Popüler Konu Sevgili günlük...

slm günlük... :teytey:
bugün pek bişey yapmadım annemle pazara gittik o kadar..
sonra biraz ders çalıştım biraz el işi yaptım falan filan.. :hulya:

ablama üzüldük biraz..
doktor erken doğum olabilir demiş. mafoldumben
ağlamış o da baya bi.. senağlama
yarın başka doktora gidecek.
nazar mı değdi ne? çok sağlıklıydı halbuki hala da öyle Allaha şükür ama doktor öyle demiş işte.
yarın iyi haberler alırız inşallah. :Saruboceq:

nişanlımla da pek görüşemedik bugün. :çok üzgünüm:
yorgundu işleri de vardı.
şimdi de ders çalışıyo.
napıyım zorlamıyorum ben de artık..
sorun çıkmasını istemiyorum.
bugünler de geçecek inşallah..
yine birlikte olucaz hiç ayrılmamak üzere..
neyse iyi geceler günlük.. olumunekankayizsmile
dua et bi iş bulayım artık :Saruboceq:

kocacım kahve yaptı,içiyoruz günlük... Şeniz sütlü kahve
alışmışız nesgayfelere,değişik geldi tadı,eskiler aklıma geldi
niye yazdıysam artık bunu da :1rolleyes:

Sevgili Gunluk,
Bir insan bu kadar mi onursuz,saygisiz olur?????.....Uzun zamandir ilk defa yine gozlerimden yaslar indi... ilgili kisileri Allahima havale ettim....ben mi? ben nefesimi tuttum, bekliyorum...
:çok üzgünüm:

Günlük bugün doğumgünüm demiştim ya.Öğrencilerim hatırladı biliyomusun çok şaşırdım ve mutlu oldum gerçektenopuyorumnanaktan. Akşam kuzenim çağırdı yemeğe bize gelin diye gittik oturmaya babacım da giderken pasta alayım sana dedi. Ama zaten kuzenim de düşünmüş pasta almışmış benim için bi gittik babamın aldığı pastanın aynısından almışlar kaydirigubbakcemile3 ilginçti doğrusu. Sonra da halamlar aradı evdeyseniz size gelelim diye biz de naimelerdeyiz dedik onlar da tamam oraya gelelim dediler ama sakın pasta almayın dedim burda aynı pastadan 2 tane var kaydirigubbakcemile3.Pastamızı yedik çayımızı da içtik ve evimize geldik.Güzel birgündü mutlu oldum.
Replerden ve mesajla doğum günümü kutlayan arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Sevgi kelebeği oldum bugün herkesin dilekleri gerçekleşsin inşallaahhh opuyorumnanaktan

Çok merak ediyorum günlük....

Şu tekdüze hayatta beni bekleyen bi şey var mı, bende hayatın akışına kapılıcak mıyım???

Yok yok olmuyo, ben yapamıyorum... Dha ne yapmalıyım onuda bilmiyorum... Ama böyle olmuyo...

yarın dershanem başlıyo.. koskoca bir haftadır bir sunumu hazırlayamadım yaa ortam oluşturuyorum oturuyorum ama bir türlü başlayamıyorum offf şimdi dershane de başlıyo nasıl yapcam bilmiyorum..

bu arada deli gibi saç boyama topiklerinde geziyorum 2 saattir okuyorum gözlerim sulandı bir sürü kişi siyah boyayı evde açmış ultra açıcılarla ama ben kalpten giderim sonucu bekleyene kadar akannehir

artık karamel saç istiyorum yaaa ama siyah saçı yakmadan açmanın bir yolu yok mu offff kuaförlere hiç güvenmiyorum napcam benbilmiyorumkismile

Günlük nasılsın uzun zamandır uğrayamıyordum sana dün dişim çok ağrıdı bugün hemen gittim dişçiye film çekilcek yarın bitmek bilmedi bu dişlerim hep sorun hep sorun.:sinifsinif: Gerginim günlük çok gerginim bi insanı tekrardan sevemeye başlamak ne kadar zor.. Ona kıyamadığım için tekrardan sevemeye çalışıyorum ama o üzülmesin diye kendimi yıpratıyorum.. Uzun ilişkilerde hep böyle mi oluyor günlük aşk bitiyor mu yani hep kalıcı olmuyo mu aşk ya da ben çok mu farklı şeyler istiyorum beklentilerim mi değişti beklentilerimi karşılayamıyo mu artık çok doluyum günlük neyse... Ben gidip yatayım en iyisi yarın erken kalkacağım

günnükkcann ben geldiiim. biliyom en son tedavideydim demiştim sonra unnuttum seni kızma la bana. 15. haftayı bu gün bitiyorm. 16. dan gün alıyom. opuyorumnanaktan biliyon mu bi de oğluşuum olacak. anacığım 4 kız torundan sonra bir erkek torun lafını duyduktan sonra keçileri kaçırdı sempatiksalakcinni hayırlısı sağlıklısı olsun başka bi şey istemyom günnük. sürekli raporla evde yatıyom tezim de duruyor. her gün tv izliyom ne yemek ne temizlik elimi de bi şeye sürmüyom bayanssulusmile . ne güzel şeymiş evde kalmak ya kaydirigubbakcemile3 hayatın monotonluğunu özlemişim. sabah kalk televizyon izle sonra yat sonra gene aynı şeyler. o kadar kötü olaydan sonra bana lütuf gibi geliyor bunlar. rabbim bebişimi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. valla çok çektik ya. neyseciğime bi de tezimi bitirsem süper olacak. sositososito

slm günlük...

yine aşkımla geçen güzel bi haftasonunun ardından iş ... :gitme:
dün doktora gittim sabah 8den beri dışarılardaydım akşam 5-6da geldim eve
öldüm yorgunluktan
çok şükür daha iyiyim ilaçlarımı alıcam bugün eczaneden
bugün başladım işte haftaya..
inş çabuk geçer
kurs içinde evdekilerle konuştum çevreden falan araştırmaya çalışıyorum
bakalım hayırlısı neyse o olsun
içimde çok büyük bi heves oluştu bu kursa gitmeyi o sertifikayı almayı çok istiyorum
kısmet bakalım olur inş
pzar gnü nişanlımla gttk bilgi aldk kurstan
kafamıza yattı gibi..
para kısmıda yatsaydı süper olcaktıda kaydirigubbakcemile3
neyse artık onada bı cozum bulmaya calıscaz :sinifsinif:
peff daha 08:43 bugun bıtermı yaaaaaa akannehir
dun ıse gelemdm bırıkmıs ısler masamda smdı onları toparlıycam
sonrada bu kurs ıcn kkdakı arklara danıscam

bu arada dasilvadidomm canım benım asırıı sevındım ya rabbım gonlune gore nasıp ettı allahm kudretn merhametın ne kdr buyk yaa :) önce aybur'um sonra sen aşırı mtlu ettınz benı ıns bebecıklerınız kucagnza aldgnz gunude goruruz.. :asigim:

gutın morgın günnük abla
dün kocem koştur koştur işten geldi hastaneye birilikte gördük bebekimizi...daha doğrusu kesesini hehe..çok şükür herşey yolunda, inşallah 2 hafta sonra kalp pıt pıtı için gideces...
nan günnük 3 yıldır aynı dr dayım...o ultrason ekranında ilk defa beni mutlu eden bişey gördüm çok şükür...bi ara paso kist görüyodum sonra zaten kafayı yidim biliyosun....Allah hepimizin yardımcısı olsun, herşeyin hayırlısını nasip etsin günnük:Saruboceq:
kocem de 1 haftadır spora gidiyo ama görsen şimdiden kendini arnold şwarzeneger zannetmeye başladı:roflol:resmen havaya girdi şaşkın...dün de eve gelirkene tahin pekmez aldı zorlaa içirtti bana
bende havadisler şimdilik bu kadar günnük...herkeşlere selam olsun

mutsuzum günlük, bu evlenme arifesinde evliliğime az bi şey kala, her şey tepe taklak olmuş durumda. anlamıorum her kafadan bi ses çıkıyo. kayınvaldem artık bi düşman gözüyle gürüyorum, yunus a bi şey söylemiorum, ama yeterince bunaldım...
bu adetlerden sıkıldım, kimse sormuyo sen istermisin diye ? herkes kendi kafasında çok güzel tasarlıyo ama o evde oturucak olan benim, inan evimden bile soğudum o kadar severek ne özlemlerle ne hayallerle , offf aman ne diyim...

ne rüyaydıohaoldumsmile o öyle
benim diyen senariste taş çıkartırım valla kaydirigubbakcemile3
gerçekte mümkün bile olduğunu düşünmüyorum be
var mıdır o kadar romantik erkek varsa da bizi bulmaz ki Çok üzgünüm çoook
napalım elimizdekiyle yetinmek zorundayız gamyoncuiremsu
neyse ben bi gideyim de ne anlama geliyormuş bi araştırayım
aslında bir yerim açık kaldı büyük ihtimalle ama olsun naniknanik

şu an ellerim cebimde,kulağımda kulaklıklar, bahçelide dolaşmak istiyorum,aklımda hiç bişey olmadan.. boshayallersmile
sonra da rahat bi yerde oturup kahve içmek istiyorummm.
cok istiyorummmm

Yaşanılanların etkisi çıkıyor yavaş yavaş.. Hiç huzurlu uyuyamadım. Sabaha karşı çığlıklarla uyandım. Resmen kendimden korktum. Tüm ev ahalisi benim çığlıklarıma uyanmış. Yüzüm sivilce dolu. İnşallah geçer pazar gününe

Günlükcan naber?
Ben okulla uğraşıp duruyom işte...Pek bi şey yok.
Dün bizim kızlarla oturmuştuk,laf benim yüzüme geldi tabi. Kızlar kullan artık o ilacı dedi.
Ben de "Ya ama dışarı atma döneminden korkuyorum, çok kötü oluyor nasıl gelcem okula?" dedim.
Benim en yakın,sevgili,biricik,tatlı arkadaşım :
"Amaaan nolcak,sanki şimdi çok farklı yüzün " demez miiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!
:bbo:Çok üzgünüm çoook:1shok::1no2:
Ne yapacağımı şaşırdım tabi.Gülsem miiiiii, ağlasam mı bilemedim.
O kadar kötü yani yüzüm şu ara.
Kız bana destek vermek istemişti ama......
Ne diyim başa gelen çekilirmiş çekiyorum ben de.
Allah başka dert keder vermesin.

Bu arada yazın evlenen bir arkadaşım da hamileymiş,ne çabuk evlendi çoluğa çocuğa karıştı bizim sınıf yaaaa....
Burdan da Dasilvodido ve sevgili Aybur'cum hamile zaten. Onları yeniden tebrik ediyorum. Tüm anne adayları sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah bebeklerini.

Günlüüükkkk
KPDS için şifre almaya gidecektim ama gitmiyorum kaydirigubbakcemile2
Yağmurda hiç çıkasım yoktu :hulya:
Şifremi deneme yanılma yolu ile buldum ve netten yaptım başvurumu zemuszemus
Neden aklıma gelmemiş ki bu daha önce bilmiyorumkismile
Reglim 1 hafta gecikti, onun da sıkıntısı var üzerimde, sinirlerim tavan yapmış durumda.
Belirtileri var ama kendisi yok.
Çok bekletmez umarım :)
Sabah halimizi görmeliydin günnüş kaydirigubbakcemile
Saati yediye kurmuştum, kapatıp bir güzel yatmışız gene.
Gözümü bir açtım sekize beş var.
Bir hızla kalktık, kociş tam 5 dakikada hazırlandı servise yetişmek için.
Bugün evdeyim, kitabımı çok boşladım, tercümeme devam edeyim, en az 10 sayfa çevirmeliyim bugün.
Yarın yine iş, yine koşturmaca...
Allah hepimize kolaylık versin :Saruboceq:
Hadi ben kaçar, KK da gezinim az daha, sonra işler beni bekler :icecream:

Son düzenleme:
2 Gündür kutlama mı olur ya insaf..
Verdiğim tüm kiloları geri alıcam bunlar yüzünden ben sempatiksalakcinni
Ama 2 gündür 2 sürpriz hele ki dünkü..
Canım teyzoşum..Hiç beklemiyodum çok mutlu oldum ya hemde çokkk..
Müşom Elinde Pasta odaya girince zaten cnm sıkkındı koyuverdim gitti gözyaşlarını mirmirmirmir
İyiki Varsınız ne diyimki başka size.. Şanslarım!

sevgili günnüküm çok heyecanlıyım sonunda gidiorumm evet Allah tan bişe çıkmazsa kapadokyaya gidiorum oraları görmeyi hep istiodum özellikle asmalı konağı görmeyi çok isitorumm
tabi tocamla konuşmuorum küsüm ona ama akşama barışırım fazla uzun sürmez trip atıorum ama bi işe yaramıo mirmirmirmir neyse bakcaz artık icabına klava:

gunlukcum öskürükle uyandım ben ne olacak bole bılmem
artık bugun barı bır ekşın olsun gusel bırsey yani
ınsan ıstıyor yanı boyle bır sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…