deger verecegım kı karsı taraf anlasın bunu

ayrıca gamze belınaycım bende senı sevıyorum kuzu

ınsallah cok mutlu oluruz

hakedıyoruz artık

ayrıca kurabıyemı unutmamam gerek ah canım korler sagırlar bırbırını agırlar bızım durum

dun aksam bu sıteden cok tatlı bır arkadasım oldu dıdem evo cum

Fena Bigündü.. Hemde Çok Fena Bigün Günlükcan..
Yarın Öğlende Götürüyolar Beni Bilmediğim Biyere Arkadaşlarım..
Galiba Doğumgünüm Erken Başlayacak fisfisfis
İyiki Varlar Ne Diyim..
Ayrıca Rep Ve Özel Msjla Destek Olan Herkese Tşk Ediyor Onları Çok Çok Sevdiğimi Söylemek İstiyorum..
:teselli:

selam gunluk
ankaradaım askımla we arkadaslarımla
hersey cok guzel ayrıntıları daha sonra anlatıcam
gorusmek uzeree.....

günlük

çok mutluyum nan naniknanik

yarın görümceme kahvaltıya gıdıos annemle

askımda delcekk

sonra askımla bnm yazılmak ıstedgm kursa bılgı almaya gıtcez

ozledım sıpamıı yaaaaa

sımdıde kumamlaymıs haha en yakn arkdsı mustafayla.kardesm bnm ya cok sevıorm onuda.

bı sesı var masallah ya ne guzl sarkı soluo

dugunumzde ılk dans sarkımızı o solıcek :asigim:

sarkıyı solemem ama suprız :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

günlük doyasıyaaa aşkımlayım daha ne istiyim..
bu mutluluk bana 5ay daha yetmeli..sonrasında hep birlikteyız:asigim:

Pembişimm o kadar uzun zaman oldu ki sana yazmayalı...

Neler oldu neler...
Ne badireler atlattım, ne üzüntüler yaşadım.
Sanırım anca anlatacak güç buluyorum kendimde.

Hayatımın erkeğini buldum, tamam işte her şey yolunda dediğimi, sana mutluluğumu anlattığım günü çok iyi hatırlıyorum.
Evlilik planları kurduğumuz, birbirimizi deli gibi sevdiğimiz o güzel ilişkimizi noktalamak zorunda kaldık.
Ağlaya ağlaya ayrıldık birbirimizden.
Son kez görüştüğümüzde bile ellerimizi zorla ayırdık birbirimizden.
Ne kadar dirensem de, hayatımın erkeği dediğim insanı sorunların üstesinden gelmeye ikna edemedim.
1 ay gece-gündüz, ev-iş, gizli-açık ağladım durdum.
Aileme karşı mahçup, kendime karşı suçlu oldum.
Sonra baktım ki üzülmekle olmuyor, sevmekle her şey çözülmüyor.
Her şey tamam, eşimi buldum diye işlerin yürümediğini anladım.
Aşkın bazen insanın gözünü kör ettiğini, gerçekleri görmediğini anladım.
Mantıklı düşünmek için kendimi o kadar zorladım ki.
Sonunda duygusuz oldum çıktım.
Saatlerce süren ağlamalarım artık birkaç damla ile son buluyor.
Ya göz yaşım tükendi, ya üzülecek takatim kalmadı, ya da yaralarım kabuk bağladı.
Sevmek de üzülmek de direnmek de yetmezmiş anladım.

EŞİM diyeceğin insan, her ne olursa olsun arkanda, yanında olmalıymış anladım.
Sevmek, alından öpmekle değil, emek sarfetmekle olurmuş anladım.
Dürüst olmak, her zaman işe yaramazmış anladım.
Yeri geldiğinde ailen bile seni yüz üstü bırakırmış, el oğlu bırakmış çok mu, bunu anladım.
Bana benden başkasının faydası yokmuş anladım.

Kendime sarılıp uyumayı öğrendim.
Kırılan kalbimi, duygularımı, hayallerimi yine ben onaracağım.
Allah yardımcım olsun...

Günnük hayatımda hiç kankam olmadı yakın bir arkadaş bir dost......
Bugün o iş yerindeki adamla kavga ettik.Bana sesini yükseltti sonrada gidip müdüre şikayet etmiş.Müdür çağırdı durumu anlattım sonra öğle yemeğine çıktım ama yemek yemedim kozmetik mağazalarını gezdim sinirimden naptığımı bilemedim.
Allaha havale ediyorum:Saruboceq:

günlükcüm şu sıralar aklımda bişey var nişanımıda atlatmış olmanın rahatlığıyla sakin sakin düşünüyorum güzel bi fırsatı yakalamam lazımyerimseniben
hee kendim için değil bak aşkım için sadece.bi söz vermiştim ona malesef onu tutamadım Allahtan oda bişey demiyo çünkü havalar çok acayip soğudu.
ama bunu gerçekleştirmem lazım artık a.s
hakediyodur dimi günlüğüm bu kadarcık şeyibilmiyorumkismile
ama bi 10 gün 15 gün kadar vakit var o kesin:çok üzgünüm:
çok özlüyorum artık yaa keşke hep yanımda olsaa oda sürekli evlenelim artık deyip duruyo:asigim:
bende tabi gayet nazlı halimle ne evlenmesi daha yarım sene var deyip çekiliyorum :kedi:
öyle herşey çok belli edilmez ama dimi günlükcüm biraz naz lazım, oda Allah vergisi kendiliğinden var bilerekde yapma değil yaniizemuszemuskaydirigubbakcemile3
pazartesi gününü iple çekiyorum çok işim var çarşıda hem aşkımı görücem hemde kafamdaki en büyük problemi hallettirmeye çalışıcaz Allahın izniyle :Saruboceq:
inşallah yaparlar ya tuvaletimi :Saruboceq:
ayy ne çok konuştum ben bu gece anlattıkça anlatasım geliyo:ecrin_bebek:
hadi ben kaçtım artıkkk by by pembişimm
opuyorumnanaktan

yahu türkceli aldırmasamıydım yaa kaydirigubbakcemile3 vallahi billahi susmuyoo bu gidişle 10.000 sms yetmicek bize bak demedi deme diyorum olsun yine yaparız diyo, yok yani kntr'de göndermiş bana birde, sanki isteyen oldu bilmiyorumkismile kntr'üm yok arayamadım msj atamadım dememen için tedbir alim dedim diyo hadi bakalım baştan böyle başladıysa bakalım ilerde kıvamına geldikçe ne olur düşünemiyorum bile.. hehhh bekliyordum nezaman gelicek diyee titredim işte yine kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hadi benim parmaklar çalışmaya devam edicek günnüşüm dinledim kızları bak sonum bu oldu, korkuyorum çok işlemekten parmaklarım zapzayıf kalıcak gözlerimde böyle olucakk kafamçokkarıştı

Hadi kaçtım ben HERKESE TEKRAR TEŞEKKÜR ETTİM :enbuyukkk::enbuyukkk:

Slm günnüş nasılsın
Hemen söyliyim bugün arabayı evimin önünden hastaneye kadar ben kullandım
İstanbulun en hızlı akan trafiğinde basınkekspres yolunda bile :lepi:
Kaptım ben bu işi çok seviyorum zaten araba kullanmayıboshayallersmile
Bu arada 2 gündür anneciğimin taaa memelketten elleriyle hazırlayıp gönderdiklerini kış için hazırlıyorum:hulya:
Offf dün gece ağrılarla girdim yatağa
Bugün az ağrım ama yine var
Zor oldu busene herşey bana
Yarın yavaş yavaş devam edicem umarım biterboshayallersmile
Kışın göbeğinde akşama ne pişiriyim hayatım dediğimde taze fasulye diyecek potansiyele sahip bir boncukla evliyim:asigim::asigim::asigim:
Ben şimdi çekiyorum bu yorgunluğu ama kışın cokacimcoookTaze fasulyeyerimseniben dediğinde olmaz bu mevsimde demicem inşallah:Saruboceq:
Şimdi gidip 3 taksitle bulaşık makinamı boşaltayımkaydirigubbakcemile3
Bu arada eve arasıra böcek giriyor böcek gibi değil değişik bişeysempatiksalakcinni
Önceden korkardım:1ninca:
Minicik şeydenlaelaelaelaelae
Ama şimdi alıştık birbirimize
Aşırı hayvan sevgisine sahip eşim öldürme ablası ben onu alıp atarım diyor
Salak hayvancık beni görünce ölü takliti yapıyoooooo:roflol::roflol::roflol:
Şaka gibi dimi minicik dürt yada eğilip bakayım dakikalarca ölü taklidi yapıyor arkamı döner dönmez fırt kaçıyorr:roflol::roflol::roflol:
Bende yedimlmaz: eğleniyoruz beraber işteboshayallersmile
Zararsız Allahdan birde banyodan çıkmıyor temizleyeceğim zaman eşimcik alıyor
Şimdi havalar soğudu ya umarım üşümezler dışarda geçende eşim candan dışarı atarken üşümez dimi demişim ayyy eşimin gözleri doldu sarıldı meğer alışmışım ben bu zararsız rol yapma yeteneği yüksek arkadaşa
Arasıra geliyor ziyerete bende dokunmuyorum zaten arkamı dönünce geldiği yoldan tırıssssss:roflol:
hade görüşürüz kaçtı benzemuszemus

günnüş hatırladın mı ben dün bebegim olmayacak diye burda ağlayan şaşkın...yaklaşık 6 haftalık hamileymişim meğer...değerlm 6300 lerde...maşallah deyin lütfen
aybur özellikle seni bi ömür unutmayacam...

nedimki ben yaa zaten facede görünce şok oldumm yaaa :)) RABBİM sen gönderdiğin meleklerin sıkı sıkı tutunmalarını nasip eyle AYBUR VE DİDEM ANNELERİNE :)))

kız günnük coştum ben bugece :)))

arkadaşlar bugün 10.10.2010 tarih umarım bugünü unutulmaz birgün olarak yaşarsınız ... Herkese nasip olmaz böyle bir tarih ~
hayatınızda en mutlu olucağınız şeyleri yapın herşeyi bir kenara atın varsın sorun çıksın ... Zaten sorunsuz olan birgün var mı ? Hadi herkes onu çok mutlu edicek şeyleri yazsın ....

Son düzenleme:
Günlükkkk...
Düne göre daha iyi daha umutluydum bugün..
Sorunlarımızı çözdük nişanlımla.
Umarım oraya gittiğinde telefon çeker de yine tartışmayız.
O da pişman olmuş söyledikleri için..
Bi daha öyle kötü şeyler demez inşallah...

Ablamlardaydık bugün..
Karnı da çıkmış iyice..
Ama yine çok küçük, çok şirin..
Bebeğe aldığı cicileri gösterdi bize..
Hep bebek kıyafetleri bakıyo,mağaza görsün dayanamıyo.
Ne güzel..
Nasıl mutlu,nasıl hevesli..
Allah nazarlardan saklasın..
Eşi de çok iyi bi insan ne güzel yardım ediyo ona.Hiç üşenmiyo..Maşallah diyelim.
Hep mutlu olsunlar..
Herkes mutlu olsun.

Akşam da düğüne gittik.
Ne kalabalıktı ya..
Oturacak yeri zor bulduk..
Kızın gelinliği çok güzeldi..
Karşılıklı güzel güzel oynadılar gelin-damat..
Nasıl özendimmm..

Gündüz gezerken bi gelinlikçinin vitrinine bakakaldım resmen..
Ne güzeldi ya o iki geliinlik..
İnsanın durup saatlerce seyredesi geliyo.
Ah biz de evlensek..
Tek ve en büyük engelimiz para malesef.
Şeytan diyo bırak eşyayı meşyayı evlen ama olmuyo işte.
En azından 1 yıla razıyım daha da uzun sürmesin nolurr..
Hayır onu görme imkanım olsa yine razıyım
Haftada bir kere görmeye de razıyım ama yok..O bile yok..
Uzaklıktan nefret ediyorum.

Neyse günlük bugün kendimi aştım..
Baya uzun bişeyler yazıp ifade edebildim ilk kez kendimi..
Bu iyi bişey..
Rahatladım resmen..

selam günlük...eski videolarımızı cd ye aktartmıştık onları izledik.kimi zaman güldük kimi zaman duygulandık..

benim çardaktaki doğumgünüm kardeşimin ufaklığı ailemm. arkadaşlarr..ne kadar güzel yaaa ..daha neler neler 4 saat izledik anca bitti çok duygusalım şuandaa (((

keşke nişanlımın yanında olsam,hiç ayrı kalmasak... :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…