Popüler Konu Sevgili günlük...

ıyı saydırmısım gunluk ama baya rahatladım
sımdılık sakınım
yanlıs davranmamaya calısıorum

Bu ara zaman sanki daha bir hızlı mı geçiyor ne :bbo: bi bakmışım hafta başı bi bakmışım cuma arada kalan günler işgence gibi.İş yerimde karşık günlük bi orda huzurum vardı hergün gitmeyi iple çekiyordum şimdi bütün gün bi iş hesaplaşma ile geçiyor.Her an tetikte bekliyorum.Olmadık şeyler için üzülüyorum kalp çarpıntısı yapıyorum.Bunun yanında iş de yoğun zaten bu durumda bana geriye kafa mafa kalmıyor eve zombi gibi geliyorum.İnan ölü gibi uyuyorum sabah oluyor sanki ben yastığa kafamı yeni koymuşum gibi fisfisfis Üf bide kilo aldım günlük nasıl vercem ben bunları çok diil ama azda değil yani belli oluyor aldığım.geçen sene çok zayıfladığımda normal bedenimde aldığım kot şimdi dar geliyor yapcak bişe yok mirmirmirmir canım korkunç derecede sıkılıyor bir yere sığamıyorum şöle bi çığlık atasım var...Kurban bayramına program yapıyorum allahım inşallah bir aksilik çıkmaz gezi planımı uygulamaya koyarım.Bana ilgi gösterenlerin kısmetimi açılıyor ne hepsi bir sevgili buluyor nese ya naparlarsa yapsınlar nasılsa bana hayırları yok bana gelince ben tek anlamıyla boş bir kabuk gibiyim üff nese düşündükçe canım sıkılıyor :sm_confused:

Sevgili Gunluk,
Yine cok yogundum ama bu kadar is,guc arasinda bugun sapik birinin camla yaraladigi buyuk bir sokak kopegini gorunce onu veterinere goturmek,tedavisini yaptirmak,ona gecici bir yer bulmak vs.hepsi bana kaldi...Ozellikle sokaklardaki sahipsiz kedi, kopekler sanki kose baslarinda, sokak aralarinda beni bekliyorlar, bu kacinci ...artik ben de sayamaz oldum kokumu mi aliyorlar, nedir???..yine de yardima her zaman hazirim,cevremdeki bir suru "dost" gorunenden daha iyi olduklarina eminim....

Günlük, cok kızgınım hatta ve hatta sinir oluyorum insan bir hatayı on kere yapar mı? Ben tavır koyunca da niye gelmiyorsun, bisey mi yaptık ( bilmeden bidee!! ) der mi? Biraz düsünerek konussalar bide hala bisey mi yaptık diyorlar.Çok üzgünüm çoook

Bir tane sey degil yaptıgınız ahh bide hemen yumusamasam..

Günnüş;
SabaHa doğru ağlayarak uyandım.Rüyamda sevgilimin öldüğünü gördüm.Ne kadar çaresizdim.Babama haykırıyordum ne yapıcam ben diye eliyle başımı okşuyordu.Beni teselli etmeye çalışıyordu.Offfff çok kötüydü yaa hemen aşkımı aradım o da korkmuş bişi oldu zannetmiş.Uzun zamandır böyle hıçkıra hıçkıra ağlamamıştım bir daha da uyuyamadım zaten.Halen kötüyüm ağlıyorum hatta işyerindeyim şimdi öğrenciler gelecek toparlanmam lazımmafoldumben
Günnük yaa aşkımı çok seviyorum ölürsemde ben ondan önce ölüyümmafoldumben

hala başım ağrıyor..off dünden beriiii :gitme: stresten biliyorum..off müdürlerimde gelmedi gelselerde bende çıksam daha alışverişe gidicem..işimi bitirip boş boş oturuorum yaa..pc den öğrrr geldi artık KK da olmasa çekilmez :enbuyukkk: gözlerim ağrıyooooor pc ye bakmaktan...aşkıcımı çook özledim..yarın tüm gün birlikteyiz..bana yine kahvaltı hazırlıcak ehehe geçen hafta bayıldım yaa sürpriz yapmak istemiş mutfağa bi girdi yawrum benim bir patates kızartmış ocaman kocaman patatesler kurumuş bide ahh aşkım benim hiç anlamaz mutfaktan ama hep içinden bişeyler yapmak gelir kaydirigubbakcemile3 çok seviyorum onuuuuu...ahhh yine bitsede gitsek bitsede gitsekkksositososito

çok acıyor dayanamıyorum reenkarne olmam lazım neden kimse anlamıyor

git gide büyüyorum ben hiç bir
kıyafetim olmuyor eşortmanlarım olmadı.
evde otur otur tembelleşmişim
yürüyüş yaptım gel bana sor yoruldum yahuuu
oğluşum sağlıklı gelsinde hayırlısıyla.
az kaldı ona kavuşmama düşündükce heyecanlanıyorum
.

çok moralim bozuk be günlük
aylardır bu anı bekledim
onunla beraber bende hamileydim sanki
bebiğinin ilk hediyesini ben almıştım
ee şimdi doğum yaptı ama görmeye gidemiyorum ne kadar acı bir durum bu yaa :gitme:
nişanlımla kavga edince bile bu kadar üzülmemiştim koymamıştı bana
içim acıyor ya resmen içim acıyo
semih geldi anlatıyor bebekleri
bende ancak gözlerim dolu dolu heycanını paylaşmaya çalışıyorum o kadar
merve soruyomuş ece gelmicek mi diye
gelemicem diyemedim ki

hiçbirşeye özenmemek lazım
düğünlerinde de aynı şey olmuştu
misafir gibi gidip 10 dakikada kalkmıştım dğünde nasıl oturabilirdim ki zaten
kınada desen kaçak gibiydim yine
kısmet yaa

özür dilerim arkadaşım çokk özür dilerim

Son düzenleme:

Akşamın gelmesini iple çekiyorum günlük boshayallersmile
Bu gece çok eğlenicez :sm_cool:
Sabaha kadar gelmeyiz heralde :roflol:

Çok şirin bir elbise diktim yiğenime
Pembiş pembiş
Kızım olsaymış neler yapardım Allah bilir
Aman oğluşuma hazır almakta kolay oluyo be, yakışıklım benim opuyorumnanaktan

Bu aralar çok korkutucu rüyalar görüyorumCADIARZU
Dilime getirmek dahi istemniyorum
Her gece aynı kişi ve benzer kaza rüyası :çok üzgünüm:
Hayr olsun İnşaAllah :Saruboceq:
Allahım korusun kazadan beladan :Saruboceq:

Dün tavuklu makarna yaptım pesto soslu
Şhane oldu be günlük
Devamlı yediğimiz Lale diye bir yer var oranın lezzeti bi başka ama yacokacimcoook

Neyse çok konuştum
Aaa bu arada evimiz bir kaç aya teslim edilecekmiş :dance: İnşaALLAH yaa
Çok istiyorum evime gitmeyi boshayallersmile

Tamam tamam sustum mirmirmirmir

Son düzenleme:
gece acayip acayip rüyalar gördümm
doğru düzgün uyuyamadım desem yeridir
neden böyle oldu anlamadım
gümüşler altınlar yüzükler küpeler kolyeler gördüm tek tek deniyodum
anlamı nedir acaba :uhm:
aman Allahımm hemen anlamına baktımm:
Rüyada altın görmek:
Sağlıklı olmaya işarettir. Bir başka yoruma göre de; bolluğa, sıkıntı ve dertlerinizden kurtulmaya ve isteklerinize yakın zamanda kavuşacağınıza işarettir.
Rüyada Gümüş görmek : fevkalade sayılır. Gümüş huzur, mutluluk, iyi haber, müjde, sevinç ve hayırlı kısmet olarak yorumlanır. Gümüş yüzük bilezik bekarsa mutlu bir evlilik, evliyse mutluluk verecek bir çocuğa işarettir. Gümüş para tatlı sözdür.
oovv inşallahhh sevindim şimdiiizemuszemus olumunekankayizsmile

Son düzenleme:

canım merak ettim de neden gidemedin :kedi:

selamun aleyküm
ay bu gün 3 yıl üzerine ilk kez c.tesi işe geldim ve acaip sinirli ve huysuzum
ne yani cezamı bu şimdi öffff
akşamada kuzenlerim gelecek bana eğlenrim biraz yaa
öptüm seni. :kedi:

Regl Oldum İyimi?Tam 2.Ayında Gelebildi Hanfendi :mymeka:
Bu Mevsimler Milleti Nezle Grip Yapıyo Benim Yumurtalıkları Alt Üst Ediyo Ne İştir Anlamadım..
Hayatımda Güzellikler Olacak Gibi Geliyo.. Hiç Değilse Buna İnanmak İstiyorum..
Kış Geliyo Yaşasın Arkadaşlarımla Sinema Ve Okey Keyfimiz Başlayacak!..
Çok Mutluyum Çok.. :içelim:

Sevgili günlük.. Bugün o kadar rahatım ki .. A nlatamam. Akşam sporumu yaptım dans -jimlastik -egzersiz hepsi bir arada bu arada 10 kilo vermeyi kafaya koydum. aslında 10 kilo verince cılız bir kız olucam ama neyse. aşırı kilom yok ama işde 10 kilo diyorum 7-8 kilo bile süper fıstık olur. Şimdide çok güzelim ama . bayanssulusmile Sabah sporumu yaptım mis gibi sıcak yarım simidimi yedim : ) Oh mis .... makyajımı ve saçımıda yapıcam az sonra ... Ben gencim güzelim.. biri gider biri gelir..

naber günnüş bacı,

valla ben iyi gibiyim. çok canım sıkılıyo bugün. bide 6ya kadar burdayım.. geçer mi zaman?

dün eniştenle limoniydik. akşam da hep birlikte yemeğe gittik. biraz düzeldi gibi...

maaşımı aldım, şeytan diyo ki git yaptır röflenisempatiksalakcinni

gunlukcum gunaydın
yenı kalktım bende
bakalım anca kendıme gelırım
dun gece ıkı bucuktu yattıgımda
ne zamandır bu kadar gec yatmıyordum vallahı

slm günnüş bende deldim sana
bende anlatayam accık bişeyler 2 gündür yoktum hastaydım yattım annemde çok kötüydüm çok acılar çektim ama çok şükür geçti ateşim 39 a çıktı serum taktılar 10 tanede iğne verdi doktor iyileştim çok şükür ama iğneye ağlayarak gidiyorum acımıyo ama çok korkuyorumeyvahedigeldismile iğne gircek diye ya evlilikyıldönümümüzde geliyo eve akşam eldim akşamdan beri eşimle kavga edip duruyoz maşallah ne özlemişik birbirimizi dimi saolsun çok düşünüralsanaalsanasmile beni yeni kalktım hastalıktan vıdı vıdı ömrümü yedi Çok üzgünüm çoookakşamdan beri yok yemiyomuşum yok günde 2 kere iğne olcakmışım ben o 1 tane iğneyi nası korkarak oluyorum haberi yok:mymeka: akşam hemşire bile dedi tabi sen olmadığın için sorun yok dedi neyse ya şimdi biz kavga edip duruyozya 3 senemize kavga ederek girersek bütün sene kavga etmesek bari hadi yeter bukadar günnüş bişey olunca yazarım gene görüşürüzzopuyorumnanaktan

günlüğüm dün gece ssana yazdım 5 dk sonra askerim aradı
ne çok endişelendim allahtan rahatım şimdi. 2aydır ilk defa çarşı iznine çıktı
telefon açtı 1 saat önce çıktım ben kafeye geldim msne gel görüşelim canım diye
bekliyorum bekliyorum gelmiyor merak ettim
aradım en sonunnda
bilgisayarlar doluymuş sıra bekliyormuş off yaaaaa
hadi nolur biraz anlayış yaa
kalkın biriniz de askerim otursun hasret giderelim:asigim:

selam günlük!
izne çıkmama son 3 hafta var, yine kendimi yorgun hissediyorum.
bugün uyusaydım ne güzel olacaktı ama işyerindeyim koca göbişimle.
eşim geçen hafta sonucu gitti annesinin yanıan.
dönüşte süprizlerle geldi, şaşırdım.
annesi oğluşuma kıyafet almış, 1-2 örgü göndermiş.
battaniye almış çok güzeldi.
birde bebek arabası almışlar.
bu hafta da 5 li set alacaklarmış.
kanguru+port bebe+çanta+alt açma+anakucağı.
kargoyla yollayacaklarmış.
ama mobilyalarımız hala belirsiz.
aman dedim salla gitsin.
takmayacağım kafama, bebişim sağlıklı olsun da mobilyasıda olur.
eğer alamayacaklarsa seper alsınlar bir kaç ay idare eder.
inşallah bende süslü püslü hazırlarım oğluşumun odasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…