Popüler Konu Sevgili günlük...

5 saattir tutuyorum dişimi sıkarak. kim çıkarmış bu kuralları bir bilsem... hiç hoşlanmıyorum tıptan psikologlardan felsefecilerden yargılayanlardan...

Günlük
Yarışmaya katıldım kazanmam lazım.
45 oya ihtiyacım var. hızlan yavrum hadi hızlan.

günlük bugün sıkı bi diyete girdim leynn =)
zayıflamaya karar werdim feci bi şekilde
herkesi şoka uğratacak bi diyet listedi aldım bugün tv den
kadının bir tanesi 10 ayda 50 kilo wermiş
bnm sadece 15 kilo wermem lazım
sewgilim askerden gelince beni o şekilde görünce şok olcak kuzum
çok kararlıyım bu sefer günlük başarcam
hırs ettim azimliyim bu sefer

herşeye rağmen s.ç.s hayatımın anlamı
ailemi seni aileni sewiyorum iyiki warsınız..

Yine İçimdekini Dökmek İstiyorum Günlükcan..
O'na!..

Bak Fonda Bizim Parmağımıza O Kelepçeleri Taktığımız Akşam Bağıra Bağıra Arabada Söylediğimiz Şarkı..
Nerden Bileyim Sözlerinin Zaman Gelecekte Bize Uyacağını,Yada Bizim Bu Sözlere Uymak İçin Elimizden Geleni Yapacağımızı..
Hissizleştim Senden Sonra..Nedenini Herkesin Merak Ettiği Bi Taş Kalplilik Var Sayende,Adının SEN Olduğu..Kaybedişlerim Bu Yüzden Aşkları,Dostlukları,Herkesi!
Ama Düşünüyorumda Sen Olsaydın Sevgili Kimse Olmasaydıda..Sen Olsaydın Merkezi Herşeyimin!

Hiç Bir Kalem Kaderi Silip Baştan Yazmıyor!

ailede herkes seferber olmuş halde beni düşünüyolar
herkes babamı razı etmeye çalışıyor
amcam onunla güzel bi konuşma yapmış
babam "vericez kızı mecbur" demiş
sonra babannemle konuşmuşlar
gece ben yattıktan sonra babam yanıma geldi
baya bi konuştuk canımlı cicimli
ben o gün isteyerek tavırlı davranmak istemedim
bnm de ilk kez başıma geliyo nasıl davranıcağımı bilemedim fln
iyi bi çocuk dedi fln fln
sonra da iyice düşün vs gibi laflar etti
hadi sonumuz hayır olsunn :teselli:

Günnüş;
Bugün ablam çalıştığım dersaneye geldi.Çıktık güzelce yemek yedikkaydirigubbakcemile2
Şimdi ben dersaneye döndüm ablamda arkadaşıyla, çıkıştada eve birlikte dönerizhihoyyyt
Yol çekilmiyo walla ablamla çabuk geçer.Annişte aradı ne yapıyım akşama diye bende söyledim akşama sevdiğim yemekler var yani.Günnüş bu aralar sürekli hamurişi poaça açma pasta börek yiyorum tatlılarıda unutmamak lazım tabi napim can boğazdan gelircokacimcoook
şakkıdı

günlük bu kadına deli ooooluyorum ... alsanaalsanasmile kıskanıyor beni..yükselmemi kıskanıyor..psikolojik sorunlu sey..işe işten baska her bir b.kunu karıştırıyor..eşiyle problemi olur millete çatar..aptal şey..ona kzııyorum işten çıkınca aşkımı görünce moralim bozuk oluyor ona çatıyorum bu sefer :2: yaa 6 olsada cıksam kafam şişti he .. yarın alışverişe gicem..ohh midyeeeeciyee gidicem hemen ilk işim..akşam aşkımlara gitsem.. ya da dısarı cıkalım .. yok yaa soğuk hava..ayy ne bilim burdan cıksam bir an önce .. Bitsede gitsek bitsede gitsekaklinialirimsmile

arkama bakmadan gidesim var atık hiç kimseyi düşünmeden bir tek annemmm kardeşimmm olmaasa hiç düşünmeden bu ülkeyi terkedicem atık bıktım gerçekten bıktım
gözümün içine baka baka yalan söylenmesinden anlaşılmamaktan yapılanlara karsı hiç bir caba sarfedilmemesinden yasadıklarım bana hakmış gibi davraılmasından bitmek tükenmeyen sıkıntılarımdan defolup gidesim var atık herşeyden nefret ettim herşeyden inanki bir yanıma bişey inecek bu gidişle hiç düşünülmemkten ama söylediğimde içinden değilde ağzından söylene sözlerden bıktımmm gerçekten bıktımmm kimsenin umru değilim bir tek anacım sağolsun bir tek o işte ahhh ahhh

Dedemi hastaneye yatırmışlar mafoldumben kalp ritminde bozukluk varmış ve dedem 2 gündür ilaçlarını almamış,annanem ben verdim suyuyla birlikte ben götürdüm ellerimle verdim diyor fakat 2 gündür ilaçlarını almadığı belirlenmiş.. içmedi galiba dedem yutmadı o ilaçları mafoldumben bazen dedemin böyle inadı tutuyo içmiyo bişiye sinirlenince kafasının dikine gidiyo, ah be dedecim bunun sinirimi olur onları içmek zorundaydın sen :gitme: annanemin sesi telde çok kötü geliyo, babam annemi sakinleştiriyo
bugün dışarı çıkardı hava aldırmaya kendisine gelsin kafası dağılsın biraz diye,ama şuan eli hep telde anne bana doğruyu söyle atlim gelim diyo, bilmiyorum günnüşüm heran gidebiliriz giresuna yarın tüm tahliller çıkıcak...

inan beynim aklım durdu tamamen serdarlada uğraşacak gücüm yok inan bunaltıyo bazen valla çok bunaltıyo sürekli mesaj atıyo müsait değilim dedim belirttim durumu biraz izin vermesini istedim ama yine atıyor mesaj sorular sorular sorular , dayanamadım kapadım teli vallahi şu sıra uğraşamam gücüm yok

Bu arada inci_tanesi Nadas Ece fstklkurabye xxyıldızxx ve pırlantama çok teşekür ediyorum ( onlar anladılar nedenini )

Selam Günlükcan...

İş görüşmesi çok uzun sürdü, çok yorucuydu...akannehir
Toplu mülakatı sevmiyorum Günlük. :umursamaz: Bütün millet bol keseden atıyor. Ben dürüst konuşunca da eksik gibi görünüyorum. :roflol: Yeminle bu kadın milletine benim bile aklım ermiyor ya...:dilcikar:
10 kişi vardı görüşmede hepimiz genç kadınlarız. İK cılar da 2 kadın.
O anlamda görüşme daha samimiydi ama insanların kolpa tavırları midemi bulandırıyor Günlük...
Çok rahatmış gibi davranmaya çalıştıklarında çok komik oluyorlar. Ama haberleri yok!:1rolleyes:

Açıkçası iyi mi geçti kötü mü geçti bilmiyorum.:sm_confused: Görüşmeler sürecekmiş.
Zaten hevesli de değilim ama aslında iş pozisyonu da güzelmiş yani açıklayınca hoşuma gitti...Ama önce sevdalımla görüşüp fikrini almam lazım, fikri benim için çok çok önemli...
Bunun için de yanına gitmem lazım! :asigim:
Veya onun gelmesi lazım! gamyoncuiremsu

Ooooooooooffffffff Günlük bunalıyorum! akannehir akannehir akannehir

Her an kalkıp sevdalıma gidebilirim haberin olsun!

hayat bugün yine bana saf ve temiz insanların bu dünyada yeri olmadığnı gösterdin... sağol

eveettttt

bugün sonunda beğendiğim çizmeyi aldım.

mutlu mesut evime döndüm.

tam kontör yükledim

ve sürprizzzzzzzzzzzzzz

telefonum bozuldu.

neyse kartımı da kardeşimin teline takayım dedim.

bi bakim dedim mesaj kutusuna

yine sürprizzzzzzzzzzzzzzz

2009 tarihli mesajlar

bi garip oldum tabiii

ama öyle sevgi dolu mesajlar değildi Alah'tan

daha iyiyim, etkilenmedim, çok yoğun çalışmak dışında da halimden memnunum

eee daha ne olsun. bi mutlu olma şansım da var artık

bi tek kadrolu olamadım daha param çok yok

o da olur inşallah bir günnn......

aşkım bizde günlükcüm vallahi çok mutluyum:dance:
çok seviyorum onu yaaa
:asigim:

senden cıddı anlamda nefret edıyorum bazen
ıstedıgını yap bugun dunyalarımı onume getırsen bu ıcımdekı sogukluk gıtmıyor bazen
o gunlerden bırı de bu
nefret edıyorum beyınsızlıgınden vıcdansızlıgından kotu kalbınden
nıye banada dıger kızlar gıbı guzel seyelr yazdıramıyorsun burada
nıye ınsan olamıyorsun
nıye adam olamıyorsun
nıye kalıbının adamı degılsın
neden bu kadar kabasın ınsanı degerlerden yoksunsun?
senı sevmedıgımı kabul edıp bu ılıskıden gıdebılmeyı o kadar cok ısterdımkı
sende ıstıyorsun bılıyorum
o zaman gecen haftada dedım sana
defol o zaman dıye
yıne dıyorum defol o zaman hayatımdan

bende ıyı kalplı benım yanımda baskalarına bakmayan ınsan gıbı ınsan adam gıbı adam
dıne bıraz yakın bırı ıle yenıden baslangıc yaparım

sende yıne o meshur tıpın var ya
cırkın fettan cırkef , hepsıde aynı fabrıkadan olan kızlar
zaten cok var o tıpten cok rahat bulursun
zaten nedense oynak kız mıknatısısın
senı seven tek ınsan gıbı ınsan
sana muhtac olmadan senı seven
sana tapmadan senı seven
sana burnundan kıl aldırmayan tek kız benım
hı ayrıca senı aldatmayanda
ondan bu kadar ıddıalasıyorsun benle

ayrıca evet eskı sevgılıme senden daha cok deger verdım
ona asıktım
kendı derdıne yan sana olan askım bır ay surdu
ona olan ıse 18 ay

Geceki gök gürültülerini duyunca savaş çıktığını düşündüm. Abartmıyorum. Gerçekten öyleydi. Yavaş yavaş bizim eve doğru yaklaşıyorlar ve birazdan öleceğiz dedim. :/
Sonra anladım ki yağmur yağıyor. Böyle bir gürültü olamaz, daha önce hiç yaşamamıştım.
Sabah bardaktan boşanırcasına yağan yağmurun sesiyle beraber Raised By Swans dinlemek
olağanüstüydü yalnız. :asigim: Ama kısa sürdü bu keyif, çünkü okula gitmem gerekiyordu. :/ Sadece yarım saat bir ara dışında, molasız devam etti dersler. Ordan oraya koşturmakla geçti. Sonunda bayılacaktım neredeyse. Çok bunaldım bugün. :/ Çıkışta annişimden aldığım güzel haber beni mutlu etti. :) Nihayet kuzenim de ek yerleştirmelerle üniversiteli oldu. Hem de Eskişehir'de. İyi de bir bölüm üstelik. Baştan o kadar uçuk şeyler yazmasaydı, bu kadar uzamayacaktı bu mesele. O kadar gözyaşı boşuna döküldü, boş yere üzüldü canım benim.:))
Şimdi o kadar mutlu ki. Pazartesi başlayacak artık yepyeni hayatına. :) Ve artık aramızdaki mesafe sadece 1,5 saat. :teytey: Ayyyhhh çok heyecan yaptık... Gez, toz, eğlen, coşş, kop kopp diyoruz lakin belli olmaz ki, çok ümitlenmemek lazım. :/ Biraraya gelip harika bir ambiyans yakalayabilme şansımız nedir bilmiyoruz. Ama çok istiyoruz. :// Bir adım atsın, öğrensin oraları hemen koşup gideceğim yanına. :)) Tabi vizeler bittikten sonra ancak.

günlük..

biz pazartesi sevgilimle ayrılmıştık
bugün onda olan eşyalarımı almaya gittim..
tam veda anı benim için çok acıydı o an..ağladım zaten..
özellikle son tokalaşma..son yanağımdan öpüşü..sarılmamız..ikimizde kötü olduk..beni teselli etmeye çalıştı ama nafile..
benim içinde çok zor dedi..
ben çok çabaladım ama olmadı..
sevgisi yenik düştü..
çok üzgünüm çok..:gitme:

Son düzenleme:
Grip oldummm :2::2:
Evet helal olsun sanırım 1 2 aydır boğazlarım şişmiyordu...
İzmir'de soğuk birden gelince hastalanmaktanda kaçınılmaz oldu...
Geçen hafta öyle güzel olaylar oldu ki
Binlercee, milyonlarca kere nazarr değmesin....
Çok halsizim be günlük akannehirakannehir

selam
gunluk bugunum cok guzel gectı sabahtan aksama kadar askımlaydım
erkenden kalkıp kahwaltıya gıttık daha sonrada ankarada bı magazzada bıse begenmıstım sadece subesı profıloda warmıs ordan onu aldık we cewahıre gıttık ordanda cıktık benım en sewdıgım yer olan taksıme gıttık oranın hawası bambaska yaa.:asigim:askım kalalım burda dedı ama bu aralar ewı cok salladım baska zaman dedımboshayallersmile
kısın ayrı guzel yazın ayrıı mekanlarda hos sewıorum kısaca orayı yaa tam benım tarzım ıslek eglencelı merkezıı ohh ne alaaahihoyyyt hafıf hafıf yagarken ıstıklalde yurumek zaten mukemmel.neysee bersckadan bı mont daha alıwerdım garıııcok sık wala ne yalan solıım.aaaa bılmıosun cewahırın onunde kımı gorduum bodrumdakı otelden arkadasımızı cocuguu gorduum tanıdıım senıı dıye bagırdım kafamda sapka oldugu ıcın tanıyamadı bole bakıo askımla bana ben tanımadım ama senı falan dedı bodrum dedım hemenn caktı bı sarıldıık konustuk ozlemısım yaa.bıde acayıp geldı hep sortla falan gormeye alıstıgım bırınde mont fln:d
neyse yarında arkadasımın ablasının nısanı war kuafore gıdıcem ama ne gıycegıme hala karar wermedım CADIARZU
hadı gorusuruzz sekerıım

askerim aramadı beni günlük çok huzursuzum .:çok üzgünüm:...
hep iyiyim diyor acaba gerçekten iyi mi?:uhm:
üşümüyorum diyor acaba üşüyor mu?:uhm:
off çok özledim be günnüşcanımmmm:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…