Popüler Konu Sevgili günlük...

:kedi: kankacığımın beğenmesine sevindimm, gerçi sabah sabah zırlattım onu ama neyse artıkk buda iyice sulugözlü oldu yaa kardeşim bugünde ağlanırmı yauu herkes çevrende pervane tadını çıkart her dakikanın bugün, neyaparsan yap mübah sana bugün doğum günü çocuğusun çünkü :ecrin_bebek: peri sabah uyandırdı serpilde hanfendiyi bekliyo ama bizimki üşeniyo neymiş kim kalkıp duş alıcakmış saçını yapıcakmışş 5 dakikalık yola gidemiyo hanfendi ee tabi malum yaşlılık belirtileri bu olsa gerek kaydirigubbakcemile3

GÜLÇİNİMM İyi ki doğdun arkadaşım, sırdaşım, dostum, can dostum, kardeşim...
Ne yazılır sana, neler yazılabilir. Hoş bir şey yazamasam da sen anlarsın beni...En iyi sen anlarsın..Sessizliğimde bile sadece sen duyarsın beni...İyi ki tanımışım seni...İyi ki dost bilmişim...Canımdan bilmişim...DOST`luğuna, insanlığına, verdiğin güzelliklere inandığım, yüreğimde en derinlerde hissettiğim canım, ruh ikizim, kıymetlimsin.
Ne mutluyum ki; bir GERÇEK DOSTUM var, hani anlamını hak eden Ona iyi ki doğdun, iyi ki varsın, iyi ki sensin ve hep sen ol diyebildiğim.
Canım benim kocaman güzel yürekli insan, yeni yaşın yüzün gibi, yüreğin gibi güzel günler getirsin sana...Mutluluğu, sevinci, güzellikleri yaşayabileceğin nice yıllara bitanem benim.
Seni seviyorum...opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Günlük Can.. Valla Yaşlılık Belirtisi Mi Üşengeçlik Mi Bilemicem Ama Kankamın Gazına Geldim Hazırlanmaya Gidiyorum..
Evdekilerde Çileden Çıktı Terkettiler Evi Zaten
Bende Kankamı Çok Seviyorum İyiki Tanımışım İyiki Candostum.. Eee Nazım Geçtiği İçinde Çok Trip Naz Tafrada Yapmıyo Değilim..
Ama O Anlıyo Beni Düzeliyo Aramız.. Dostlukta Bu Değil Mi?
Açılan Yeri Dahada Deşmek Yerine Bedeninle Ruhunla Kalbinle O Açığı Kapamak..
Seni Seviyorum Doğal Afetim!.. :asigim:

Son düzenleme:
Sevgilimi istiyoruuuuuuuummmmmmmmm :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

Kaçıp gidecem o olacak! aklinialirimsmile

Bir ihtimal bu hafta sonu veya önümüzdeki hafta başı...:gitme:

Valla izin vermeseler de gidicem banane yahu! :umursamaz: Böyle ayrı ayrı duramıyoruz biz. Telefonla sürdürülebilen bir sevda değil bizimki. Göz mesafesinde olmamız lazım. sempatiksalakcinni

Gece gene rüyamda hep sevdalımı gördüm...boshayallersmile Güzel şeyler gördüm, hayır olsun ne diyim...boshayallersmile

Tanrıçam da ayrı düştü yarinden canım kardeşim benim...:gitme: olumunekankayizsmile

Kavuşçaz be kankam, sen kalbini hep böyle ferah tut...:1hug: Şeniz
Aşk çok güzel şey kankam çok...
:asigim:

dün büyük buluşma gerçekleşti..
ama hiç memnun kalmadım
babam yapacağını yaptı...
önce mrb hoşgeldiniz diyip elini uzattı
sonra kimseyi davet etmeden pardon ama ayı gibi sofraya oturup yemeğe başladı !
hepimizin morali bozuldu tabi..ne iştah kaldı ne başka bişi
bi çorba içebildim sadece.zavallım da zorla yemek yedi..
daha sonra babam bi sürü gereksiz meseleden bahsetti babannemle konuştu
ama onun yüzüne bile bakmadı doğru düzgün
iyi ki babannem vardı baştan beri arkamda duran ve annem..
bi de canım kardeşimi unutamam. 20yaşında aklı başında bi çocuk
ikisi bol bol muhabbet ettiler
babam da ilgilenmiyomuş gibi görünüp dinliyodu.....
"ben kalkıyım artık" dediğinde de çok istekliymiş gibi "daha erken,otur" fln dedi
kısacası ne yapmaya çalıştığını an-la-ma-dım.....!
böylece bitti gecemiz..
artık gerisini zaman göstercek ama ikimizde üzüldük..
sonuçta böyle bi muameleyi hak edecek bişi yapmadık !
bilmiyorummm ama şu dakikadan sonra öleceğimi bilsem onun yanında ölücem !
sinirlerim bozuk.......

çok hastayımm günlükk

yatak döşek yatıyorumm evdee

şimdi sewgilim yanımda olsaydı ona sarılıp yatardım.

sonra da bişeyim kalmazdı..

gunluk ben neden avatarımı degıstıremıyorum ya
hep bu gobekle kalcam bole gıderse

Günlük insan arzulanmak ister ama millet tarafından değil sadece sevdiği tarafından
Etrafımdaki şerefsizlerin fantezilerine alet olmak istemiyorum..

Son düzenleme:
Çekirdekli simitle birayı, o izbe binayla her an yıkılabilcek olan pencere köşesini, lanet sigarasını içebilmek için karşı balkona gitmek zorunda kalan superman tshirtlü mavi adamı, Gregor Samsamı .. Özledim ulan en iyi arkadaşımı. Nuniş nerdesin fisfisfis

günlük oğlum bugün tam 2.5 aylık oldu.zaman nasılda geçiyor,serince esen bir rüzgar gibi...ince bir tını halinde ve hızlıca,oysa sen dünyaya geldiğindeki kendi sesim dün gibi kulaklarımda...HOŞGELDİN OĞLUM,HOŞGELDİN ANNECİM.Bugünde bitiyor ve bir gün daha büyüyeceksin.ve benim hergün olduğu gibi dudaklarımda aynı cümle."iyiki doğdun tatlı sevgilim"

günlük insanlara açıklama yapmak zorunda olmak ne kadar kötü birşey..
hayat benim hayatım değilmi bi karar vedıysem kotude ıyıde olsa yoluma devam etmek zorundayımm..
neden ınsanların lafıyla başımı ağrıtım şşimdi henüz tam baslamadılar ama yakındır:gitme:
acilen iş bulmam gerek benim..

of offf offff..
niye alışamadım ben bu işyerine..
niye sahiplenemiorum bi türlü..
heran kapıyı vurup gidicem.
yeter bee diyip hepsine bi güzel sövüp çıkıcamı sanıorum.
ya deli olcam bi odada 3 kişiyiz en ufak şeyim sorgulanıo..
örneğin telefonda bi müşteriyle görüşüorum.
şakalaşmama bile müdahale ediolar.
neymiş o şekilde konuşulmazmış.
çocuk gibi azar yiorum hemde hiç anlaşamadıgım çaycının yanında.
be adam madem azarı çekion bari çaycının yanında söleme.
ooooff offfff...
allahımm nolur yardım et...

Günlük,:a015:
cicikız34, canım arkadaşımın son yazısına çok üzüldüm ya...:gitme:
merakla bekliyordum nasıl geçeceğini görüşmenin...:çok üzgünüm:

ah babası ahhh!
:sinifsinif:

günlük gözünü çizdirecekmiş bugün..inşallah iyi geçmiştr kardeşininde ameliyatı varmı kız kardeşinin iyi niyetli biri olduğunu düşünmüyorum artık.. göz göre göre yalan konuşması söyleyebileceğim il şey ama inşallah onun ameliyatıda başarılı olmuştur ona bir geçmiş olsun bile demek için arayamam..yüreğim gitsede kalbi benle olduğunu bilşsem kızgınlıkla dolu bile olsa kendi yarattıklarıyla ok diyeceğim de. Allah ım neden bukadar seviyorum ve neden o bunu gömek istemiyor başka başka şeylerden kendine güvensizlik bahanesini uyduryor..bilmez miki acaba ben ona yalan bile konussam uyuyamam o gece degıl dıger geceler..ya anlamadıgım kendısı benı kaybetmek ıcın yalan konusrken bunu buyuk pısmanlıkla o itiraf etmedimi..Allah ım mutlu şimdi..nasılsa hayatını yaşıyor huzuruda yerınde gozukuyor işinde gücünde..ya bi açıklaması olacagını dusunuyorum sankı son yaptıklarıyla ılgılı ne bıleyım yoksa....

günlükçüm ,çok mutluyum -huzurluyum ,hayat doluyum kaydirigubbakcemile2
sadece kızımı çok özledim ,hafta sonu gelsede gidip alsak artık onu gezmelerinden :2:
koçisim pırasa büreği istedi ,yaptım şimcik ,ne mutlu olacak şimdi galdyatörüm -terminatörüm aklinialirimsmile

Selam günlük...

Yarın kına gecemiz var. Çok yoğunuz kardeşim hala çalışıyor, düğün ve sonrasında izin kullanabilmek için sonuna kadar da çalışmaya devam ediyor bu yüzden her şey annemle bana kaldı, ama çok şükür bir aksilik çıkmadan hallediyoruz her şeyi...

Sabahtan sevgilimle buluşacağım, 1 hafta görüşemeyeceğiz çünkü. :) Bu arada düğüne o da geliyor, sülalemle ve memleketimle tanışacak. zemuszemuszemuszemus

Cuma günü de Hatay'a gidiyorum, düğün orda olacak. Bir süre sende uzak kalacağım sanırım, kendine iyi bak...

Son düzenleme:
Günlükkk çok yorgunum çok :bbo:
Bugün ders yapmadım ve öğrencileri erkenden gönderdim, listelerimi falan düzenledim iyi oldu.
1 haftalık gecikmenin verdiği stres, sıkıntı dün sona erdi çok şükür kaydirigubbakcemile3
Nihayet regl oldum. Evlendiğimden beri bu ikinci oluyor.
Bir keresinde tam 10 gün gecikmiştim kafamçokkarıştı
Neyse günlükcüm hani dün tercümeme devam edecektim ya karın ağrısından o da yalan oldu.
Hafta sonu devam ederim inşaallah.
Yarın ve Cuma yarım gün çalışıyorum.
Hafta sonu ne çabuk geliyor. Çalışınca insan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor günnük boshayallersmile
Karşımda tv açık ve ne izliyorum tahmin et. CAILLOU
Bayılıyorum bu çizgi filme ya :asigim:
Hele Roziye hastayım Şeniz
Kociş de gelir birazdan. Yemeğimizi yer, dinlenmeye çekiliriz yarimle.
Bir kaç sene önce 5 dakika görebilmek için birbirimizi ne yollar gelip gidiyorduk.
Canım aşkım benim :asigim:
Allah'ım tüm sevenleri kavuştursun inşaallah :Saruboceq:

Nasıl bu çocuklar bir tosttan zehirlenip bu hale geldiler Allah'ım..
1 yavrucak ölmüş 4 çocuk yoğun bakımda , nasıl oynuyorlar sağlığımızla anneleri yanmış,bitmiş..mafoldumben

Tunceli'de de 2 şehit varmış mafoldumben...
Sabır versin ateş düşen ailelere ama nereye kadar işte.....

hiçbir şeyin normal olmadığını biliyorum...

anormal bir hayatın içinde son derece normal mi yaşıyorum?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…