Popüler Konu Sevgili günlük...

Henüz yeni uyanıyorummmmm şaka gibi saate baknaniknanik dün gece sabah 4:30 gibi kapadım neti ve yatağıma yattım, dün gece 2 harika insanla sohbetin belini kırdık biri kanatsız meleğim kelebeğim pırlantamdı diğeriyse benim şu meşhur balıktı kaydirigubbakcemile3 pırlantayla balık taktık adını öylede kalsın o anladı beni neyse pırlanta 2 gibi artık dayanamadı ve uykuya yeni düştü.. ama varya sevdimm ben bu hatunu fazlasıyla ortak yönümüz çıktı heleki dün öyle bişi olduki ikimizde çok şaşırdık ve şok olduk alkisalkisalkis balığıma gelince yahu adam sabahın köründe kalkıyor işe gidiyor ama yok yaa uyumak nedir bilmiyor, bi kapatma düğmem benim yok zannederdim ama demekki sadece türünün son örneği ben değilmişim CADIARZU
Neyse gidim mutfağa bişiler atıştırim karnımda trampetler çalıyorsositosositosositososito
hadi pai paii buyrunnnnnnnnn

evet günlük kardeş, gördüğün gibi gene ben

vakit hiç geçmedi sanki bugün. bi an önce eve gitmek istiyorum. son 1 saatim

kaldıkaydirigubbakcemile2 bugün fatmagül günü:hulya: öğlen çarşıya gittim ya, bi sürü

kışlık aldım kendime. sabah uzun kollu kalın pek bişeyim olmadığını farkettim.

sözde tutumlu olacaktım ama baya harcadım yine. neyse, almam lazımdı sonuçta.

koceme de 2 kazak aldım. sevinsinkaydirigubbakcemile3

yeni mühendis ilanınu gören herkes arıyo. özellikle bay diye belirttik ama bayanlarda arıyo

dağ başında şantiyede kalabilir misin diyoruz evet diyo.sempatiksalakcinni

işe alınsaydı eğer benimkinin işi bırakmasını isterdim. yok canım kıskanmadım:dilcikar:

gülçine gönderdiğim kargo da yılan hikayesine döndü.

yarın eline geçecek inşallah

Günlük bu sabah bir kalktım başım fırıl fırıl dönüyor, midem bulanıyor ayyy neydi o öyle :bbo:
Eşim de ne yapacağını şaşırdı, zorla gönderdim işe gitmeyecekti neredeyse.
O gidince yattım ben de.
Bugün mesaim 13.00 te başladığı için rahattım çok şükür.
Biraz uyumuşum. Bulantım ve baş dönmem devam ediyor ama azaldı.
Sağlık, sahip olduğumuz en büyük nimet günlük.
Rabbim dermansız dert vermesin kimselere :Saruboceq:
Anneannem de hasta.
Dün bir çıktık yukarı, yatak döşek yatıyordu.
Nefes almakta güçlük çekiyormuş.
Bu sabah doktora gitmek istemiş, yengem de götürmüş dedemle birlikte.
Tam o sırada işe gidiyordum ben de.
Doktor kalp büyümesi olduğunu söylemiş.
Yarın kalp doktoru görecek günlük.
İnşaallah bir hal çaresi vardır bu hastalığın:Saruboceq:

Son düzenleme:
günlükk düzenli hayat oh ne rahat yaa..
sabah erken kalkıp spor yapmak, sonra kahvaltını etmek çok keyiflii..zemuszemuskaydirigubbakcemile2
canımın içiyle de aram iyi olunca maşallah çok mutlu hissediyorum kendimi:kedi:
sanırsam bayramda da anneanneme gidebilicemmm çok güzel değişiklik olacak çok da özledim yaahihoyyythihoyyyt
aşkımmm senin de şu işlerin bitsin artık çok özledim ama senii:asigim::asigim:

cekik gozlu gormeye doydum resmen.. cinliler koreliler japonlar... hepsinden de yeterince vardi.. ama en tatilari korelilerdi.. bi tane cinlinin isi dustu bana ama adam o kadar az ingilizce biliyorki beni anladigini hic sanmiyorum.. thankyou diyip durdu isini hallettim diye.. sonra da guldu durdu.. ay cok eglendim.. korelilerin havasi bir baska valla.. adamlar espiri makinasi sanki.. bi tane koreli vardi uzun boylu felan gayet yakisikli.. bi sigara icisi var off...
ama asil olarak tum organizasyon boyunca cesaretini toplayip yanima gelen birlikte yemek yedigimiz amerikali vardi.. herkes takilip durdu bana noluyoruz diye ama cok az konustum onunla yemekte... keske biraz daha ilgilenseydim.. muhtesemdi ya.. nikolas keycin minyon tiplisini dusun gunlugum.. hih demis burnundan dusmus valla.. bugun surekli olarak hangi salonda gorevli oldugumu sordu, gelir diye bekledim ama gelmedi.. diger yemekte de italyanla karsilikli oturduk.. sercio.. italyanlar bi baska yeminle.. adamin tavri bakisi yeter yahu.. bi kadeh tutusu var kibarliktan kirilio sankim..
hazirliksiz bir sekilde aldigim odul sayesinde de tum haftanin yorgunlugu gitti sanki..habersizdi bir anda ismimiz okunuca hepimiz sasirdik.. ama bir haftadir da en guzel bugun giyinmistim.. icime dogmus belki de.. gerci odulumu de otelde unutmusum.. neyse almislar ama allahtan..
bugun iyi hissediyorum kendimi.. bir an evvel calismalarima baslasam ve ilerlesem daha da iyi hissedicem kesin..yapmam gereken deli gibi bussuru isim var.. umarim halledebilirim..
cok enteresan bir psikolojideyim, bir yanim asik olup kaptirip git istiyor diger yanim ise sakin ha aman diyor.. ikisini de dinleyemiyorum isin komigi.. kendime o defteri kapattim dedigim anda etrafimda oyle insanlar oluyor ki tamam ya bu aradigim insan olabilir diyorum azicik hayal kuruyorum ama bir yanim hemen dur diyor asik degilsin ki diyor olamazsin diyor..
sanirim bir yanim hala gecmisi yasatmak istiyor..

Son düzenleme:
gunlukcum burnum kanadı yıne uzgunum bu yuzden durup duruken yıne nıye kanadı
dıkısler mı kaynamadı kı yukarıda
yada ben cok mu kendımı yoruyorum kendımı uzuyorum

Fındık oğlanı kontrole götrüdük bugün...
Oyy nasıl ağladı minikim..:1hug:
Artık biliyor muayne sürecini ondan..
9 aylık 9 kilo olmuş..

Kampüsü resmen sel basmıştı bugün..
Ayrıca bir dersi tek kişi alıyorum..
Danışman Bey'in odasında yaptık dersi resmen özel ders alıyorum:roflol:
Sevinsem mi bozulsam mı bilemedim.
Başka bölümlerde YL'de 30 kişi varken ben tek başıma derse giriyorum.
Artık hayırlısı..

İçim dışım motorlar, yakıt sistemleri, tasarım oldu...Lisansta büyük konuştum sevmediğim ot dibimde bitti:dilcikar:...Artık başa gelen çekilir modundayım...:sm_confused:

Aşkım yanımda degil diye kendimi çok salmıştım baya bi bakım yaptım bu gün hihoyyyt
Pırıl pırıl oldumm :smiley-cool:
Artık iletişimimizde eskisi gibi az degil çok mutlu oluyorum yaa

Bu gün ne oldu günlük yaa bak anlatıyım kaydirigubbakcemile3
Aşkımla telefonda konuşuyoduk bu askeriyedeki telefon 9 dakika süreli sonra otomatik kapanıyo aşkım tekrar arıyo. Neyse konuşurken kapadık ama çok komik bişey söyledi kapatırken ben gülme krizine girdim. Sonra tekrar çaldı telefon ben aşkımdır diye kahkahalarla açtım bi baktım Thetis hanımla mı görüşüyorum dedi bi kız Bende yüzüne kapadım maalesef yaa kesin iş başvurusuna gelen bi cevaptı oo üff nasıl sinir oldum rezillik

Böyle böyle geçiyo günler

Sonra ablam geldi dedi ki kahkul kestirsene hep perçem kullanıyosun bana yakışsa yaparım ama olmaz. Sen kendine yap dedi aklıma yattı ne zamandırda istiyodum aslında dur bakalım kanıma girdi kız ya
Hatta birikmiş paranı al bi gün kuaföre gidip bakıma girelim komple saçlara yeni şekil verelim dedi gidicek tüm param üff naniknanik

çok zor imiş hayat beklentilerimin yanıtını alamaz oldum akannehir ne zaman gülecek yüzümüz meçhul bilmiyorumkismileçok şükür bugün çok bi sıkıntım yoktu fakat havanın kapalı olması bile etkiler oldu beni kafamçokkarıştı ne zaman gelicek acaba bizimki

şu sevgilimi falakaya yatırasım var günlükk....nasıl sinirlendim ya... evde biriktirdiği bir parası vardı.. epeyce yüklü bir miktar..düğün için kullanırız diye düşündüğümüz.... bugün bankaya yatırmak için yanında işyerine geitrmişti.. ama tüm gün başka yerlere gittiğinden fırsat bulup yatıramadı... akşamda yanına almaya unutmuş ve para öylece odasında kaldı... ne bir kilit ne başka bişey resmen ulu orta yerde..geçen sene şirkete hırsız girmişti hemde onun odasından.. eyvahedigeldismile bilgisayarı prafümleri bir çok şeyi gitmişti..inş bu gece öyle bişey olmaz.. sabahta ihale var diye gelemicek şirkete.. sabah gider gitmez ilk işim onun katına inip parayı almak olucak..o gelinceye kadar dursun bende... onun odası yol geçen hanı gibi mübarek.. ya birde parayı ben getirtmiştim.. evde okadar para tutulmaz biri girse filan diye.. şimdi bişey olsa suçluluk psikolojisiyle giderim:2: allaha emanet artık... bu arada ben çok kg almışım günlüküm ya göbek filan aldı başını gidiyor.. çok kötü hissediyorum kendimi..bugün elma diyeti yapayım dedim.. akşama kadar gayet iradeli davrandım ama akşam enişten dışardan geldiğinde pasta bardakta mısır getirmiş.. onları görünce dayanamadım.. evdede annem çok güzel yemekler yapmıştı.. yani anlıycağın ilk günden fiyaskooalsanaalsanasmile ama abimin kızçesinin ipini aldım.. evde ip atlayıp duruyorum.. başka spor yapmak sıkıyorda iple atlamak çok zevkli bakalım gitmeli bu kglar.. birde kış kalın kalın giyindimii ya hepten beter görünüyorum...kafamçokkarıştı bugün bi ayrılık haberi aldım... çok şaşırdım.. çocukta kızda daha önce bizim şirkette çalışıyordu..epeydir birlikteler.. hatta söz takıldı.. kız çocuğun askerliğini filan bekledi.. ama bugün duydumki ayrılmışlar:1shok: çocuk askerden geldiğinde işe girmemişti... öylece söz takıldı kaldı.. ne nişan ne bir hazırlık.. belki ondan bitmiştir.. ama üzüldüm gerçekten.. ikiside çok genç daha kız 18 filan çocukta 22 inşallah haklarında hayırlısı olur.. ne çok konuştum dime günlükümdelikafadulden neyse ben kaçar bu gece çok dua etçem.. biri yarınki ihaleyi biz alalım diye... diğeride inş sabah gittiğimde parayı yerinde bulabilirim diyefisfisfis

Merhaba günlük nasılsın ??
Kaç gündür mutlu huzurluydum.Bugün nedense bi gölge düştü üstüme biraz üzgün hissediyorum kendimi ama somut bir sebebi yok öylesine işte. Bu durum uzamaz inşallah yeniden umutlu günlerime dönmeyi istiyoruuumm opuyorumnanaktan

Asmin'i çok kıskandım ama şu an yaaa...
Çekik gözlü adamlar... Hele ki koreliler...
Ben de isterim, ben deeee... (((((((((

Hee bi de Engin Akyürek'e hastayım... Çok yakışıklı geliyor gözüme. Keşke öyle bir sevgilim olsa. Bakışları minicik bir erkek çocuğu gibi. Çoookkk tatlı. Sarılıp öpmek isterim kendisini. Öyle masum masum baksın o da bana. Hayal kurmak ne güzel. :))

Bu arada, bu akşamki son dersim harikaydı. Gülmekten öldüm.

Yarın yoğun ve sıkıcı bir gün beni bekliyor.

Görüşürüz canım günlüğüm.

Merabaa günlükkcüüm

Bugün okula gitmek üzere hazırlandım sonra ''amaan önemli ders yok zaten arkadaştan notları alırım'' dedim ve gitmedim okula bayanssulusmile

Evdeydim , miskin miskiin güzeldi.

Yarın okul var sabahtan , yatcam birazdan. buyrunnnnnnnnn

Günlük biliyo musun safagımız atarsa 208 +10 da iznimiz va
r Çok üzgünüm çoook

Özledim onu ... :asigim:

Hayırlı geceler günlüüükkkcümmm :1hug:

Günlük,
Tanrıçamın kulağına fıslasana, şutarafagitti onunla ikimiz için kaçış planları yapıyorum sinsi sinsi...:jeyyar:
Yeter gari bu kadar nişanlılık ahhahahha. :roflol: Zaten onlar bizden kıdemli...olumunekankayizsmile

Şaka bir yana, mühim olan evlenmek değil tabii ki, ama tek istediğim yanyana durabilmek...:a015:
Onsuz 3 gün sonra deliriyorum ben. :çok üzgünüm: Gene kilo verdim...O da çok mutsuz, telefondaki sesi...Resmen ağlamaklı konuşuyoruz günlerdir...mafoldumben

Sevdalıma da bana da yeni birer iş imkanı doğdu. Ben yarın görüşmeye gidiyorum. Aslında firma güzel ve istediğim bir yer ama pozisyon bana göre olmayabilir, bilemiyorum, detayları yarın konuşacağız artık. bilmiyorumkismile Bir de genel müdürlük evime çokkk uzak. Bilmiyorum insanlıktan çıkmadan her gün oraya gidebilir miyim...:1no2:
Sevdalımın muhtemel işi çok güzel de, bakalım, hayırlısı, bence güzel, ona göre nasıldır bilmiyorum.
Keşke beraber olsak şimdi, yine birbirimizden güç alsak. Sarılınca tüm dertleri unutsak, sıkıntılar bitse, çocuklar gibi mutlu olsak...Şuan içinde olduğumuz karmaşık dönemi değil de, geride bıraktığımız mutluluklarla her günü apayrı güzelliklerle dolu 4 seneyi konuşsak...Eski evimizi konuşsak, kedimizi, okulumu, yaşadığımız yeri, arkadaşları, çılgınlıkları, eğlenceleri, yorgunlukları, ve hatta yaşadığımız onca hastalıkları...

Ve aramızda bunca dolu geçen 4 senede hiç mi hiç yaşanmayan kırgınlıkları, küslükleri.
Biz hiç üzmedik birbirimizi biliyor musun Günlük, hiç küsmedik, kavga etmedik...
Çok şükür Allah'a...:Saruboceq: :asigim:

Daha da güzel günlerimiz olacak biliyorum, umutsuz değilim, aksine heyecanlıyım her günden daha çok...:asigim: Tek istediğim, bu süreçte de onun yanında olabilmek, omuz omuza durabilmek...Herşey o zaman daha sorunsuz oluyor sanki, her şey tam istediğimiz gibi yaşanıyor...:asigim: kaydirigubbakcemile3 boshayallersmile

Neyse çok konuştum, hasretten psikoya bağladım Günlükcan,mafoldumben sen bana bakma depresyon eşiğinde bir April üyesiyim işte...

günnük yağmur yağıyo yine.çıkıp dolaşsam ıslansam ohhh züper olur valla bayanssulusmile
bugün çok şaşırdıgım bişe oldu.çok hemde CADIARZU

annemle bebiş görmesine gitcez haftasonu günnük ziporum var diyorum anlamıyo kaydirigubbakcemile
ayıp olur gidelim diyo..

yapmak istemediğim ama yapmak zorunda olduğum şeyler çoğaldı alsanaalsanasmile
sıkcam dişimi az kaldı günnük..diyorum ama yaş arttıkça dert tasa da artıyo dimi
içelim en iyisi unutalım bunları :içelim:

Belki güneş bigün ikimiz için doğar..
Belki korkuları hayallerimiz boğar off off :gitme:

Dertliyim be günlük fena içesim dağıtasım var..
Mutlu değilim..
Her günüm ağlamaklı..
Birgün bende mutlu olurum belki kimbilir..
Keşkelerle dolu bi hayatım var günlük..
Nasıl geçer böyle hayat..
Oysa tek istediğim huzur, mutluluk şu kahrolası dünyadan ama çok görüyor bana..

günlük aşkımı özledim yine ben yaopuyorumnanaktan
doyumsuz oldum sankikaydirigubbakcemile3
ama hiçte çok görme 9aydır göremedım sevgilimiŞeniz
yarın işe başlıyorum çok heycanlıyım nasıl geçicek ilk günüm acaaba?
çocuk özlemi cekıyodum :)artık hep cocuklarla olucam çok sevıyorumŞeniz
aşkımıda çok seviyorum iznimizin bitmesıne az kaldı nasıl göndericem of uleyn of

çok yoruluyorum yaa ben hiç alışkın değilim bu tempoya yıllardır okuyorum ama bu çok ayrı.. formasyon dersleri çok geç başlayıp gece bitiyo, haftanın 3 günü dershaneye gidiyorum uykuya hasret kaldım. kpss gözümde büyüdü resmen, çalışamıyorumki yoğunluktanmafoldumben

askerimi de ihmal ettim sanırım :gitme: bugün senin neyin var dedi banabilmiyorumkismile durup düşündüm ilk defa şafak kaç diye düşündümakannehir demekki gerçekten çok yoğunum eskiden deli gibi ağlar düşünürdüm alışıyo insan yaa ama çok özledim burnumda tütüyo resmen:gitme:.. en büyük isteğim bir an önce öğretmenliğe başlamak.. çok istiyorum çook..

Allah'a şükür nişanlım iyi. bir kavga sonrası tüm yazıcıları çıkardık demişler ama benimki sevdirdi kendini, onu çıkarmadılar devam ediyo oyy yerim ben onu yaa hep beni düşünüyo oralarda canım aşkımm benim her zaman yanımda olduğunu,olacağını bildiğim tek insan :asigim:

şafak 311 turkbayragi (atarsa)

Son düzenleme:
Selam günlük naber
Ben bildiğin gibiyim işte boshayallersmile
Bu aralar hem mutluluğu hem de üzüntüyü bir arada yaşıyorum günlük :bbo:
Mutluluğumun nedenini biliyosun üzüntüm de çok yakın bir arkadaşımın rahatsızlığını öğrendik günlük ona canımız sıkıldı biraz inşallah iyi olur amiiinn:Saruboceq:
Hayat böyle işte bi yanda sevinç bi yanda hüzün var ve insan, ikisini de aynı anda yaşayabiliyor günlük ama her şey çok çok güzel olcak ben eminim bundan yerimseniben
Nişana 2 hafta kaldı günlük koşturmaca asıl şimdi başlıycak -tatlicadiarzu- Saymaya başladığımda 86 gün falan vardı nişana görüyo musun günlük ne çabuk geçiyo ya günler eyvahedigeldismile
Bi de işim olursa hayırlısıyla tam süper olcak valla :lepi: Hayırlısı olsun inşallah herkesin hakkında
Gece yarısı oldu benim saatler başladı yani günlük kaydirigubbakcemile3 Ay ben gündüz, gece olduğum kadar huzurlu olamıyorum.. böyle gece olcak herkesler yatıp uyuyo olcak benim saatler işte ben de sabaha kadar oturcam kaydirigubbakcemile3 Hatta şimdi çok fena bi şekilde korku filmi izliyesim vaaarrr delikafadulden Bi araştırıyım bakyım şöylee çook korkunç tüylerimi diken diken edicek bir film bulabilcek miyim eyvahedigeldismile Dışarda da ne güzel yağmur yağıyooo şimdi aşkımla bu yağmurun altında el ele gezmek vardııı ne güzeeellll :asigim: Çabuk geçsin günler günlüükk bi an önce geçsin şu 1-2 yıl hayırlısıyla tabiii güzel bi şekilde gelelim o günlere inşallahh...
Neyse ben biraz daha gezinip çıkıyım sonra da filmimi araştırıyım günlükcüm.Öff deneme sınavı çözmem gerek bi yandan da yaaa ona da bakarım olmazsa. Hadi canım pembiş günlüğüm görüşürüz gene hoşçakaaalll opuyorumnanaktan

selam günlük bugün gezdim durdum..(gezdikk)

çok istiyodm tayt aldım kendime pentiden en sonunda aradığım gibi buldum toz pembesi bile var onları da snra alcm inş :)))

işte böylee çok yürüdük yaaa ama çok güzel gezdik ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…