Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlükcüüümmm, opuyorumnanaktan
Kendimi çok yalnız hissediyorum biliyor musunn?? mafoldumben

Günlük.. ben kendimle başbaşa kalmayı seviyorum evet, sakinliği seviyorum ama yanımda sevdiğimin olmasını daha cok seviyorum. :asigim:

Günlük bugün atarsa şafagımız 212 ve 1o gün izin hakkı var yani izini sayarsak 222 ...

Günlük napcam ben ? Bazen aklıma kötü şeyler geliyo.. mafoldumben

Günlük ben sevdigimi kaybetmek istemiyorum.. :teselli:

Ben onunla hayırlısıyla evlenip bu şehirden gitmek istiyorum günlük. :asigim:
Ve çok mutlu olmak istiyorum günlük anlıyor musun beni ????

Burda site de evlilikle ilgli bazı konuları okuyunca öyle kötü oluyorum ve üzülüyorum ki günlük... :teselli:

Ben sevdigimle evlenince , evliliğimden şikayet etmek istemiyorum günlük.. bilmiyorumkismile

Huzurlu sevgi dolu , ilgi dolu, mutlu bir evlilik istiyorum günlük, hayırlısıyla ve askerimle, sevdigimle evlenmek istiyorum inşAllah günlük.. :Saruboceq: :asigim: Şeniz

İçim sıkkın günlük..

Bugün hiç görüşmedik onunlaa)= :sinifsinif:

Kalßim ßurukkk.. boshayallersmile
İçim tuhaf günlük.. Çok üzgünüm çoook
Sabrediyorum günlük.. a.s
Bunu da atlatırız dimi günlük... :teselli:

Rabbim yardımcımız olur muhakkak günlük... inşAllah :Saruboceq:

Gidiyorum günlük, iyi geceler... Çok üzgünüm çoook

Beni sev günlük... benneyaptımki :teselli:

İlgiye, sevgiye ihtiyacım var günlük.... :çok üzgünüm:

İlgiye... :kedi:

Günlük biliyo musuun kıskanıyorum iki sevgili gördugumde onları ... kaydirigubbakcemile

Sevdigimi özlüyorum çünkü ohaoldumsmile

Bu sefer gittim günlükcümmm mutlu geceleerrr :) Şeniz

Gunlukk ben yarin yine geri gidiyorum biliyo musun:gitme:

Son düzenleme:
selamın aleykii kaydirigubbakcemile2
günlük bugün sıradandı
aslında güzel bi gündü ama tarihinin hakkını vericek bişi olmadı
akşama doğru alışverişe çıktık annecimle
her zaman ben bekletirdim bugün o beni bekletti peh
kısa bir söylenmeden sonra gittik boolca alışverişten sonra mutlu mutlu evimize döndük
bugün kıl tüy olayını hallettim günlük
uzun zaman önce kese yapmaya baslamıştım bacaklarıma falan
tüyler temizlenince cildim cam gibi olmuş onu farkettim bu kadar da beklentim yoktu hani
leke falan her bişicikler yok olmuş kaymak gibiyim şu an anlıcagın
aynada dönüp bi baktım seni alıcak kişi çok şanslı diyip egomu tavan yaptım
yarın merak ediyorum kızlar nası bişi olmuş du bakalım güzelleşcez diyip duruyolardı kokoşlar :)
hiç de uykum yok.. zaten en erken 1'de yatıyorem şu sıralar

Slm günlük...
Bugün hep evdeydim çoğunlukla da böyle oluyo zaten :sinifsinif:
Şu dersten kalışım,ücretlinin çıkmaması o kadar kötü oldu ki benim için..
Resmen eve tıkıldım kaldım..
İşe yaramaz hissediyorum kendimi..

Sıkıntıdan neye saracağımı şaşırdım.
Bütün gün bilgisayar başındayım.
Havlu kenarımı bitirdim bugün diğerini yapıcam şimdi :hulya:
Napalım madem boş vaktim var bari çeyizime birkaç bişey yapıyım dedim
Ablamın bebeğine de bir hırka örüyüm diyorum aslında işe başlamış olsaydım çok farklı planlarım vardı ama olmadı günlük..
Zaten bu yıl neyi istesem olmadı :gitme:

Off..Bak nişanlım kasımda bayramda geliyim diyo.
Tatil daha uzunmuş :mymeka:
Aman ya...
Sevincim kursağımda kaldı senağlama
Allahım şu sıkıntılarımdan bir an önce kurtuluyum nolur..
Artık herşey yoluna girsin..

iyi ki doğdum günlük boshayallersmile
Bugün benim doğum günüm bakalım kimler hatırlayacak merak ediyorum. Geçen yıl çok az kişi hatırlamıştı heralde bu yıl onlar da hatırlamaz kafamçokkarıştı
Neyse çok fazla da önemli değil beni sadece bigün için hatırlayıp arayıp kutlamaları. Önemli olan hayatımda herzaman var olmaları ve ihtiyacım olduğunda yanımda olmaları.
Bugün itibarıyle 24 yaşımı doldurmuş oluyorum bugün halam bile artık sen de evlen yaşın çok geçmeden dedi, yaşlanıyorum heralde günlük sempatiksalakcinni odamda üniversiteye giderken çekindiğim bir foto var masamın üzerinde çerçevede ona bakınca anlıyorum yılların insanı nasıl değiştirdiğini o zaman daha gençmişim (6 yıl önce)
Neyse ben uyuyayım bir an önce yarın okul var yoğun birgün beni bekler bayanssulusmile lyi geceleerrrr

Süper bir gündü be günlük boshayallersmile
Önce abimlerle birlikte ikea ya gittik yeni evimize yeni mobilyalar bakmak içinzemuszemus
Tabi yusuf herzamanki enerjisine sahip bir şekilde 2 saatte perişan etti bizi sempatiksalakcinni
Hız<lı bir şekilde bakıp çıktık
Ama ben gözüme kestirdim neler alıcağımı :jeyyar:
Neyse sonra yusufumu abimlere bıraktık
yiğenimden ayrılamadı yusuf :) ölüyolar bir birleri için,nasıl güzel oynuyolar, ee iki çılgın bir araya gelince
Bizde fırsat bu fırsat dedik Aldık en yakın dostumu ve eşini gittik capacity e
önce bir tıkınıp sonra gezdik
Ardındanda nargile diye tutturdular
Güzel bir mekana gittik birde üstüne okey çevirdik :roflol:
Tabi biz nagile içmediğimiz için tamamen dumansız sempatiksalakcinni kokusunun güzelliği yetti sempatiksalakcinni
öyle yani
çok eğlendim:teytey:
Hele eşime okey oynamayı öğretirken gülmekten yanaklarımız kasıldı :roflol::roflol:
Ayy çok konuştum dimi
neyse

bu arada
ohh kankim bakıyorum geziyo almış vınınııı
maşallah maşallhh yakışır deryamazemuszemus

Haftasonu gezdik,tozduk,gezdim.Ev telefonumuzdaki aramaları görünce ''Yine nerdeler?'' dediklerini duyar gibi oldum.kaydirigubbakcemile3Geç olduğu için sabah uygun olduğum bir zamanda arayacağım bakalım neler diyecekler.
Çok iş var ,çok ! Bu haftanın temizlik gününü cumaya çektik,cumaya kadar iki arada bir derede dolabımı düzenlemem lazım,kadın bir de onu mu yapacak ?! -tatlicadiarzu-Gözümde büyüyor,bana evle ilgili bir iş demesinler ,tüylerim diken diken oluyor.sempatiksalakcinni Neyse ki elimi sürdüğüm bir iş yok,bana iş yap diyen de yok .kaydirigubbakcemile3 Kime çekmişim böyle bilmiyorum.:roflol: Yapabilsem eve yatılı yardımcı alacağım,ama rahat edemem öyle evin içinde.guclubacismile Neden iş, iş diyorum deminden beri ,arkadaşımın yaptığı işleri duyunca tansiyonum düştü herhalde.sempatiksalakcinni Ben ders çalışayım,işe gideyim ''gık''demem ama onu da bilesin.:smiley-cool: :içelim:

İlk kutlamayı küçük çaplıda olsa yaptı bizimkiler hadi hayırlısı bakalım :hulya:

Günlük,
bundan 2,5 yıl önce bu siteye ilk gelişim, röfleden yanan saçlarımı kurtarmak amaçlıydı tesadüfi olarak...samimi söylüyorum, bu kadar içten bir ortam yaşayacağımı hiç tahmin etmemiştim...
o zamanlar eşimle daha 3-5 aylık sevgiliydik...burda sözlendim, evlendim...bebek için uğraştım...herkes şahit oldu yaşadıklarıma, ve şu an derin bir saygı ve minnet duyduğum bazı dostlarım da, ellerinden geldiğince destek oldular yazdıklarımı okudukça....
bebeğimin olmayacağı psikolojisine kendimi o kadar inandırmışım ki, halen idrak edebilmiş değilim...bugün hayırlısıyla ilk muayenemi de olacağım ne olur dualarınızı eksik etmeyin...ben de daha önce de şimdi de hep duacınızım zaten
bana özel mesaj ve rep yoluyla, feysbuk aracılığıyla tebrik ve güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun....destekleriniz için çok teşekkür ederim...
inşallah yine güzel haberlerle gelecem buraya
sizi seviyorum

Selam şekerimmirmirmirmir

Uykum var hemide nasıl. Yorgunum her zamanki gibi. Gecenin 1.00'ine kadar ütü yaptım. Nerden, ne zaman çıkıyor bu kadar ütü bilmiyorum cancağızım. Ben ütüledim, herifim askıya astı, iş bölümü yaptık. Gerçi rolleri değiştirseydik eyi olacaktı ama yemedi tabi herif. Neyse bebeleri yıkama görevinide ona verdim. Temizlik yapmadım hafta sonu bugün kadın gelecek, silsin süpürsün bir güzel.

Bebelerimle sinemaya gittik dün. Yalnızca üçümüz. Babamızı ektik, puhahahsempatiksalakcinni, 3 boyutlu Baykuş Krallığı Efsanesimi ne öyle bir film. Beğendim vala, her zamanki gibi iyiler kazandı. Hep filmlerde olmazmı zaten böyle şeyler, iyiler hep kazanır kötüler hep yenilir

Kız günlük anamlar gelecek belki bu hafta sonugamyoncuiremsu, izinde alırım 1 hafta ohhhh misler gibi.:lepi:

neyse ben kaçtım şekercim, hayden çüüüüüs

Son düzenleme:
günaydınn...

ya ne kötü bi haftasonu geçirdim ben öleeee....
güya sabahın köründe kalktımki gün hemen bitmesin diye.
nese eşime güzel bi kahvaltı ısmarladım.
saat 10du kahvaltıya gittğimizde..
açık büfe yapmışlar ooohhh ne istersen alıosun çok ii yaaa..
ama gelgörki eşimin ortağı olucak dingilin arabaya ihtiyacı varmış..
arabayı alması gerekiomuş..
ay zehir zıkkım oldu o kahvaltı.
1 saat önce çıktıgımız evimize 1 saat sonra tıpış tıpış geri döndük..
ve tüm gün evdeydik.
ya bide şaka gibi demiomu planınız vardı galiba falan dio.
e heralde saat 10 da çarşıya kolbastı oynamaya çıkmadık dimi..
pislukkkk......

akşama arabayı 6 da verdi bize..
ee napcan o saatten sonra hava karardı zati.
nese çıktık yine ama heryer kapalıydı..
hiçbirşey alamadan geri döndük...

insanın duygularını yazarak ifade etmesi çok güzel,rahatlacı. bazen çok sıkılıyorum, yazıyorum sayfalaca, sonra biri okur diye tedirgin olup hemen koparıyorum günlüğümün sayfalarını keşke yırtmadan saklayabileceğim 1 günlüğüm olsaydı. bugün çok şükür iyi hissediyorum kendimi. uzun zaman oldu bu siteye girmeyeli bunalımdaydım.eski neşem kalmamıştı ,kendimi yeniden sevmeye başladım.Allah her zaman son noktada yardımcı olmuştur zaten.daha iyi ,daha güçlü olmak zorundayım..........

Son düzenleme:

Kuz günnük

öyle bir haftasonu geçirdim ki beynim döndü anam-tatlicadiarzu- neyse haftaiçi çalışırken dinlenirim artıkkaydirigubbakcemile3

merabayın günlükcan

iğrenç sayılabilecek bir pazar gününün ardından yine burdayım malesef-tatlicadiarzu-

bugün pek iş yok. birazdan bankaya gidicem. hepsi bu.

doğum günüm yaklaşıyor günlükkaydirigubbakcemile2 benim kozalak acaba ne alacak

banasempatiksalakcinni

çok beğendiğim kırmızı bi telefon var onu alsa ne sevinirim be günlükboshayallersmile.

ama almasa daha iyi, daha yeni toparladık kendimizi, bi de ona o kadar para

dökmesin:umursamaz:

benim doğum günümden 1 hafta sonrada kozalağımın doğum günü..

ne alsam acaba diye düşünmekteyimbilmiyorumkismile

ıspartaya gitti bugün, gelirken gül suyu al dedim, bu kez unutmasa baribayanssulusmile

neyse günnüş, ben kaçar, gene gelirim

günaydın günnük
gerçi bu saate sana günaydın dememne kadar doğru bılmım haa
sabah 6da kalktımmirmirmirmirher zamankı gıbı

ctesı günü işten cıktım ama eve gtmem 5 olduboshayallersmilene tarfıktı yaa
neyse dedım yat uyu dınlen yarın yaparsın temızlığı
ama bı taraftanda ulaa yapta kurtul dedım
yatmadım
temızlığımı bıtrdım yemek yaptım derken baya geç oldu
pazar günüde koçişle cılveleşe cılveleşe 11de kalktıksempatiksalakcinnikahvaltı hazrlayıp
onu uyandrdım
güzel b kahvaltı yaptık
sonra tv ızledık onu işe yolladım
bende sıkıldım
halama bırak benı dedım bende halama gttım-tatlicadiarzu-mısafrlerı vardı pek duramadım
cıktım kuafore gttımbayanssulusmile
eve döndum koceme yemek hazrlayıp işyerıne göturdum:asigim:cok sevındı
o mamasını yedı ben eve döndum
bölece bı h sonum daha mutavazı gecıverdı
gene işe geldıkkboshayallersmile

gunaydın gunluk
bugun doktora gıdeegım gene ama bugunku onemlı bır gun

ay gunluk benımkı hasta sanırım ve bız bu yuzden gorusemeyecegız sanırım
zaten 10 gun oldu bır hafta da oyle ekle bakalım süper yani

ve basvurya gıdecegım ondan once kuafore bılmem neye gıtmem gerekıyor of bugun uzun surecek en ıyısı kalkayım optum gunlukcan

yoruldum ben artık ya
nereye kadar sürecek bu oyun bilmiyorum
ikimizde ilk adımı atan olmak istemiyoruz o yüzden de daha da bir çıkmaza giriyo olaylar

dün güya beni düşündüğü için nikaha geldi
gelmeseydi keşke burnumdan getirdi ki annemle berke de yanımdaydı
ama ben anladım onun niye geldiğini sırf milletle konuşucam diye geldi ama
farketti mi hayır
ben yine gördüğüm arkadaşlarımla konuştum sarıldım
özlemişim be hepsini

önce evlernine gittik düğün sahibinin parkı görünce :asigim: ay ağlayasım geldi
o parkta kızlarla nasıl gezdiğimizi htıladım
patenlerimi ilk aldığımda nasıl düştüğümü :roflol:
anlıcağın günnük eski anılar gün yüzüne çıktı yine
özlemişim ama
bi gün tek başıma gidicem oraya o parkta oturcam saatlerce
hoş eskilerden pek kimsede kalmadı
dilay evlendi furkan abi evlendi
ahmetin haftaya düğünü varmış
ben nişanlıyım nereden nereye
gürhan da çok büyümüş
ona nasıl aşıktım kaydirigubbakcemile3 hep peşinden koşuyordum
ufaklık diyordu bana uyuzz nasılda sinir oluyordum ama o da beni seviyodu be boshayallersmile
hey çocukluğum heyy :gitme: gün geçtikçe daha da uzaklaşıyorum senden

Bitmiyo .. Dün 1 ay öncesine geri döndük. Aynı konular, aynı olaylar, aynı çatışmalar.. Kaldıramıyorum artık huzur istiyorum, anlayış istiyorum. Ama yok. Tek bir gün yüzümüzü güldürsen, tek bir gün huzur versen, bir gün sende mutlu olmayı istesen.. "Bırakıp gidicem." demek ne demek "Hayatımı mahvettiniz." ne demek. Biz naptık sana? Ne istiyosun bizden? Herkes sen kızma diye ağzının içine bakarken ne bu öfke? Ne kendine ulaşmamıza imkan veriyosun nede sen bize ulaşmaya çalışıyosun. Keşke bir kere konuşmayı denesen. Bir kerede siz ne istiyosunuz diye sormayı düşünsen. Ben korkuyorum senden, yanımdan geçişinde, bana seslenişinde, seni gördüğümde .. Allah'ım yardım etsin bize gücüm kalmadı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…