Popüler Konu Sevgili günlük...

bunaldim... karmakarisik oldum..
dogru mu yanlis mi bi bilsem..

Allahtan şemsiyem vardı bu kadar sırılsıklam olunur kaydirigubbakcemile3 yaa yağmur üstten değil sağdan soldan yağıyor nasıl ıslandımmm..hemen büroma koşup kalorifere yapıştım..bugün kurumam sankimm sempatiksalakcinni ayyy işimi seviyorum yaaa...yine geldim..off bir sürü rapor çıkıcak...ahh çıkışta aşkımı görücem yaşasın :)

Son düzenleme:
annemleri özledim günlük

keşke yakın olsalar..
onu geçtim en azından daha yakın bir şehirde olsalar.
pat diye akıllarına esince çıkıp gelebilseler.
sabah arayıp,çaya geliyoruz deseler.
öğlene yetişseler..
hızılı tren izmire kadar uzatılınca belki gerçek olacak hepsi..
ölme eşşeğim ölme!

off nasıl karanlık bi havadır bu ya.
iyi ki İngilterede falan yaşamıyorum ben.
kesin bunalım kadının teki olur çıkardım.

dikiş makinasında işlerim var,
ama fındığım uyuyor hala

bir kaç haftadır sabahın nurunda uyanıp,öğlen de uyumamak için direniyor.
neye uğradığımı şaşırdım resmen.
sırf rahat rahat kahvemi içeyim kendimle başbaşa kalıp keyif yapayım diye her sabah 6bucukta kalkıyorum ben.
neyse ki bugün uyudu.
ne zor büyüyorlar Allahımm.
Allah sağlık sıhhat versin kuzuma,herkesin evladına..

Bugün civarda 3 tane iyi kreş keşfettim,oraları arıcam oyun grubu için.
haftada 2-3 gün birer saatliğine yaşıtları ile oyun oynasın istiyorum.
inş güzel yerlerdir.
gidip geliriz kızımla.
enerjisini atar biraz.
Artık parka da çıkamıyoruz,ben yetmiyorum ona evde..
canı sıkılıyor.
bunalıp beni de bunaltıyor..

bazen bunalıyorum ama onsuz da asla yapamıyorum günlük.
miniğimden ayrı kalmaya asla tahammülüm yok.
neredeyse iki yaşına girecek ve daha bir kez ayrı kaldım bilio musun?
o da gece sene bir kere sinemeya gitmiştik kocacımla,annemlere bırakmıştım bize geldiklerinde.
sonuç ne oldu peki?
o sinemadan da asla keyif alamadım.
eskisi gibi olmuyor günlük..
ikimiz de mahsun olduk...

her anında hep böyle yanında olurum,her şeyine ilk ben şahit olurum inş.

off çok uzattım ama dedim ya bu sabah uyudu diye.
sanırım özledim :asigim:

Sevgili gunluk...

Nerden baslasam nasil yazsam bilemiyorum..
Ben ulkemi cok ozledim be gunluk, tasini ,topragini, denizini ,havasini ..
Biliyormusun encokda, yemeklerini evet evet simdi bana sasiracaksin ama burada hicbirsey yok be, gunluk ne dogru duzgun sebze ne dogru duzgun meyve nede baska sey bu japonlarin yemek aliskanliklari bana hic uymuyor, markete ciktigimda bir tek domateze 200 ytl para veriyorum bu bana nasil koyuyor bir bilsem..
Ah memleketim , herseyin ne guzelmis ne bolmus ,buraya gelince daha cok anladim senin kiymetini..mafoldumben
Birde cok yanlizim be gunluk dunyalar guzeli bir bebegimvar herseyim canim kanim biricik minigim ,ama iclenmeden edemiyorum be gunluk gecen gun oglumu parka goturdum yasitlarini gorsun eve kapanmasin dedim orada birkac kisi kendi aralarinda sohbet ediyorlardi yanlarina gidemedim ne bileyim garip oldum birden ,oglumla yapayanliz parkta oturdum icime dokundu be gunluk...mafoldumben
Keske ailemi gorebilsem, keske sevdiklerimle kucaklasabilsem ,keske bebegimi gorebilseler ,ama olmuyor be gunluk cok uzak burasi ;islerimizde pek iyi gitmiyor sabret diyorlar bana , ama artik sabredemiyorum be gunluk olmuyor ...
Gurbet ne zormus: uc yil oldu geleli ama ucyuz yil gibi geldi bana burada insanlar cok soguk be gunluk ,cok yapay, sanki yuruyen olulerin ulkesi, hicbir tad yok ,hicbir nese yok , mafoldumben
Renk bile yok,hersey mat ,hersey siyah beyaz sanki...senağlama

Sanada yazacak amma seyim varmis be gunluk oh icim rahatladi biraz gene arada ugrarim saglicakla kal :gitme::gitme:

Son düzenleme:
Sevgili günlük bugün çok garip hissediyorum kendimi hiç kendime yakıştıramadım bazı sözler sarf ettim. Onun da bana söylediği şeylerden sonra artık birbirimizin yüzüne bakamıycaz. Bu gece hiç uyuyamadım sadece gözüm kapalıydı sabahı sabah ettim. düşüncelerim ve içimdeki sıkıntı geçmedi . Ya biri benim arkamdan konuşunca ne uyabiliyorum . Nede iç sıkıntım geçiyor.

Sırf beni üzüp bırakıp gitmem için söylediği şeylerden sonra onun bir odun olduğu kesinleşti. Sanki bir başkası adresini kullanıyor sanki bir başkası o yazıları yazdı... Kereste kafalı mahluk.

bir insan 2 önce farklı "sen bana bakma ben aşkın azıyla yetinemiyorum" dedikten sonra "aşk kırıntılarıyla yaşamaktansa yalnız kalmayı tercih edenlerdenim" diyebilir mi....yada sonra ki bu hafta içi benim bir ilişkim var 1 aydır dermi günlük.

Allahım aklıma mıkayet ol...

günlük cicikız34 arkdaşım için bişeyy yazacaktım.

çoğunlukla bu olay yaşanıyor bu da kıskanç babaların çocuksu tutumları sadece. başkası gelse atlaya zıplaya muhabbetin belini kıran adam bi anda duvar olur dili lal olur:)))

bizimki de tüm gün tv spor haberleri tartışma programları izlediydi. arada bir iki üç cümle edip tv ye döndüydü:)))

şimdi babam mı ona alıştı yoksa bizimki mi onu tanıdı bilinmez bi problem kalmadı, babam tv izlerken biz de odamda pc de oluruz, yada mutfakta annemin yanıdna şimdi herkes free yani:))) sakın takmasın kafasına olur böyle şeyler, attıkları ilk adımın keyfini çıkarsınlar aşk çiçekleri:))

Günnüş
Dün gece hiç uyuyamadım.Karabasan bastı off kabus gibiydimafoldumben sonra gittim annemin yanında yattım sonra tekrar yatağıma döndüm........
Günnüş havalar böyle olunca canım bişi yapmak istemiyoo:umursamaz:

Bugün 2 dersi daha ekmeye karar verdim. Gitmiyorum. Son 2 dersime gireceğim sadece.
Dün gece de aptal gibi aylardır bakmadığım facebook a bir bakayım dedim. Bakmaz olaydım
günlük. :// 'O'nun arkadaşı için yazdığı doğumgünü mesajını ve ardından gelişen diyaloğu görünce kötü oldum. Zekice bir şey yazmış. Esprilerini özlemişim. Gece beynime iyice yayılınca, sabah da yine 'o'nun düşüncesiyle uyandım doğal olarak. :/ Pes yaa... Bitmedi gitti bu iş... Yeni biri gerek bana acilen. Yani ben bırakmaya hazırım 'o'nunla ilgili her şeyi. Onu unutmak için başkasını kullanacak değilim, yanlış anlama. 15 ay geçmiş üstünden sonuçta.
Diğerinden de cevap gelmiyor. :/ Pffff! Salladım artık. Napalım. Aklı başına gelince arar herhalde.

naber pembe günlük?
uzun zamandır görüşemiyorduk seninle...
fırtınalı bir dönemden geçtim sorma neden inan ben bile hatırlamak istemiyorum.
kalbim bu aralar be-bek be-bek be-bek diye bağırıyor, etrafımdaki bütün arkadaşlarımın bebekleri oluşundanmıı yoksa artık evliliğimizin 4. yılında yeni bir nefesemi ihtiyacımız var bilmiyorum, her zaman çocukları bebekleri sevmişimdir şefkatli olmuşumdur, ama buna hazırmıyım bilmiyorum,sahi insan hazır olduğunu nasıl anlar? kocama senin çocuğunu istiyorum artık dedim çok şaşırdı çünkü bendeki bu değişim 180 derecelik bir açıydı?biliyorsun planlarım vardı, ama fark ettimki artık planlı yaşamak istemiyorum sürekli yapmam gereken şeyleri listelemek istemiyorum ben sadece yaşamak ve mutlu olmak istiyorum,kendimle yarışmaktan yoruldum günlük.dilediğim gibi sevdiklerimle yaşamak istiyorum mümkünmüdür bu? eşim 6/7 ay zaman verelim birbirimize bu konuyu hazmedelim düşünelim dedi, tamam dedim ona bunu söylememin üstünden 1 ay geçti, mayısta tekrar değerlendirelim dedi gülerek :)bakalım hayat beni nerelere sürükleyecek günlük,tek istediğim ailemle sağlıklı ve mutlu yaşamak

ben geldim günlük dün elveda dedim ama dayanamdım günlük daha sana kötü şeyler yazmak yok eski ben olmalıyım artık yeter
ailede o problemi daha çözemedik ki çözüllmez ama ne yapalım eski ben döndü bugun
yerimseniben

Günlük bu ben değilim.. Dün annemle konuştuğumda tansiyonum düştü herhalde dedi, hiç birşey hissetmedim.. O çok sevdiğim anneme telaşlanmadım.. İçim bu kadar buz kesildi işte.. Acısı aslında o kadar fazla ki.. İşten çıktım babamın diyalize girdiği o çok büyük hatayı yaptığım hastaneye gittim.. Babam diyalizdeydi çünkü, annemde yanında..

Günlük biri bir yerde yatıyor, diğeri bir yerde.. İkisininde yanına gittim.. Babamın kızımmm diyişi yok mu.. Bakıyorum ama nereye bakıyorum.. Çok mutsuzum günlük.. Bana bunları yaşattığı bilmiyor o doktor.. Anneme baktım içinde öyle endişeler var ki.. Hepsini gördüm.. Benim için oda çok üzülüyor..

Günlük ben sürekli ölmek istiyorum.. Ailemin bana en çok ihtiyacı olan zamanlarında ben kansere yakalanmış gibiyim.. Geçicek mi geçmiycek mi bilmiyorum.. O kadar çok telaşlarım var ki.. Ömrümün en güzel zamanlarını bu halde geçiriyorum.. Kabullenemiyorum.. Sığınmam gereken kişinin huzuruna bile varamıyorum.. Tek dileğim ailemi yaşıyacağımz müddetçe mutlu etmek, onların çevresinde onlara mutluluk vermek.. Mahvettim kendimi ( Geçsin artık..

Odandan cikman gerekmez,masanda oturmaya devam et ve dinle..
Dinleme bile,sadece bekle.. Bekleme bile
gercekten sakin ve yalniz ol,
dunya ozgurce sunacaktir kendini sana..
Maskesinden siyrilmak icin baska secenegi yok
huşu icinde yuvarlanacaktir ayaklarinin dibine...

Daldım yine ütopyalara

Mutluyum yada değilim. Mutsuzum yada değlim. Karışığım, karmakarışığım.. Yorgunum, huzursuzum sen yokken.. Ben, bizim dünyamızı istiyorum. İkimizin dünyasını ..

günlük bu işin hallolması lazım ..

Allahım nasıl yapmıslar böyle cahılce bırseyı ..

Cok üzlüyorum ıkısı ıcın o kucucük şey için..ben beklerken böyle bır haberı onlardan bunun yok olmasını ıstemek

ama olmazz ,bitmesi lazım..

bütün işleri ben halledıyorum ,eczane doktor ne varsa ..Allahım sen benı Affet

gunaydın gunlukcum gene gec kalktım
belkıde uykunun tadını cıkarmalıyım demekkı vucudumun ıhtıyacı var
sosyal hayatı ozledım ama işi değil
hafta sonu renklı gecse barı gercekten ıhtıyacım var
neyse gunlukcum sımdılık bu kadar

su bile içemicek miyim günlük söyle de dikkat etsin herkes salgın var galiba..

yarın gelsın ,saat 3 ..insallah bı aksılık cıkmaz..

kocam pesıran durumda digerlerinin umrunda degıl

olmadı bu ayda olmadı...
ya benimleyse ya bendeyse umutlarım maalesef dün akşam yaptıgım testle yerini hüzne bıraktı.
sanırım kendiliğimden hamile kalamıcam...
tedavisiz olmıcak gibi..
ooff sabaha kadar ağla ağla bi hal oldum...
bana sanki manavdan 5 kilo elma almak kadar kolay bişi oldugunu düşündükleri hamileliği nispet yaparcasına anlatan insanladan nefret ediorum..
çok üzülüorum çnk..
çok istiorum yaaaaaa...
ve çok istediğim için olmuo..
offf offf inancımı kaybediorum...

günlük yaa yoruldum.
evrak görmek istemiyorum artık.
ama bitmiyor yaaaaa...

Hayat yinede güzel :) (çok şükür)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…