Karnıma Ağrılar girdi vallahi billahi öldüm bugün gülmekten yaaaa :roflol::roflol: sıkı dur bak anlatıyorum ..
Annemle ablam bu sabah hastaneye gitmişlerdi, hem şeker kolestrol ölçümleri için hemde annemin dizlerinde problem vardı onun için ortopediye gözükücekti neyse efendim sabah ablam zile bastı annem aşağı indi bigüzel yolcu ettim onu ve babamla beraber kahvaltı yaptık ikimiz annemi aç karnına yolladım hem açlık şekeri hem tokluk şekeri ölçülcekdi.. bunlar evden 9 gibi bi çıktılar öğlen 1.30 gibi geldiler, ablam direk şunu söyledi " gamze sana kısmet çıktı çok tatlı bi kayınvaliden olucak" akannehir nasıl yani dedik babamla beraber..
Benim canım akıllı annem pek birr sıcakkanlıdır sokakta kimi görse yaşıtı oturur konuşur sağolsun, ve bu durumda şöyle gelişiyo, annemler açlık şekerini ölçtürmek için kanı veriyorlar tokluk içinde hastanenin bahçesindeki kantinde bişiler yemek için kantine giriyorlar neyse efendim yemeklerini yiyorlar ve hastane çalışanları öğle arası verdiği için annemle ablam çaydı sigaraydı derken oturmaya devam ediyorlar ve yan masada bi kadınla konuşmaya başlıyo annem "merhaba sizin neyiniz var" diyerek açılıyo muhabbet nerelisin kaç çocuğun var gibi klasik konuşmalar işte.. sonra kadın ailesini anlatmış vay efendim 2 oğlu varmış birini evlendirmiş diğeri bi türlü evlenmiyormuş falan fişman sonra bizimkide anlatmış benimde 2 kızım var bu büyük kızım 3 senelik evli diğeri evde yanımda demiş.. neyse işte kadın ailesini sülalesini anlatmış , ben o sırada tabi sürekli arıyorum ablamı naptınız nasıl oldu diye annem arkadan bıdı bıdı konuşuyor kaydirigubbakcemile3 neyse kadın demişki kızın sana çok benziyo ne güzel annesini yalnız bırakmamış gelmiş benimde kızım olaydı çok seviyorum kız evlatlarını demiş, ablam sağolsun o cin fikriyle nerden estiyse kardeşimde işte bu diyerek şak diye resmimi göstermiş kadına.. kadın incelemiş incelemiş ve anneme demişki siz bize kız vermezsiniz biz gaziantepliyiz giresunlular kolay kolay kızlarını dışarı vermezler ama ben hem kızını görmek istiyorum hemde çayını içmek istiyorum ben gelicem demiş benim annemede ne olduysa artık vahimi indi ne oldu hiç yapmayan etmeyen annem sadece hastanede tanıştığı kadına adresimizi vermişkafamçokkarıştı evet evet yanlış duymadın vallahi billahi adresimizi vermiş evimizin, kadın sefaköyde oturuyormuş,.. kadın annemden cep telefonunu istemiş annem benim cebim yokki demiş ( külliyen yalan tabikide var annemin cebikaydirigubbakcemile3) adresi istemiş annemde vermiş kadına adresi...
Yahu anne telefonu verseydin adresi vermeseydin diyorum ee zırt pırt aricaktı diyo ee be akıllı annem benim sürekli telle arasaydı çözümü vardı numarayı değiştirirdik ama adresi verdin buseferde sürekli çat kapı gelicek evimi taşicaz sanki dedim..lmaz:
Ayy valla şok oldum yaa biyandan şaşırdım biyandan kızdım anneme tanımadığı etmediği birine şak diye adresi veriyor açık adresi hemde düşünsene hastane bahçesinde görücü çıktı ve kadın allah bilir nezaman çat diye gelicek belli değil kaydirigubbakcemile3 ay gülermisin ağlarmısın yaa kaydirigubbakcemile3 babamda canım benim yaa şaşırdı annemi dinliyo ve dediki sen gitmişken birde kafadan gözükseydin tanımadığın kadına cep telefonu yerine açık adresi veriyorsun nedir necidir bilmediğin etmedğin fisfisfis ay hadi bakalım sonumuz hayır olsun yaa bunuda yaşadım yaa artık vallahi hiçbirşeye şaşırmam ben yaa ah be annem bakalım daha neler yaşatacaksın sen bana RABBİM BAŞIMDAN EKSİK ETMESİN SENİ EMİ:Saruboceq: 55 yaşından sonra annem çılgınlaştı iyimi :roflol::roflol: merak ediyorum hastane bahçesinde görücü çıkıp resimlerle anlaşıp tanımadığı bir insana evinin açık adresini veren bir anne varmıdır acaba yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?