Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük yeterrrrrrr
sevgilimi istiyorum ben yaaa 2 ay olacak neredeyse
çok özledim çok çok çok özledim artık zor geliyor böyle yaa :asigim:
ama ben de gitmezsem 29 ekimde bana dda bayan1903 demesinlerrrr
telefonla bile konuşamıyotuz doğru düzgün çünkü dakikalarımız bitti :umursamaz:
her akşam babamın ağzının içine bakıyorum telinin 5 dakika alabilmek için klava:
biliyorum şu an diyorsun ki ne bu şiddet bu celal ama artık çok sinirlerim bozuldu günnüşüm
dayanamıyorum anlatabildim mi
hele etrafımda heer gün onlarca çifti görüp bakmakla yetininc hiç dayanamıyorum
yarimin kokusunu özledim onu çok özledim günnükkkkk mafoldumben

Bu ay korunmadım günlük:kedi:
1 hafta filan var sanırım adetime,gelecek mi ikinci minik sence?:ecrin_bebek:
Korunmadığımı bilmeyen eşime sürpriz yapabilecek miyim?:kedi:
Ne diyorsun?boshayallersmile

günlük nasılsın ben sana yazmaya başlayınca baya yorulçaksın bugün ablama gittim kızım okuldan gelene kadarda dönmeye çalıştım ama kızım benden önce gelmiş oğlumu çok özlüyorum aklım hep onda nasıl alışacağım ben oğlumun hasretine hafta sonu 2 günlüğüne geldi ama hiç yetmiyorki gece oğlumla kızımın üstlerini örtüp yatağıma yatmanın huzurunu artık bulamıyorum oğluuum yavrumm allaha emanet ol izmirde günlük 5 yıl nasıl çekeceksin sen benim kahrımı oğlum endüstri mühendisi olup gelene kadar bitmez huysuzluğum benim ben panik atakım herşeyi sorun ederim işin var günlük benle şimdilik bukadar yeterr

Terziliğe soyunuyorum günlük :)
Komşualrımdan yoğun istek var etek diktirmek istiyorlar
Napıcim ben yahu :)
Hangi birine dikeceğim ?
Başka planlarım var dı benim , sanrım oraya taşınana kadar bu planı ertelesem iyi olucak
Hem istediğim işte orada :)
Bu akşama doğru yine fikrim geldi bir değişim daha yapıcam
Etekten elbise :)) yarın el atarım bakalım :)

günlük ne olacak bu halim hiç iyi bir şey olmaz mı günlük senağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleme:
Acıyor canım günlük gözüm hala telefonda
Ama ben salağım,bittiğini kabullenemedi beynim hala
Onun için üzüntüm bu kadar az

gnler ne kadar hizli geciyor.. yorgunum cok fazla.. uzgunum hala ama gecicek gecicek..

sence herşeye rağmen bunada şükürmü demeliyim...
lanet olası hayat bı banamı kötüsün demeliyim günlük he??boshayallersmile
masallar diyarı gibi herşey yolunda gitse keşke..
herkes mutlu olsa bizi üzücek şeyler çıkmasa karşımıza..ne olurdu günlük..

Bu olayla birlikte annem olay oldu apartmanda günnüşüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 merakla kadını bekliyoruz her zil çaldığında annem birde iyi birşey yapmış gibi dalga geçiyor kaynanan olmasın sakın diye ay valla her zil çaldığında bende düşünmüyor değilim hani

Bu arada bizim balığada söyledim konuyu adam aynen şu kelimeyi söyledi " nazik bir şekilde ellerinden öperim annenin ve tahlil sonuçlarını almaya gittiğinde hastanenin açık adresini verde bende annemi yollim" pırlantacım yaa görüyormusun sen şu balığın yaptığını

cicikız üzülmesin lütfen ve ona yolladığım özel mesajları okusun çok iyi...

kankam gülçinimde sanırım hala deli gibi kutlamalarda bitmek bilemedi 1 haftadır ama neyseki bugece son buluyor sositososito eklemiş hemen pastaların partilerin resimlerini facesine çatlak bu hatun yaa seviyorum ben bu cadıyı kaydirigubbakcemile5

NEYSE çenem düştü ben toplim gidim msn'e doğru biraz pırlantanın başını ağrıtim kaydirigubbakcemile3

dün çoookk çook yoğun bi gün geçirdimm bugün çok uyudum çabuk akşam oldu havalarda soğudu dahada soğusun kış olsunn fırtınalar kopsun yüreğimden daha fazlaa :)ne laf ettim aama dimi günlükleri okumak çok zevkli çocukkende tutardım günlük ama kimseye göstermezdim kiliti bile vardı burda herkeze anlatıyorum nasıl bi çelişki bu ya ozaman çocuktuk daha mı çok sırlarımız vardı acaba kaydirigubbakcemile3

gunluk gamzenın balıgının taktıgı begendım bende erkek olsam aynı taktıgı uygulardım

bugun oyun oynayacaktım yanlız sarjını unutmusum gene kalakaldım mecbur ders olacak

dıdemevo nete gırmedı halbukı ona yenı taktıgımı anlatacaktım

benım burunzede kankalarımda yok bugun nette

gamzecımıde balıgı pek bırakmıyor kı konusalım:)

taktıgımı degıstırıp bıra romantık olmaya karar veerdım gunluk, bıraz canayakın olmayı deneyecegım ona karsı

yanlız hala cok fızıken her ıse kosturamıyorum, dolabımı yerlestırecegız annemle

günlükcüm insan bi gün içinde neler yaşayabiliyomuş...mafoldumben
hiç ummadığım bi şekilde oldu hepside.:sinifsinif:
off offfff ne yapacağımı bilmiyorum:1no2:
bi tarafım unut gitsin diyo bi tarafım hayır unutamazsın bunca şeyi diyo:1no2:
onun çırpınışlarınıda görmemezlikten gelmek istemiyorum ama ya olanlar...offff:çok üzgünüm:
Allahım sen yardım et bana, ikimize...:Saruboceq: bunlarıda atlatalım inşallah nolur...
:Saruboceq:

Geceleri hic uyumuyorum uuuff hatta bazen uykusuz cıkıyorum bütün gün geziyorum sonra eve geliyorum gayet normalim aksam gene 23:00 - 24:00 gibi uyuyorum annem, peri diyor gece bekcisi diyor. Ay ne yapayım uyuyamyorum kii.

İse bile öyle gidebiliyorum yanii. Nasıl bir bünyem var cözemedim henüüz.!!:1shok:

Selam günlük nişana son 16 günnnn ayy çok heycanlıyım napcam ben yaaa elim ayağıma dolaşmazsa iyidirrrr eyvahedigeldismile
Ne zor işlermiş bunlar yaaa insanı nasıl da strese sokuyormuş.Valla dışardan bakınca kolay gibi gözüküyodu hep ama içinde olunca anlaşılıyomuş her şey günlük boshayallersmile
Hayırlısıyla atlatırız inşallah o günü günlükcüm dua et bize de her şey Allah'ın izniyle sağ salim atlatılsın, her şey içimize sinsin inşallaahhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Zaten uyuyamayan ben, bu işler de araya girince hiç uyuyamaz oldum. bi de ertesi gün sınav olcak günlük yaa bendeki şansa bakar mısın öffff mafoldumben:sinifsinif: Onu da güzel bi şekilde atlatırım inşallahhh :Saruboceq:
Allahım ne olur her şey çok güzel bi şekilde, hayırlısıyla geçsin.Bundan sonrası için de aynı şekilde :Saruboceq:
Hadi şimdilik ben kaçtım günlük arada uğrarım gene hoşçakallll opuyorumnanaktan

selamın aleyküm bilader
gelir gelmez kankamın günlüğünü okudum:jeyyar:kilitlememiş,ulu orta bırakmış napıyım
kanka,bizde telle ilişki yürütücek adamlar değiliz çift olarak:roflol:
illa gözümüzün önünde olucaz:lepi:
kankam kaçar giderse bende durmam buralarda günlük:lepi:
askerde yanına kaçıp gitmiştim diye kesiyodu beni gerçieyvahedigeldismile
neysa
sana günlük yazdım ya,sanmaki yatıp uyudumsengözlerimebaksanabgiydim eşorfmanlarımı,bi güzel yürüyüş yaptım sahilde
bide yağmur yağdı misboshayallersmileıslanmayı çok severim ben
sonra oturdum denize karşıboshayallersmilepoğaçamı yedim sıcak sıcak..bide demli çay(çay içmem nadirdir)içtim
eve gelip üzerimi değiştirdim,görüşmelerim vardı eski ortaklarımla
resmi işler-tatlicadiarzu-
onlarıda hallettim şükür
eve gelip vurup kafayı yattım.androit değilim,bende insanım nihayetinde:smiley-cool:ama toplasan 2 saat uyudum
yarında sabahtan çıkıcam.işlerimin bir kısmını daha halledip akşam beklenen buluşma gerçekleşicek:asigim:
yarın benim için çok önemli bi gün olucak..boyut değiştiricem manevi yönden:asigim:
rabbim utandırmasın..ama sana anlatamam günlük bozuntusualsanaalsanasmile
nurlu yolundan ayırma bizi:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…