Sevgili gunluk...
Nerden baslasam nasil yazsam bilemiyorum..
Ben ulkemi cok ozledim be gunluk, tasini ,topragini, denizini ,havasini ..
Biliyormusun encokda, yemeklerini evet evet simdi bana sasiracaksin ama burada hicbirsey yok be, gunluk ne dogru duzgun sebze ne dogru duzgun meyve nede baska sey bu japonlarin yemek aliskanliklari bana hic uymuyor, markete ciktigimda bir tek domateze 200 ytl para veriyorum bu bana nasil koyuyor bir bilsem..
Ah memleketim , herseyin ne guzelmis ne bolmus ,buraya gelince daha cok anladim senin kiymetini..mafoldumben
Birde cok yanlizim be gunluk dunyalar guzeli bir bebegimvar herseyim canim kanim biricik minigim ,ama iclenmeden edemiyorum be gunluk gecen gun oglumu parka goturdum yasitlarini gorsun eve kapanmasin dedim orada birkac kisi kendi aralarinda sohbet ediyorlardi yanlarina gidemedim ne bileyim garip oldum birden ,oglumla yapayanliz parkta oturdum icime dokundu be gunluk...mafoldumben
Keske ailemi gorebilsem, keske sevdiklerimle kucaklasabilsem ,keske bebegimi gorebilseler ,ama olmuyor be gunluk cok uzak burasi ;islerimizde pek iyi gitmiyor sabret diyorlar bana , ama artik sabredemiyorum be gunluk olmuyor ...
Gurbet ne zormus: uc yil oldu geleli ama ucyuz yil gibi geldi bana burada insanlar cok soguk be gunluk ,cok yapay, sanki yuruyen olulerin ulkesi, hicbir tad yok ,hicbir nese yok , mafoldumben
Renk bile yok,hersey mat ,hersey siyah beyaz sanki...senağlama
Sanada yazacak amma seyim varmis be gunluk oh icim rahatladi biraz gene arada ugrarim saglicakla kal :gitme::gitme: