Popüler Konu Sevgili günlük...

selam gunluk
ayy gunluk aksam oldu hazırlanmaya basladım nısan ıcın
duz bı elbıse gıyınmeye karar werdım zaten yemeklı uygun olur sanırım
sımdı kuafore gıtcez annemle fon cektırım manıkur yaptırıwerım dmı
hadı gorusuurzz ısım war:1closedeyes:

selam günlük en son sana yazmıştım ya ailem izin vermez diye izin çıktı
bu akşam ankara yolcusuyum
gelince görüşürüz

Son düzenleme:
Sonbaharı iliklerime kadar hissediyorum. :)
Yağmurlu ve kapalı bir hava. :)
Müthiş bir huzur. :)
Çalışma masamın başına geçip masa lambamın ışığı altında ders çalışıyorum. :)
Özlemişim bu atmosferi. :)

akaşma kadar
coliiu caliiu kayuu aşağı kayuu yukarı kayuuu kayuu -tatlicadiarzu-
rozide istiyorr, rozi de oynıycak , rozide sevicek -tatlicadiarzu-
melek anne modunda kayunun annesi
bak yine rozide istiyor dedi -tatlicadiarzu-
Ay sabah akşam bu çizgi film
Ah annecim ahh

selam günlük,
sıkılıyorum, ne biliyim yaa. Sanki evlenicek olan ben değilim. Sanki 12 Kasımda ben değil bi başkası evlenicek bende davetliyim gibi : (
ne biliyim bu stres bana fazla geldi,
çok güzel yağmur yağıyo, yarın pazar ve ben çalışmıyorum.
ne diceğimi unuttum, abim birden ansızın gelip o sevimsiz suratını gösterince :s
neyse öptüm seni hoşçakal

Sonbaharı çok seviyorum..Camın önüne yerleştim bugün notlarımı hazırladım ufak ufak yağmur sesiyle..
Şu an her şey bir zincirin halkaları gibi birbirine bağlı hayatımda..
Bir adım atmak için gereken alt yapı bir önceki halkaya bağlı..
Kariyer için maddi kaynak bile önemliymiş bunu öğrenciyken hiç anlayamamışım.
Bu dönemde düşünmeden çabalamayı seçiyorum..Şu an için eylemsizlik şansım yok.
Gücüm yettiğince zinciri çekmeliyim..
Beni benden iyi bilen var çok şükür. O'na sığındım...:Saruboceq:
İşte lokomotif harekete geçmeli ki vagonları çekebilsin.Bakalım lokomatif nasıl harekete geçecek..

bugün uzun bir aradan sonra,çok sevdiğim o zalak:smiley-cool:çizgi filmi izledim günlükhihoyyyt hihoyyyt sempatiksalakcinni
büyük gözlü kız varya esmer,bide maymuncuk var yanında,ekürisi
şarkılar var bide..'çanta çanta,koskoca bir çantayım içimde neler nelerboshayallersmile'
adı doroydu sanırımCADIARZUheh işte onu izledim uzun bir aradan sonra ve çok mutlu oldumsempatiksalakcinni
bana bi kaç anıyı hissettirdi,o günleri hissettirdi(aşkımla ilgili:smiley-cool:)
aşkıma kavuştum şükürler olsunaklinialirimsmile aklinialirimsmile,süpriz yaptı ciğer parem:asigim:
aprilimde kavuşsun nişanlısına:Saruboceq:ikimizde asker yolu bekledik,ikimizde çok aşığız,özlem bize göre değil,hasretlik çekmek istemiyoruz artıkolumunekankayizsmile
allah'ım,sen sevenleri hep mutlu et rabbim:Saruboceq: :Saruboceq:
bu arada aşkım beni zayıflamış gördüzemuszemusçok hoşuma gitti:lepi:
egzersize ve spora devam:lepi:
yünlerim bittibenneyaptımkibir sürü yün alıcam günlükhihoyyytçeşit çeşit,renk renkhihoyyyt
takı yapmak,örgü örmek,tasarım yapmak(el işi ilgili herşey)bana inanılmaz zevk veriyor:asigim:benimde hobim bu..birşeyler meydana getirmeyi seviyorum
sonra yaptığım şeylere bakıp tatmin olmayısempatiksalakcinniaha ne güzel yapmışım bebayanssulusmiledemeyi insanın hobisi olması çok güzel.boş durmayı hiç sevmem ben.mutlaka bişeyler yapıcam,üreticemguclubacismile
yaşasın üretici kadın:lepi:

Bugün benimle görüşmek isteyen biri vardı, bende zorladım kendimi doğrusu, artık önüme bakayım madem sevdiğimşe olmuyo, bi şans vereyim dedim.. hoş çocuktuda gördüğüm kadarıyla, ama her cümlesi battı haftaiçi yaptığımız bikaç telefon görüşmesinde.

Dün gece o kadar kötü hissettim ki kendimi, onu aldatıcam sanki Sabah özür dileyip görüşemiyceğimi bildirdim. İçim rahatladı ama nolucak benim bu halim...

Ben dayanamıyorum ki... yapamam onsuz...
Allahım yardım et...

içimde bir fil sezgisi,kopup gitmeliyim
dağlara yazmalıyım aşkı ve ayrılıkları
asminli düşler kurmalıyım ya da birisi
karşılık bulmalı canımı yakan sorulara
kim demiyorum kim olursa olsun

aynı soruyu sormaktan, minör
ağrılardan yoruldum,gitmeliyim buralardan
içimde buharlaşan cıvayı soluyorum artık
yoruldum yoruldum yoruldum
gereklilik kipinde yaşamaktan.

saatlerce yurudum bugun bol bol agladim ayaklarimdan cikardim hincimi.. kipirdayacak halim kalmadi.. dusunecek de.. anladim bundan sonra boyle yasamaliyim ben.. degilse cevabi olmayan sorulara yanit aramaktan kafayi yiyebilirim.. migrenim reflum ve halsizligim,, hepsi de ne kadar hazirda bekliyormus.. kendimi birakir birakmaz hayatimdaki aktif rolu aldilar bile...
hayat istedigin gibi ak, mucadele etmicem artik senle..

Buraya, sana gelip gelipte yazmaya o kadar cok yeltendimki ama birtürlü basaramadim "Cevap Yaz" butonuna basmayi. Anliyacagin hem gec hem güc oldu....

Ve nihayat Maliye bölümünden Teknoloji bölümüne gectim. 1,5 yil sonra yeni bir is alani yeni bir bölüm. Vatana millete hayirli ugrulu banada bol maasli olsun insallah...kaydirigubbakcemile2

Carsamba günüde ben veda pastami götürdüm is yerine. Aslinda persembe günü son günümde orada ama bazi nedenlerden dolayi carsamba günü götürdüm pastami ve kekimi. Sali günü birde rahatsizlaninca erken dönmek zorunda kalmistim isyerinden. Yinede biraz uzandiktan sonra hem pastami hem kekimi kendim yaptim. Son günüm gercekten cok duygusal gecti. Cok alismistim ve cok sevmistim herkezi. Ama ben en dogru seyi yaptim baska bir bölüme basvurarak ve oraya gecis yaparak. Mesleki hayatim icin en dogru olan buydu.

Herkezle vedalasmak gercekten cok güctü. Beraber güldük ve eglendik 1,5 yil boyunca. Ah ah az mi pastalar, kekler, kurabiyeler yapip götürmedim isyerine. Meslek hocam 2 tane koca kupa hediye etti sanirim en cok üzülende oydu. Simdi ben kimi kizdiracam diyip durdu kadin son bir kac haftadir. Ya cidden ben simdi kimi kizdiracam, kimlere laf yetistirecem. off off:gitme: Ama sunu anladim ki 3 erkekle ayni officte calismak cok ama cok zormus olsun hem zor hem eglenceli. Zamanla bende nerede ne diyecegimi, nerede nasil laf sokacagimi iyi anlamistim...guclubacismile

Öbür is arkadaslarimdanda koca bir kaktus hediye aldim. Evet adamlar bana kaktus almislar yawsohaoldumsmile Ama ben kendim istedim hehe...:kedi: Napiyim cicekle bocekle pek aram yok ve en kolayima kaktus geldi haftada bir sula yeter.lülülülülülü Saksiya imzaladilarda hemen yeni masama koydum...Öbür mesleki hocamdan geldi yanima sarildi adam ya özliyecegim seni dedi ayyyyy kiyamam az mi atistik az mi sakalastik onunla ya ne güzel kizdiriyordum adimi kilo aldin diyerek sempatiksalakcinni
Ama iyiki benimkinin bu sarilmadan haber yok kiskancindan ne yapar bilmem...aman onun iyiki bazi seyler hic haberi yok adam yerinde duramaz yoksam..akannehir

Dün yeni yerimde ilk günüm olmasina ragmen beya is yaptirdilar. GErci patroncugum yoktu. Cok tatli bi adam ya. Ay birde 3 tane patronum var ay hepside doktor ya. Tip doktoru degil ama valla bende bilmiyorum doktoralarini hangi bölümlerde yapmislar.

Yeni masam öbürüne bakarak cok ama cok büyük. Hem kendi telefonumda var. Susmak nedir bilmeyen hemde ilk günden. NEyse hayirli olsun rabbim utandirmasin...

Öyle iste bugünde biraz disarida gezeyim kafami dagitayim dedim. Ay bu seferde cocugun teki takildi yine pesime. Ya galiba ya ben asilanlara cevap vermesini bilmiyorum yada hep salaklar beni buluyor birakmiyorlar pesimi. VAlla birdaha yalniz cikmayacam disari ya hep aynisi oluyor..off off..

Neyse beya bi gezdim tozdum bir kac parcada birsey aldim. Ve kiyafetleri denerken anladimki ben beya bir zayiflamisim kendime göre kiyafet bulamiyorum. Sonunda 32 beden kumas pantolon bulmama ragmen yinede büyük geldi yine terziye vermem lazim yani düsün en kücük beden bile olmuyor bundan sonrasi cocuk bedeni gerci cocuk reyonundan giyinsem giyinirimde. Ay hicbirsey olmuyor ya elbiseler olmuyor deli oldum. Eee tabi bütün gün birseyde yemedim eve gelince bir tost yapip onu yedim zorla cünkü midem beya bulaniyordu...

Aslinda bunlari yazmayacaktim ama neyse bosver onlarda icimde kalsin...

Son düzenleme:
Dedemi kronik yoğun bakımda tutuyorlamış ve pazartesiye kadarda orda kalıcak.. orda bir tanıdığımız var sağolsun onlar ilgileniyorlar ve bize gelmeyin ben gelicem dedi, burdan uçak biletlerini ayarladık 15 güne kadar gelicekler ve burda doktora gözükücek dedeciğim.. ellerimiz sürekli telde, annemin emar tarihini aldığımız için şuan biyere kıpırdayamıyoruz malesef.. neyseki dedemle annanem gelicek istanbula, sanırım haftaya falan onların katına iner dairelerini temizlemeye başlarım.. o haliyle birde anneme diyorki benden bir isteğin varmı bir ihtiyacın varmı burdan getireyim diyor ablamı soruyor o nasıl oldu diyor oy kurban olurum dedem sana benohaoldumsmile

Bu arada günnüş yemin ederim ben çok bunaldım gerçekten bunaldım dün durduk yere tripler yapmaya başladı sonrada yazıları geç gelip duruyordu msn'de ve başladı senin konuşmaya niyetin yok demeye ama varyaa diyip başladım saymaya yeter ama gerçekten yeter konuşasım olmasa ne diye msn başında gecenin o saatine kadar oturim ben salakmıyım? ne diye msn açim sen geliceksin diye ve ne diye azimle okadar triplerine ve aralıksız sorularına rağmen ben sabırla hepsine cevap verimki... yok gerçekten yok bir insan ilişkiye doğru yol almaya başlayınca valla değişiyo, arkadaşken bukadar tripleri yoktu bukadar soru bombardımanına tutmuyordu.. Ne hissediyormuşun ben ona karşı bunu soruyor bana, yaa şuan için soru cevap olarak ilerliyoruz ve henüz tam anlamıyla başbaşa kalıp karşılıklı oturmadıkki henüz ben sana ne hissedim nasıl hissedimm bilmiyorum ama sanırım ben pes edicem çünkü gerçekten çekemiyorum bunalıyorum artık.. meğer kimse yokken nekadar rahatmış kafam nekadar sakinmişim ben.. HERŞEY OLUCAĞINA VARIR HAKKIMDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN
..

RABBİM içimdeki sıkıntıları geçiricek olan sadece sensin..
ne olursun bana güç kuvvet ver...içimdeki sıkıntıları al,sana şükürler olsun büyük hiç bir derdim yok ama
neden böyle oldum bilmiyorum..

Heyyooooooo delikafadulden

Yarın sevdalıma gidiyorum Günlüüük delikafadulden

Babama sordum, o da git dedi. Meğer bu kadar kolaymış ahahhahah :roflol: :roflol:

Ama bu sefer çok kalma dedi.lmaz:..Yok yok kalmam..a.s .evet...sempatiksalakcinni

Çok mutluyum çok! hihoyyyt Tanrıçaaam duy sesimi kankam,olumunekankayizsmile bak sen de kavuştun, ben de kavuşuyorum yine..:asigim: .Kalplerimiz bir yavru kankam olumunekankayizsmile benim üretici kadınım,:hulya: sempatiksalakcinni evinin direği kankam! sempatiksalakcinni

Az önce fakülteden en yakın arkadaşımın doğum günü toplantısından geldim Beyoğlu'ndan...:içelim: Çok kalamadım zira sevdalımı rahatsız etmek istemedim.şutarafagitti Halbuki ancak toplanmaya çalışıyorduk ama napalım...:gitme: Önemli olan katılmak, görüşmek...Sevdalım da burda olsaydı beraber giderdik ne güzel olurdu...

Neyse ben gidiyorum yanına...hihoyyyt

Yarın bir bakıma sokarım kendimi, zemuszemus saçımı boyarım filan...zemuszemus
Dün iş görüşmesi vesilesiyle saçımı uçları kestirmiştim zaten...bayanssulusmile

10 saat yolum var Günlük heey hey!
:lepi:

ben bu saate kadar bunca ağlamayı hak ediyorsam Allah şu anda cezamı versin,

yok ama hak etmiyorsam Allah sebep olana da kendi lütfuyla muamele etsin güllük!

silinmek istiyorum artık, kokusuz bir silgiyle yazılmışın ben olduğumu belli etmeyecek şekilde silinmek tek arzum...

icimde bi sıkıntı var günlük mafoldumben
bogulcak gibi oluyorum mafoldumben duvarlar üstüme üstüme geliyo sanki mafoldumben
offff....

rüyamın anlamının bu kdr çabuk çıkacağını tahmin etmemiştimmm =)
çoooookkkk muyluyumm anlatamamm
babam durup dururken benle çok güzel bi konuşma yaptı
o gün bize ceza verdiğini ve affettiğini söyledi
ve sonuç olarak "söyle yemeğe gelsinler tanışalım konuşalım" dedi
bunları söylerken o kdr rahat ve sevecendi ki içinden gelerek söylediği belliydi
gülerek "korkma o günki gibi davranmıycam" dedi =)
inşallah her şey çok güzel olacak artık eminimmm uçuyorum sankii:sm_cool:

slm günnüş nabersin
Bu aralar sık uğrayamıyorum farkındayım ohaoldumsmile

Belinayın dedesine geçmiş olsun diyorum umarın kısa sürede ağlığına kavuşur:Saruboceq:

Buluşma düzenliyorum yine İstanbullu hatunlarla toplanıcaz inşallah:lepi:
Bu arada ben iyi olmaya çalışıyorum
Ne kadar kendimi kandırsamda sanırım gizliden stres yapıyorum
Vücudum değişik tepkiler veriyor son yaşadıklarıma
Fizik tedaviye ara verdik ben çok yoruldum gün içinde hiç bir işe yetişemiyordum
Şimdi ise yavaş yavaş herşey bugün yatakodamı boşalttım sabahdan hala uğraşıyorum işte
Yazlıkklar kalkıyor kışlıklar geliyoooooooo
oooff ne sıkıcı ve müthiş yorucu bir iş bu
Hayatında hiç bu kadar tozlanmamıştı evim
Az önce kociğim sildi yerleri Allah razı olsun
Geçende duşdan sonra yerleri sileyim dedim keşke yapmasaydım
cidden çok canım yandı
Geçer inşallah bu günlerde dimi
İnşallah:Saruboceq:

Bazı şeylere fazla değer yüklemek insanı cidden incitiyormuş
Umadıklarım başımı yarar oldu
Aklı varsa kimse düşmanım olmasın
Arkamdan konuşulanları duymuyorum bilmiyorum hissetmiyorum sananlara gülüyorum

Bu haftayı güzel planlamam lazım işlerim var bir yığın
Annemi çok özledim günnüş
Yanlızlık batmaya acıtmaya başladı...
çok güzel bir çorba keşfettim anneme yapmak istiyorum en kısa zamanda
İnşallah bayramdaaaaa:Saruboceq:

yorgunum günnüş bekliyorum bendekide ne sabırmış yahu
bekle bekle bekleeeeee
kocike süpriz yapıcam bu hafta içi çok sevinecek eminim
Bi sergi için bilet alıcam çok istiyor görmeyi
Aam önce planlamam lazım
haftaya hava azıcık ısınıyor çıkıp dolaşma bahanesiyle bilet almaya gidicem
Umarım ben seni istediğin yere götüreyim hayatım demezzzzakannehir
Neyse kaçtı ben ne dedi dr. 20 dk fazla oturmak yasakkkkkkbilmiyorumkismilemafoldumben

sanırım hayatımın en depresif dönemini yaşıyorum.. hayatım boyunca yaşadığım bütün kötü günler,olaylar birbir gözümün önüne geliyor.
neden herşeyimi paylaşabildiğim canımm herşeyim hayattaki tek desteğim diyebildiğim bir ablam yok???
biz neden böyleyiz ablamla..
pek fazla vakit geçiremedik beraber bundan mı bilmiyorum ama ev arkadaşımla bile daha samimiyiz. ablamın yanında kasılıyorum resmen konuştuklarımı 3 kere düşünerek söylüyorum. ne kadar zor bir durum dimi? neden yanında rahat olamıyorum? sadece 2 yaş büyük benden ama hep bir resmiyet var aramızda. keşke çocukluğumuzda olduğu gibi saç başa kavga etsek de 2 dakika sonra barışsak..

Herşeyi unuturum, herşeye rağmen onu severim kanım o benim Allah onu korusun.. ama o günü ve bana yaşattıklarını unutamıyorum. sanırım herşeyin sebebi bu.. bana, uzak arkadaşlarına verdiği kadar bile değer vermediğini hissediyorum. hep biliyordum bunu ama O GÜN.. eminimki hiçbir abla kardeşine öyle birgün yaşatmaz, hiçbir kardeş bunu haketmez.. unutamıyorum.

Allah'tan tek dileğim kendisi için doğru olan yolu bulsun hayatını düzene soksun mutlu olsun ki artık bizi de mutlu etsin..

keşke gerçek bir ablam olsaydı..çok ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…