Popüler Konu Sevgili günlük...

Günaydıın
Dün de bana böyle okulun en kuul ciks tiki cocugu ismimle günaydın dedi
Konusurdum arada ama bilmiyodu ismimi, nerden ögrendiyse
Dün kardeşim geldi okula malum kisiyi tam göstercektim ben demeden dedi "bu kiim?"
Böyle de dikkat cekiyor işte O.
Aslında sürekli baktıgı icin de dikkat cekiyor olabilir bilemedim
Canım sıkılıyor günlük :/
Film indiriyim en iyisi olumunekankayizsmile

Doktora gidip geldim. Herhangi bir sorun yokmuş. Her şey normal.
Tespit de, tedavi de doğru. Devletin gerizekalı doktoru baştan açıklama
yapsa buna gerek kalmayacaktı. Ben o koyun hastalardan değilim.
Ne var ne yok açıklama yapmasını beklerim. Doktor, 'tamam olay budur' dedi
diye de kör kütük inanacak halim yok. Neysee... :1closedeyes:
Bugün dersim yok bildiğin üzere. Evde geçiriyorum günümü. Hava buz gibi yine.
Şimdi Cain And Abel'in 6. bölümünü bitirip, ardından ders çalışmaya geçeyim.

Görüşürüz canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
içimde değişik duygular var
eşim çok soğuk davranıyor ilgisiz bir yere gidelim diyorum ne gerek var diyor ama bi bir kere değil 4 yıllık evliyim ve bu yıllar içinde hep böyleydi.bu beni çok üzüyor bi kızımız var benim için değil onmun için istiyrum çocuk hep evde.
bide eskisi gibi değilim oda değil farkındayım
içimde fırtınalar kopuyor
yapmamam gereken bir evlilik çok erken yaşda gelen bir evlilikdi
kendime küstüm resmen hayatta öyle
hiç birşeyden zevk almıyorum
niye böyleyiz niye böyleyim
ben artık bir anneyim,herşeyden önce anneyim

selam gunluk

kız gunluk ankara o kadar guzel gectı kı anlatamam
ohh gıttık ılk once bı guzel uyuduk arkadasımın sewgılısıde ankaradaydı tabı bı kahwaltı yaptık hepımız.uyanınca festıwale gıttık ankara ılk gun cok soguktu sonra onlar konserler bıtene kadar durdu bız askımla otele geldık ordan ankamalle gectık kızılayda dolastık bı bara gıttık falan zaman hemen gectı zaten delı gıbı alıswerıs yaptım sankı hıc gormemıs gıbı:mymeka:gercı cok ogrencı oldugundan her yer gayet talan edılmıs haldeydı.
sonrakı gun uyandık kahwaltıdan sonra anıtkabıre gıttık ılk kez gıttım we bu zamana kadar gıtmedıgım ıcın cok kızdım kendıme.ankara guzelmıs gunluk hosuma gıttı o kadar genc war kı unıwerstelerden dolayı sanırım.ıstanbulda ole ama burda cok gezılcek yer oldugundan genc nufus dagılıo orda genelde kızılaydalar gozlemlerıme goreopuyorumnanaktanankara cıdden ıstanbula gore soguk ayaz resmen usudum ben ama cook eglendık.artık daha sık ankaraya gıdıcem haberın olsuun

bugunde askımla kahwaltı yaptık okula kaydını yaptırdık wee kuafore gıttım sacım ıcın gunluk zaten kısın kullanamam koyu renge boyatım dıorum yazın hazıranda tekrar actırırım.bı ugras ıstıo ayy bunaldım sureklı fonlu durcak makyajlı olcan kırıklarını aldırcan dıp boyanı yaptırcaan ayy bana gore deıl sımdılık ama yazın en azından bı fon gıder 3 4 gun.hem yaz rengı dımı ben yanls zamanda yaptırdım aslında cok guzel olduum herkes cok begendı gorenler sasırıoo ama bu guzellıgı yaza saklamam lazım kısın hıcgerek yok zaten nere gıdıorum kıı.

benımkıylede tam benı ewe bırakırken tartıstık hala kus beyfendı ama bende kusum hıc kusura bakmasın
neyse gorusmek uzereee

Herkezi kendim gibi sanmaktan kaybediyorum en cok ben su hayata. Önceden hayatin hicbir zaman adil olmadigini düsünürdüm lakin cok gec olsada anladimki asilinda adil ve dürüst olmayan insanlar ve iliskiler. Bencilce ve cikarlari icin yaklasiyor insanlar birbirlerine.

Niye benide bulmazki sadece yanimda olmak icin benimle olan insanlar. Sence oralarda biryerde dünya üzerinde uzak veya yakin benim icinde bir mutluluk gizliyormudur su yalan dünya? Bu berbat hayat ? Yapar mi banada bir kiyak bir iyilik? Sadece kendi halime aciyorum.

Icim tir tir titriyor sebebinin soguktan mi yoksa icimdeki hüzünden mi oldugunu pek cözemedim. Kendime olan inancimi yitiriyorum yavas yavas. Aynadaki yüz tanidik ama gözlerimdeki hüzün ve yas yüzümdeki buruk ifade cok yabanci bana, kendimi taniyamiyorum. Hersey zahte gözüküyor gözlerime insanler, kahkahalar, asklar, sevgililer, hatta dostluklar....

Tek siginagim rabbim, basimi yastiga koymadan etigim dualar insallah birgün kabul bulurlar. Yinede halime binlerce kez sükür ediyorum.

Mucizelere inanirim ama mucizelerin beni bulacagina asla inanmiyorum....

Son düzenleme:
Günlük be, hazır kışa da yaklaşmışken 2 senedir bitiremediğim bereyi bitirsemmi acabaCADIARZU Hayır yani bişey değil, herifin alay konusu oldum iyimi. Bir bere 2 senede bitmezmi allasen.bilmiyorumkismile

Üfff sanki kilo aldım gibi bugünlerde, rejime mi başlasamfisfisfis, ay amaaan ne bileyim ben ya

Son düzenleme:
Ahh Günnük Vahh Günnük. bayanssulusmilebayanssulusmile
Keyfim yerinde bugün-yarın düğün günümüz belli olacak. Allahın izniyle :Saruboceq::Saruboceq:
ne hayallerim vardı 4 Haziran olacaktı bilmiyorumkismile ama olmuyor 5 Haziranda seçim varmış gerçi net değil ama böyle bi riske atamam kendimi diye 1 hafta önce yada sonraya düşünüyoruzvereliniortak
Tabi benim hastalanma düzenimi de hesaba katarsak 11/12 haziran diyor-LAR fisfisfisfisfisfis
Bu sene de bitiyor ne çabuk dimi ya ne zaman 365 gün geçti ne zaman 2011 geliyor bilmiyorum aklinialirimsmile
bir yanım gelsin geçsin diyor diğer yanım ise kalsın yavaşlasın hatta dursun diyor :çok üzgünüm:
Geriye 8 ayımız kaldı uzun ama 1 yıldan bile az akannehirakannehirakannehir
Mutlu olabilecek miyim acaba yada herşey hep böyle güzel kalacak mı? şuanda çok mutluyum ama ya sonra ?? :sm_confused::sm_confused:
neyse psikolojimizi bozmayalım lmaz: Mutluyuz-Huzurluyuz :asigim:a.s.

huzurlu bi şekilde çalışamıcakmıyım bilmiorum.
kocaman kadının benle uğraştıgına bakarmasn yaaaa.
geldiğimden beri aynı muhabbet.
ya sırf benden büyük die sesimi çıkarmadım.
en nihayetinde bi çaycıyla başedemicek diilim..
benden günah gitti.
salon kadını çizgimden bi kayayımda sen ozaman gör beni...

günlükçümm nasıl heyecanlıyım bilsen..
bu akşam 5 yıldır beklediğimiz büyük buluşma gerçekleşecek inşallah
bugünlere ne zorluklarla geldik, bilenler biliyor..
ama sonunda beklenen gün geldii
sevdiceğim heyecandan nasıl konuşacak nasıl yemek yiyecek bilmiyorum
onun sevdiği yemekleri yaptırıyorum anneme ama yiyebilicek mi bilmemm
dua et bana her şey güzel geçsin halledelim bu işi de
yakında sözü de keselim =)
destek olan arkadaşlarıma çok tşk ediyorum a.s.

15 dakika kaldı çıkacam gidecem evine yada nerdeyse ve tazminatımı isteyecem inşallah güzellikle olur nikah yapmak zorunda kalmam

eğer zorunda kalırsam yapacazbenimki de bunu hiç istemiyor seninle insanların içinde evlenmek istiyorum öle masa başında iki üç kişi ilebirlikte değil diyor

ben paradann bahsediyorum bizimki aşktan hayallerinden

herkesin hayalleri var illaki hepsi olacak diye bişey mi var oooff ya canım çok sıkılıyor

yükseğimi bitirdim

istediğim 3 senedir bekledim işe giriyorum

fakat tazminatımı alamıyorum

olmaz olamaz ya evleneceksin yarim ya da sen veya baban tazminatımı versin o kadar!!!!

Günnüş
Bugün öğleden sonra aşkımla buluştuk.Yemek yedik kahve içtik.
Dün dersaneden çıktım otobüse nasıl bindim hatırlamıyorum çok kötüydüm.
Ankara'nın soğunu hiç sevmiyorum
Heeee kahve falı baktırdım 1 aya devlette işim olacakmış atanır mıyım bu yıl sence.Herşeyde bir hayır vardır
Yoksa seneye tekrar öss ye hazırlancam 4-5 yılıma acımıcam:umursamaz:

Böyle olmuyordu. Aklımda soru işaretleri varken daha ne kadar bekleyebilirim ki?
Öğrenmem lazım. Yaptım bir uyanıklık ama bakalım yiyecek mi...
Döksün içini bana. Başkası sandığı bana döksün içini. Böyle olmamalı.
Onu kaybetmek istemiyorum. Yine beni sevdiğini hissettirsin istiyorum.
İçine kapanıp, gurur yapmasın. Ben de bundan sonra daha az sivri dilli olacağım söz.
Kırmayacağım hiç onu. Ama gerçekleri de görmesi gerekiyor. Yoksa üzülecek.
Aklım çok karışık. Çok sıkılıyorum. Günler bu şekilde geçmesin artık.
Nolur bir cevap alayım ondan. Lütfennnn... !
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

her sorunu ben çözemem değilmi..? lmaz:
bi rahat ya bi huzur... :umursamaz:

Günlüüüüükkkk yazmışşşşş... Cevap yazmışşşşş... delikafadulden

Bundan sonrası nasıl gelişecek acaba? Ağzından benimle ilgili lafları nasıl alıcam ki?

Daha önce yapmadığım şey değil. Yine mecbur kaldım. Üzgünüm ama bunu o istedi.

Şükürler olsun Allah'ım. :Saruboceq: :Saruboceq:

Umarım duyacaklarım beni çok üzmez. eyvahedigeldismile

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlükcan...mafoldumben
İstanbul'da hayat zor, yaşam zor, kalabalık, pis hava, düşüncesiz insanlar...Çok üzgünüm çoook kafamçokkarıştı

Sevmiyorum bu şehri, sevmiyorum işte...guclubacismile :umursamaz:
Doğup büyüdüğüm şehirden ne zaman bıktım acaba ? Sanırım 19 yaşımda...

Sevgilime gitmek istiyorum, çok bunaldım yine...mafoldumben

Ooooooooooofffffffffffffff !!!
mafoldumben mafoldumben

Günlükkk....
Çoook özledim onuu .... mafoldumben

Çokkk sınırlı görüşüyoruzzz evet buna da şükürr ama çok özledimmm anlıyor musun beni günlükkkk çok özledimmm !!!!! :1no2:

Kısalsın şu askerlik !! :Saruboceq:

Özledimmmm ....
:teselli:

Byy yasakkelime

Karnıma Ağrılar girdi vallahi billahi öldüm bugün gülmekten yaaaa :roflol::roflol: sıkı dur bak anlatıyorum ..
Annemle ablam bu sabah hastaneye gitmişlerdi, hem şeker kolestrol ölçümleri için hemde annemin dizlerinde problem vardı onun için ortopediye gözükücekti neyse efendim sabah ablam zile bastı annem aşağı indi bigüzel yolcu ettim onu ve babamla beraber kahvaltı yaptık ikimiz annemi aç karnına yolladım hem açlık şekeri hem tokluk şekeri ölçülcekdi.. bunlar evden 9 gibi bi çıktılar öğlen 1.30 gibi geldiler, ablam direk şunu söyledi " gamze sana kısmet çıktı çok tatlı bi kayınvaliden olucak" akannehir nasıl yani dedik babamla beraber..
Benim canım akıllı annem pek birr sıcakkanlıdır sokakta kimi görse yaşıtı oturur konuşur sağolsun, ve bu durumda şöyle gelişiyo, annemler açlık şekerini ölçtürmek için kanı veriyorlar tokluk içinde hastanenin bahçesindeki kantinde bişiler yemek için kantine giriyorlar neyse efendim yemeklerini yiyorlar ve hastane çalışanları öğle arası verdiği için annemle ablam çaydı sigaraydı derken oturmaya devam ediyorlar ve yan masada bi kadınla konuşmaya başlıyo annem "merhaba sizin neyiniz var" diyerek açılıyo muhabbet nerelisin kaç çocuğun var gibi klasik konuşmalar işte.. sonra kadın ailesini anlatmış vay efendim 2 oğlu varmış birini evlendirmiş diğeri bi türlü evlenmiyormuş falan fişman sonra bizimkide anlatmış benimde 2 kızım var bu büyük kızım 3 senelik evli diğeri evde yanımda demiş.. neyse işte kadın ailesini sülalesini anlatmış , ben o sırada tabi sürekli arıyorum ablamı naptınız nasıl oldu diye annem arkadan bıdı bıdı konuşuyor kaydirigubbakcemile3 neyse kadın demişki kızın sana çok benziyo ne güzel annesini yalnız bırakmamış gelmiş benimde kızım olaydı çok seviyorum kız evlatlarını demiş, ablam sağolsun o cin fikriyle nerden estiyse kardeşimde işte bu diyerek şak diye resmimi göstermiş kadına.. kadın incelemiş incelemiş ve anneme demişki siz bize kız vermezsiniz biz gaziantepliyiz giresunlular kolay kolay kızlarını dışarı vermezler ama ben hem kızını görmek istiyorum hemde çayını içmek istiyorum ben gelicem demiş benim annemede ne olduysa artık vahimi indi ne oldu hiç yapmayan etmeyen annem sadece hastanede tanıştığı kadına adresimizi vermişkafamçokkarıştı evet evet yanlış duymadın vallahi billahi adresimizi vermiş evimizin, kadın sefaköyde oturuyormuş,.. kadın annemden cep telefonunu istemiş annem benim cebim yokki demiş ( külliyen yalan tabikide var annemin cebikaydirigubbakcemile3) adresi istemiş annemde vermiş kadına adresi...
Yahu anne telefonu verseydin adresi vermeseydin diyorum ee zırt pırt aricaktı diyo ee be akıllı annem benim sürekli telle arasaydı çözümü vardı numarayı değiştirirdik ama adresi verdin buseferde sürekli çat kapı gelicek evimi taşicaz sanki dedim.. lmaz:
Ayy valla şok oldum yaa biyandan şaşırdım biyandan kızdım anneme tanımadığı etmediği birine şak diye adresi veriyor açık adresi hemde düşünsene hastane bahçesinde görücü çıktı ve kadın allah bilir nezaman çat diye gelicek belli değil kaydirigubbakcemile3 ay gülermisin ağlarmısın yaa kaydirigubbakcemile3 babamda canım benim yaa şaşırdı annemi dinliyo ve dediki sen gitmişken birde kafadan gözükseydin tanımadığın kadına cep telefonu yerine açık adresi veriyorsun nedir necidir bilmediğin etmedğin fisfisfis ay hadi bakalım sonumuz hayır olsun yaa bunuda yaşadım yaa artık vallahi hiçbirşeye şaşırmam ben yaa ah be annem bakalım daha neler yaşatacaksın sen bana RABBİM BAŞIMDAN EKSİK ETMESİN SENİ EMİ:Saruboceq: 55 yaşından sonra annem çılgınlaştı iyimi :roflol::roflol: merak ediyorum hastane bahçesinde görücü çıkıp resimlerle anlaşıp tanımadığı bir insana evinin açık adresini veren bir anne varmıdır acaba yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…