Buraya, sana gelip gelipte yazmaya o kadar cok yeltendimki ama birtürlü basaramadim "Cevap Yaz" butonuna basmayi. Anliyacagin hem gec hem güc oldu....
Ve nihayat Maliye bölümünden Teknoloji bölümüne gectim. 1,5 yil sonra yeni bir is alani yeni bir bölüm. Vatana millete hayirli ugrulu banada bol maasli olsun insallah...kaydirigubbakcemile2
Carsamba günüde ben veda pastami götürdüm is yerine. Aslinda persembe günü son günümde orada ama bazi nedenlerden dolayi carsamba günü götürdüm pastami ve kekimi. Sali günü birde rahatsizlaninca erken dönmek zorunda kalmistim isyerinden. Yinede biraz uzandiktan sonra hem pastami hem kekimi kendim yaptim. Son günüm gercekten cok duygusal gecti. Cok alismistim ve cok sevmistim herkezi. Ama ben en dogru seyi yaptim baska bir bölüme basvurarak ve oraya gecis yaparak. Mesleki hayatim icin en dogru olan buydu.
Herkezle vedalasmak gercekten cok güctü. Beraber güldük ve eglendik 1,5 yil boyunca. Ah ah az mi pastalar, kekler, kurabiyeler yapip götürmedim isyerine. Meslek hocam 2 tane koca kupa hediye etti sanirim en cok üzülende oydu. Simdi ben kimi kizdiracam diyip durdu kadin son bir kac haftadir. Ya cidden ben simdi kimi kizdiracam, kimlere laf yetistirecem. off off:gitme: Ama sunu anladim ki 3 erkekle ayni officte calismak cok ama cok zormus olsun hem zor hem eglenceli. Zamanla bende nerede ne diyecegimi, nerede nasil laf sokacagimi iyi anlamistim...guclubacismile
Öbür is arkadaslarimdanda koca bir kaktus hediye aldim. Evet adamlar bana kaktus almislar yawsohaoldumsmile Ama ben kendim istedim hehe...:kedi: Napiyim cicekle bocekle pek aram yok ve en kolayima kaktus geldi haftada bir sula yeter.lülülülülülü Saksiya imzaladilarda hemen yeni masama koydum...Öbür mesleki hocamdan geldi yanima sarildi adam ya özliyecegim seni dedi ayyyyy kiyamam az mi atistik az mi sakalastik onunla ya ne güzel kizdiriyordum adimi kilo aldin diyerek sempatiksalakcinni
Ama iyiki benimkinin bu sarilmadan haber yok kiskancindan ne yapar bilmem...aman onun iyiki bazi seyler hic haberi yok adam yerinde duramaz yoksam..akannehir
Dün yeni yerimde ilk günüm olmasina ragmen beya is yaptirdilar. GErci patroncugum yoktu. Cok tatli bi adam ya. Ay birde 3 tane patronum var ay hepside doktor ya. Tip doktoru degil ama valla bende bilmiyorum doktoralarini hangi bölümlerde yapmislar.
Yeni masam öbürüne bakarak cok ama cok büyük. Hem kendi telefonumda var. Susmak nedir bilmeyen hemde ilk günden. NEyse hayirli olsun rabbim utandirmasin...
Öyle iste bugünde biraz disarida gezeyim kafami dagitayim dedim. Ay bu seferde cocugun teki takildi yine pesime. Ya galiba ya ben asilanlara cevap vermesini bilmiyorum yada hep salaklar beni buluyor birakmiyorlar pesimi. VAlla birdaha yalniz cikmayacam disari ya hep aynisi oluyor..off off..
Neyse beya bi gezdim tozdum bir kac parcada birsey aldim. Ve kiyafetleri denerken anladimki ben beya bir zayiflamisim kendime göre kiyafet bulamiyorum. Sonunda 32 beden kumas pantolon bulmama ragmen yinede büyük geldi yine terziye vermem lazim yani düsün en kücük beden bile olmuyor bundan sonrasi cocuk bedeni gerci cocuk reyonundan giyinsem giyinirimde. Ay hicbirsey olmuyor ya elbiseler olmuyor deli oldum. Eee tabi bütün gün birseyde yemedim eve gelince bir tost yapip onu yedim zorla cünkü midem beya bulaniyordu...
Aslinda bunlari yazmayacaktim ama neyse bosver onlarda icimde kalsin...