Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükcüm cok fena bir gündü..
halsizlik,hamilelik,bas agrisi,kayinvalide dirdiri...
inanabiliyor musun öglen saat 1 den aksam 10 a kadar put gibi oturdum,sagin solun cekistirmesini dinledim bu halimde...
bi ara gözlerim kapaniyordu..agrilarimi söylemiyorum bile...
kocisinde isleri vardi büroya gitti,o olsaydi yine bi parca dayanirdim,en azindan dinlemek zorunda kalmazdim..
oyyyy vallahi bittim,kafa dinlemek,kendimle kalmak istiyorum...

Günlük biliyo musun? Üst katımızda oturan görgüsüzlerden ciddi anlamda bıktık ailecek

niye zaman geçmiyo günlük
çok sıkılıyorum bunalıyorum ewde oturmaktan
yapacak bişi yok
sewgilimi de çok özledim atarsa:35
bazen herşeyden bıkıyorum sonra aklıma sewgilim geliyo geleceğimiz hayallerimiz aklıma geliyo
hayata yeniden bağlanıyorum
askerden gelince bakalım nolcak inş herşey istediğimiz gibi olur
iyi ki war cnm sewgilim bnm ailemi sewgilimi onun ailesi çok seviyorum
allah başımızdan eksik etmesin onları.
nolur şu zaman çabuk geçsin günlük bn çok sıkıldım artık
okul yok (açıktan üni okuorum) iş yok (sevgilim askerden gelince işe başlıcam ) iyice daraldım bi sewgilim gelse de onla zaman geçirsem
oda gelince bi işe gircek bnde gircem inş herşey gönlümüzce olur
kurban olduğum allah nolur şu zamanlar geçsin yarim gelsin artık
çok özledimm.. çok seviyorum onu..

Allah herkes sevdıgıne bagıslasın gunluk
ayrıları kavustursun deger bılmeyenlere deger bıldırsın
sevgılımın kalbıne Allah korkusu gırsın ınsallah bıraz

bıraz ılgıyı azalttı farkındayım , daha ılgılı olmalı ama anlayana tabı
kendı kafasına gore ılgılı o cunku
bılmıyorum hemende sımarır
ama dırdırcı olmadan halledecegım yoksa kendım uzuluyorum

gunlugum....

bugun uzucu bi haber aldim..
en azindan haber aldim habersiz kalmaktan iyidir diyorum
kendi kendime ama bu teselli yetmiyo...

sabir sabir sabir baska yaptigim bisey yok zaten!!​

Yaa niye hep ben !!
Sinir oluyorum hep üzülen ben oluyorum herkese samimi yaklasmanın sucu mu bu?
İnsaları üzen, zarar veren daha kıymetli oluyor !!
Cok garip ama aynen böyle.

Son düzenleme:
ikidir hamile olduğumu görüyorum rüyamda :bbo:

hem de 9.ayın sonlarındaymışım
hayır hayır hazır değilim..

hayırlı cumalar günnükçümbayanssulusmilebugün pek bı mutluyum
hem cuma hem yarın annecımı görcem
aylar sonra:gitme:akşam msn den göruşurken açar açmaz ağladı
bende kapattım çunku dayanamadım
melek annem cennet kokulu annemmafoldumbencok özledım senı
yarın yanında olcam ınş
senınle aylar sonra gene uycammdelikafaduldencok mutluyum

bugün iş çıkışı hemen eve gıdıp temızlık yapmam lazım yarına bısey kalmasınkı
hemen anneme gıdem işten çıkar çıkmaz:hulya:keşke babamda olsaydı
oda kurbana kadar gelecekmış
evlılık ne zormuş yaa aıleden uzak olmak aynı ildeyız ama cok uzağız:gitme:ne kötü bişey

dün bazı ınsanların dedıklerıne anlam vermeye çalıştım ama yapamadım
cok düşüncesız ve fesat olduklarına karar verıp cvp vermedım bıle
evlenelı daha senem olmadı bana dıo bebek var mı:ecrin_bebek:yok dedım
aa dıo nasıl olur sımdıde bı elınde bı karnında olmalıydı
hey allam herhalde baba evınden getrdım cocuklarıdasempatiksalakcinniAllah akıl fıkır versın bunlara
hee bı elımde bı karnımda ıkı denede ayağımda bebem var oldu musempatiksalakcinni2 ayda bı doğum falan yapıyom sanırım
heyy gıdı heyyy
ne demışler cahıller içinde aydının işi zorhaydı ben kaçtım gunluk

ahh be günlüğüm :gitme:
sabah sabah çokk güzel bir haber aldım çok mutlu oldum
bir taraftan da içim kabardı resmen mafoldumben
sabah sabah dolu dolu oldu gözlerim
canım benim çok çok mutlu olursunuz inşş :asigim:
her zaman her türlü yanında olduğumu bil yerimseniben sakın da unutma Şeniz

Günnük ya :asigim::asigim::asigim: kaydirigubbakcemile5
Alıntı yapmak yassak olmasa o biliyor hemen alıntı yapardım :1hug::1hug:
Canım benim içinde duyguları hissetmek öyle güzel ki anlatamam :asigim::asigim:
Kendi cumhuriyetimizi kurmaya adım atıyoruz 12 Haziran 2011/Pazar :asigim:
Ne mutlu bize Allah utandırmasın-Rabbim tüm herkeze nasip etsin :Saruboceq:​

günlük sinirlerim çok bozuk..herşey dokunuyo bana.
dünde elime bıçak girdi ..ahh sakarlığım..buzlukta donmus hamburger koftelerını bıcakla ayırayım derken avcuma gırdı bıcak aklım gitti.
neyseki çok bişey yok.
aslında o bıcagı kocama sokmalıydım... sınırli sınırlı yemek hazırlarken oldu..sonra ne oldu kalktı paşa paşa hazırladı yemeği.
işte bu kadar hayatım sıkıcı.

sipidi tebrik ederim evlilik yıldönümümüz aynı olacak.12 haziran 2004 de bizim günümüzdü..

İstanbul buluşması varmış günlük :içelim:
Büyük ihtimal katılırım , hem deryamda düşünüyo, şeymada düşünüyo :dance:
Diğerlerinede haber verelim bari olumunekankayizsmile
He ... Ben mi? Ben çok iyim çok şükür:Saruboceq:
Terziliğe soyundum demiştim ya
Bi sürü sparişim var :roflol:
Neyse yaparız nolcek canımm
Bir günde elbise dikebiliyorsam , onlar daha basit şeyler a.s
Neyse gideyimde kahvaltımı yapayım cokacimcoook
Deryamı bi arıyayım bu gün , napıyo ne ediyo,CADIARZU

sabah koştur koştur geldim işe.. bizimkiler karganın gak dediği saatte ihaleye gittiklkeri için mecbur minübüsle geldim.. ablamda yoktu tek başına yollarda pek bir boynu bükük hissettim kendimisempatiksalakcinni birde yağmur yağıyordu tam acıların çocuğu emrah modundaydımkaydirigubbakcemile3 geldim kimse yok in cin top oynuyor idari katta anlıycağın kendimle baş başayım günlük..patroncuk aramış ben gelmeden bekçi söyledi onu aradım.. nerde kaldınız dedi... ablam hasta gelemedi tek başıma geldim yağmur trafik vs dedim.. tamam dedi.. laa günlük sen akşam yarım saat bir saat geç çık kimse neden geç çıktın demez ama yarım saat geç kal hemen nerde kaldınız olur ama yinede şükür millette ne patronlar var duyuyorum şok oluyorum resmen.. insan dışı muamele yapıyorlar işçilerine.. bizimkinin öyle kaprisi siniri yoktur.. zaten öyle olsa 6 sene aynı işyerinde çalışmazdım herhalde işyerindeki huzur önemli çünkü evden çok burdayız.. kaç aydır bekleyen bir iş vardı bir türlü ihale onayı alamamıştık.. bugün alınmış dedi arabayı doldurtun mallar çıksın.. pehhh ne zaman ablam olmasa böyle angarya işler kalıyor bana..ne güzel telefon çalsın ben bakayım firmalarla geyik yapayım sevmiyorum muhasebeye ait işleri... birde çok titiz bir firma yanlışlığı kabul etmeyen.. uğraştırıyor resmen.. neyseki hazırladım check listesi irsaliye fatura çıktı araba..bu arada sabah geldiğimde ilk işim parayı almak oldu dün akşam bahsetmiştim sana... aşağıya odasına indim sevdiceğimin birileri vardı... müsade istedim çıktılar odadan aldım parayı ya resmen ortalıktaydı para günlüğüm.. numuneleri koyduğu bir kutu vardı onun içinde.. ben yine çekmecede filan sanıyordum atmış öylece kutunun içine.. birde dedim insan çekmeceye koyar bari.. yok diyor önceki sefer çekmeceden parfümlerin çalınmıştı koyarmıyım hiç orayakötükedihüso hee dedim aferim böyle ortada daha iyi:mymeka: dün akşam ettiğim dualar kabul oldu.. para yerinde şimdide bitanemden msj geldi sana yazarken ihalede bize kalmış laa günlük dua saatinde filanmı ettim aceba kabul oldu ikiside bilseydim bi kaç dua daha ederdimn-tatlicadiarzu-

Çok mutsuzum , canım sıkılıyor , hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden benneyaptımki

gunluk gece cok korkttum yagmurdan bılmıyorum nasıl olacak bu tırsaklıgım
ıyı gıbıyım
bu ozlemsızlık benı cok sınır edıyor

Sevgili günlük dün akşam kendimi berbat hissettim ama şimdi kendime yepyeni bir sayfa açtım. Bir insanın canı yanınca gerçekten güzel dualar edemiyor. Günlük düşündükçe iyi şeyler söyleyemiyorum onun için. Allahım gerçekten sana sığınıyorum kimseye ah etmek istemem ama sadece vicdanı sızlamayan bir insan için tek dua bana verdiği acı kadar acı çeksin benim mutsuzluğum uğruna mutlu olamasın.

günlükçüm selam;
ben geldim yine.
iyi değilim bugün.bugün değil aslında son günlerde desem daha ii olur..
şu ev muhabbetimiz bi hallolsa.
neyse bi şekilde halledicez..
kocişle limoniyiz..oysa ortada hiçbişicik yok..
ama ilgisiz davranıor bana.
evelki akşam kızdırmışım onu.tabi farkında değilim.baktım hiç konuşmuor benle.hayırdır dedim.konuşma benle sinirliyim dedi..
sustum! bende.
neyse o öyle geçti.bu sabah da hadi kalk artık dedim..
ve bana yine kızdı nie fırça çekiormuşum ona..
allahım yaa sabır dedim...
o andan sonra konuşmadım hiç.sorarsa cevapladım..
işe bıraktı beni..gitti..
bu adam niye böyle ya.nie bukadar ilgisiz davranıor bana..
öpmüor artık beni nerdeyse hiç..
gözlerimin içine bile bakmıor ki..
nie böyle oluor anlamıorum..
bunları konuşmaktan da bıktım onunla...
en iisi kabuğuma çekilmek mi? acaba..
hep çaba göstermekten bıktım..
bişiler düzelsin die..
nie o bişicik yapmıor..
canım sıkkın,keyfim yok anlayacağın..
günlükçüm ,küçük kuzum çok güzel anneee diyor..kurban olurum ben ona... Şeniz
hele akşamları boynuma sarılıp bi öpüşü var ki..dünyalara bedel..
üstümde bi bıkkınlık var sanki..
ama bunların hepsi kocişten kaynaklanıor..
inş.düzelir..yada benide kendine benzetir..
bakalım...
bide şeyyy...bursada olsam şimdi..
özledim annemii...
bayramdada gidemiycez..ne zaman görücem bakalım ailemi..
böyle işte günlük..
çok şükür hastalığımız yok..sıhhatliyiz.allah bugünmüzü aratmasın..
gelirim yine..
görüşmek üzere.
.

bu insan beni delirticek günlük ısınamadım bi türlü ona yaa
nefret derecesine gelmez inşallahh
nişanlımın hatrı olmasa ben yapacağımı çok iyi bilirim ama... dua etsin ona
canım babam insanları nasıl şıp diye anlıyosun sana hayret ediyorum, insan sarrafı olmuş resmen
daha fazla konuşursam çok kötü konuşucam, o yüzden susuyorum günlük! Allahından bulsun...

içim çok sıkıntılı günnüş :sinifsinif: annemle babam annemin tahlil sonuçları için hastaneye gittiler ve annemin şeker olmuş 184, 1.5 ay sonra böbreklerini kontrol ediceklermiş.. bu ay'ın 19'unada akşam 10 'da samatyadan dizleri için emar çekilcek gün almışlar..
az önce geldiler kahvaltı ettik ve annanemleri arayalım dedik ilk defa 5. çalmaya açtı annanem telefonu ve telde ağlıyordu :sinifsinif: çok kötü olduk hepimiz , telefonun sesini dışarı vermişdi babam , içim soğudu bişi oldu dedim dedeme bişi oldu :sinifsinif: hastaneye kaldırmışlar dedeceğimi kalp ağrısıyla uyanmış ve annanem hemen bi tanıdığı arayıp rica etmişler hastaneye götürmüşler ALLAH RAZI OLSUN, dedem hep hasteneye gider ama annanem hiç ağlamazdı telde, anladık bir terslik var doktorlar tahliller yapıyorlarmış bir sürü ve öğleden sonra tam belli olurmuş herşey annanem ilk kez ağladı günnük ilk kez sesini böyle duydum telde :sinifsinif: ve en önemlisi hep tirebolu devlet hastanesine giden annanemler bu sefer giresun devlet hastanesine gitmişler'ki önemli bişi olmadığı takdirde oraya gitmezler biliyoruz :gitme: annemi durduramıyoruz yerinde üzülmesi yasak şekeri çıkıyo tansiyonu çıkıyo ama duramıyor yerinde haber bekliyoruz ve sanırım biz bayramı beklemeden erkenden giresuna doğru yola çıkıcaz RABBİM SEN DEDEMİN YAR VE YARDIMCISI OL GÜÇ KUVVET VER, BENİMDE BABAMINDA ANNEMİNDE GÜCÜNÜ KUVVETİNİ ONA VER ŞUAN RABBİM YALVARIRIM:gitme:
kaç parçaya bölünim ben günnüşüm söylermisin ? biyandan ablamın patalojiden gelecek sonuçlarını bekliyoruz biyandan beyinden emara giricek korkuyor o makinaya girmeye biyandan annem üzülmesin yükselmesin daha fazla şekeri ( ablamın patalojiden gelecek sonuçlarını bilmiyo bile) bi yandan dedemden haber aldık bu sabah, bir yandanda serdarla dün ufak çaplı bir tartışma yaşadık gece düzelttik aramızı yani pırlantaylada konuşunca anladımki hatalı olan benim biran anaç davranan benim ve kabullendim hatamı düzelttik aramızı ama sabahtan beri sürekli mesaj atıp duruyor cevap vermeyince yada geç yazınca surat yapıyor neyin var diyor ben nasıl anlatim şimdi hepsini bunların ona? güç kuvvetmi var bende hepsi üst üste geldi aklım beynim durdu bi sus serdar diyesim geliyor bi beni bana bırak biraz nefes al diyesim geliyor, şuan serdarı düşüncek durumda değilim gerçekten çünkü daha önemli konular var hepside CAN'IM dediğim AİLEM..
RABBİM BU SABAH GÜNE İYİ BAŞLAMADIK AMA SEN HAYIRLISIYLA GÜZEL HABERLERLE BİTİRMEMİZİ NASİP EYLE ŞU MÜBAREK GÜNÜN YÜZU SUYU HÜRMETİNİ DUY MEVLAM SESİMİ:Saruboceq:

gunlukcum baısım agrıyor yaa

gunluk gamzecımın aılesıne saglık şifa verrr

dıdem evo ıle dun baya konustuk artık bana ınanıyor ve guvenıyordur anladıgım kadarıyla
buradan da soyleyeyım her dedıgımde samımıydım gercek dusuncemdı

gunluk bence gamze balıka su an bır saglık sorunu oldugunu musaıt olmadıgını sonra ona gerı donecegını soylese daha ıyı olur

herkese sevdıklerımıze ve bıze saglık versın Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…