Popüler Konu Sevgili günlük...

günnüşüm kuzenimin veleti yüzüme kustu yaaa:roflol:
oy yerim ben onun her şeyini bıcırım benimmmm
askerim ilk defa çarşı iznine çıktı msnde görüştük öle değişik duygular içerisine girdim ki anlataam sana
msnden çıkınca 3 saat ağladım,çok özledim be günnüş bi yanım eksik kalıyo onsuz.
gelse de başlasak artık söz nişan olaylarına. 7 yıl oldu dile kolay.
askerdde o da çok düşünüyormuş günnüş
hemen evlenmek istiyor ben gibi.
seni çok seviyorum be askerimm:asigim:
tanrıçamın örgülerle ilgilendiğini bilmiodum
ona söle günlük çizgi film izleyeceğine bana bişeyler örsün okulda çok üşüyorum bi de el yapımı kolyeleri çok sevdiğimi söle:roflol:
aprilim de sevdiğinin yanına gidecek ne kadar mutlu nazarlardan saklasın allahım
herkes çok mutlu olsun be günlük herkes çok mutlu olsun...

selam günlük..

bugün tek yaptığım şey pc başında oturmak oldu başka hiçbişey yapmadım..
vakit geçirmem lazım oyalanmam lazım en iyisi pc geliyor..
bende artık mutluyum huzurluyum demek istiyorum..buraya yazmak istiyorum..
o günler inş çabuk gelir.. çok hasretim hem mutlu hem huzurlu olmaya..
iyi geceler ..

Sevgili günlük
bugün öyle farklı bişey olmadı.halamlar vardı çay kahve yemek pasta börek servisi yapmaktan başka.
şimdide sabah kahvaltıya gelecek olan babamın çok değerli asker arkadaşı ve eşi için ekmek makinasına malzemelerini kattım.Pişmesi için nöbet tutuyorum.
uykumda gelmeye başladıı.

Günlüüükkkkkkkkkkkkkkk
içimde sebebini bilmediğim miktarı çok az bile olsa bi mutluluk var.Hayırdır inşallah.

Günlüükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Ben aşkımı çok seviyorum yaa :):)

Pembişim,

Çok kötü günler geçiriyorum. Ruh halim o kadar kötü ki...
Daha da kötüye gitmekten korkuyorum.
Saplantılı gibi sürekli aynı olayı defalarca düşünüp üzülüp duruyorum.
Yapma diyorum kendi kendime. Neden bu kötülüğü yapıyorsun kendine diyorum.
Ama bir türlü laf anlatamıyorum kalbime.
Nasıl yaptı bunu bana, nasıl böyle kolayca arkasını döndü, aslında beni sevmiyor muydu...
Soruların ardı arkası kesilmiyor.
Düşündükçe üzülüyor, üzüldükçe düşünüyorum.
Geçecek bu günler biliyor olsam da, bir türlü ikna edemiyorum kendimi.
Değmeyecek bir insana mı verdim bunca değeri?
Yoksa değecek bir insandı da bilmediğim şeyler mi var?
Artık en ufak ümit bile besleme içinde diyor arkadaşlarım.
Neden bilmem hala bir ümit saklıyorum içimde.
Ne olursa olsun, aradan ne kadar zaman geçerse geçsin bir yerlerde ümidim var hala.
Belki bu ümit canımı acıtıyor.
Ümitlerimin boşa çıkması beni ağlatıyor.
Her an, her ayrıntıda onu hatırlamak, hayallerimizin artık boş olduğunu görmek beni kahrediyor.
Şükrediyorum sağlığım yerimde, ailem yanımda, arkadaşlarım yanımda, çoğu kişinin almak için uğraştığı bir işim, birbirinden harika 21 çocuğum var.
Ama onun eksikliğini o kadar çok hissediyorum ki...
Ne olacak Allah bilir sadece...
Sessiz kalışı düşündürüyor beni.
Olan bitenlere kızışı, beni yalnız bırakışı...
Kızım diyorum kendi kendime, sevmemiş seni gör işte.
Böyle bir olayda çekmiş gitmiş, değer vermemiş sana.
Açıklama yapmamış, mantıklı düşünmek zorundayım demiş ve gitmiş.
Ne haldesin umrunda bile olmamış.
Kırmış, kırılmış, mahvetmiş seni, paramparça yapmış kalbini.
Neden hala onun sana vermediği değeri ona veriyorsun ki diye kızıyorum kendime.
Gerçekleri görmeme rağmen hala seviyor, hala istiyorum onu.
Kendimle çelişmeme rağmen hala seviyorum onu.
Sevgi ve gerçek aşk böyle bir şeymiş sanırım.
Sana ne yaparsa yapsın, ne olursa olsun sevgisinin arkasında durmasıymış insanın.
Ben ona gerçekten bu kadar aşıkken, onun bana karşı hislerinden emin olamamak ne kötü...
Ayrıldığımız için çocuklar gibi benimle göz yaşı döken kişinin bu denli sessiz kalışı, sevgisinin arkasında benim kadar durmayışı ne acı anlatamam sana pembişim.
Tek ümidim, biraz daha sevsin beni.
Ne olursa olsun elimden tutacak kadar, benim kadar sevecek kadar...
Ya da Allah'ım söksün atsın onu kalbimden, aklımdan, hayatımdan.
Onsuz daha fazla dayanamıyorum çünkü mafoldumben

Selamsız günnüşşş
Tatil arefesinden hello kitty sanaa
rüyamda başbakanı gördüm beni alnımın solundan öpüodu
Adaama diom ki ya siz herkezle öpüşüonuz mikrop kapmimm
Alem kızımm hatceekaydirigubbakcemile3

yarın yawuz diye bi çocukla buluşcammm
çok heyecanlıyım umarım hayal kırıklığı yaşamayızz
hayırlısı bakalım

Günlük bugün öğlene kadar uyumayı planlamıştım ama olmadı.
Eşimin kuzeni geldi şehir dışından. Yanında bir akrabası ile birlikte.
Sabah 7.30 telefon çalıyor, biz geldik evin yakınlarında bir yerdeyiz.
Eşim bu saatte gelmelerini hiç beklemiyordu tabi ben de...
Neyse kalktı,k ortalık dağınıktı biraz, topladık ettik. Eşim gitti aldı onları.
Ben de kahvaltıyı hazırladım. Doyurduk karnımızı, gezmeye çıktılar.
Hava günlük güneşlik, ben evde yalnız...
Kırk yılda bir olduğu için izin verdim benimkine sempatiksalakcinni
Olsun günnüş annemler, dayımlar var.
Akşam için hazırlık yapıcaz zaten.
Babacım da evde bugün.
Dün maça gitti. Beşiktaş-Manisa.
Babacığımın kartalı yenildi kendi sahasında, tabi bizimki sinir küpü
Neyse günnüş ben biraz daha gezinim KK da sonra kalkar işlerime bakarım.

Gece 4 te geldik günlüksempatiksalakcinni
Ölü gibi uyumuşum bee
Bugün nereye gitsek bilmiyorumki
1 hafta evde otur ee böyle oluyo doyasıya gezmek istiyo insan
Gece arabalar yok diye bana verdi kocik arabayı taa nereden eve kadar geldim :1shok:
Unutmamışım bee :sm_cool: çok sevindim zemuszemus
Neyse ben gidip kahvaltıyı hazırlıyayım sempatiksalakcinni

Oyyyy günnüş regl oldum karnımda ağrıyoo offf zaten vücudumda şişti kendimi bugün çok kötü hissediyorum:sinifsinif:

Sevgili Gunluk,
Cok yogunum ,cok sevdigim surprizler yeni bir surpriz dogurdu ve simdi cok guzel bir isin basina geciyorum,o kadar cok seye sukrediyorum ki......

Son düzenleme:
Bunalıyorum çok bunalıyorum gerçekten..
Dersler üst üstte çalışmam gereken o kadar çok ders var ki..O kadar büyük bi sorumluluk var ki üstümde..
Bazen al başını git buralardan diyorum kimsenin olmadığı hiç bir sorumluluk üstlenmiceğin bi yere..
Sonra diyorum nereye gidicen ananın gözüne..
Gidince orda yaşıcak paran mı var gidince kalıcak yerinmi var..
Elim kolum bağlı kaldı..
Önceden yaptıklarıma keşke keşke keşke demekten sıkıldım.. :Keşke okusaydım keşke düzgün bi işe başlayabilseydim.. Şimdi kaç yaşında evde ders çalışmaktan başka bi işi olmayan biriyim ...
Böyle olmak bana göre değil.. Ben düzgün işi olan biri olmalıyım çalıştığım işin sonunda yerinde sayan biri değil sürekli yükselen..
bunu başarmam için ya önümdeki sınavı kazanıcam.. Yada istediğim bölüm için bi süre daha okumaya devam edip sonra istediğim yere çok çalışıp gelicem..
Hangisi.. ?
Ve ve ve ve o ... Biliyorum ki ben böyle devam ettiğim sürece bizim ilişkimiz devam etmicek..
Çok kızdırıyorum onu bundan önceki ilişkilerinde karşılaşmadığı şeylerle karşı karşıya getiriyorum büyük ihtimalle, çileden çıkıyor.. Ama bazen kendimi kontrol edemiyorum.. Bundan bi sene öncesine kadar çok üzüldüm çok şeyle karşılaştım bunları onun da yapabileceğini düşünüp o şekilde konuşuyorum bazen o şekilde davranıyorum ve karşılaştığım laflarda "güven olmazsa bi ilişki olmaz kaç yaşındayım ama sana kendimi inandırmak için neler yapıyorum hala inanmamakta direniyorsun yapma bunu düş yoruldum yapma" demek oluyor.. Biliyorum bende yoruluyorum bende bazen yeter diyorum kendime ve en yakınlarımın dedikleri şeyde hep aynı şey oluyor "yapma!"
Demesi çok kolay ama uygulaması pek kolay olmayan bir şey bu .. Sadece deniyorum insanlara güvenmeyi deniyorum içimdeki kötü hisleri kötü düşünceleri atmaya çalışıyorum aklımdan. zorlanıyorum..Onu kaybetmek istemediğim için kendimi daha çok zorluyorum..
Ve anladım ki ben bir şeyi kafama taktıysam o benim için doğru ondan başka doğru yok ve karşı taraf ne derse desin o yalan.. O inandırıcı değil..Böyle yaptığım düşündüğüm içinde dün birşey oldu .Derse giriyordum msj attı günaydın canım ne yapıyorsun? Derse giriceğimi söyledim ve onun ne yaptığını sordum.. Bana bi ders boştu oturuyordum şimdi derse giricem dedi. Bunun üzerine bi kaç msj daha attık biraz zaman aralıklarıyla.. Ama kendi kendime düşünüyorum adam bana derse giricem dedi neden hala derse girmedi girse msj yazmaz herhalde diye geçiyor aklımdan bunun üzerine ne kadar çelişkili konuşuyorsun bi saat oldu giremedin derse dedim.. Bana uzun msj yazmış kafanda ne kuruyorsun bilmiyorum ama söylediğim hiçbişeye inanmıyorsun vs vs vs uzun bi msj.. akşam oldu konuşuyoruz bu çelişkiyi açıkla bana dedi nasıl çelişkili konuşuyormuşum bi saat olmuş derse girmemişim göster bana bu bi saati dedi.Ve ben tele baktığımda o konuşamalar olalı sadece 20 dk olmuş.ve son iki msjını derste yazmış.. Bilmiyorum ama yanılmamak için kaç kere baktım o saate allah allah diyorum bi saat oldu ya bi saat adam ders ders diyor yazıyor diyorum .Derse giricem dedi neden girmedi neden yazıyor ki diye düşünürken aklımın oyununa geldim saanırım ve o 20dklık zamanı ben her bakışımda tele 1 saat olarak gördüm. Bazen diyorum bu güvensizliğin seni ne hale getiriyor kendine gel. Ama dedim ya hep geçen senelerin bıraktığı izler deneyimler bana bu şekilde yansıyor ve zorlanıyorum sadece bunu düzeltmek için elimden geleni yapıyorum.

Son düzenleme:
Çok şükürki dün gece pırlantamla konuşunca ve onunda taktikleriyle biraz olsun nefen alabildim dünden bugüne kadar :lepi:
Ama ben gerçekten pırlantayla fazla ortak yönümüz olduğunu düşünüyorum dün gece msn'de bi analizler bi yorumlar yaptıkki sorma gitsin ikimizde aynı şeyi düşünüp aynı andamı yazarız yaa bukadarmı olur yaa kaydirigubbakcemile3 onu tanıdığım için çok mutluyum sağolsun herşey için kaydirigubbakcemile5

Yaa bu arada deryacık'ın düzenlediği istanbul buluşmasına katılmayı istiyorumm hemde çok istiyorummm çünkü betüşü tanımayı çok istiyorum ve diğer katılıcak kişileride (deryayı zaten evimde ağırlamış yakından tanıma fırsatı bulmuştum) ah be deryacım bu buluşmayı çek bakırköy tarafına be kuzum bayrampaşa tarafı uzak kaçıyo bana bin merter minibüsüne in tranwaya yürü tranwaya bin zor be tatlım duy sesimi nee olurrr :Saruboceq:

Son düzenleme:
canım gunluk nasılsınnn
bugun dınlendım bıras
ama bır konuda kinlendim gene bu kadar ıyılıgı ve kını nasıl barındırabılıyor anlamıyorumkı

gusellık dıdem evo ıle konusuyorus su an
bakalım hersey gusel olur ınsallah onun ıcınnn

gamzemde ıse yaramasına sevındım walla taktıklerımın zaten kızın derdı basından askın bende onu tanıdıgım ıcın cok mutluyumm

ve sevgılım gene yanlıs yaptın ve gene cezasını verıcem uzgunummm

günlük ne kadar kıskanç çekemeyen fesat insanlarla dolu etraf alsanaalsanasmile
'gerizekalılara' bir şeyi istediğin kadar anlat
anlıyor ama sırf çekememezliğinden anlamamlıktan geliyor
be safff bana laf yaparken sen kusursuz olsan gam yemeyeceim
önce kendine bak!!!!!! ondan sonra bnm kararlarıma edineceğim mesleğe laf yap!!!
meğerse insanların yüzü nasıl da belli oluyormuş istediğim bölümü kazanınca yaaa
madem çekemiyorsunuz bu kadar belli etmeyin kardeşim bir değil iki değil
bırak kendi kendinizi rezil edip yerin dibie sokuyorsunuz farkında değilsiniz!!!!!

günlük çok sinirliyim gerçekten
ben hiç sevmem kendimi övmeyi yükseltmeyi ama insanın sakin olacağı varsa da sinirlerini zıplatıyorlar
akrabalrımdan aile dostlarımıza kadar her seferinde beni sinir ediyorlar yaa
ben daha ne kadar anlatacapım uluslrarası ilişkiler bölümünün içeriğini
bir insan elli defa sorar mı yaa
bırak sormayı bir de bana akıl veriyor!!! ihtiyacım varmış gibi
beni geçti bir de erkek arkadaşımın bölümüne laf yappıyor yaa
bnm kimseden akıl almaya ihtiyacım yok çok şükür
kendi kararlarımı kendim verebiliyorum kaydirigubbakcemile3
günlük ancak yazarak rahatlayabilirdim geçrekten rahatladım yanii
ama bıktım artık fesat insanlardan günlük üzülüyorum gerçekten :1no2:
kendilerine yapıyorlar farkında değilllerr sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Günlük pırlanta olmasa ne yapardım bitane ooo Şeniz
Şimdi benim bütün sıkıntılarımı dinliyo sağolsun bitanee ooo canımm benimm olumunekankayizsmile
Taktikler alıyorum ondan sempatiksalakcinni

sevgili günlük ama herkes pırlantadan taktik almış bana da taktik verir mi ki ihtiyacım var bu ara:kedi:

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

veeeeeeee dedemmmm hastaneden çıkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr:lepi: aslında yarın çıkması gerekliydi fakat ağır hasta gelmiş ve dedemin yanına yatırmışlar, dedeminde psikolojisi bozulmuş çünkü kan verirlerken sürekli istifra ediyormuş hasta ve dedem iyice kötü olmuş annanem doktorla konuşmuş bugün çıksak sorun olurmu diye doktorda tekrar kontrol edip çıkartmakta sorun yok demiş ve ilaçlarını saati satine alması şartıyla dedem evine ulaşmışşş şükür RABBİM sana :Saruboceq: az önce konuştum dedeciğimle yavaş yavaş konuşuyor biraz tıkanıyor konuşurken ama bunada şükür.. biliyorsun günnüşüm dedem kalp hastası ve stent takılmıştı ondan korkum çok çok fazla ve alzaymır hastası neyse yaa kötü düşünceleri sil at artık kafandan gamze ..
Annemin salı akşamı samatyada saat 10'da emarı çekilcek hayırlısıyla oda çekilsin,, bu arada az önce babam yerimizi ayırttı ulusoydan 13 kasım'da giresun yolcusuyuz bayramda dedemleyiz, dedemi annanemi alıp öyle gelicez inşallah. babam ablamıda aradı ve 9 günlük uzuun bi tatil olduğu için damatla konuş sizin yerinizide ayırtim biletlerinizi alim arife günüde siz çıkın yola dedi ablamda tamam dedi alkisalkisalkis Biliyosun günnüşüm dedem ve babanneminde mezarı memlekette olduğu için çok gitmek istiyor babam.. neyse işte bak gördünmü birden planlar nasılda değişti günnüşüm ayy çok mutlu oldum ben yaa dedem evine çıktıı şükrolsun RABBİM sana...:Saruboceq:

DİPNOT: aybur34 April __TanRIcA__ cicikiz34 ve Deryacık'a çooook teşekkür ettimopuyorumnanaktan

sevgili günlük sabah bi kakltım karnım agrıyo regl oldum davul gibi sistim agrımdan duramıyorum tepiniyrm aglıyrm gecmiyor. annemin yine temizlik krizi tuttu odam suan darmadagın yatakları halıları kaldırdık dip köşe temizlk bi dırsat buldum da geldim şimdlik görüsmek üzere..

kullanmis mi beni gunlugum?
bu kadar kotu olamaz bu kadar kor olamam degil mi?
ah dusundukce her gecen gun daha cok yikiliyorum..
mafoldumben

canım gunluk sevgılım aradı sesımden trıp kontrolu yaptı daha hemen gosterır mıyım tepkımı yavas yavas zamanlaaaa bekle canım sennn azcık dahaa

gunluk gamzemın dedesıne cok sevındım dua etmıstım cok sukur

didemim güzelliğimle konusuorus ama eger bana soz verdıklerını yapmazsa küscem haberı olsun solersın sen gunlukk

gunlukcum smyle kontrol panelıne bısı yazdım oradan baksın

bu amelıat bana pırlanta gıbı arkadaslar kazandırdı burada cok ıyı guzel kızlarla arkadas olma fırsatı verdı bana hayırlı kısmı buymus demekkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…