bizim büyük buluşma salı akşamı gerçekleşecek inşallah =)
inşallahh güzel geçer her şey umduğumuz gibi olur da babam onu çok fazla sıkmaz
kötü bişi yaşanmasın n'olur her şey yolunda gitsin
sora da ailesiyle birlikte gelir, söz-nişan bööyle gider :asigim:
Günnüş
Çok hastayım yaa ve bu salak adam benle niye uğraşıyo anlamıyorum.Kendini bi halt zannediyo.Patronda onu melek zannediyo pis yılışık walla hırsımdan ağlayacam şimdimafoldumbenAllahım sana havale ediyorum:Saruboceq:
ben bu safmıyım salakmıyım bilmiyorum günlük cok sinirliyim ve ellerim titiriyor suanda alıp herşeyimi sadece o insandan bıktığım için herşeyi arkamda bırakıp sesini onu hatırlatmıcak her hangi bir yere gitmek istiyorum iyice zıvanadan cıktı iyice herkez sorun yasıyor herkes ama sana iyilik yapanada bu kadar yapılmaz be günlük sana insan gibi davrana insan gibi sayanada bu kadar olmaz benim ailemde de k.valide olan insanlar var inan bayramdan bayrama aralar hasta olurlar hastanede yatarlar sadece misafir gibi gelir giderler onlarda gelin onlarda kayınvalide ama kayınvalide olarak ne bir laf söyler nede aradıklarında kötü bir söz nede sesinde garip bir ifade olmaz cok iyi biliyorum ama bu nasıl bi insan her zaman giderim bişey oldur yardım ederim elimden geldiğinin fazlasıyla ama bu laflar bu hareketler niye ben anlamıyorum diğerlerinide yapıyordur da sen anlamıyorsan dersen onların yaptığı hareketleri ben yapmadım ki bana da yapsın ben bıktım artık dayanamıyorum artık kanser etcek beni bu insan valla bak içime ata ata yıllardır insanların yannda bana kızım deme ya de kızım gibi bile görmesen insan gibi davran senden başka bişey istemiyorum
kendimi öyle sıkıyorum ki şuan dişlerim kırılacak nerdeyse yoruldum bu insandan yoruldum
Merhabalar günlükçüm..
Pazartesi günü sendromunu yaşıyorum bugün,
bu aralar canım hiiiç işe gelmek istemiyor,havadan mıdır,sudan mıdır bilmem.
tek bildiğim,çok uykum var ve yatmak,uyumak istiyorum.
neyse sonra yine gelirim.
Şimdilik iyi gidiyor günnüşüm, ama mesaj olayını biraz fazla abartıyor sanki yaa kafamı diğer tarafa çevirmeden msj'ın diğeri geliyor akannehir fazlasıyla derinden derinden tanıyorum onu yani ben soruyorum o cevaplıyor soru cevap oyunu oynuyoruz ay bazen .ok zevkli oluyor yaa hele birde tıkandım ne sorsam dediğimde öyle cevap verişleri varkii bilmiyorumkismile
Dün babamın gazeteden arkadaşının kızının düğünü vardı oraya gittik çok çok güzel eğlenceli geçti 10.10.2010 hem tarihi anlamlı ve güzelde hemde salonun adı şhow düğün salonuydu hakikaten şhow gibiydi köçekler danslar roman havaları ve sürprizler izlenmeye değerdi gerçekten... bir duvak vardı ben diyim 3 sen de 4 metre çoook güzeldi yaa RABBİM mutluluklarını gölge düşürmesin inşallah :Saruboceq:
O an babamın koluna girmiş izliyordum masada ve o ilk dansları arkadaşlarının yaptıkları sürprizler ve müziği duyunca bi hoş oldum, düğün sahibi geldi (babamın arkadaşı) erdal abi darısı gamzenin başına inşallah dedi bende babam ve anneme dedimki bende gelinlik giysem saçlarım yapılsa herkes benimle ilgilense etrafımda pervane olsa ve konvoylarla salona girsek eğlensek eğlensek eğlensek sonra düğün bitiminde tamam aldım hevesimi hadi beni babamın evine geri götürün desem ne güzel olur dedimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 başladılar gülmeye annemde diyoki kazın ayağa öyle değil eloğlu bırakırmı seni diyo ama güzel bi düşünce benimkide yaa negüzel işte giydimmi giydim eğlendimmi eğlendim tamam hadi şimdi evime bırak beni naniknaniknaniknanik
Ayyy neyse işte böyle canımcım az önce dışardan geldim fatura yatırcaktım ama wınn'ın faturası çıkmamış henüz bende lc wakiki'yi dolaştım ordan çıktım abur cuburları doldurdum sepete sonrada hamsi aldım geldim ne diye çıktım evden nelerle döndüm sempatiksalakcinni
hadi ben kaçar öptüm seni paii paiizemuszemus
bugun biliyosun artık toplantı vardı partide
ordan arkadaşla bir yerde oturduk gezdik sohbet ettik
günlük kızgınlığım geçmeyecek
içimde huzursuzluk var günlük
bıktım bu depresif halimden ama böyle olaylar hep böyle gidiyor ne yapayım nasıl olumlu bakayım
akşama kadar evde tv pc kitap arası mekik dokudum sonra bir telefon aldım. part time işe başlıyorum zemuszemus akşam 6 da başlayıp gece 11.30a kadar devam edicek inşallah.
dün rastgele bir kuaföre girdim. kızı 20 yaşlarında falan sanmıştım neyse girdim kaş bıyık derken sordu napıosn nişnalımısın diye. evet dedim. yaş kaç 21 senin kaç 15 kafamçokkarıştı ne kadar küçük gösteriyorum gözlerimde şaşı mı ne 15liği 20 sandım. sonra baladı hep nişanlım hakkında sorular sormayaklava: napıyo nerde çalışıyo nerde oturuyo? adı ne demesinmiklava: al bunu evire cevire döv. bende benim adımmı dedim???? evet evet dedi. adımı söyledim. sonra hemen arkasndan nişanlının adı ne dedi. (emre osman vs herneyse) dedim.. ayy niye cevap veriyosamm :uhm: bukadarda değil... tam cüzdanımdan para çıkartırken sevgilimin resmi vardı aaa nişnalınmı dedi bakabilirmiyim iyice merk ettim dedi :mymeka: sanane lenn manyakkkk. sanki tanıyorum dedi bide uyuz.hayır arada benim hakkımda sorular sorsa tamam ama sırf nişanlımı sordu
:asigim: aşkıma anlattım hemen dalga geçiyo, kaç kaç ordan diyoiki gün geçti bitti işte böyle. yarında iş için evrakaları tamamlıcaz aşkımla. aşkımda kaç gündür evlilik hakkında konuşuyo. 21 erkenmi 22 nasıl bence 23 iyi diye bıdır bıdır susmuyo. 2 seneye alcam seni diyo :teytey: inşallah emekelerinin karşılığını alırda sonrada beni alır
hastayım günlükcüm çok fena. canım hiçbişey istemiyo devamlı yatıyorum, uyuyorum.benneyaptımki
dudağımın kenarında bişey çıktı babaanneme gösterdim nazar değmiş dedi okudu hemen.şifa olur inşallah.:Saruboceq:
haftayada düğün var iyileşmem lazım ayrıca dudağımında geçmesi lazım kötü duruyo ya.:çok üzgünüm:
nişanlımıda astım bu aralar iyi mi oda farkında beni çok sallıyosun diyo.
bize gelicekti bugün hastayım diye ne gerek var dedim otur oturduğun yerde, malum babam var...:çok üzgünüm:
sözde bugün çarşıya gidicektim ama nerdeee
yarında günüm var tabi gidebilirsem:sm_confused:
inşallah yarın daha iyi olurum:1closedeyes:
hadi günlükcüm görüşürüz yine. by byyy:a015:
Günlük bir koşuşturmacadır başladı hadi bakalım hayırlısı... Hani sana diyordum ya iş konusunda belirsizlik vardı diye, halloldu çok şükür. Paşa paşa kabul ettiler isteklerimi. Geçen yıl hafta sonu öğlene kadar da olsa çalıştığım için çok zor oluyordu. Hadi cumartesi neyse de pazar sabahın köründe kocacığımı bırakıp gitmek çok zor geliyordu. Bu sene hafta sonunu h.içine aldırdım. Bu seneyi de hayırlısı ile atlatırım inşaallah. Severek yapmıyorum ama evde bütün gün oturup kafayı yemektense katlanıyorum, gerçi iş ortamımı seviyorum ama mesleği sevmiyorum :) Ünv.den sonra 1,5 yıl iş bulamadığım için kafayı yeme noktasına geldiğimden bu işi bırakmıyorum. Allah'ım istediğimiz kapıları hayırlısı ile açar inşaallah hepimize :Saruboceq: Sevdiceğim de gecikecekmiş biraz, işleri varmış. Bir gelsin de ben soracağım o işleri :hulya: Amaaannn daha KPDS ye başvurumu yapmadım, bu hafta son, halletmem lazım. Ben de birazdan bugün yaptığımız sınavın kağıtlarına göz atarım Hadi günnüşcüm görüşürüz :enbuyukkk:
Kötüdür
insanın aklı ile yüreği arasında çaresiz kalması....Ne kötüdür an kadar
yakın bi asır kadar uzak olması..Ve bilir misin ne acıdır insanın
bildiğini anlatamaması BEN deyip susması SEN deyip ağlamaklı
kalması..
Sabahki derse gitmedim. Çok üşendim, hiç istemedim yataktan çıkmayı.
Yol da uzun, deli ediyor beni... 4. kez ekmiş oldum aynı dersi. :/
Çok sıkıcı bir gündü. Daha doğrusu sıkıcılıktan ziyade kıpırtısız demeliyim.
Artık kıpırtısızlığa o kadar alışmışım ki, bir sıkıcılığı da kalmadı benim için. :/
Yarın göz doktoruna gidiyorum bir kez daha.
Devlet hastanesine giden aklıma şaşayım. Özele gideceğim bu kez. :/
Keşke benim de bir sevgilim olsa günlük... ((
En iyisinden, en mutlu edeninden, en yakışıklısından bir sevgili...
Çok üzülüyorum şu halime. (((((((((((((
Minicik parmakları,
4 küçük dişi,
mmaammaaa diye seslenip duran küçük bir ağzı,
İçleri pırıl pırıl masmavi gözleri,
Dışarıdan eve gelmemek için binbir numara düşünen tatlı bir aklı,
Miss gibi kokusu,
Yumuşacık, baldan tatlı bir gıdışı var onun..
Bugün onunula başbaşaydık. Ben baktım, yuvarlandık, oynadık, kıkırdadık..Küçücük kollarıyla sarıldı kucağımda uyudu.
Bilinçli bir şekilde "teeyzzzee" dedi..Beni ççook mutlu etti. Geçtiğimiz 3-4 günü unutturdu bana..Maşalllah Ona...
Ne öğredim : İzlediğim dizi-belgeseli tamamladım. Ve anladım ki kötülük çok, bizim çabamız küçücük etkili olmaz değiştiremeyiz nasılsa diye harekete geçmemek kadar büyük bir yanlış olamaz...
(Bunu bilip uygulayamamak gibi bir lüksümüz olmamalı ama işte rehavet ( )
sevgili günlük
sevildiğimden emin olmak istiyorum:çok üzgünüm:
ona aşığım onu seviyorum:asigim:
ve çok sevsin istiyorum..ben üzülmekten korkuyorum..:çok üzgünüm: