Popüler Konu Sevgili günlük...

Selam şekerimm..
Bugün çok çok mutluyum Allah'ım bozmasın :Saruboceq:
Askerimde iyi sabah sesiyle uyandırdı beni kuzucum benim yaaa günaydın canımcımm diyo Şeniz
Ayy hemen benim gözler açıldı tabi yerim ben onu :kedi:
Onun dışında bugün paso işlemleriyle uğraştım son güne kalmışım boşa dememişler sona kalan dona kalır :roflol: aynen o misal bi gittim numara kalmamış dedim didem aferin sana sona bırak hep işlerini sonra ordan birisi internettende başvuru yapıldığını söyledi ohh be dedim eve geldim başvuru yaptım yoksa bütün yıl 2 katı parayla yolculuk yapıcaktım..
Bu siteden çok tatlı bir arkadaş daha edindim pırlantacımm şimdi onla sohbet ediyoz msnde çok tatlı bi insan Allah onu da hep mutlu etsin :Saruboceq:

Hadi ben kaçtı bebek çav

off günlük...
ben geldim.
bugün dışarı çıkmıştım tesadüfen bi yerde kasiyer ilanı gördüm.
bi soruyum dedim nedir diye..
neyse adamla konuştuk iyi birine benziyo.
aklıma yattı napıyım. bilmiyorumkismile
öğretmenlik yapacakken bu işi yapmak zorunda kalmak zor geliyo.
ama olmadı olmadı işte..
ücretli öğretmenlik bile çıkmadı mafoldumben
o tek dersten kalmasaydım yüksek lisansımı bitirseydim hiç başlamazdım işe falan kpssye odaklanırdım ama..
ne kadar yüksek puan alırsam alıyım atanma ihtimalim yok mafoldumben
bir yıl beklemek zorundayım tek bir ders için
o hakkımı yiyen hocaya hakkımı helal etmiyorum mafoldumben

paraya da ihtiyacım var günlük..
yaş 22 olmuş başkasından para almak koyuyor insana..
o başkası da çok düşünüyor ya zaten beni, bizi..
ne olacağımız belli de değil ki..
benim de annemin de paraya ihtiyacı var daha da fazla olacak ilerde biliyorum mafoldumben
yani zoruma da gitse insanlar yadırgasa da çalışmak zorundayım
en azından denemeliyim..
bana şans dile olumunekankayizsmile

Bu işte günlük. Başka bişey yazmama gerek yok mafoldumben

gunlukum bebısım bugun artık yorulmusum
dıdemcım evocum da msndeydık ama o cıktı bugunde guzelce sohbetımızı ettık
bu arada hatun fıstık gıbı masallah:)

gusel seyler olsun be gunluk

çok özledim günlük sewgilimi çokkk

bitsin artık şu askerlikk ŞAFAK :37

S.Ç.S meleğimm hadi gel artık

şu zman geçsin gitsin artık
ben çok özledim yarimi..

Bugün.. Benim Çok İçten Samimi bir şekilde hitap ettiğim beni en zor anlarımda desteksiz bırakmayan hep dinleyen ve beraber az kahkaha atmadığımız, kırgın olsak bile yine bir şekilde birbirimizin arkasadında durduğumuz İYİKİ TANIMIŞIM DEDİĞİM Gunicen'in yani gülçinimin doğum günü İYİKİ DOĞDUN kanatsız melek iyiki varsın ve hep ol...

Bu arada günnüş bu akşam öyle birini tanıdımki çok çok mutluyum tanıdıığımaa kimmi tabiside pırlanta84 :) msn'de öyle sohbet ettikki öyle şeyler anlattıkii çook kapısını çalıcam onun çok başını ağrıtıcam haberi yok :) ay çok şeker . çok sevdim ben bu hatunu yaa :)

Son düzenleme:
Mutluluktan Delirmek Üzereyim..
Öyle Böyle Değil Fena Şekilde Gözyaşlarım Dökülüyo Şuan Yanaklarımdan..
Ama Mutluluktan!! :Saruboceq:
Ben Daha Yarım Saat Önce Doğmuş Bi Bebeğim
Ve Dostlarım Öyle Şeyler Yaparak Kutluyolarki Bugünü Ağlamamak Elde Değil..
Sevgilim Yok Belki Ama Onlar Sağolsunlar Aratmıyolar :lepi:
Rabbim Onlardan Mahrum Etme.. Kalplerimizi Ferah Tut Kırmayalım Hiç..
Ve Gamzem.. Çok Tşk Ederim Kankam Şeniz

gunlugum

bugun kafam cok karisik, icim hic rahat degil
kendimi kapatip nedensiz surekli aglamak istiyorum
( adet gunumdeyim ondan mi acaba-tatlicadiarzu-)

bugun surekli bi sarkiyi dinledim dinledikce hem huzur buldum
hem icimden hickira hickira aglamak geldi iste o sarki:

Dudağımda yarım kalan
Söylenmemiş son sözümdün
Baki olsa da ayrılık
Aşk her daim ölümsüzdür

Hatırla sevgili o eski günleri çocuklar gibi
Efkar mektubudur askın sözsüz okunur
Yalan dünya dört mevsimde bir bahar olur
Varsın eller gönül yarası kapanır sansın
Kabuğun altında sevgili sen kanayansın

Ömrümüzün son demidir
Dönülmeyen o gitmeler
Kuşatıldık zor yıllarda
Yarım kaldı hep o sevdalar

Hatırla sevgili o eski günleri çocuklar gibi
Efkar mektubudur aşkın sözsüz okunur
Yalan dünya dört mevsimde bir bahar olur
Varsın eller gönül yarası kapanır sansın
Kabuğun altında sevgili sen kanayansın

günnük..
roac.kullanıyorum cildim fena kurudu..
gerginlik hissettiriyor yüzümde..
hadi bayyyy..daha gidip saçımı düzleştiricem..
yarın dışarıya çıkıcam da, kokusu güzel, ponpon ağızlı :ecrin_bebekğluşumla..

gunlukcum keske secebıldıgım kısılerın hayatına aydınlık ve belırlılık getırebılsem

once kendıme sonumuz ne olacak bunu gosterebılsem

sonra dıdem evocuma hemen askerını bıtırtıp, sorunlarını bıtırcek bır hale getırebılsem kı asacaklarına ınanıyorum gecıcı sorunlar bunlar

ve gamzeme: canım ben senı ne zaman tanıyorum yuregın mutlulugu hakedıyor, elımden geldıgınce yanındayım , guzel olacak hersey, bu meraklı balıkla sonları nasıl olacak bunu gosterebılsem
ne süper olurdu

Günlük bee !! Neden hep ben neden??? Yaptık bir hata ama insanlar bir sansı daha haketmez mi? Biliyorum cok üzdüm seni arkadasım silemiyor ki insan yasadıklarını bir cırpıda. Ne günlerdi onlar dimi?

Aynı yatakta tv izlemelerimiz, hani ilk defa uyumadan sabahlayısın vardı ya =) ne gülmüstüm sana. Ben cok deli yatardım sense cok sakin. Sabah dersin oldugunda acmıssam üzerimi kalkar örterdin. Bazen de mucuklardın.. =)

Yurtta sarmas dolas gezerdik o yurda beraber gittik seni yemekleri karsısında mest olmustun hanii.

İste bunlar aklıma geldi sarı göözlüümm, kızıl böcüüümm benim =) seni o kadar cok özlüyorum kii. Rüyalarıma giriyorsun sımsıkı sarılıyorum dostum diyorum.mafoldumben
Kızılböcüüküüm, sarı gözlüm beniim =))

Keske eskisi gibi olabilsekk keske !! :çok üzgünüm:

sıkıldım günlükmafoldumben
neler oluyo anlamıyorum, içim hiç rahat değil.
mafoldumben

geceyi seviyorum
sessizliği..bu saatlerin insanıyım benboshayallersmile
sevmiyorum gündüzü,kalabalığı,kargaşayı
yarasa kılıklı benboshayallersmile
açıcam müziğimi,hayallere dalıcam birazdan
düşünücem...yaşadıklarımızı,atlattığımız zorlukları
ama yılmayışımızı,birbirimize daha çok kenetlenmelerimiziboshayallersmile
hatta bide cigara yaksam süper olucak. amabenneyaptımki..birincisi sigaram yok,ikincisi ben onsuz sigara içmeyi bile sevmiyorumki
sigara içişimle dalga geçen olmadıktan sonra napim ben o sigarayı:a015:-tatlicadiarzu-
vaay be diyorum:1closedeyes:kaç yıl bıraktık arkamızda,neler neler yaşadık
yıllar su misali.allah ölüm acısı vermesin.çekilen acılar unutuluyor be:içelim:
eğer sana destek olan insanlar varsa(eşin,ailen,dostların)çekilen acılar tecrübe oluyor
efkarlandım ben bu gece yine
eğer süpriz yapıp bu hafta gelmezse,haftaya gelicek allahın izni ile sevdiğim adam
günlük..
aşk varya,çok güzel şey beyerimseniben

slm günlükkkk

ay gözümün teki şişti yaaa uykusuzluktan artk bi gün nolr bana blemıyorm yanıı
sabahn 8ınde ıs bası off

ınsan kılıklı varlıgın tekı delı edıo benı ıyıce arkdsm bu kdr s.lak olma ya zorun ne senn bızle hala anlamıormkı bı ınsan ancak bu kdr beyinsiz olablr.. Çok üzgünüm çoook

ama bnde aslıysam... bi gün snle bı yrde karsılasıcazzz ve sen öle bi çatlıcaksnki... !! o konustugn bos laflarn hepsnı sokucam senn bogazndan asagı... !!

gerildim sabah sabah hee..

günaydın güllük ve sevgili kk dostlarım
bugün bebiş sat'a göre tam 6 haftalık oldu maşallah :tütütü yaparken yanlışlıkla tüküren simili: midem bulanmıyı diye seviniyodum, resmen uslu duran çocuğun aklına karpuz kabuğu soktum dün akşam bi başladı bulanmaya öğğğ...kocem de yemek ısmarladı zor yedim üzülmesin diye...bi de bi kokular geliyo ki burnuma, gülmekten geberirsin...sırasıyla aseton, tüp gaz, kalmış kızartma yağı ve Türk kahvesi koktu:roflol: normalde öyle çok mıy mıy ve kendini dinleyen bi hatun felan değilim ama bunalr göz ardı edilir gibi değil...aman iyi olsun da bebiş, gerekirse duvardan duvara fursun hiç problem değil:ecrin_bebek:
bu sabah da kalktım, boğazım acıyı nezle gibiyim, sesim de travesti gbin oldu, korkmuştur çucukboshayallersmile doktorcumu arayım da izin verirse bi kalsiyum sandoz neyin içeyim
hadi görüşürük sonra günnük Allaha emanet olunuz

mılapa günnük:ecrin_bebek:nassın hacı
sende ben gıbı yorgunsun sanırım valla h sonunu dört değil ondört gözle beklıyorummirmirmirmir
dün koçişin işyerıne uğradım iş çıkışı ordan bıraktığı çantayı aldım doğru evetabı kocacım çift vardıyada artık yüzünü göremez oldum:gitme:karnımı doğurdum tv actım
aklıma dolaptakı taze börulce geldı
ee koçiş yok tek başıma nasıl yıyem dedımü
en ıyısı kavururup dondurucuya atayım dedımbayanssulusmilekavurdum
tabı bu arada kk dan arayan bı arkadasımla konuşmaya dalınca
yandıı börülceleranammdedım evyyahh
ama Allahtan cok yanmamı yanma kıvamındaydı
hemen söndurup soğuduktan sonra attım dolaba
ınş tadında bı sorun yaşamamfisfisfissonra uydum saat 10 gıbıydı
tavık gıbı yatıyom artık fılmın sonunu bıle ızlemedım
zaten ağlamaktan helak oldum:sinifsinif:uydum
koçiş geldı 1:30da hemen yattık
sabah 6 kalktım
kocacım bugun ızınlı ama sadece sabah vardıyasından yanı 4te işe gtcek gene gece gelcek:gitme:cnm benım sırf borçlar hemen bıtsın dıe kendını cok yoruyo
Allah herkesın yardımcısı olsun gecım cok zor
eskıden normal hayat yaşayan ınsanlarda bıle mark dolar vardı yastık altında sımdık ınsanlar kartlara çalışır oldu
sen yardım et Rabbım:Saruboceq:
bugunde bıraz iş yapasım var eve gıdınce ortalığı temızleyımde h sonuna kadar az az yapıp h sonuda yatarım dıyorum

Selam günlükcüm;
Bugün nişanlım uyandırdı beni ne mutlu :)
Yarın kayınvalidemle bize gelecekler gibi çok güzel zamanlar geçiricez inşallah
Çokta özledim onu
Sabah sabah benden neler istediklerini sayıyor
sarma istiyormuş ben sarıcakmışım ama öyle söylüyor sositososito
Çabukkk yarın olsunn özledimmm çok :smiley-cool:

günnük mervem doğuma hazırlanıyor az sonra alıcak bebeklerini hayırlısıyla kucağına
vayy be

merhaba günlük ay bu gün hava kapalı yağmurlu sisli puslu
ama olsun ben genede dinç ve relaxsım zemuszemus
günlük maddi anlamda çok sıkışıım azıcık borç verirmisin bana, güne girdim vereceğimin yarısı kadar bile param yoq ne olacak bilmem valla, birdahaki ayda kurban bayramı allah nasip ederse rize-trabzon yapacaz nasıl neyle gitcez onuda billmiom vallaa bilmiyorumkismile ama olsun ben çok iyiyim sağlık sıhat on numara özle beni öptüm seni aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…