Popüler Konu Sevgili günlük...

Face ye girdiğimde bunu gördüm günlük
İsmimin gizemi :)

"Lider sorumluluğunu almaya istekli, doğruluğu arayan, dürüst zeki ve cesaretli birisin.
Hareketlerini ve kararlarını geçmişteki deneyimlerinden aldığı derslere dayandıran, sağlam bir yargılama yapısına sahip, aklını çalıştıran birisin.
Yaratıcı fikirlerin ve dikkatli yapın sana bulunduğun projelerde başarı ve mükemmel finansal olanaklar getiriyor.
Hayata karşı pozitif tutumun başkalarının seni ilham verici bulmasını sağlıyor."

Neler yapıcaklarını şaşırıyolar şu facede :))

Neyse bugün yokum günnüş.
Yamur çamur tınnn.Gezmeye gidiyorum
Gitmeden evimi süpüreyim .
Geldiğimde temiz olsun eve girerken huzurla gireyim :))))

Dikişlerim var aslında birsürü,planladığım tasarladığım yeni modeller var
Onları yapmam lazım
Neyse yaparım yaww :)

hadi

Son düzenleme:
Günlük 6 aydır uğraştığım Almanya seyahatim kesinleşmek üzere....
Vizeyi aldım sonunda sempatiksalakcinni
3. defadır başvurum artık kabul edildi alkisalkisalkis
Ve benim de vizem var artık. kaydirigubbakcemile3
29 günlük hem de aklinialirimsmile
6 günlüğüne Almanya bekle bizi hihoyyyt
Docikle gideceğiz. zemuszemus
Çok mutluyum delikafadulden :lepi:
Volkan efendi de triplerde bayanssulusmile
Sen gideceksin ben nolacağım diyor boshayallersmile
Ay bu erkekler hep aynı ya aklinialirimsmile
Banane dedim :2:
O da gitsin Bingöl'de gezsin
Dimi günlük sempatiksalakcinni

Doğumgünüsümü Kutlayan Herkeslere Çok Tşk Ederim opuyorumnanaktan
Günlükcan.. Annemi Çıldrtma Modundayım.. O Beni Sabahın 4 ünde Öpücüklere Boğup Uyandırırsa Bende Şimdi Uyutmam Onu delikafadulden
Birazdan Kahvaltımızı Yapıp Anakız Süslenmeye Gidicez Sonrada Kankama Geçicem Aradı Ciyak Ciyak Bağırıyodu Telde Neye Uğradığımı Şaşırdım naniknanik
Eminimki Süprüüüüssüüü Var Onunda.. Neysem Gidem de Duş Muş Alıp Cici Kız Moduna Gireyim..
Zira Herkes Artık 30 a 3 Kaldı Oturaklı Ol Demeye Başladı.. Oturaklı Olmak Ne Demekse :roflol:
Öpüyorum...

sana hesabını soracağım süprizzzzz :dilcikar:

günlük dünden bu yana bagisiklik sistemim savasiyor mikroplarla..
ucuk kolonisiyle uyanmak cok sinir bozucu bisey..insallah aksama söner..
azcikta halsizim,keyifsizim ama hadi bakalim insallah teslim olmucam hastaliga...
hamile hamile hic cekilmiyor cünkü...

gelelim asil mevzuya..
baslarda esip esip gürleyen bayan,yapariz,ihtiyacin oldugunda yanindayim,aman söyle aman böyle diyen sahis bi ögreniyorum ki evinde,izinli ve keyif yapiyor..
insanlar inan bana hep kendi cikarlarini düsünür olmuslar..
iyi gününde herkes yaninda,herkes sana gülüyor..
ama ihtiyacin oldugunda bir Allahin kulu yaninda olmuyor...

ve sinir oldugum sey,sanki anlamiyormussun gibi seni salak yerine koymaya calisiyorlar...
sen daha sormadan yapacagi islerden bahsediyorlar,ay sende cok acele etmissin,niye aramadin gibi sacma sapan seyler söyleyip birde seni haksiz cikariyorlar...

iste bu yüzden onlari etrafimda tutmak istemiyorum...
söyledikleriyle yaptiklari tutmayan insanlardan nefret ediyorum...

Sevgili Günlükcümmm,,
Nasılsın? Bende iyi olmaya çalışıyorumm...
Bir of çeksek bu köşe ve kk çökeceği için yinede susuyorum.Ama hayatta neyi istiyosamda
tiyatro replikleri gibi "koşarak uzaklaşıyor" benden ..
Ahh ahh sence neden ben kendime uygun şeyler bulamıyorum ya da bir yere sığamıyorum.Neden hep istediklerimin tam tersi şeylerle karşılaşıyorum...
Çok yoruldum biliyo musun artık hayal bile kuracak gücüm kalmadı ya da yeteneğimi yitirdim....
Şimdi ne yapmalı???

Selam tatlım. :/ Okulun bilgisayar odasından yazıyorum sana. Canım sıkılıyor.
Hiçbir değişiklik yok. Bıktım ben bu durumdan. Dünkü mesajdan sonra cevap da alamadım o şahıstan. Ona da ayrıca canım sıkıldı. Amaçlarım, planlarım vardı benim. Öğreneceğim çok şey vardı daha. ( Umarım bu sessizlik uzun sürmez daha fazla.
Makyaj da yapmıyorum 3 gündür biliyor musun? :/ İçimden gelmedi. Umrumda değil harika görünmek vs. Artık ne kadar bıkkın ve sıkkın olduğumu burdan anlayabilirsin.
Ama yarın yapacağım makyajımı, saçımı. Abartmayayım daha fazla. Hem şu aralar feci şekilde tembelim. Hiç ama hiç ders çalışmıyorum günlük. ( Ne zaman gidercek bu rehavet üstümden bilemiyorum. ( Ne okula gelesim var, ne gezesim, ne de konuşasım...
Koyvermişim kendimi. Yanlış yoldayım.
12:30da dersim var, sonraki dersim bugün için iptal. Eve gidiyorum ardından ve bu kez gerçekten ders başına geçeceğim. Hem araştırma yapmam lazım yarın için. Offffff günlük.
İyi hissettmiyorum kendimi. Hiç zevk almıyorum hayattan. O kadar boş ve anlamsız ki günler. Bir hayalim bile yok. Geleceği de düşünmüyorum hiç. Ya da düşünmek istemiyorum, çünkü parlak görmüyorum. Bu yüzden eğdim kafamı, bakmıyorum. (((

ben geldim günlük sabah gittim ananeme alışveriş yaptım
kahvaltı yaptık onunla
geldim geri eve
gezmeye gitcez dünde gitmiştik saat geçirmek adına gidiyorum
keyfim mi nasıl ii değil günlük artık birilerine kendimi tanırken bi sıfatım olmalı beni ciddiye almaları için ama yok işte yok
ancak böyle ağlarım neye yarıyorsa
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Son düzenleme:
Çok uykum var ve daha mesainin bitmesine saatler var. Bugün geçer mi biter mi ya ooff. Pazar ne giycem ben inşallah herşey yolunda gider.

Sevgili günlük ... Bugün sana ne yazıcam bilmiyorum. Ben kendime hakim olmayı istiyorum. Ama çoğu zaman başaramıyorum. Neden birinin facede aylaştıklarını kendi üzerime alıyorum (. neden insanların beni sevdiği hissine kapılıyorum . Bu fedakarlığımın bana sıkıntı vereceğini biliyordum. Benim için olduğunu düşünmesem bile acaba mı diyorum. sonra üzülüyorum. dayanamıyorum bu vicdanım yok mu dayanamıyorum..

Gerçekten bir erkek sizi sevdiğini söylesin yada söylemsin inanmayın ( ..

Hayatta yine kimseye güvenmeyin... yalnızlık kötü birşey ama hatalrdan ders alın. kaç yaşında olursak olalım. haa yapa yapa ayakta durmasını öğreniyorsunuz.

Kirgin ve küskünüm biraz...Kime biliyormusun???

Ben en cok kendime küskünüm, kirginim hatta biraz kizgin....:mymeka:

Son düzenleme:
Büyük bi hayal ile gittik dün akşam neşe ile hatta delikafadulden
ama malesef istediğimiz gibi gitmedi hiç bişey çünkü bizim yüksek adam sahibi ile görüşmemiş eee malum böyle olunca da adam dün izinliymiş klava:
Buna mı üzüleyim ? Onca Hayalimin yalan oldupuna mı? Dün akşamki o berbat trafiğe mi ?
bilemedim geri döndük paşa paşa :teselli::teselli:
Ve Herşeyde vardır bi hayır dedik Rabbim vesile oldu dedik :bbo: :Saruboceq::Saruboceq:
Bu akşam inşallah tatlıya bağlanır bu işimiz hallolur düğün günümüz netleşir alkisalkisalkisŞeniz

gunaydın gunlukcum
dun gece termessos ve ruyaruya ıle 2ye kadar lafladık
ama cok uykum geldı uyudum onlarda yorgun ve bıtap düştüler

gamzecim i esir alan enişte sayesınde cok konusamadık ama artık her gun bızım guzelce konusuruz

didemevocum da gelır bırazdan nete:)

gene kedı gıbı hıssedecegım bır gun gunlukcum

gecede ruyamda sevgılımın bugune kadar hıc gormedıgım babasını gordum ılgınctı

yok ya ben kesin evde kalıcam bu ne kmseyi beğenmiorumm benm beğendiğimde imkansız ne buu bidaha aşık olamıycakmıyım ben Allhından bul H .....

Günnüş
Saçlarım çok dökülüyo yaa çıt çıt alsam mı acaba.
Sevgilime söyledim kızdı o kadar para verilir mi diyoo Walla acımam veririm ne olcaksempatiksalakcinni
Günnük bugün sporum ohhhhh topuklu ayakkabı falan ayaklarımı mahvettibilmiyorumkismile Öğrencilerde diyo bugün sporsunuz diye napim size özendim dedimsositososito
Bi alışveriş yapasım varki sorma şimdi çıkarım mağazalara bakıcam Allah tutmayın beniiaklinialirimsmile

offf offf günlük,
her şey darmadağın oldu, düğün yeri iptal olunca nerdeyse zincirleme kaza oldu....
Davetiyeler yandı, neee diyim yaa nasip olmayınca olmuyo işte, son şansımız var bu polis kampı olmazsa, bizim düğün işi önümüzdeki sene mayıs nisan ayına gider.
Bu işte de vardır bi hayır diyorum ancak teselliyi öyle buluyorum

müjdemi isterim :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
bebişlerimiz:CüvCüv: :CüvCüv: dünyaya geldiler hihoyyyt
beklenilenden çok daha sağlıklılar hemde
1-2 ameliyattan sonra herşey yoluna girecek inş :Saruboceq:
rabbim sana şükürler olsun

gunluk bulmusken yazmadan gecemedm cnm cok sıkkın hep kavga hep bı aksılık bıktım artık nolcaksa olsn bıtıyosa da btsn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…